Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed: Unity
Ivan(4) kaže...

Reče čovek sa piratskom verzijom, procurelom dan pre zvaničnog izlaska, bez patcha koji je od prvog dana dostupan legalnim kupcima, a koji uz to na najslabijim podržanim procesoru i grafičkoj pokušava da igra u 1080p na high. {#} 

Nije to nikava procurjlea igra! Već je igra u americi izašla 11.10 u pola noći! Tako jednostavno i nepotrebno braniti igru na tom isfuranom temelju!

Koliko sam pročitao "day ona patch" je u preload verziji igre tako da je ogra "zakrpana".

Već je najavljen 1.2 patch...

Igra na najmanjim dostupnim postavkama ima užasan framerate i sttutering, tada izgleda kao govno dok Black Flag na mojoj knofiguraciji na maksimalnim postavkama radi na 45 FPSa! A izgleda bolje...

Black Flag

Unity

Dali svi na steamu nisu u poziciji za negativne dojomove i prijavljenja sranja o kojima sam pisao u postu? Aha, svi imaju sranja od kompjutera, svi su trolovi, Nitko nema pojma i nije u poziciji! Ti i Fanu ste najpametniji!

Igra treba peglanje jer netko sa GTX 680 vrti igru bez problema dok netko sa istom karticom ima užasne performanse... Da ne pričam o milijardu glitcheva!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 2:51 (doktor1).
17 godina

Oni jesu relevantni, ti iz navedenih razloga nisi.

BTW, na Steamu je jednak broj pozitivnih i negativnih reviewova, samo ljudi vole pljuvačinu, pa su negativni na vrhu ("most helpful"), iako gomila negativnih komentara dolazi od ljudi koji imaju do 1h proveden sa igrom, često svega 0.2 ili 0.3h, što nije dovoljno ni da se poigraju sa postavkama, pri čemu neki i sami priznaju da su ispod minimalnih zahteva. A ako se izvrti dovoljno niz listu:

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 2:57 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...

Oni jesu relevantni, ti iz navedenih razloga nisi.

BTW, na Steamu je jednak broj pozitivnih i negativnih reviewova, samo ljudi vole pljuvačinu, pa su negativni na vrhu ("most helpful"), a pozitivni na dnu:

Inače, gomila negativnih komentara dolazi od ljudi koji imaju do 1h proveden sa igrom, često svega 0.2 ili 0.3h, što nije dovoljno ni da se poigraju sa postavkama, pri čemu neki i sami priznaju da su ispod minimalnih zahteva.

On je relevantniji od pola njih na steamu 

Posto ljudi sa orginal igrom imaju probleme ocito nije problem u cracku , ako nist drugo doktor zna o cem prica 

I znaci samo da je rekao da ima orginal igru bio bi relevantan ?

Sreca da postoji piratstvo pa da ljudi mogu isprobat ovakve ispljuvke prije kupnje

http://www.snabbox.org/
12 godina
protjeran
Nekad je skoro svaka igra imala demo,al sad tome služe jogurt verzije(po 2-40gb veličine).Jasnije je i zašto ti veliki developeri odustaju od demo verzija.Tad bi ljudi vidjeli da je igra škart i neoptimizirana(PC).
13 godina
neaktivan

ne kontam ljude poput tebe

imas low end komp (grafa i proc) i ocekujes sta tocno? igras na high detaljima sa HBAO+?

mislim boli me đoka za igru, ali u ovom threadu je hrpetina ljudi sa low end konfama koji se nadaju da ce igrati igru

pa jbg, napokon je dosao next gen - nema vise cile mile i izvlacenja sa grafickama od ispod 2000kn 

evo i ova moja 770 se polako blizi kraju igranja na max detaljima..

Čini se i da oni koji imaju 780 nemogu igrat na max. 

Sve se mi čini da ću sljedeće godine kupiti ps4 kad sa ovom grafom nisam izdržao ni godinu dana sa tim kakti nex gen naslovima

11 godina

Iskreno,čudi me da je tako loša optimizacija!?

Po svim slikama koje sam vidio i usporedbama,a vidio sam ih dosta(makar nemam pravo previše osuditi igru,jer je osobno nisam isprobao,još),nema neke velike razlike od Black Flaga pa me čudi kako tako med-high i high-end strojevi imaju problema{#}.

Evo ja imam GTX 560 Ti,i3 2100 te 8 GB ram,i igrao sam "četvorku" na high detaljima bez značajnog pada fps-a(doduše na monitoru od 1680x1050).

Što su napravili od igre,jesu stvarno takvi baksuzi ili je to marketinški trik kojim bi povećali prodaju PC komponenata,to sam oni znaju.{#}

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Lolisofta nije ni puno briga za PC verziju, medutim za console su isto zasrali igru. Radi jedva 900p 20 fps na ps4 i xboneu, a cesto pada i na jednocifrene vrijednosti.

Ja ju igram na PS4 i do sada nisam primjetio frame drop, doduše vidim po netu da ljudi prijavljuju.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
12 godina
doktor1 kaže...
Fanu kaže...
pa jbg, napokon je dosao next gen - nema vise cile mile i izvlacenja sa grafickama od ispod 2000kn 

evo i ova moja 770 se polako blizi kraju igranja na max detaljima..

Evo ti "next gen" - pogledaj crkvu u pozadini!

IDENTIČNO na low/medium/high/very high/ultra

Hoćeš još "next gena"? Ili možda leteće "next gen" ljude?

Ili možda ovu "next gen" animaciju prolaska preko kočije?

Hoćeš"next gen" sa "nex gen" konzola koje vrte igru na 20 FPSa sa padom na JEDAN

Ili stvar da igra na 1600x900 ima DVA FPSa više nego na 1080p?

Ili ne, čekaj. Hoćemo logikom da ljudi nisu normalni šta očekuju da igra na release day radi kako je zamipljeno i izgleda kako je prezentirano?

Tj logikom da je sve ovo uredu i da će to sve pokrpat u nadolazećim zakrpama?

Dođeš, lupiš i ostaneš živ...

Igru nisam kupio, skinuo kao šta se vidi te mi nije problem napraviti uninstall pošto je igra neigriva!

Ali da sam kupio taj "next gen" bacio bi bombu u Ubisoftov ured, (karikiram)!

*identične bugove, glitcheve i sranje od draw distancea ima i original vezija igre šta se može vidjeti na guru3d i neogaf forumu tako da ovo nisu problemi piratske verzije!

mozes ti tvrditi koliko hoces da ovo nije next gen i opravdavati da bi tvoja konfa to trebala vrtiti na ultra detaljima u 600 FPSa na full hd rezoluciji ali djaba..

u igru su strpali grad u omjeru 1:1, mozes ulaziti u zgrade i svugdje je hrpetina NPCa (vise nego u bilo kojem drugom ACu)

da, igra je neoptimizirana ali je i dalje next gen ma koliko ti stavio slika nekog zvonika koji je u daljini ili slika glitcheva koji ce se fixati patchevima, a tvoj komp je last gen 

svi glitchevi i lose performanse su bili za ocekivati u igri ovolikog mjerila i sa toliko detalja (vise od GTA5..)

mozda sad ljudi skontaju da se ne isplati preorderati igre..

11 godina
hari85 kaže...

Igra je ionako smeće, najgori ac dosada (cak i gori od revelationsa i 3).

Revelations mi je bio jedan od najboljih AC ikada.

16 godina
neaktivan

Dodje jednom davno TITO sa full lovackom opremom i pita cobana sa motkom kakva je situacija ove sezone? Hoce li biti medjeda, a on na to: Dok je mene ovde bice medjeda nista ne brinite druze TITO!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 9:34 (SPY).

1 8 hvala 0
12 godina
protjeran
Za takav tip igara bi trebali bit 8-jezgreni CPU na 4.0 Mhz i GPU od 5gb VRAM.Natrpaju te detalje,NPC-ove,ko da svi imaju strojeve od 20.000kn a i tamo je onda trzavo.Stvarno je taj Jubisoft majstor neoptimiziranosti igara za PC a bogme sad i za zatvoren sustav kso što su konzole.Ako na konzolama nemogu optimizirat igru gdje če onda na PC-ima koji imaju miljune raznoraznih kombinacija konfiguracije.
11 godina
neaktivan

Evo ja sam uzeo r9 270x gigabyte, imam fx 6300 i 8gb rama, prvo sam probao bf4 mp sa 64 igraca, vrti se na ultra 1080p na prosjecno 60fps, probao sam i shadow of mordor, takoder, i sad sam upravo pokrenuo ac unity, igra mi se vrti na 25-30fps neovisno o detaljima. Zalosno. Kod procesora mi 2 jezgre skoro ni ne koristi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 9:35 (alien20).

2 0 hvala 0
11 godina

2/3 Ubisoftovih studija radi na unity-u i onda izdaju ovo neoptimizirano shranje od igre {#}

14 godina
Fanu kaže...

mozes ti tvrditi koliko hoces da ovo nije next gen i opravdavati da bi tvoja konfa to trebala vrtiti na ultra detaljima u 600 FPSa na full hd rezoluciji ali djaba..

u igru su strpali grad u omjeru 1:1, mozes ulaziti u zgrade i svugdje je hrpetina NPCa (vise nego u bilo kojem drugom ACu)

da, igra je neoptimizirana ali je i dalje next gen ma koliko ti stavio slika nekog zvonika koji je u daljini ili slika glitcheva koji ce se fixati patchevima, a tvoj komp je last gen 

svi glitchevi i lose performanse su bili za ocekivati u igri ovolikog mjerila i sa toliko detalja (vise od GTA5..)

Dok god je ljudi koji se mire sa glitchevima i bugovima izlazit će ovakve igre. U dobu u kojem živimo, sa današnjom tehnologijom neprihvatljivo je da igra izgleda tako loše i da ima toliko bugova. Čitam, današnji gameri su prezahtjevni. Dobro, ali isto tako, zašto bih pristao na poluproizvod? Ako kupim auto, zar mi je normalno da nema kočnice, pa da mi u salonu vele: pričekajte par tjedana, naknadno ćemo ih ugraditi (patch).

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina

Zasada većih problema nema, osim što mi je na jednoj cutsceni fps bio oko 19-25 fps.

Postavke su stavljene na najveće osim aa ili šta već koje je na FXAA.

Uključio sam fraps da prati Min/Max/avg pa evo i rezulatata:

Frames: 58184 - Time: 1244703ms - Avg: 46.745 - Min: 19 - Max: 129

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Cromaki kaže...

Zasada većih problema nema, osim što mi je na jednoj cutsceni fps bio oko 19-25 fps.

Postavke su stavljene na najveće osim aa ili šta već koje je na FXAA.

Uključio sam fraps da prati Min/Max/avg pa evo i rezulatata:

Frames: 58184 - Time: 1244703ms - Avg: 46.745 - Min: 19 - Max: 129

Pa to ispada sasvim OK čak i više nego OK. Vidim imaš FX8320 i GTX 7700. Jel grafa sa 2 ili 4 gb rama, nakoliko ti je kloknut proc i na kojoj rezoluciji igraš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 10:20 (XXX).
13 godina
XXX kaže...

Pa to ispada sasvim OK čak i više nego OK. Vidim imaš FX8320 i GTX 770. Jel grafa sa 2 ili 4 gb rama, nakoliko ti je kloknut proc i na kojoj rezoluciji igraš?

To je grafička sa 2GB VRAM-a a procesor nije clockan, kuca na stock 3.5 GHz.

Igram na 1920x1080 rezoluciji.

17 godina
odjavljen

Eto, po meni sasvim igrivo na solidnom stroju. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel' probao neko na karticama od 1gb i na rezoluciji 1280x1024?

0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

...

Moram sad malo da zastupam i drugu stranu. Nije bitno koliki je grad: ako je pop in isti kao u prethodnim delovima, onda igra, GPU i CPU u svakom trenutku obrađuju deo grada ne veći od onog iz prošlih nastavaka.

Jedino je broj NPC-jeva stvarno veći, i pretposavljam da je to i najveći problem. Ako su za njih kreirali tonu threadova koji izazivaju zilion promena konteksta u sekundi, onda jbg, dosta CPUova to prosto neće moći da isprati, a onda su i GPU postavke nebitne. Tu sam neodlučan između priznavanja da se radi o pomeranju granica i stava da je to moralo pametnije, kad budem video "uživo" kako se ponašaju, imaću jasniji stav.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 10:46 (Ivan(4)).
11 godina
odjavljen

uzeo AC Bastille Edition jupi.

Moj PC  
9 4 hvala 0
12 godina
quickr kaže...
Fanu kaže...

Dok god je ljudi koji se mire sa glitchevima i bugovima izlazit će ovakve igre. U dobu u kojem živimo, sa današnjom tehnologijom neprihvatljivo je da igra izgleda tako loše i da ima toliko bugova. Čitam, današnji gameri su prezahtjevni. Dobro, ali isto tako, zašto bih pristao na poluproizvod? Ako kupim auto, zar mi je normalno da nema kočnice, pa da mi u salonu vele: pričekajte par tjedana, naknadno ćemo ih ugraditi (patch).

sa danasnjom tehnologijom je neprihvatljivo da igra izgleda tako lose i da ima toliko bugova? dzaba ti tehnologija ako imas proizvod na kojem radi hrpa ljudi kojima upravlja management kojem je samo do para i da se igra sto prije izbaci..

to je jedan dio problema (management), drugi je da su igre postale iznimno kompleksne (pa samo usporedi koliko GB su igre danas, a koliko su bile prije 10-20g) i stalno se moraju pomicati granice da izbacis proizvod koji ce se isticati medju drugim igrama - naravno da ce biti bugova/glitcheva i ostaloga kad uzmes u obzir opseg i kompleksnost igara

btw ne kazem da treba pristati na poluproizvode od igara, dapace i sam sam protiv takvih igara i preoderanja ali nerazumno je za ocekivati danas proizvod koji je savrsen i ne treba patcheva (ne pamtim kad je izasla takva igra)

14 godina
Fanu kaže...

sa danasnjom tehnologijom je neprihvatljivo da igra izgleda tako lose i da ima toliko bugova? dzaba ti tehnologija ako imas proizvod na kojem radi hrpa ljudi kojima upravlja management kojem je samo do para i da se igra sto prije izbaci..

to je jedan dio problema (management), drugi je da su igre postale iznimno kompleksne (pa samo usporedi koliko GB su igre danas, a koliko su bile prije 10-20g) i stalno se moraju pomicati granice da izbacis proizvod koji ce se isticati medju drugim igrama - naravno da ce biti bugova/glitcheva i ostaloga kad uzmes u obzir opseg i kompleksnost igara

btw ne kazem da treba pristati na poluproizvode od igara, dapace i sam sam protiv takvih igara i preoderanja ali nerazumno je za ocekivati danas proizvod koji je savrsen i ne treba patcheva (ne pamtim kad je izasla takva igra)

I dalje tvrdim, dok je ljudi kao ti, koji pristaju na određenu dozu glitcheva/bugova/poluproizvoda takve igre će nalaziti svoje mjesto na policama. Velika večina igrača se miri sa poluproizvodima i onda čekaju patcheve, zakrpe, skupe DLC_ove, itd... Sretniji bi bio kad bi AC izlazio svake 3 godine ako treba ali da to što izađe izgleda i radi kako spada. 

Igrači nisu spremni bojkotirati određenu igru, franšizu ili dev. kuću u toj mjeri da se developeri malo zapitaju što i kako rade i za koga to rade. Da prodaja ovog AC-a podbaci kompletno (a neće), da je dobio mizerne ocjene od recenzenata (a nije) i da sljedeći AC izađe 2018. godine (neće) ja ti garantiram da bi bio najbolji AC koji bi zaigrao. 

12 godina

opet te moram pitati koje su to novije igre koje uopce nemaju bugova/glitcheva, tj igre kojima nisu potrebni patchevi?

pretpostavljam da ti onda ne kupujes uopce igre ili cekas 1-2g da izadju svi patchevi za neku igru pa je tek onda igras?

da, unity je poluproizvod ali to se vec dalo naslutiti posto je ubisoft u pitanju (zato nisam ni popusio hype i preorderao igru) i ne smatram da ga se u trenutnom stanju treba kupiti

no u ovoj igri nisu problem samo bugovi i glitchevi zbog kojih bi trebalo odustati od kupovine..

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

opet te moram pitati koje su to novije igre koje uopce nemaju bugova/glitcheva, tj igre kojima nisu potrebni patchevi?

pretpostavljam da ti onda ne kupujes uopce igre ili cekas 1-2g da izadju svi patchevi za neku igru pa je tek onda igras?

da, unity je poluproizvod ali to se vec dalo naslutiti posto je ubisoft u pitanju (zato nisam ni popusio hype i preorderao igru) i ne smatram da ga se u trenutnom stanju treba kupiti

no u ovoj igri nisu problem samo bugovi i glitchevi zbog kojih bi trebalo odustati od kupovine..

Banner saga

telltalove igre (wolf umong us/walking dead)

banished (neki minorni bugovi koji nisu utjecali na gameplay, ali kad uzmeš u obzir da je igru radio jedan čovjek, sve mu opraštam)

bioshock

wolfenstein new order

alien isolation (doduše, još ga igram, ali nisam naletio ni na jedan veći bug)

to su igre koje sam kupio ove godine, kojih se ovako sada na prvu mogu sjetiti, a da nisu imale neke major bugove koje bi činile igru neigrivom. naravno, bilo je i onih koje su zahtjevale nekoliko krpanja (wasteland 2).  i da , kupujem igre, ali ne čim izađu i nikada, nikada nisam preorderao igru. ono što mene ljuti ili što nemogu nikako shvatiti jest kako Luke Hodorowicz, kreator banished igre, može solo izbaciti jednu sasvim ok, solidnu, zabavnu i izazovnu igru, sa malim brojem bugova, a velika kuća kao što je jubi izbacuje.... ovo... što god to je.....

malo smo otišli preširoko, ipak je ovo tema o AC-u. moje isprike. 

13 godina

Meni je drago što je igra ispala ovako.

Mozda ostavi gorak okus ljudima u ustima i idući put ne uzmu preorder nego sačekaju da se hype slegne pa procijene sami nakon nekog vremena jel se igra isplati ili ne.

Majke mi da mogu jednu zelju pozelit pozelio bi da ukinu preorder alltogether.

14 godina
Rocinante2112 kaže...

Meni je drago što je igra ispala ovako.

Mozda ostavi gorak okus ljudima u ustima i idući put ne uzmu preorder nego sačekaju da se hype slegne pa procijene sami nakon nekog vremena jel se igra isplati ili ne.

Majke mi da mogu jednu zelju pozelit pozelio bi da ukinu preorder alltogether.

To ili early acces igre koje se nikada ne dovrše nakon kaj devovi poberu lovu {#}

17 godina
quickr kaže...

... ono što mene ljuti ili što nemogu nikako shvatiti jest kako Luke Hodorowicz, kreator banished igre, može solo izbaciti jednu sasvim ok, solidnu, zabavnu i izazovnu igru, sa malim brojem bugova, a velika kuća kao što je jubi izbacuje.... ovo... što god to je.....

...

Gospodin Hodorowicz je igru objavio kad je bila spremna, Ubi i drugi veliki izdavači objavljuju igre kad dođe vreme praznika.

13 godina
odjavljen
Ivan(4) kaže...
quickr kaže...

... ono što mene ljuti ili što nemogu nikako shvatiti jest kako Luke Hodorowicz, kreator banished igre, može solo izbaciti jednu sasvim ok, solidnu, zabavnu i izazovnu igru, sa malim brojem bugova, a velika kuća kao što je jubi izbacuje.... ovo... što god to je.....

...

Gospodin Hodorowicz je igru objavio kad je bila spremna, Ubi i drugi veliki izdavači objavljuju igre kad dođe vreme praznika.

A rockstar izda igru bas prije praznika, rekli bi na neki bezvezni datum 17.9. pa proda nemjerljivo vise 

naravno uz odgode jer igra nije bila spremna

Sad uzivaju u 35 000 000 prodanih primjeraka 

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 13:20 (Arnold Layne).
11 godina
neaktivan

A koji su to trenutno praznici pa je UBI izbacio igru?

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice