Reče čovek sa piratskom verzijom, procurelom dan pre zvaničnog izlaska, bez patcha koji je od prvog dana dostupan legalnim kupcima, a koji uz to na najslabijim podržanim procesoru i grafičkoj pokušava da igra u 1080p na high.
Nije to nikava procurjlea igra! Već je igra u americi izašla 11.10 u pola noći! Tako jednostavno i nepotrebno braniti igru na tom isfuranom temelju!
Koliko sam pročitao "day ona patch" je u preload verziji igre tako da je ogra "zakrpana".
Igra na najmanjim dostupnim postavkama ima užasan framerate i sttutering, tada izgleda kao govno dok Black Flag na mojoj knofiguraciji na maksimalnim postavkama radi na 45 FPSa! A izgleda bolje...
Dali svi na steamu nisu u poziciji za negativne dojomove i prijavljenja sranja o kojima sam pisao u postu? Aha, svi imaju sranja od kompjutera, svi su trolovi, Nitko nema pojma i nije u poziciji! Ti i Fanu ste najpametniji!
Igra treba peglanje jer netko sa GTX 680 vrti igru bez problema dok netko sa istom karticom ima užasne performanse... Da ne pričam o milijardu glitcheva!