Bok svima
ja imam jedno pitanje.
dobit cu sad jos malo AC revalions orginal!!
Ako mi moze netko reci jeli bilo problema sa installaciom i registerom?
Bok svima
ja imam jedno pitanje.
Bok svima
ja imam jedno pitanje.
Ne.
Imam jedan problem.Ne zeli mi patchat igru,izbaci mi error: error while patching ACRMP file incorrect source file.U cemu je problem ?
jel igra ko od vas multiplayer ako igra nek se javi da odigramo koju
jel se jos igra multiplayer??
mslim jel ima koga na serverima...
jel se jos igra multiplayer??
mslim jel ima koga na serverima...
ima ih puno uvik me ubaci u igri nikad ne cekan
onda jel ko igra multiplayer niko se nejavlja,nije valjda da niko neigra igra je pre odlicna
Jel ima tko dobar torrent repack ili blackbox da skinem, ova verzija koju sam skidao preko Uplaya nešto šteka. Naravno aktivirao bih ključ kad bi skinio preko torrenta
Gledam u Invetory i vidim da je Outfits locked, pa kako to otključat? I ja kada sam kupio kartu onih Data fragments uspio sam ih skupit sam 37 (od toga ih je bilo dvadesetak na karti). Ima li nekakva cijela karta s tim fragmentima?
I kako započeti Piri Reis misiju? Uđem unutra ali nemam s kim Speak.
Ima li netko da ovo još uvijek igra ili svi slinite za AC 3?
Ako je netko za MP, nick mi je lzgr2010.
Ima li netko da ovo još uvijek igra ili svi slinite za AC 3?
Ako je netko za MP, nick mi je lzgr2010.
E jbga, sada tek vidim ovo
Šta nisi zvao na fejsu.
Sve kontam opet igrati AC:R.
Fuuu AC3
moze pomoc,
imam piratiran assassins creed revelations -by skidrow ,patch je najzadnji sto je izasa
e sad pokrenem ga sve max settings i v-sync off,drzi na 60-80 fps ali cim dodem u nekakav grad desi se ogroman frame drop ,padne na 20-30 fps...
gleda san po ostalin forumima i ima ih dosta ljudi isti prob pa kontam da igra nie dobro optimizirana ali ipak ima i njih sta im dobro radi....ugl.
pod "moj pc" imate konfu pa vidite sta mozete predlozit...:/
Znaci krenio sam igrati sa namjerom da prodjem zbog Ezia i kraja njegove price i odbilo me odmah u pocetku.
Borba u AC3 sa Connorom je puno fluidnija,brze se izvodi,jednostavnija je i laksa i animacijski 10 puta bolje prikazana.
Ovdje su nekako neprijatelji inertni,spori,tamo te 2-3-ojica automatski napadu i imaju cutscene za to,jednostavno ne mogu se naviknuti na borbu.
Svaka cast Ubisoftu,sad vidim koliko su borbu poboljsali u trici.
Kako da se natjeram,prosao bi drage volje,ali takve me stvari odbijaju :(
Htio sam preći svaki AC ali nisam mogao zbog preslabog kompa. Prva 3 nastavka su bila uživancija,ali ovaj mi je katastrofa. Sve me živcira; od rađenja bombi,do preuzimanja i obrane utvrda,onaj hookblade,izgled ezia i desmonda... Sad me zanima jel priča jako važna za sljedeće nastavke,ak je da se nekako natjeram da ju prođem.