Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 465.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Tyranny Of King Washington -- Official Eagle Power Trailer

1 0 hvala 0
13 godina
Assassins Creed 3

Igra je na akciji na steamu {#}

Isplati li se kupiti ? :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 Tyranny of King Washington The Betrayal (DLC Part 2) - Fight Against Washington 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=wc_v0qBDQBA#!

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Craft III: Minecraft Trailer Mashups

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 4 Black Flag Info/Details- Jackdaw, Naval Combat, Gameplay 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x3RLJPO9Ex4

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
torquato kaže...

Assassin's Creed 4 Black Flag Info/Details- Jackdaw, Naval Combat, Gameplay 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x3RLJPO9Ex4

Prekini trolat i spamat, isti post si napisao i u AC IV temi !!!

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije baš da trola, samo je upila.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Tyranny Of King Washington - Official Betrayal Trailer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Sta ce mi trailer XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Novi multiplayer event! Mislim da se opet otključava nekakav trailer. {#}

BTW, season pass je 30% off na Originu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 17:47 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Assassins Creed 3
Pozdrav ako mi neko moze pomoc spasija bi me evo ovako imam Assasan cread vec dva dana sve je radilo normalno , ali sada sam imao misiju pronac neku žene bila sam na snijegu u potrazi za njom po snjegu odjedaput mi se Xbox 360 prestato vrtit i stvorila mi se slika kao kako dode kad je disk unredable ali samo pola slike ali nisam mogao vidit jer se xbox smarznia pa sam pomislija da je save corupted pa sam preuzeo drugi savei odabra neku misiju i prisa je ali kad sam uzea drugu misiju sve je normalno radilo i odjedaput mi se smrznija
je to zato dvd nevalja ili treba upadat ga

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I tako malo, trčkaram ja po Homesteadu, sve fino veselo, i navratim do Manora i dočeka me prizor iz priloga.

Tri Achillesa, jedan spava ko zaklan, a ova dvojica veselo stoje naslonjeni na nevidljivi štap. Ubrzo je ovaj srednji najavio da ide spavat i onda se vratio u stari položaj - naslonjen na nepostojeći štap. Veselo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 22:26 (ReoTheYokel).

3 0 hvala 1
17 godina

haha ovo nisam dozivio {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Assassins Creed 3

Svaki put kad se sjetim kraja trećeg dijela, zašamarao bih dezurnog krivca koji je dao zeleno svjetlo da se takvo što napravi i da u prodaju.

{#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Pa sad... Istina je, kad pisac nema ideju kako da završi priču, on ubije glavnog lika, ali nije kraj toliko loš. Ubacili su u to što se desilo i motiv  žrtvovanja za dobro drugih, koji je klasičan. Može se doduše reći i da je i on pomalo kliše, ali nije toliko čest u igrama. Koje će biti posledice onoga što se desilo je nemoguće reći. Ne bih voleo da preteraju, Prvoj civilizaciji je uz visok nivo tenološkog razvoja pripisano i šesto čulo, ali mimo toga nisu previše superiorni u odnosu na ljude, ne bih voleo da ih pretvore u neka mitološka bića.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

Pa sad... Istina je, kad pisac nema ideju kako da završi priču, on ubije glavnog lika, ali nije kraj toliko loš. Ubacili su u to što se desilo i motiv žrtvovanja za dobro drugih, koji je klasičan. Može se doduše reći i da je i on pomalo kliše, ali nije toliko čest u igrama. Koje će biti posledice onoga što se desilo je nemoguće reći. Ne bih voleo da preteraju, Prvoj civilizaciji je uz visok nivo tenološkog razvoja pripisano i šesto čulo, ali mimo toga nisu previše superiorni u odnosu na ljude, ne bih voleo da ih pretvore u neka mitološka bića.

Heh, a ekipa se zalila na ME3 kraj..

Ono,  odigraš 3 igre+ fillere,da bi dobio nabrzinu sklepan kraj bez glave i repa; Pokreni mašinu i spasi svijet od uništenja, ali usput oslobodi nekog holograma koji će ga svejedno uništit kada glavni lik umre.To ili Pseudo Mosije Ma mislim WTF, i to me nebi na kraju krajeva toliko smetalo, koliko su to nekako loše riješili čitav dijalog (ili nedostatak istog) minimalno objašnjenja i detalja, i uopce ikakve dobre scenaristike za naslov ovakvog kalibra. Kao da su odlučili sklepat kraj uz jutarnju kavu i doručak do podne jer deadline ili nedostatak dobrih ideja diše za vratom.

Mislim iza onih Sci Fi vrata sam storywise očekivao sve samo ne  jos jedno šablonsko generično bozanstvo koje oce silovati smrtnike.

Radi gameplaya i grafike sigurno poslje jedinice nisam igrao serijal jer je unosio minimalne pomake na oba fronta, fizika je bila bolja, borbe su bile krvavije i brutalnije ali generalno više manje sve je ostalo isto. Mene je vraćala nazad samo intriganta priča. I onda labud na kraju.{#}

Uglavnom mozda sam previše očekivao jer nakon prvog dijela i onog famoznog filmića sa Adamom I Evom priča je obećavala da bude nešto fantastično i svježe. Zagonetke sa slikama i tragovima koje je ostavio subject 16 su bile zakon, i onda retardirano hladan tuš za kraj.

Prvoj civilizaciji je uz visok nivo tenološkog razvoja pripisano i šesto čulo, ali mimo toga nisu previše superiorni u odnosu na ljude, ne bih voleo da ih pretvore u neka mitološka bića(Pa već su ih isfurali u startu kao Sci Fi Zeusa i ekipu)

17 godina
Assassins Creed 3

Pa dobro, istina je. Imam utisak da em nisu imali pravu ideju, em su namerno želeli da kažu što manje, kako bi sebi ostavili što više prostora u kreiranju priče za nastavke. I to je jedan od razloga zašto se naježim kad neko kaže "Pa ako samo izbacuju nastavke, kad se dobro prodaju!", zato što se priča, koja je srž ovog serijala, razvodnjuje, razvlači, i razvlačiće se dokle god postoji interesovanje, a onda ništa. I šta od te priče na kraju ostane? Dobar početak i konfuzna i osrednja sredina, a kraja nema. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Moram da se odfrustriram... Sve po spisku onome ko je programirao matchmaking! {#}Igram Manhunt i u grupi su tri lika sa Legendary rangom, ja sa prestižom 2 i po još jedan ili dva igrača koji još nisu stigli ni do pedesetog nivoa, i igra tri puta za redom onu trojicu stavlja u isti tim! Verovatnoća za to je okruglo 1:2000. Najveća fora je što smo u poslednjoj partiji bili relativno blizu da ih dobijemo, pre svega zato što sam ja napravio kill/death odnos 15:4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Moram da se odfrustriram... Sve po spisku onome ko je programirao matchmaking! {#}Igram Manhunt i u grupi su tri lika sa Legendary rangom, ja sa prestižom 2 i po još jedan ili dva igrača koji još nisu stigli ni do pedesetog nivoa, i igra tri puta za redom onu trojicu stavlja u isti tim! Verovatnoća za to je okruglo 1:2000. Najveća fora je što smo u poslednjoj partiji bili relativno blizu da ih dobijemo, pre svega zato što sam ja napravio kill/death odnos 15:4.

Ta trojica su najvjerojatnije bila u istoj grupi zato su stalno bili stavljani zajedno,ako se sjećaš možda jel su možda imali trokutiće iznad user picturea ako jesu onda su bili u grupi tako da će ih matchmaking sistem u 99% slučajeva stavit zajedno.

17 godina
Assassins Creed 3

Oduvek sam se pitao šta ta oznaka znači!  {#} Hvala, Voyager.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Season Pass je na popustu 50% na GamersGateu (kao i sve vezano za serijal)! Cena koju ja vidim je $15. Isplati li se to?! Koliko ima dodatnog single player sadržaja? Ako sam dobro shvatio, dobijam 3 bonus misije za "osnovnu igru" plus Tyranny of King Washington, koja će ukupno imati 6-7h sadržaja? To mi je onako, malo mršavo. Jesu li DLC-ovi kvalitetni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Tyranny Of King Washington - Official Redemption Trailer

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Evo nedavno sam kupio igru i mogu reci meni osobno najbolja igra u serijalu. Ali tolkio bugova nisam vidio nigdje, znaci sve je patchano ali imam problem. U misiji kad Connor prvi puta obuce "the only suit he will ever wear" ili ti assassin uniformu pise sequence compleated i kakti loada ali nece dalje. Ostaje na loadu misije ali nista se ne mice!!???!

Ako je imao tko takav problem neka mi molim kaze kako je rjesio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Ovde sam našao još ljudi sa, rekao bih, istim problemom. Izgleda da pomaže uninstall/reinstall Uplaya (ne piše Uplaya i cele igre, ne znam da li su na to mislili ili ne). Nadam se da će pomoći.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Assassins Creed 3

Poslednji deo "Tiranije" je dostupan, proverite svoje inboxe ili gde već dobijate linkove za skidanje!  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Svježe sam stavio igru, nisam pečeve još. Boston mi je na 15fps, a ostatak igre na +40, kao i što vidim većini ekipe u temi.

Gledao po netu hrpa ljudi ima probleme...

fix neki? Patchevi, dali popravljaju šta?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 16:33 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ajd probaj stavit zadnji patch (mislim da moraš imat instalirane i prethodne patcheve)pa javi kak ti radi igra onda?

I mene zanima jel su patchevi popravili taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Ništa bitno, mislim da su patchevi mnogo više orijantisani na ispravljaje bugova (kojih ima u izobilju), nego na poboljšanje performansi. Trebalo bi ipak da ne bude ni ceo Boston baš toliko strašan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Ne znam di je kvaka, ali stat ću sa igranjem dok sve ne patcham i malo pretražim net za neke čarobne fixeve.

Grafa je na 40-50% uvijek a fps je oko 15 u bostonu, iritantno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Zato što je i CPU strana u *****, neoptimizovana i ne skalira dobro na preko dva jezgra, tako da su pojedini delovi CPU-limitirani i štekaju i na najjačim mašinama.

EDIT: Podesi Vsync u grafičkom kontrol panelu na Always Off ili ga isključi u ini fajlu igre, to zna da pomogne. U samoj igri se ne može podešavati, nego je stavljeno da je uvek uključeno (tj u SP-u je tako, u MP-u može normalno da se podešava u samoj igri).

EDIT 2: Ako nađeš neku drugu foru koja radi, javi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 17:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice