Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 465.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Praetorian1 kaže...

I Altair je isti Desmond, pogledaj ožiljak preko usnice koju ima Altair, to ima i Desmond, ali vidi se sličnost i bez toga. Jedino Connor ne liči na Desmonda.

Ma Altair je ipak malo drugačiji, ima ipak onako više arapske crte lice, normalno za područje izz kojeg dolazi. Al zanimljivo je također što si spomenuo da i Altair i Ezio i Desmond imaju taj ožiljak iznad usne, Ezio ga je dobio u tuči na početku AC2 dok zaista neznam odakle Desmondu i Altairu ožiljci. Zasigurno nije slučajnost

15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Battle Hardened Pack DLC - Maps and Characters

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Ja cu izluditi,krenio sam opet malo igrati,sekvenca 9.
Problem je sto ne mogu nista craftati,nemam materijala,a nemam ih gdje kupiti niti su mi oni kao koji rade to levelani,a obavim svaki homestead mission koji postoji.
Znaci sekvenca 9,ja mogu maksimalno 8 metaka i strijela,3 dimne bombe,3 otrovne strelice,5 uzeta,a neki vidim sekvenca 8 imaju 32 slota za pistolj,32 slota za strijele.

Pa koji k.,sta krivo radim ? znaci ne mogu nista craftati jer nisu levelani i nemam materijal,obavim sve homestead misije koje postoje,ne mogu one kocije poslati za trgovanje,u sekvenci 7 su je kao napali iz zasjede i unistil i ne mogu drugu poslati.
ovo me toliko *ebe u mozak da je nevjerojatno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Ja cu izluditi,krenio sam opet malo igrati,sekvenca 9.
Problem je sto ne mogu nista craftati,nemam materijala,a nemam ih gdje kupiti niti su mi oni kao koji rade to levelani,a obavim svaki homestead mission koji postoji.
Znaci sekvenca 9,ja mogu maksimalno 8 metaka i strijela,3 dimne bombe,3 otrovne strelice,5 uzeta,a neki vidim sekvenca 8 imaju 32 slota za pistolj,32 slota za strijele.

Pa koji k.,sta krivo radim ? znaci ne mogu nista craftati jer nisu levelani i nemam materijal,obavim sve homestead misije koje postoje,ne mogu one kocije poslati za trgovanje,u sekvenci 7 su je kao napali iz zasjede i unistil i ne mogu drugu poslati.
ovo me toliko *ebe u mozak da je nevjerojatno 

triba ti tailor lvl 2 i vise za pravit nove borse

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Assassins Creed 3

znam da mi treba tailor lvl 2,pise mi,pitanje je kako da ga levelam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

znam da mi treba tailor lvl 2,pise mi,pitanje je kako da ga levelam ?

a triba radit misije od nje... malo logicno.

16 godina
Assassins Creed 3

Pa jesi li procitao sto sam napisao...naravno da sam obavio sve misije,dosao do onog dijela kad onaj sto ulijece na homestead ju napadne...

ne znam sta da vsie radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Pa jesi li procitao sto sam napisao...naravno da sam obavio sve misije,dosao do onog dijela kad onaj sto ulijece na homestead ju napadne...

ne znam sta da vsie radim

meni se cini da ti ne znas kako craftat stvari i da je u tome problem

kazes napalo kociju i ne mozes vise poslat. pravi novu.

13 godina
Assassins Creed 3

upravo danas prešao tricu... iskreno nije mi se dalo obavljat previše side missiona, uglavnom sam igrao main story... sviđa mi se kraj od conora, a što se tiče desmonda... tipična najava AC četvorke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sylar951 kaže...

upravo danas prešao tricu... iskreno nije mi se dalo obavljat previše side missiona, uglavnom sam igrao main story... sviđa mi se kraj od conora, a što se tiče desmonda... tipična najava AC četvorke :)

Da, on umire na kraju svakog nastavka, stvarno jako tipično

16 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Da, on umire na kraju svakog nastavka, stvarno jako tipično

Možda je mislio na to kao cliffhanger (sjeti se Lucy, Revelationsa).

15 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

Da je ne znam kako završio AC III, dobićemo nastavak. Ode i ovaj serijal u COD vode (već je i otišao).

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
sylar951 kaže...

Da je ne znam kako završio AC III, dobićemo nastavak. Ode i ovaj serijal u COD vode (već je i otišao).

Daleko je AC od CoD-a. Svaki nastavak je napredovao vise nego MW3 u odnosu na MW1 XD

http://vgm.tv/
17 godina
protjeran
dex3108 kaže...
Praetorian1 kaže...
sylar951 kaže...

Daleko je AC od CoD-a. Svaki nastavak je napredovao vise nego MW3 u odnosu na MW1 XD

A da ne spominjemo da je singleplayer bilo kojeg nastavaka duži od svih CODova zajedno.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 14:09 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan

Svejedno, veliki sam fan imam sve origigi igre za PS3 ali stvarno su pretjerali s tim nastavcima trebali su pricu totalno zavrsit u trojci.A mozda ni ne bude cetvorke.

17 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Svejedno, veliki sam fan imam sve origigi igre za PS3 ali stvarno su pretjerali s tim nastavcima trebali su pricu totalno zavrsit u trojci.A mozda ni ne bude cetvorke.

Priča je u neku ruku i završena, svijet je spašen od solarnog prženja i Juno se vratila. Novi AC može biti smješten u današnje doba ili blisku budućnost u kojoj npr. Juno pohara planet. Imaju temelje za napraviti veliki odmak od dosadašnjih nastavaka temeljenih na Animusu i proživljavanju sjećanja predaka.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 15:47 (Prince-Artas).
17 godina
Prince-Artas kaže...
The White Wolf kaže...

Priča je u neku ruku i završena, svijet je spašen od solarnog prženja i Juno se vratila. Novi AC može biti smješten u današnje doba ili blisku budućnost u kojoj npr. Juno pohara planet. Imaju temelje za napraviti veliki odmak od dosadašnjih nastavaka temeljenih na Animusu i proživljavanju sjećanja predaka.

ne mogu oni nikakav odmak napravit od animusa kad je to jedini nacin da se prozive dogadaji tvoga pretka. 

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Animus je i kreiran da bi se mogli praviti nastavci. AC serijal je prvo poceo kao dio PoP serijala i Assasini su trebali biti zastitnici princa. Takodje na samom pocetku stvaranja AC serijala razmisljalo se o Co-Op-u koji do dan danas nije ubacen u igru. Onda je dosla prva verzija AC-a kao samostalne fransize i bila je bez Animusa ali developerima je trebalo nesto sto ce povezati potencijalne buduce nastavke i tako je nastao Animus i DNK sinhronizacija. I tu krece prica o novom IP-u 2007. godine i izlazak AC1 igre. 

Sad vidio sam da se raspravljate o likovima i oziljku. To je samo zaostatak nekadasnjeg vremena kada se resursi nisu trosili na sve i svasta pa su se reciklirali modeli. Uobicajena pojava u industriji video igara narocito na pocetku jedne fransize. Oziljak je trebao da poveze Desmond-a sa precima ne bukvalno nego cisto onako u prenesenom znacenju, kako bi se igrac osjecao ovezanim sa oba lika. To je kasnije postalo suvisno ali eto zadrzali su tu karakteristiku kod Ezia jer su zapoceli sa oziljkom, dok u AC3 za to zaista nije bilo potrebe ali Desmond je morao da ima oziljak jer je imao i u AC1. Nemojte sve stvari posmatrati bukvalno dosta toga se u video igrama radi da bi igracima bilo lakse uziviti u samu igru i ne moraju sve stvari imati pokrice :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Prince-Artas kaže...
The White Wolf kaže...

ne mogu oni nikakav odmak napravit od animusa kad je to jedini nacin da se prozive dogadaji tvoga pretka. 

Točno tako. Nema šanse da se maknu od animusa, sam on je zapravo simbol AC franšize a proživljavanje sjećanja svojih predaka cijela poanta ACa, dok je ovaj minimalistički setting u modernom vremenu više "must have" nego zgodan dodatak. Osobno bih igru u modernom svijetu smanjio na minimum minimuma.

17 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Prince-Artas kaže...
The White Wolf kaže...

Tko kaže da ne mogu? Jesi ti pročitao do kraja moj post? Evo podcrtat ću ti. Ne kažem da će izbaciti animus ali imaju temelje za takvo nešto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 17:54 (Prince-Artas).
17 godina
Prince-Artas kaže...
Obi Wan kaže...
Prince-Artas kaže...
The White Wolf kaže...

Tko kaže da ne mogu? Jesi ti pročitao do kraja moj post? Evo podcrtat ću ti. Ne kažem da će izbaciti animus ali imaju temelje za takvo nešto...

a mogu oni sad stavit bilo sta. doduse kakva bi to bila fransiza u kojoj se svako malo mjenjaju stvari. ja govorim na temelju onoga sto sada postoji.

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Poštovanje svima!

Registirao sam se na Vaš forum zbog jednog problema koji me muči.Naime,uzeo sam novi laptop,DELL Inspiron 5520 15R sa sljedećim komponentama:

-Intel Core i3 3110M 2.4 gHz

-AMD 7670M

-4 GB rama 1600 mHz

Instalirao sam par novih igara kao sto su FarCry 3,Sleeping Dogs,PES 2013,Assassins Creed 3,Dishonored,itd.

Prilikom igranja Assassins Creeda 3,uvijek me izbaci na desktop,nekad nakon 3 minute,nekada nakon 30 minuta te javi sljedecu poruku:

"AC3.exe je prestao raditi" ili "AC3.exe has stopped working"

Igra je skinuta sa neta jer svi znamo kakav je Ubisoft,i nisam htio platiti za igru dok nevidim  kakva je i dali ce biti problema.Mijenjao sam crack.

Prilikom igranja drugih igara(ne svih) takodjer mi javlja tu poruku crasha me van iz igre.Neradi se tu o igranju igara ,i da mi je to bitno,nego me brine da nije stvar do laptopa.
Updeatani su driveri,novi Directx je gore.Gledao sam po youtubeu fixove,po Googleu sam trazio ali nista konkretno se ne objasnjava.

Prilazem sliku problema:

[IMG]http://i45.tinypic.com/4huomh.jpg[/IMG]

Svaki savjet je dobro dosao i unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima

Nisam znao dali da postam ovjde ili na PDF Prijenosna racunala pa sam se odlucio ovdje,ako nije u redu,neka moderator premjesti.

1 1 hvala 0
17 godina
Fenomeno kaže...

odma da ti kazem da nije to laptopa. tako nema brige.

12 godina
neaktivan

jel mozda znas ikakvo rijesenje?

17 godina
Fenomeno kaže...

znam. fino upises taj problem u google i sve pise.

12 godina
neaktivan

pise da,ali sve je nesto sturo i nedoreceno.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Fenomeno kaže...

Hebote tebi je Google rješenje za sve, šta ti uopće radiš onda na ovom forumu? Đabalebariš? Ajde bjež onda tamo kad nikome nećeš (neznaš) da pomogneš.

12 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...
Fenomeno kaže...

Hebote tebi je Google rješenje za sve, šta ti uopće radiš onda na ovom forumu? Đabalebariš? Ajde bjež onda tamo kad nikome nećeš (neznaš) da pomogneš.

A ti svaki put cim to on napise odgovoris mu sa ovakvim nekim sr*njem, pomalo postajete dosadni vec, a kad vec ti osudjujes nekoga ti njemu odgovaras na ovo sta je napisao a neces (neznas) pomoci covjeku....

ja iskreno neznam do ceg je problem, jer nisam imao nikakvih problema s instalacijom igre, iako je pretpostavljam do cracka

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
16 godina
Assassins Creed 3

Naucio sam craftati,problem je bio u tome sto nisam znao da se materijali mogu craftati vec sam pretpostavio da se mogu kupiti samo,kad sam naucio iscraftani novi slotovi za pistolj,luk itd.

Nego,kako uci u ovu utvrdu,nije pod nadzorom vojske jer vidim one bandite kao,ali vojska je izvana,sve sam preplivao nema ulaza,jel to nesto vezano uz pricu pa se ne moze ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Naucio sam craftati,problem je bio u tome sto nisam znao da se materijali mogu craftati vec sam pretpostavio da se mogu kupiti samo,kad sam naucio iscraftani novi slotovi za pistolj,luk itd.

Nego,kako uci u ovu utvrdu,nije pod nadzorom vojske jer vidim one bandite kao,ali vojska je izvana,sve sam preplivao nema ulaza,jel to nesto vezano uz pricu pa se ne moze ili ?

bilo bi pozeljno reci ime utvrde i grad u kojem se nalazi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice