Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Obi Wan kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...

Hmm jel imao tko bug s Fort Indepedenceom? dođem da oslobodim fort i imam za ubiti kapetana utvrde i uništiti powder reserves ali tamo nijedno od tog dvoje nema kao označeno za obaviti, ja sam našao tu baraku sa streljivom ali kad uništim ništa se ne dogodi a kapetana nigdje wtf

to sam vidio na forumu.. probaj izac iz igre pa uci ili ako nisi gotov kod desmonda pa nazad

Ma gotov sam davnih dana, te sam tvrđave ostavio za kraj, probaću sutra dosta ACa za danas

17 godina
doky01akablava kaže...

Hmm jel imao tko bug s Fort Indepedenceom? dođem da oslobodim fort i imam za ubiti kapetana utvrde i uništiti powder reserves ali tamo nijedno od tog dvoje nema kao označeno za obaviti, ja sam našao tu baraku sa streljivom ali kad uništim ništa se ne dogodi a kapetana nigdje wtf

identican problem sam imao vec 2-3 puta,nema pomoci osim izaci iz igre i ponovno odigrati misiju tj.osloboditi utvrdu...

probaj samo prije pobiti vani vojnike jer oni nekada zapnu u drvece i stepenice i onda ne mozes podici zastavu radi retarda

ili stealth nacin, odnosno stealth kills i te sheme. to sam ja radija na prvom playthrough-u a sad cu vidit... mozda uletit unutra i sve zivo zakasapit

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

koja je točno razlika između small weapon tipa tomahawk i normaln weapon tj. mača?

vidim da ih oba možemo nosit ko i u prošlim ac ali nikad nisam razumio koji je u čemu bolji... prije sam uvijek mač koristio al sad mi je onaj assasian tomahawk baš simpa {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Gdje se uoće kupuju druga oružja? Ko u ostalim AC-ovima su bile one trgovine i tamo dođe i odabereš, dal oćeš one small weapons, mač, mislim da je bio i onaj malj ili tako nešto. Toga tu nema, samo mašem s ovim tomahowkom ili kako već.   Se može kupit uopće dodatni armor?! U AC2 na kraju igre sam imo takav armor da je bilo nemoguće da umrem, tu čak nemam ni onih health potiona.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Ma meni je Tomahawk postao preslab,uzeo si onaj rapier mac i s tim ubijam,dagger neki dirk i hidden blades.

Kako prosiriti slotove za strijele,municiju i sve ostalo ? Vidim neki imaju za strijele 32 mjesta,a ja jos 8 sto mi postaje premalo.
Gledao sam u crafting nemam recept,nema nista kod trgovca,gdje to nabaviti ?
I gdje naci malo bolji tomahawk,onaj assassin i iron su mi preslabi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Volvox kaže...

Gdje se uoće kupuju druga oružja? Ko u ostalim AC-ovima su bile one trgovine i tamo dođe i odabereš, dal oćeš one small weapons, mač, mislim da je bio i onaj malj ili tako nešto. Toga tu nema, samo mašem s ovim tomahowkom ili kako već.   Se može kupit uopće dodatni armor?! U AC2 na kraju igre sam imo takav armor da je bilo nemoguće da umrem, tu čak nemam ni onih health potiona.

U statičnim dućanima kupuješ oružja, u onim kočijama samo consumablase a dodatni armor nemožeš nigdje kupiti jer netreba. Potioni također su izbačeni jer ti se health regenerira kad nije borba u tijeku. A uostalom nemoguće je i ovdje umrijeti, osim ako nisi debil

Doky, moraš izlevelat tailoricu artisana da možeš onda kod nje kraftati upgrade za pouchove, quiver i dual holstere. Bolji tomahawk isto u dućanu možeš kupiti, ali po meni niedan nije ni blizu cool kao ovaj assassinski hehe

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:31 (CaptainBunnyKIller).
16 godina
Volvox kaže...

U statičnim dućanima kupuješ oružja, u onim kočijama samo consumablase a dodatni armor nemožeš nigdje kupiti jer netreba. Potioni također su izbačeni jer ti se health regenerira kad nije borba u tijeku. A uostalom nemoguće je i ovdje umrijeti, osim ako nisi debil

Doky, moraš izlevelat tailoricu artisana da možeš onda kod nje kraftati upgrade za pouchove, quiver i dual holstere. Bolji tomahawk isto u dućanu možeš kupiti, ali po meni niedan nije ni blizu cool kao ovaj assassinski hehe

treba.

13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ja u bostonu uopće nemam te statične dućane, a većinu waypointa sam sinhroniziro. Sad sam već sequence 8 i još ih nemam :/, tu tailoricu nisam ni dobio, a kako se oni levelaju?
Dodatni armor itekako treba, neznam zašto su ga izbacili.

Zaje*ali su ovaj AC, ovi priju su imali 10 puta bolju mehaniku u svemu, jedino je borba ovdje bolja, ovo ostalo je sve minus, barem po meni.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
Assassins Creed 3

gdje se nalazi save game folder?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mar123 kaže...
Volvox kaže...

treba.

A zašto treba? Meni ne treba, kad poginem samo ako se zajebavam, nepotreban je armor, mislim da ni nema nijedan komad armora na sebi Connor, nisam vidio. Treba jedino ak si njubara pa ti treba dodatna obrana (ne kažem da si ti)

Save game folder     C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Volvox ako nisi sve viewpointove sinkronizirao onda je tamo gdje nije otkrivena mapa, mislim da gradovi imaju po 2 dućana ako se ne varam. Tailoricu dobiješ u jednoj homestead misiji u gradu, a levelasš artisane (tailorica uključena) tako da obavljaš homestead misije. Meni su minus milijarda bugića te kraftanje koje je 99 % beskorisno, osim za prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 17:22 (CaptainBunnyKIller).
15 godina
Assassins Creed 3

GAMEREPORT video recenzija Assassin's Creed 3
http://max.tportal.hr/Assassins-Creed-3-Video_14842_0__0.aspx

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Je li se tko sreo s problemom da nakon reinstaliranja windowsa i igre ubaci ranije snimljeni "save data", ali bez efekta?

Igra ga ne prepoznaje.

Zna li tko do čega je?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Hebla ih vaka optimizaija, očekuje li se patch uskoro?

Gledam u nebo, sve na najmanje moguće detalje, reza je 800x600px i igra se vrti na 15 frejmova {#}.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja stvarno ne kužim to trzanje kod vas, kod mene na hd 4650, na 35-40 fpsa bez ikakvog trzanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zaliti se na igru koju nisi kupio je stvarno nepristojno {#}

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo da se javim u vezi fps problema. Dosada sam, kao i mnogo drugih, imao problema s FPS dropovima u gradu, ali cini se da sam rjesio problem.

Imam AMD karticu, uninstalirao sam drivere(koristio sam 12.11beta) i instalirao standardne 12.10 drivere. Napokon mogu igrati s normalnim FPS-om i bez laga.

Ako imate isti problem, probajte, meni je uspjelo, nadam se da ce i vama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Isti mi je qurac, čitam i da ljudi sa oriđi igrom imaju isti problem...

17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
dex3108 kaže...

Isti mi je qurac, čitam i da ljudi sa oriđi igrom imaju isti problem...

Ko kupi igru ima pravo da se zali, ko piratizuje igru ima pravo da cuti {#}

14 godina
neaktivan
burek22 kaže...

Evo da se javim u vezi fps problema. Dosada sam, kao i mnogo drugih, imao problema s FPS dropovima u gradu, ali cini se da sam rjesio problem.

Imam AMD karticu, uninstalirao sam drivere(koristio sam 12.11beta) i instalirao standardne 12.10 drivere. Napokon mogu igrati s normalnim FPS-om i bez laga.

Ako imate isti problem, probajte, meni je uspjelo, nadam se da ce i vama.

Sve sam probao, i reinstall drivera, stavio novije drivere, stavio starije drivere, probao čak s drugom karticom (HD6790), ali ništa ne pomaže. U Bostonu mi se vrti na 3 frejma sa Q6600@3.2GHz + HD6790.

14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Fala bogu na torentu, jer nisam "popusio" 300kn, al doslovno "popusio".

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 23:59 (MARKOcVp).
13 godina

ja sam popusio 35$...uzeo steam gift...kupio sam org  i naravno mislio sam da ce sve biti ok al ono ki*a labudova..čak sam gledo po ubisoftovim forumima i ljudi se žale i oni još nisu patch izdali :S u bostonu imam oko 24 fps-a al meni to nesmeta toliko koliko mi smeta šta u igri mogu bit samo 1 min i onda me izbaci iz igre

d4rkd3atH
13 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
dex3108 kaže...

sad malo pretjerujes kad su se key-evi kolko se sjecam nalazili i po 160-200kn isto, a i ne kuzim sta vi imate kad neko kaze da ima 3 frejma u bostonu! nemoguce imat 3 frejma jer je to sad vec stvarno pretjerivanje, zna mi dropat al sad da je toliko neigrivo da ne mogu odigrat tu igru (koju sam piratizirao) nije istina. Ako ti vam je toliko neigrivo stop whining i probajte nesto oko toga napravit, ako nejde uninstall i gotovo, a ne sad da zadnjih 20 stranica otkako je igra izasla umjesto da se raspravlja o prici igre/mozda nekim side questovima ili nesto vi svi redom samo whinate kako vam steka kako vam ovo kako vam ono...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
dex3108 kaže...

Sacekas i cujes utiske od drugih igraca i onda odlucis da li ces kupiti {#} 

16 godina
Assassins Creed 3
Ja sam danas probo igru na hd2600 pro grafi. Na low postavkama u bostonu ne pada ispod 30, tj igra fluidno ide.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ja sam danas probo igru na hd2600 pro grafi. Na low postavkama u bostonu ne pada ispod 30, tj igra fluidno ide.

Na mojoj HD4650 na medium - high.

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

POzdrav decki imam jedno pitanje..

Ovako skinuo sam napokon (SKIDROWA) i sad kako sam usao u igru cijelo vrijeme mi je slika tj grafika cudna neka bijela crta na dnu ekrana sve nesto mutno tockice neke dali tko zna do cega je to i kak oda to popravim da mogu igrati normalno,inace imam ati 7850 i5 i win7 64bit ako ista ikome znaci :)?

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
14 godina
Assassins Creed 3

Ništa od patcha od strane Ubia ili AMD-a, ha?

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cikl0n kaže...

Ovako skinuo sam napokon (SKIDROWA) i sad kako sam usao u igru cijelo vrijeme mi je slika tj grafika cudna neka bijela crta na dnu ekrana sve nesto mutno tockice neke dali tko zna do cega je to i kak oda to popravim da mogu igrati normalno,inace imam ati 7850 i5 i win7 64bit ako ista ikome znaci :)?

ne moze ti nitko pomoc osim google-a

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Samo u ovoj igri? Druge rade normalno? Driveri?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
dex3108 kaže...

Zaliti se na igru koju nisi kupio je stvarno nepristojno  {#}

Ajde, molim te ne piši više u ac3 temu jer si dosadan. Nisi ni kupio igru a samo se zalis. Mislim jesi izgubio ista, nisi onda suti.

Requiscat In Pache
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice