Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Unix kaže...
VALVE kaže...

Gleadao sam na youtube da na poćetku Desmond i ono dvoje idu u Abstergo sa Jabukom, da oslobode Desmondovog oca, a meni to nije bilo. Treba li to tek doći ili je problem u pirat verziji 

Nemoguće, jer je Desmondov otac došao još u AC:R vidjeti Desmonda kad je pao u komu.

Misija postoji u AC3, pri kraju priče negdje ok 11 seq. (možda čak 12) ako se ne varam

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Malo modovanja i igra izgleda naprosto fantasticno :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
dex3108 kaže...

utjece li to na fps?

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Jel se radi samo o sweetfx ili ima još ponešto? :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
16 godina
Assassins Creed 3

Da,i mene zanima,jel samo onaj colour mod ili nesto vise ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nekako je pretamno.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
14 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

Hoće,pojavit će se i Freedom i Join or Die izdanje,i to prilično povoljno u Algoritmu,28.11.

To je sutra. Hvala, uletio si u pravi čas s odgovorom.

13 godina
neaktivan
marky1607 kaže...
ddd3 kaže...

Hoće,pojavit će se i Freedom i Join or Die izdanje,i to prilično povoljno u Algoritmu,28.11.

Baš me zanima kolika će biti cijena tih posebnih paketa.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kod mene igra nece ni da krene

pise mi ac3sp.exe stopped working cim kliknem da pokrenem igru

zna neko kakvo rijesenje ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
marky1607 kaže...
ddd3 kaže...

Baš me zanima kolika će biti cijena tih posebnih paketa.

Provjerit ću sutra pa javim ovdje na forumu. Vjerovatno vrlo slična onoj cijeni po kojoj trži Ubisoft, eventualno 10% više.

12 godina
protjeran
-zip- kaže...
Unix kaže...
VALVE kaže...

Gleadao sam na youtube da na poćetku Desmond i ono dvoje idu u Abstergo sa Jabukom, da oslobode Desmondovog oca, a meni to nije bilo. Treba li to tek doći ili je problem u pirat verziji 

Nemoguće, jer je Desmondov otac došao još u AC:R vidjeti Desmonda kad je pao u komu.

Misija postoji u AC3, pri kraju priče negdje ok 11 seq. (možda čak 12) ako se ne varam

Nakon što ti bude kraj 10 sekvence onda to bude kao u "međusekvenci"

13 godina

dobro ljudi jel rješio ko onaj problem s crashanjem na radeon grafičkama*

d4rkd3atH
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

http://prntscr.com/kqmgq

zna li iko rijesenjeee ????

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ispaljivam zadnja dva dana na sekvenci 10 nikako da tackleam tipa "odozgora", kako tackleate vi ljudi? Neznam više šta napraviti ni lud ni pametan sam.... Ima li slučajno kakva kontrola/kombinacija tipki za tackleanje? Molim vas pomozite :/

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam problem kod jedne misije na kraju 5. sekvence pa ako moze pomoc.

doso sam do tamo kad treba ic na brod da se ode iz bostona, i sad moram doc do onog prijevoznika ili cega vec i ja stisnem interact i upali se neka mapa ali tamo na njoj niceg nema, nista da stisnem ili nesto. sta treba napravit?

Ista stvar se meni desila, morat ces pjesice kroz šumu do objectiva.

17 godina

evo zavrsio sam ac3 kako pise ode u nekih 30-ak sati.

sta se tice kraja onako...nadao sam se da ce nekako drugaciej zavrsiti, ali rekli su da vise nece musti desmodna pa i ima nekog smisla. vjerojatno ce sad biti neka shema da ce templari branit 1st civilization dok ce se assassini borit protiv toga pa ce opet ici u animus i traziti nacine da ih sprijece. mozda i ujedinuti snage who knows. nebitno. 

kaze dna tracker da sam na 85% sto i nije tako lose, tj ima se jos vrimena provesti u igri. najveci mi je problem ove clubs side missions. kaze complete the hunting society tasks: 66% dok sam gore u hunting society membership nad 100%. a stvar je u u tome da nemam niti jednu ikonu na mapi koja bi me negdje usmjerila. isto za thieves guild. nisam uopce znao da to postoji i odjednom mi se na kraju igre kad sam slucajno pickpocketa nekoga masu toga otvorilo.

ako neko zna bio bih zahvala.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kak ti se igra vrtila u Bostonu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Ispaljivam zadnja dva dana na sekvenci 10 nikako da tackleam tipa "odozgora", kako tackleate vi ljudi? Neznam više šta napraviti ni lud ni pametan sam.... Ima li slučajno kakva kontrola/kombinacija tipki za tackleanje? Molim vas pomozite :/

ja sam isto izludio jucer na toj misiji, mislim da sam jedno 10+ puta dok ga nisam uspio "tacklat" odustao sam od tacklanja sa visine, jer sam 4 puta za redom zapeo na striku za rublje.

Obavezno odmah na pocetku sekvence promijeni "main oruzje" na sake, i onda kad si mu dovoljno blizu "left mouse click", makar mu je trebalo par puta da uspije, rekao bi da je malo zbugana misija.

Isto kao i jedno drvo u frontier sta kad se pokusa popest na zadnjem dijelu, like automatski napravi dive u sijeno.

P.S.

imam Radeon 6950, i nisam imao ni jedan crash, niti drop performansi u ijednom gradu, ili dijelu igre, mozda je SSD isto pomogao oko toga, zbog brzeg ucitavanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:22 (Zmalamuth).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

nadam se uskoro patchu i radi perfomansa i radi bugova

onako bas za second playtrough :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta se tice kraja onako...nadao sam se da ce nekako drugaciej zavrsiti, ali rekli su da vise nece musti desmodna pa i ima nekog smisla. vjerojatno ce sad biti neka shema da ce templari branit 1st civilization dok ce se assassini borit protiv toga pa ce opet ici u animus i traziti nacine da ih sprijece. mozda i ujedinuti snage who knows. nebitno. 

kaze dna tracker da sam na 85% sto i nije tako lose, tj ima se jos vrimena provesti u igri. najveci mi je problem ove clubs side missions. kaze complete the hunting society tasks: 66% dok sam gore u hunting society membership nad 100%. a stvar je u u tome da nemam niti jednu ikonu na mapi koja bi me negdje usmjerila. isto za thieves guild. nisam uopce znao da to postoji i odjednom mi se na kraju igre kad sam slucajno pickpocketa nekoga masu toga otvorilo.

Ne znam jesi li pronašao kolibu hunting societyja u frontier-u? Tamo isto dobiješ zadatke...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:25 (Someone).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja sam prekjucer tek skuzio kako saljem assasine na misije drzi "T" i onda "mouse click" na ikonu misa iznad popisa misija. a to nije nigdje u igri opisano ili objasnjeno.

ali preporucam da lvl assaina dizete ubijajuci engleze po gradovima, ide puno brze, a i lakse si ocistite dio grada di recimo treba skupljati "almanachs".

a za hunter society misije nema ikona, nego kad ubijes neku zivinu, onda ti napise ako si ispunio neki zadatak, makra pretpostavljam da ima neki popis u animusu, ali nisam imao volju trazit.

15 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Ako je to onaj dio za koji mislim da je, ja sam tog lika jedva stigao tackle-ati normalno, a kamo li odozgor, tako da sam odustao...

17 godina
Praetorian1 kaže...

Kak ti se igra vrtila u Bostonu?

ja igram sve na high i to sa vsync off sve ok

Someone kaže...
Obi Wan kaže...

Ne znam jesi li pronašao kolibu hunting societyja u frontier-u? Tamo isto dobiješ zadatke...

nemam pojma za kolibu samo za kampove njihove... to cu vidit na netu.

edit: bio sam tu davno samo nemam nikakav quest...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 22:37 (Obi Wan).
14 godina
Obi Wan kaže...

kako je prije bilo, tako je i sada.
U DNA-u ti piše za pojedine stvari što moraš napraviti.
Svaki guild ima svoje "nešto" što moraš napraviti. 

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina

sve bi to bilo ok al meni nista ne pise... dakle otvorim dna tracker i pise ovako:

66% 

complete the hunting society tasks

side missions

clubs

perform all the tashs set by the new england hunting

society and become the ultimate huntsman

gledam na netu i tu ima masu tih stvari. npr steakth ubi xy zivotinja i imaju tierovi (tier 1, 2 itd). toga u mene nema.

uvatija bi se ja toga ali ne znam sta tribam napravit.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pa ovaj Boston je neigriv, pa smeća Bože me oprosti.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo uspija sam naci te tierove

dakle ide se u logbook i tu je popis svih tih stvari

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ajd, developeri su bar djelomično mislili na nas, dok isčekujemo nekakav fix da se može pristupiti bostonu imaš tonu toga za radit po šumi, dolovno, sate i sate i sate se može izgubiti bezgreške.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Do sada nisam volio igrati s Daggerom.
Nije mi bilo omiljeno oružje u prethodnim AC-ima, ali u ovom mislim da ću utjerivati strah u kosti s njim.
Dok ne dobijem Tomahawk.

P.s. novi combat system mi se jako sviđa.
Puno je intuitivniji, bogati, NPC-ovi su "pametniji" o čemu se i pričalo.

Jedino što mi uvijek prst pobjegne na RMB, umjesto da stisnem E {#} 

Samsung Galaxy SII crew.
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Završio igru. Opet cliffhangeri hebemti, mrzim to. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice