Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
MARKOcVp kaže...
Marijano22 kaže...

Pozdrav!

Zanima me gdje se nalaze save fileovi od AC III, imam Windows 7 x32? :)

to se i ja pitam

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Ali neće ti puno pomoći ako se nadaš premještati save fileove, ja sam milijun puta probao prebaciti stare i svaki put mi je pisalo damaged save file i na kraju sam odustao i počeo igru ispočetka

Usput, dali itko zna gdje provjerim level artisana u homesteadu? Znači ako želim npr vidjeti koji mi je level lumberjack ili tailor?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:35 (CaptainBunnyKIller).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

za one koji se pitaju sta ce biti u slijedecoj igri

SPOILER!

navjerojatnije cemo pokusat zaustaviti juno

s desmondom sigurno necemo vise igrat jer je on mrtav oni koji su presli znaju o cemu pricam

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 22:29 (njuska11).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

SPOILER!

s desmondom sigurno necemo vise igrat jer je on mrtav oni koji su presli znaju o ccemu pricam

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
protjeran
njuska11 kaže...

SPOILER!

s desmondom sigurno necemo vise igrat jer je on mrtav oni koji su presli znaju o ccemu pricam

LOL ja mislio neki spoilerčić mali kad ono okine mi šta će na kraju bit, danke šene

12 godina
neaktivan

hvala {#}

12 godina
neaktivan

aj ne se*i

13 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...
njuska11 kaže...

SPOILER!

LOL ja mislio neki spoilerčić mali kad ono okine mi šta će na kraju bit, danke šene

spoiler je spoiler

cak sam i naglasio i tekstom i jos sam napiso sta ce biti u slijedecoj igri pa se dalo itekako naslutiti sta sam napiso

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Vi koji stre probali i Hitman Absolution i Assassins Creed III, šta vam bolje radi?

7 AC III
20 Hitman AB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pitanje što se tiče kupovine posebnih izdanja kod nas - da li itko zna za PC verzije Assassin's Creed-a 3, hoće li se u prodaji pojaviti Freedom ili Join or Die izdanja? Pokušao sam dobiti odgovor od GMC-a, ali zasad još ništa. Ima li itko kakav info ili da je kopao za istom informacijom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 22:31 (marky1607).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...
njuska11 kaže...

SPOILER!

LMAO, ja zbog takvih stvari izbjegavam sivilo na ovom forumu. BAD GREY!

12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Najjači bug koji sam do sad susreo, možda mali spolierčić, kako sam se iskidao od smjeha LOL

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozdrav članovi ovog foruma! Zanima me da li se isplati igrati ac3, pošto me drugi dio nije nimalo oduševio. Što mislite o igrici etc etc. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Vi koji stre probali i Hitman Absolution i Assassins Creed III, šta vam bolje radi?

Meni hitman radi besprijekorno, ispolirana igra do kraja. Nije mi nesto gameplay, mislim zanimljiv je, ali dosadi nakon nekog vremena, sad sam negdje na malo više od pola igre:)

A AC serijal je savršenenstvo, samo mi nije jasno kako se Ubisoftu ovo uspjelo dogodit, zar oni ne isprobaju igru na 20 i više različitih konfiguracija prije prodaje ili šta?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
12 godina
protjeran
Lua kaže...

Pozdrav članovi ovog foruma! Zanima me da li se isplati igrati ac3, pošto me drugi dio nije nimalo oduševio. Što mislite o igrici etc etc. Hvala unaprijed.

Ako te nije drugi onda sigurno neće ni treći. Drugi je bio remek dijelo, a da nema toliko bugova u trojki bio bi također.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nisam presao igru i tek sam zavrsio 5. sekvencu :D prvo to da razjasnimo da mi neko ne bi pricu spojlerisao. Sad da predjem na stvar ne znam da li ste primjetili ali AC serijal je jako vezan za broj 3. 

AC serijal tri numericke igre

AC serijal ima 3 assassina

Pojavljuju se 3 bozanstva

Eziu su smaknuta 3 clana porodice

Novi Animus je sacinjen od trouglova

Od AC2 ulazi u temple su oznaceni trouglom

http://vgm.tv/
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

P.S. Prethodni post sam okacio u 0:03 i tek sam sad skontao XD Nije namjerno tad okaceno :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hoće,pojavit će se i Freedom i Join or Die izdanje,i to prilično povoljno u Algoritmu,28.11.

17 godina
dex3108 kaže...

Nisam presao igru i tek sam zavrsio 5. sekvencu :D prvo to da razjasnimo da mi neko ne bi pricu spojlerisao. Sad da predjem na stvar ne znam da li ste primjetili ali AC serijal je jako vezan za broj 3. 

sta je trougao srca ti?

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...
dex3108 kaže...

sta je trougao srca ti?

trokut?

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni je, kao i hrpi drugih ljudi došlo do smanjenja fps-a u bostonu, nisam siguran koliki mi je fps bio prije bostona jer nisam palio fraps ali mislim da je bio preko 40 i dok sam dosao u boston smanjio se na 16-22 a na ovoj konfiguraciji sam igrao crysis 2, battlefield 3 i slicne igre na max bez ikakvih problema, igra nema problem kao gta 4, kod gta 4 to je bio problem na svim konfiguracijama, kao većina normalnih igara koje imaju problema sa optimizacijom a assassins creed 3 ima problema samo sa određenim konfiguracijama neovisno koliko su dobre 

konf:

AMD Phenom II x4 850 processor (4 CPUs) 3.33GHz

DDR3 4gb (2x2GB)Corsair, 1600MHz
Sapphire AMD Radeon HD 6790 

Mata
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 9:13 (BurekSaMesom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Assassins Creed 3

jedno pitanje, skinio sam repack i sad me zanima ako instaliram reloaded ili skidrow verziju ali mogu nastavit igrat sa saveom di sam stao u repacku il moram krenit izpočetka

0 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

P.S. Prethodni post sam okacio u 0:03 i tek sam sad skontao XD Nije namjerno tad okaceno :D

Kod tebe i nick počinje se dex3***, nešto mi je tu čudno.

Da ti nisi Assassin? :))

17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

slučajnosti, sad bi se i svega živoga mogle izvući svakakve brojke.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Assassins Creed 3

imam problem kod jedne misije na kraju 5. sekvence pa ako moze pomoc.

doso sam do tamo kad treba ic na brod da se ode iz bostona, i sad moram doc do onog prijevoznika ili cega vec i ja stisnem interact i upali se neka mapa ali tamo na njoj niceg nema, nista da stisnem ili nesto. sta treba napravit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:28 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
dex3108 kaže...

slučajnosti, sad bi se i svega živoga mogle izvući svakakve brojke.

Pa u AC serijalu je malo stvari slucajno :D Pisci AC serijala znaju fino da prikriju pojedine stvari. 

13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Šta kad dođe AC4 sa novim likom?

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Gleadao sam na youtube da na poćetku Desmond i ono dvoje idu u Abstergo sa Jabukom, da oslobode Desmondovog oca, a meni to nije bilo. Treba li to tek doći ili je problem u pirat verziji 

Ne žalim što drugi kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje. - Nikola Tesla
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Gleadao sam na youtube da na poćetku Desmond i ono dvoje idu u Abstergo sa Jabukom, da oslobode Desmondovog oca, a meni to nije bilo. Treba li to tek doći ili je problem u pirat verziji 

Nemoguće, jer je Desmondov otac došao još u AC:R vidjeti Desmonda kad je pao u komu.

12 godina
protjeran
VALVE kaže...

Si odigrao igru do kraja?

Sad sam derao MPa par sati, nije normalno kako ih silujem sve tamo, strašno. Stalno prvi, bio to deathmatch, wanted ili manhunt.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:00 (CaptainBunnyKIller).
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam problem kod jedne misije na kraju 5. sekvence pa ako moze pomoc.

doso sam do tamo kad treba ic na brod da se ode iz bostona, i sad moram doc do onog prijevoznika ili cega vec i ja stisnem interact i upali se neka mapa ali tamo na njoj niceg nema, nista da stisnem ili nesto. sta treba napravit?

Samo idi na misiju, na onaj uzvicnik :D 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice