Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

jarane sta ti je emulator Smijeh... govori mi kao nesh da konekcija nije OK..

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
onda neznam
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

btw jel gledo ko film ac linage?

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja...i to par puta dobar je
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ja sam mislio da je film isto ko u igri al sam se ugodno iznenadil kad mi je objasnio taj dio prije igre

15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

ha nemože se baš nazvat film, prije filmić haha, to je prema opisu uvod u Assassins Creed 2 priču, tj priča o Ezievu ocu Giovanniu, tj njegovoj "karijeri" assassina

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

dobar i kvalitetan prije svega,samo mu je mana ,i to im zamijeram,sto samo 35min traje =/

Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
jel mi moze netko reci kad npr. kupim čekić i onda poslije mač... šta bude s tim čekičem ja ga onda moram ponovo kupiti da bi ga imao???
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
TopForumaš kaže...
commandos kaže...

Nesto mi smrdi da ce u 3. dijelu Desmond biti glavni lik, ne uci on djaba poteze od Ezia Smijeh

ja sam cuo da se nagada da ce desmond ponovo vratiti u proslost jednog od predaka da otkrije lokacije hramova da zaustavi kataklizmu 2012 o kojima prica minerva pripadnica prve civilizacije koja je kreirala ljude

ovo je super ideja...haha mogli bi stavit prizore iz filma 2012...daj nam link da i mi vidimo...cupo to valjda imas emulator pa ti nes ne valja...jel tako

vise se ne sjecam di sam to procito

ponavljam ponovo do su nagadanja i glasine nista vise

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Meni nijedna igra nije toliko izvukla zivce kao assassins creed 2,nikad se ovako nisam namucila sa instalacijom,tako da i sa tom trojkom vec imam brigu,a jos ako bude previse zahtijevala neznam...a nijedna me igra nije fascinirala kao ova,tako da ne zalim sav trud i zivce,jbg dvojku jos nisam uspjela poceti igrati kako treba...

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Jučer sam teškim mukama instalirao igru, igrao sam do 00:00, ujutro se digao u 6 na posao, došao sam doma u 18:00, i od onda do sad sam igrao...

Dugo me neka igra nije tako okupirala... Cool

PC RULES!!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Jučer sam teškim mukama instalirao igru, igrao sam do 00:00, ujutro se digao u 6 na posao, došao sam doma u 18:00, i od onda do sad sam igrao...

Dugo me neka igra nije tako okupirala... Cool

ja vec 4 dana za redom idem spavat oko3 a redovno se dizem u 6:40 ^^ al igrica je odlicna bas te uvuce u svoj svijet

17 godina
Assassins Creed 2

Evo ja ju vec igram par sati i to sa velikim gustom, skoro da ne odradjujem misije, nego vise lutam okolo otkrivam grad, skupljam pera pljackam ljude i unaprjedjujem svoj gradic. Dosad sto sam vidio od price bilo je impresivno, ali sama igra je PREDOBRA, sve pozitivne stvari prvog djela s gomilom novih ideja, oruzja.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

stvarno je igra svestrana...atentati,krađa,izgradnja,skupljanje predmeta,slaganje tajni,povijest,zemljopis,...jos puno toga da ne nabrajam...stvarno su se potrudili...ovo jos nijedna igra nema ovoliko raznolikosti u misiijama....uclanite se na face ima grupa kao "ocemo film assassins creed, pravi film"...čim završim jos ove dve sekvence idem ispocetka i radim sporedne misije...zato sto jos ni jednu nisam napravio...a tak mi je zao zbog oca i brače koda su moji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 22:11 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo ja ju vec igram par sati i to sa velikim gustom, skoro da ne odradjujem misije, nego vise lutam okolo otkrivam grad, skupljam pera pljackam ljude i unaprjedjujem svoj gradic. Dosad sto sam vidio od price bilo je impresivno, ali sama igra je PREDOBRA, sve pozitivne stvari prvog djela s gomilom novih ideja, oruzja.

meni je definitivno najveci gust promjenjiva estetika ezi-a

mozes mu kupovat odjecu ,i to mi je pre bolesno u igrici napravljeno,hrpa noviteta u igrici ,sad i kad nezelis main misiju radit ima podosta side q iima dosta zabave po gradovima =) npr pljackat  pospođe ili lovit one pljackase xD

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Assassins Creed 2 je suprotnost dosadi. Ja bih cak rekao da ima previse stvari, jer uvik neka nova uleti. Igra mi je bas po gustu, nekako kao da imam osjecaj da sve kontroliram.. A s obzirom da su sa AC postigli uspjeh, AC2 su jos bolje napravili, pa sto ce biti AC3 ... uff! Mozda jedna od boljih history trilogija!

Spirit...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jedno je sigurno

assassins creed fransiza je unikatna i posebna

nema niceg slicnog na trzistu

ali mora se priznat ispirirana je princom iz perzije u nekim djelovima

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel se to samo meni čini, ili je igra prelagana. Prvi dio nije bio nešto težak, ali barem si tu i tamo umro. Prošao sam već pola drigog nastavka i umro sam samo jednom kad sam slučajno pao s zgrade.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Jel se to samo meni čini, ili je igra prelagana. Prvi dio nije bio nešto težak, ali barem si tu i tamo umro. Prošao sam već pola drigog nastavka i umro sam samo jednom kad sam slučajno pao s zgrade.

Jesi do sad svaku misiju iz prve prešal?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ljudi ajd si nađite život,a ne igrati AC2 od jutra do sutra....Treba umijereno,igra nebu nikud pobijegla...........

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

vjerovali ili ne ja ponovo prelazim jedinicu i onda se odmah bacam na dvojku ponovo

jednostavno AC me totalno zaokupio

naravno ne igram do 3 ujutro :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

LOL

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igrica je muka ziva sve zivo sam pokusao al nikako da je pokrenem....   "Internet connection required in this game , failed to connect to Ubisoft Master Servers, please verify that your internet connection functional , and try again"       ako iko zna sta je u pitanju i kako da to vise skinem... pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Assassins Creed 2 je suprotnost dosadi. Ja bih cak rekao da ima previse stvari, jer uvik neka nova uleti. Igra mi je bas po gustu, nekako kao da imam osjecaj da sve kontroliram.. A s obzirom da su sa AC postigli uspjeh, AC2 su jos bolje napravili, pa sto ce biti AC3 ... uff! Mozda jedna od boljih history trilogija!

ako ne,barem cemo s sigurnoscu tvrdit da je trilogija s najveim najvidljivijim poboljsanjem izmedju 2 nastavka =)

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
jel mi moze netko reci kad npr. kupim čekić i onda poslije mač... šta bude s tim čekičem ja ga onda moram ponovo kupiti da bi ga imao???

Sva oružja i oklopi koje kupiš se nalaze u ujakovoj vili. Samo uđeš unutra, pa dolje lijevo gdje se nalazi soba s oružjima, gdje možeš poslije birati koje oružje želiš i slično.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Trebam pomoć,

ima li koji tomb u Tuscani????

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prešao sam igru,kupio altairov mač,prešao sve tombove ,primarne i sekundarne misije.Najbolji lik mi je definitivno Leonardo neznam zašto xD.Dvojku će teško biti nadmašiti tako da će se ubi morati dobro potruditi da trojka bude bolja.E da ovom retardu šta nezna spoilati (rekao je da ezio neće ubiti papu) poručujem ili neka se nauči spoilati ili neka šuti jer je već i ovako ispao glup i neobrazovan -.- .

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

odlična igra, kad sam ju započeo zaista nisam bio oduševljen, no kako ja uvijek dajem igrama drugu pa i treću priliku, ova me je igra oduševljavala kako sam ju prelazio, sad mi je čak užitak i kupovat one slike, nakon što sam iscrpio submisije, sve view pointove otkrio, još bih trebao jedino one sve videe otključat al to mi se zaista neda, naslijepo ići svim uličicama i tražit pogledom...:)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo jedan screen

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 16:55 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice