Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Robert-Je-Glup kaže...
Rhodin kaže...
emerik kaže...

PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.

PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u

Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem

Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.

pa ja zaista neznam zašto ljudi imaju toliko problema sa štekanjem, trzanjem   exc. exc., pa ja i nemam neki stroj od kompjutera a nije mi niti jednom ni najmanje zatrzalo, laggalo, štekalo, srušila igra - ništa, a svi settingsi su mi na max - sve. Niti najmanji problem.  Igra je totalno optimizirana da nemože biti optimiziranija

Ja sam kod sebe nešto primjetio. Kad sam imao drivere 10.2 nije bilo nikakvih štekanja i trzanja. Sad sam instalirao 10.3 i sad mi se ponekad dogodi nekakvo trzanje. Ne kužim to noviji driveri, a lošije performanse.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E LJUDI POMAGAJTE BRZO PLZ

ovako sad sam krenuo installat AC2 i pred kraj instalacije mi osla struja (pukla zarulja pa se osigurac prebacio) i ugasio se komp, kad sam upalio komp krenuo sam obrisat igru, naravno iz control panela pa tamo obrisem i kaze mi the game has been successfully uninstalled, super, pokrenem ja dvd od igre, kliknem install, i on mi opet pocne brisat igru i kaze the game has been successfully uninstalled. WTF. skeniro sam registar sa ccleanerom bez ikakvih korisnih rezultata. kak sad da to popravim??

EDIT: obriso sam i ubisoft folder u c/program files x86/

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 23:54 (Inferno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Inferno kaže...

ovako sad sam krenuo installat AC2 i pred kraj instalacije mi osla struja (pukla zarulja pa se osigurac prebacio) i ugasio se komp, kad sam upalio komp krenuo sam obrisat igru, naravno iz control panela pa tamo obrisem i kaze mi the game has been successfully uninstalled, super, pokrenem ja dvd od igre, kliknem install, i on mi opet pocne brisat igru i kaze the game has been successfully uninstalled. WTF. skeniro sam registar sa ccleanerom bez ikakvih korisnih rezultata. kak sad da to popravim??

ajde u moj kompjuter,pa desni klik na ikonu od ac2,pa otvori(open),trebao bi vidjet ikonu od setup-a,pokreni setup i trebalo bi radit

My xf.mirkeckiller
17 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
Inferno kaže...

ajde u moj kompjuter,pa desni klik na ikonu od ac2,pa otvori(open),trebao bi vidjet ikonu od setup-a,pokreni setup i trebalo bi radit

da pokusao sam to ali nista, al dobro je, nisam znao da je ovaj revo uninstaller tako jeb*n :> sve je ocistija idem sad installat ispocetka

16 godina
protjeran

Pažnja - spoileri i u slikama.

Evo ja sam prešao igru! I mogu reći da sam prezadovoljan,ovakvu igru nepamtim kad sam odigrao!! Ugl kraj mi je najbolji kada treba ubiti Rodriga u Romi,i pojavljuje se neka božanstva!!! Smijeh

Rodio se Ezio Rodio se Ezio
Venezia Venezia
World World
Apple Apple
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 2:16 (scorpion667).
16 godina
Assassins Creed 2

Pa daj stavi hebeni spojler,retardu

Moj PC  
1 10 hvala 0
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

mulavi retardus, štaćeš

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ne moraš ga zbog toga napadati ko da te je ubio...

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sta rec, igra je super, igram ju sve do sad. cudesno kak se poklopila moja kupnja igre sa releaseom potpuno radeceg server emulatora Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Odlična igra, puno bolja od jedinice koja mi je isto bila jedna od boljih igara. A najbolje od svega je to što ne zahtijeva internet konekciju, pa sad igram 42" LCD TV-u

sa kontrolerom, ko da sam na konzoli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Daj ekipa pa koji je vama....koristite SPOLIER u nekim situacijama!!!

Ponasate se kao da prvi puta pisete nesto o nekoj igri...bemu!!

Zato i sluzi  S P O I L E R ! ! !

A ne da mi neki Mrva kaze kako je ubio ovo ili ono i kako je na tom djelu odlicno ovo i kraj je ovakav tj onakav!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

uhh codex je predobar

u njemu prica altair slicno o onome o cemu govori film zeitgeist

ima puno slicnosti

uglavnom savrseno za ljubitelje teorije urote tj. mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma hebo vas spoiler!!! Neznam ni koji je to k*** ni ne zanima me! Baš se meni dalo staviti,stavio screenove iz igre! A vi mulci koji govorite da sam retardus! Assassinirajte se!! HAHAHAHAHAHA!

@Robert-Je-Glup  MULO ŠUTI! I molim te prestani pisati gluposti na ovom forumu! Koliko si već žuti kartona(sad imaš 2!A znao si se hvaliti da imaš i po 4 žuta kartona! Nek si ti nama s svojim ludim komentarima i tupavim bio u Hall of Shame temi!) dobio trebao si biti davni dana izbačen!

@Kill Frenzy I ti mulošuti!

OBADVOJICA      G a L !

Sorry ADMINI al na ovake glupe komentare moram odgovoriti,i vako glupi ljudi stvarno znaju naživcirati sam trollaju i spamaju! Ak imaju šta pametno napisat o igri neka napišu a ne gluposti pisat!!

Ko hoće neka pogleda moj post sa screenovima a ko neće nemora! Nemora ni komentirat! LOL!

Svakako preporučujem igru svakome! Jer je mene iznenadila,optimizirana je,priča je odlična! Dosta toga je poboljšano naspram 1. Assassins Creed-a! Sad ode obavljati one sastrane misije prvo ono Altairovo odjelo!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 15:26 (Robi959).
16 godina
win32 kaže...

Daj ekipa pa koji je vama....koristite SPOLIER u nekim situacijama!!!

Ponasate se kao da prvi puta pisete nesto o nekoj igri...bemu!!

Zato i sluzi  S P O I L E R ! ! !

A ne da mi neki Mrva kaze kako je ubio ovo ili ono i kako je na tom djelu odlicno ovo i kraj je ovakav tj onakav!

Neki možda ni ne znaju što je spoiler pa im se treba objasniti.

Uglavnom,evo tutoriala "Kako staviti spoiler stil "za one koji to još ne znaju.

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ajde se smirite i ne spamajte! Svaka tema prepucavanja i vrijeđanja. Ako si šta imate poručit postoje privatne poruke.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

5 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

jel tko otkljucao altair armor?

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
 su dobri,ali naRobi959 kaže...

Ma hebo vas spoiler!!! Neznam ni koji je to k*** ni ne zanima me! Baš se meni dalo staviti,stavio screenove iz igre! A vi mulci koji govorite da sam retardus! Assassinirajte se!! HAHAHAHAHAHA!

@Robert-Je-Glup  MULO ŠUTI! I molim te prestani pisati gluposti na ovom forumu! Koliko si već žuti kartona(sad imaš 2!A znao si se hvaliti da imaš i po 4 žuta kartona! Nek si ti nama s svojim ludim komentarima i tupavim bio u Hall of Shame temi!) dobio trebao si biti davni dana izbačen! A i onako da te izbace ti ponovo napraviš account! Ovo ti je već 2 ili 3 accont na Bugu tak da šutiš! Prvo Joso1000,pa onda ovo.... joooj! Pitajte se kako znam,pa kad je retardus moj susjed!

@Kill Frenzy I ti mulošuti!

OBADVOJICA      G a L !

Sorry ADMINI al na ovake glupe komentare moram odgovoriti,i vako glupi ljudi stvarno znaju naživcirati sam trollaju i spamaju! Ak imaju šta pametno napisat o igri neka napišu a ne gluposti pisat!!

Ko hoće neka pogleda moj post sa screenovima a ko neće nemora! Nemora ni komentirat! LOL!

Svakako preporučujem igru svakome! Jer je mene iznenadila,optimizirana je,priča je odlična! Dosta toga je poboljšano naspram 1. Assassins Creed-a! Sad ode obavljati one sastrane misije prvo ono Altairovo odjelo!

Screenshotovi su dobri,ali nauci se stavit spoiler....ni ja nisam presao cijelu igru tako da bas sad ne bih htio saznati neke dijelove....ubijete nam znatizelju...

17 godina
Robi959 kaže...

Pažnja - spoileri i u slikama.

Evo ja sam prešao igru! I mogu reći da sam prezadovoljan,ovakvu igru nepamtim kad sam odigrao!! Ugl kraj mi je najbolji kada treba ubiti Rodriga u Romi,i pojavljuje se neka božanstva!!! Smijeh

Ako vec nemozes da odolis pa komentiras kraj igre, ili u slikma docaravas neke od najboljih scena koristi opciju SPOILER pri pisanju teksta, tako da onaj ko je igrao ili nije a zeli da pogleda moze da vidi, a onaj ko nije moze na vrijeme da preskoci.

Ljudi su skroz upravu sto negoduju i reakcija im je totalno na mjestu.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

meni nezeili na x fireu ocitat da igram igricu,stavio bih i ja nekoliko slikica =/

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

meni nezeili na x fireu ocitat da igram igricu,stavio bih i ja nekoliko slikica =/

Pa zašto baš xfire?

Što ne možeš slikati iz igre sa Frapsom,recimo?

Keep this topic alive!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja sam unlocko altair armor i vjeruj mi bolji je od ovih koje mozes kupit ispati se trezit sve one sarkofage jer ti dosta povecava health

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Uvjek su me zivcirali ljudi koji panicno vicu SPOJLER, SPOJLER!!

Ako zelis igrat bez spojlera onda igraj igru a nemoj citat temu o igri...

Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

jel moženetko molim mi poslati pm-om values, stao sam kod onog dana u Veneciji kad je maskenbal i to kod onih natjecanja, i sad ima jedno određeno natjecanje gdje trebam trojicu izubijati i ja izubijam dvojicu ali treći neće nikako da uđe u arenu a ja nemogu nikako do njega, i odatle dalje nemogu nigdje......molim pomoć   (evo slika, warning SPOILER)

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Imam i ja problem sa misijom u Veneciji...Naime, kaže mi na mapi da dođem na misiju, ja stanem u onaj krug i ništa se ne dogodi...Ako tko zna rješenje bio bih mu zahvalan...

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

jel moženetko molim mi poslati pm-om values, stao sam kod onog dana u Veneciji kad je maskenbal i to kod onih natjecanja, i sad ima jedno određeno natjecanje gdje trebam trojicu izubijati i ja izubijam dvojicu ali treći neće nikako da uđe u arenu a ja nemogu nikako do njega, i odatle dalje nemogu nigdje......molim pomoć    (evo slika, warning SPOILER)

To imaš original ili kopiju? Kod mene nije bilo toga, a oružja nemaš? mislio sam da bi ga mogao gađati noževima, he...

15 godina
protjeran
harpy21 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

jel moženetko molim mi poslati pm-om values, stao sam kod onog dana u Veneciji kad je maskenbal i to kod onih natjecanja, i sad ima jedno određeno natjecanje gdje trebam trojicu izubijati i ja izubijam dvojicu ali treći neće nikako da uđe u arenu a ja nemogu nikako do njega, i odatle dalje nemogu nigdje......molim pomoć   (evo slika, warning SPOILER)

To imaš original ili kopiju? Kod mene nije bilo toga, a oružja nemaš? mislio sam da bi ga mogao gađati noževima, he...

lol probao sam noževima ali odbijaju se od njega kado meci od supermena hahaha, no nema veze sredio sam stvar :)

evo otprije još skrinovi, warning SPOILER

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 17:41 (Robert-Je-Glup).
16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
harpy21 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

lol probao sam noževima ali odbijaju se od njega kado meci od supermena hahaha, no nema veze sredio sam stvar :)

nije ti to spoil nekakav kad je ovo vec pokazano u traileru =/

Im But the blade in the Crowd
15 godina
protjeran
Ner0 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
harpy21 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

nije ti to spoil nekakav kad je ovo vec pokazano u traileru =/

e pa odakle da ja to znam, nisam gledao taj trailer, a mislim da i nisam jedini....

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

Ovo je sad malo previše sa tim spoilerima, pa nisi ništa spoilao, nego kako letiš sa ''nečim''  Neodlučan

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Ovo je sad malo previše sa tim spoilerima, pa nisi ništa spoilao, nego kako letiš sa ''nečim'' Neodlučan

da, ali ljudi znaju šta je to :), i zbilja je bilo fora i moje iznenađenje kad sam to vidio, pa ne želim da drugima pokvarim to iznenađenje, osim naravno onima koji to žele :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice