PS3 ima lošiju konfiguraciju od svih naših kompova ,a svejedno se može igrati na high.
PS3 igre imaju 720p rezoluciju (dakle hd ready) sa smanjenim detaljima u odnosu na ovo što vi gledate na PC-u
Dakle smanjite rezu na hd ready, smanjite detalje, maknite aa i af filtere i večini će se riješit problem
Šala, nije baš tako, malo karikiram, ali odprilike. Sa druge strane računajte da vam nekima šteka moguće i radi slabije veze na net, naime mijenjan je kod u ovom portu i svako mali igra ima interakciju sa serverom, moguće da i tu leži problem.
pa ja zaista neznam zašto ljudi imaju toliko problema sa štekanjem, trzanjem exc. exc., pa ja i nemam neki stroj od kompjutera a nije mi niti jednom ni najmanje zatrzalo, laggalo, štekalo, srušila igra - ništa, a svi settingsi su mi na max - sve. Niti najmanji problem. Igra je totalno optimizirana da nemože biti optimiziranija
Ja sam kod sebe nešto primjetio. Kad sam imao drivere 10.2 nije bilo nikakvih štekanja i trzanja. Sad sam instalirao 10.3 i sad mi se ponekad dogodi nekakvo trzanje. Ne kužim to noviji driveri, a lošije performanse.