Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

moje veselje o ovoj igri i iščekivanje je umrlo nakon sto je najavljeno da je igra odgođena za pc baš kao i prvi ac

kad dode zaigrat cu igru i proći ju naravno kao sto sa svakom radim al u nekakvom generičnom štihu da tako kažem

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Assassins Creed 2
TopForumaš kaže...

moje veselje o ovoj igri i iščekivanje je umrlo nakon sto je najavljeno da je igra odgođena za pc baš kao i prvi ac

kad dode zaigrat cu igru i proći ju naravno kao sto sa svakom radim al u nekakvom generičnom štihu da tako kažem

Vala neznam šta kukate, kao da nemate šta igrati u međuvremenu.

Igrao sam prvi dio i dugo sam dogurao pa sam odustao jer nisam htio da dokraja pokvarim užitak zbog grafike (prijašnji kompjuter bio slab).

Sada kada sam nabacio novi Win7 mogu igrati u directx10 na full hd i komotno dočekati drugi dio bez nekog bezveze nerviranja zbog odgode.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a ja cu si stavit LCD kad izađe i na njemu igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
decko1987 kaže...

Edit:Na lockerzu ak znate ocemu pricam daju assassins creed 2 za samo 100 bodova i ps3 i xbox...stetaa sto nemam ni  jedno ni drugo hahaha

zao mi je zbog spama slucajnoo!

A čuj na Lockerzu teško da ćeš išta dobit... Moćžeš se eventualno nadat termosici na Assasssins Creed 2 lol

Jedinica je jako dobra, igrao sam na kompjuteru i prešao ju dva puta...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

pa gle ja ti imam dvojku al ne na pc dobra je igra al to da neče biti za pc to je teško jer če sigurno zaradit više love ako je naprave za komp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rikica kaže...

pa gle ja ti imam dvojku al ne na pc dobra je igra al to da neče biti za pc to je teško jer če sigurno zaradit više love ako je naprave za komp

igra je vec napravljena za komp samo sto ju nece izdat radi pirata

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
TopForumaš kaže...

Vala neznam šta kukate, kao da nemate šta igrati u međuvremenu.

Igrao sam prvi dio i dugo sam dogurao pa sam odustao jer nisam htio da dokraja pokvarim užitak zbog grafike (prijašnji kompjuter bio slab).

Sada kada sam nabacio novi Win7 mogu igrati u directx10 na full hd i komotno dočekati drugi dio bez nekog bezveze nerviranja zbog odgode.

pa šta je se niti nerviram niti kukam

nego sam samo rekao da iščekivanja kod mene nema to je bilo samo prije odgode

zabavljam se trenutno uz empire total war i mw2 mp tak da imam sta igrat u međuvremenu

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a ha to nisam znao a do kad če je odgodit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rikica kaže...

a ha to nisam znao a do kad če je odgodit

pogledaj stranicu iza napiso sam kad se igra otprilike očekuje

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

meni je najbolje to sto ima i akcije u sadasnjosti...igra super ali face sporednih likova su lose cak i nekih glavnih....................

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš pravo jedinica je dobra kad je prvi put vidiš, ali dvojka je svjetska!

asdf
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 14:34 (dačo123).
15 godina
neaktivan

Napisi nam stranicu kad se hvalis!Ono znas http:// i tako hvala!

asdf
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
rikica kaže...

Znaci igra je skroz gotova i za pc?

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 17:01 (Living.Dead).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

pa naravno da je gotova vec prije 3 mjeseca negdje.... ali piratstvo ih sprjecava da je relisaju...mogli su vec sigurno su zaradili vise od 300 000 000 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
TopForumaš kaže...
rikica kaže...

Znaci igra je skroz gotova i za pc?

pa da samo ju nežele izdat radi piratsva još neko vrijeme

16 godina
Assassins Creed 2

Dabogda im procurila na torrente, tak kad je izdaju da su je svi već prešli.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zasto ju nebi zbog pirastva izdali?
hmda
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Zasto ju nebi zbog pirastva izdali?

ha neznam tocno ali recimo samo da je izasla kad i za konzole puno konzolasa bi ju skinulo za pc i igralo mukte umjesto da ju kupe

a ovi sa pc-em bi opet skoro svi skinuli a oni koji bi kupili sad nece iz inata radi odgode

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 17:46 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
Ma joj. Gluposti. Ja mislim da imaju problema sa PC verzijom
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Nisu to gluposti.Na konzolama imaju daleko veču zaradu pošto se na PS3 i Xbox360 ne može stavit pirat.Znači tko je oče igrat mora kupit orginal.

A PC je JAAAAAAAKOOOO piratizirana platforma i 85% korisnika če skinut sa torenta besplatno,a tek onih 15% kupuju orginal.

Pa gdije je tu onda zarada?

Istina je oko nas,a laž još više.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

slazem se sa microman

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Slash 666 kaže...

Nisu to gluposti.Na konzolama imaju daleko veču zaradu pošto se na PS3 i Xbox360 ne može stavit pirat.Znači tko je oče igrat mora kupit orginal.

A PC je JAAAAAAAKOOOO piratizirana platforma i 85% korisnika če skinut sa torenta besplatno,a tek onih 15% kupuju orginal.

hahah. ma dobro to. al nema bas puno ljudi komp i ps3 ili xbox. dobro u EU i imaju. šit. al i na xbox ti idu pirati. ja mislim da oni imaju problema s portanjem i optimiziranošću, al to je još bolje, jer će ljepo ulaštit igru

hmda
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
microman kaže...
Slash 666 kaže...

hahah. ma dobro to. al nema bas puno ljudi komp i ps3 ili xbox. dobro u EU i imaju. šit. al i na xbox ti idu pirati. ja mislim da oni imaju problema s portanjem i optimiziranošću, al to je još bolje, jer će ljepo ulaštit igru

to je mazanje očiju da imaju problema s pc verzijom

skoro ce ti svi reci da su je odgodili radi piratsva

15 godina
neaktivan
ubijevci i žele da to svi misle. a vidit cemo kakva ce bit igra
hmda
17 godina
Assassins Creed 2

Assassins Creed je imao ocajno lose prodajne rezultate na PC zbog preuranjenog izlaska pirat verzije koja je procurila na net mozda i par tjedana prije izlaska same igre, a i ta verzija je bila nepotpuna i crashala je. Koliko se sjecam bila je down nmbr 1 na svim ilegalnim stranicama u to vrijeme, tako da nebi se cudio da uopce nedobijemo igru. Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Assassins Creed je imao ocajno lose prodajne rezultate na PC zbog preuranjenog izlaska pirat verzije koja je procurila na net mozda i par tjedana prije izlaska same igre, a i ta verzija je bila nepotpuna i crashala je. Koliko se sjecam bila je down nmbr 1 na svim ilegalnim stranicama u to vrijeme, tako da nebi se cudio da uopce nedobijemo igru. Smijeh

dobit cemo igru to je sigurno samo ipak s ogromnim zakašnjenjem

al ako bude sreće možda već drugi mjesec zaigramo ako ne onda sto posto u ožujku

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igru cemo dobit sigurno da pokriju troskove dvd-a koji su vec "sprzeni"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

šta reći nego: impatiently awaiting xD

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo, video o penjanju i skoku sa najviše zgrade u Veneciji

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel zna netko oce se moc cesce mjenjat odjeca i jel ima negdje na internetu popis svih oruzja, pomagala,...itd...

hvala.

Lijep video ovaj s Venecijom i view pointom

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 10:15 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice