daj citaj ovaj post iznad,ja sam budala a tebi daju thumb down
http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-za-pc-odgoden-do-pocetka-2010-3444-17.html
evo ti sine moj i citaj nemoj mi srat u facu mogo bi ti bit otac zbog tvoje logike
btw jnisam bio lijen potrazit odgovore kao neki od nas tu...
budalo oprosti sto moram rec ne dajuu meni oni thumb down nego ti!!! i opet kazem valjda bolje zna ubisoft na kojem trenutno pise.... mozda si u pravu al do 17/11/2009 ja cu mislit kako tamo pise i ako ne budem u pravu ispricati cu ti se i dati thumbs up
ma jebe se meni za tvoju ispriku i za tvoja uvjerenja,al duze sam clan ovog foruma od tebe ,proso sam prvi dio 13-ak puta,i za razliku od tebe znam kodeks ponasanja na forumima,sto je sramota za tvoje godine da si Kumpijuterski nepismen (da se moram tako izrazavat)
pokusavam te uvjerit u suprotno jer ispadas budala na ovom forumu,do prije 5 dana si trazio odgovore na pitanja a sad si pobro svu pamet svijeta a ja sam ti odgovaro na tvoja pitanja sto je naj ironicnije...
ti si budala sta ti uopce znas kolko ja imam godina mozda sam lago za godine
javi mi se na pm ak imas sta za rec,odosmo u off topic,a btw znam koliko imas godina po tvojem nacinu razmisljanja i rjecima kojima baratas :) cista psihologija,mozda jednom shvatis
i sta je najzalosnije ides meni lagat o stvarima o kojima ja tebe ucim ^^ igro si demo ac2 i godina imas 19 i tako to....decko moj kreni ti u crkvu mozda te lupi vjera malo u glavu pa ces postat bolji covjek.....MOZDA...