Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
ivan'screed kaže...
Ner0 kaže...
ivan'screed kaže...
Ner0 kaže...

daj citaj ovaj post iznad,ja sam budala a tebi daju thumb down 

http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-za-pc-odgoden-do-pocetka-2010-3444-17.html 

evo ti sine moj i citaj nemoj mi srat u facu mogo bi ti bit otac zbog tvoje logike

btw jnisam bio lijen potrazit odgovore kao neki od nas tu...

budalo oprosti sto moram rec ne dajuu meni oni thumb down nego ti!!! i opet kazem valjda bolje zna ubisoft na kojem trenutno pise.... mozda si u pravu al do 17/11/2009 ja cu mislit kako tamo pise i ako ne budem u pravu ispricati cu ti se i dati thumbs up

ma jebe se meni za tvoju ispriku i za tvoja uvjerenja,al duze sam clan ovog foruma od tebe ,proso sam prvi dio 13-ak puta,i za razliku od tebe znam kodeks ponasanja na forumima,sto je sramota za tvoje godine da si Kumpijuterski nepismen (da se moram tako izrazavat)

pokusavam te uvjerit u suprotno jer ispadas budala na ovom forumu,do prije 5 dana si trazio odgovore na pitanja a sad si pobro svu pamet svijeta a ja sam ti odgovaro na tvoja pitanja sto je naj ironicnije...

ti si budala sta ti uopce znas kolko ja imam godina mozda sam lago za godine

javi mi se na pm ak imas sta za rec,odosmo u off topic,a btw znam koliko imas godina po tvojem nacinu razmisljanja i rjecima kojima baratas :) cista psihologija,mozda jednom shvatis

i sta je najzalosnije ides meni lagat o stvarima o kojima ja tebe ucim ^^ igro si demo ac2 i godina imas 19 i tako to....decko moj kreni ti u crkvu mozda te lupi vjera malo u glavu pa ces postat bolji covjek.....MOZDA...

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:05 (Ner0).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

@ivan'screed 

Možeš li mi samo odgovoriti na jedno pitanje? Imaš li ti stvarno 19 godina? Jer, kakvih si ti gluposti u ovoj temi napisao, toga nema nigdje. Pa na netu si mogao čitati o tome da su igru odgodili i svi su brujali o tome(čak i na ovom forumu). Osim toga, kad si ti tako pametan i tvoja "logika" je nepobjediva, ti odi kupit Assassin's Creed 2 17.11. za PC pa budi sretan što imaš igru prije svih nas koji ne posjedujemo tu tvoju "logiku" i koji smo još u zabludi misleći da igra izlazi u 2010. 

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
protjeran

imam 13 godina i mozda sam pisao gluposti al jos misli da izlazi 17 11 2009 na taj datum vam javim jel ih bilo u ducanu

assassin' creed 1 i 2 najbolje igre... ko se slaze nek stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

ljepša mi je puno vise dvojka jer ima nekako vise zivih boja, jedinica to nije imala,jako fora.

17 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...

ljepša mi je puno vise dvojka jer ima nekako vise zivih boja, jedinica to nije imala,jako fora.

Da, i gradovi su (IMO) ljepši nego oni u Assassin's Creed 1.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo sistemskih zahtjeva za assasins creed 2 http://www.gamesrequirements.com/2009/06/assassins-creed-2-system-requirements.html

sorry ak je dupli post

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Vi se u to malo vise razumite, oce li meni moci? U graficku sam siguran ali sad procesor...

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

jel neko zna nesto o soundtracku za ac2... ak je ovo   https://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c   onda je bezveze

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 23:08 (ivan'screed).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan'screed kaže...

jel neko zna nesto o soundtracku za ac2... ak je ovo    https://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c    onda je bezveze

Meni je bas dobro, smirujuce :D Ja se najezio hehe.

16 godina
neaktivan

Igra izasla za ps3 i x360 :D ...SVakako cu odigrati na ps3 :D

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sve sta zelis dodat,link komentar ili sto vec,radi u jednom postu ne u njih 5 ^^ zato postoji tipka uredi 

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

vidim da zadnjih par stranica nema ničeg osim svađe između ivans creeda i neroa

molim vas da opet ne ulazite u offtopic jer imate sreće da niste dobili kartone(pretpostavljam)

btw nero sta se trudis oko ivans creeda nemozes mu pomoci sto je informatički nepismen jer svaki savjet koji mu daš uopće ne sluša te sve radi samo po svojem čefu

naučit će on već al na teži način

omg ima triple post tek sam sad skužio haha lol

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 16:50 (TopForumaš).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Ban bi ti taman dao vremena za procitati pravila, nista strasno..

Svaka cast za trud, ali moras se upoznati s nacinom na koji funkcioniraju forumi..

Ovdje ima ljudi koji su vec matori (npr ja hehe), stvarno mislis da se njima za zahebavat s tvojim laganjem o godinama i ostalim ispadima..

Jos jednom, svaka cast na trudu, ali procitaj pravila obavezno Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 17:08 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

*poruka uređena*

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 0:10 (scorpion667).
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

koji lik!!

Neznam jel procurilo a iskreno nije me ni briga. ne posjedujem konzolu :D

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nije suspendiran nego protjeran hahaha

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
ivan'screed kaže...

ovdje mozete skinut modern warfare 2

TopForumaš kaže...

nije suspendiran nego protjeran hahaha

Hahahah... on stvarno nije pročital pravila... još frajer lijepo da link gdje da se skine MW2... to mu i treba! :)

OT: Mislim da Ubisoft nije trebao napravit ono sa silovanjem u AC2... mislim da to uopće nije potrebno... jedinica je bila dobra i bez toga.... ali svejedno jedva čekam da izađe...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 0:12 (scorpion667).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hahaha koji lik.... bok ljudi ja sam novi na  forumu zovem se josip

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
asdfg kaže...

hahaha koji lik.... bok ljudi ja sam novi na  forumu zovem se josip

ti si sto posto ivans creed

i zoves se ivan dogan a ne josip inace to nebi naglasio

pre sumnjiv si mi pre sumnjiv

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Assassin's Creed - Lineage (Part 2)

Assassin's Creed - Lineage (Part 3)

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo, došao Launch Trailer za Assassin's Creed 2

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Joj novi AC mi se cini pre tezak. Bit ce stvarno puno bjezanja i borbe. Bas gleda na gamespotu, lik je jedva dosa do ove tocke bez da ga vojnici ganjaju. Iskreno sto vise gledam AC 2 nekako ga manje zelim, ali naravno isprobat cu ga.

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Joj novi AC mi se cini pre tezak. Bit ce stvarno puno bjezanja i borbe. Bas gleda na gamespotu, lik je jedva dosa do ove tocke bez da ga vojnici ganjaju. Iskreno sto vise gledam AC 2 nekako ga manje zelim, ali naravno isprobat cu ga.

Možda igra na najtežu jačinu.

AMD
16 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Ehh sad jedno pitanjee....Mnogo sam se brinuo sa li ce moj proc 3.2 jednojezgreni Intelovac sa HTT tehnologijom da gura Assassins Creed I   uopste, u dogodilo se cudo, igra ne steka ni sekunde, bas kao da igram sa premocnom masinom, eh sad me interesuje, citao sam malo zahtijeve Assassins Creed-a II trazi 2 gige rama i 3 za Vistu, a shta je sa 7 micom?Jel ce i ona biti podrzana ili cu se opet morat zaebavat ko sa GTA IV sa kompatibilnosti?

http://www.balkanonline.eu/chat.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
311008 kaže...

Ehh sad jedno pitanjee....Mnogo sam se brinuo sa li ce moj proc 3.2 jednojezgreni Intelovac sa HTT tehnologijom da gura Assassins Creed I   uopste, u dogodilo se cudo, igra ne steka ni sekunde, bas kao da igram sa premocnom masinom, eh sad me interesuje, citao sam malo zahtijeve Assassins Creed-a II trazi 2 gige rama i 3 za Vistu, a shta je sa 7 micom?Jel ce i ona biti podrzana ili cu se opet morat zaebavat ko sa GTA IV sa kompatibilnosti?

Vista i Sedmica su ti vrlo slične i ne bi trebao imati nikakvih problema

žnj
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

pogledo par reviewa i tako

igra je odlična no samo će ju igrati vlasnici konzola jer pc igrači su svi smrdljivi pirati prema ubisoftu

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Kakav je ovo Download na GM stranicama?

605mb, neki video ili?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Da ali taj video nadjes i na youtube

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

igra je odlična no samo će ju igrati vlasnici konzola jer pc igrači su svi smrdljivi pirati prema ubisoftu

to znamo vec jaaako dugo vremena.....

16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
TopForumaš kaže...

to znamo vec jaaako dugo vremena.....

Nece biti AC 2 za pc?!?!?!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice