Igra u potpunosti iskorištava dx10 i radit će dosta brže na Visti pod Dx10 nego na Dx9
http://www.pcgameshardware.de/aid,633655/News/Assassins_Creed_DX10_confirmed_faster_than_DX9/
Igra u potpunosti iskorištava dx10 i radit će dosta brže na Visti pod Dx10 nego na Dx9
http://www.pcgameshardware.de/aid,633655/News/Assassins_Creed_DX10_confirmed_faster_than_DX9/
Koliko čujem, dim i sliči efekti su ljepši na DX10, a sve je dosta brže nego na DX9 na Visti ili XP-u (testirana piratska verzija).
Izgleda da je netko napokon krenuo koristiti DX10 kako treba.
Ma sorry krivo sam formuliro pitanje. Htio sam pitat oce mi bolje radit igra ako instaliram onu neku prepravljenu verziju DX10 za XP. Inace imam DX10 graficku.
A igru mos skinut s torrenta sam sto je jos prilicno bugovita pa bi trebalo jos malo sacekat.
Ti si lik koji zapravo u prošlost ide samo u svojim mislima :)
Vidjet ćeš :)
Igru su pokvarili s tim vraćanjem u prošlost i sličnim glupostima, zašto jednostavno nisam u ulozi Altaira za vrijeme Križarskih ratova, bez laboratorija i DNA analiza? Trenutno nema legalne, ali ni ilegalne verzije igre koja je 100% funkcionalna. U RELOADED verziji su zeznuli file koji je povezan sa Jeruzalemom. Uglavnom, igra traje do ulaska u Jeruzalem, dalje ne ide. Dakle, ne isplati vam se skidati dok ne dođe ispravna verzija. Igra kao igra je jako inovativna, donosi dosad neviđenu mogućnost interakcije s okolinom, nema te zgrade na koju se ne možete popeti, okolina je dosta dinamična, svaki lik drukčije reagira, ma stvarno genijalno. Jedina zamjerka je što je igra poprilično zahtjevna, pa vam bez 2GB memorije, grafulje od 256 MB i Dual Core procesora nema smisla gubiti živce na instaliranje potonje.
Ocjena: nekih 8 od 10
Navodno je izašao fix za to s Jeruzalemom.
Osim toga, čujem i da najbržim karticama današnjice igra ide sporo. Kažu sporije od Crysisa.
Igram na HTPC-u, sve na max, ali bez AA; nema apsolutno nikakvog trzanja.
Konfiguracija je sljedeća:
CASE: SILVERSTONE Lascala LC17 850,00
PS: COOLERMASTER 430W, RS-430-PCAP, Super Silent, eXtreme power, ATX2 v2 440,00
MB: Gigabyte MA69G-S3H, sAM2, AMD 690G, VGA, SATA II, GLAN, FW, ATX 520,00
CPU: CPU AMD Athlon64 X2 3600+ BOX,socket AM2, Brisbane, 1900MHz, 1024kb c., HTT 1000Mhz, 65nm 480,00
RAM: PC-6400, 1024MB, DDR2, KINGMAX, 800 MHz x2 600,00
HDD: 320.0 GB SAMSUNG, Serial ATA II, 16MB cache, 7200 okr/min 560,00
VGA: PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT, 256MB DDR3, DVI, TV 780,00
DVD±RW: DVD±RW PIONEER DVR-212DBK, 18x, Serial ATA, Dual layer, crni, bulk 300,00
Ništa spektakularno, a opet igra ide ko blesava. OS je Windows Vista x64 sa SP1.
Koliko sam čuo, nije riječ o fixu, već o savegameu koji preskače Jeruzalem, ali to je sigurno trećina igre, tako da...
Na kojoj rezoluciji?
Btw, navodno nije riječ o savegameu nego o novom exe-u koji radi.
@ naxeem
Rezolucija je 1280x720, pošto igram preko TV-a. Više ne može. Skinuo sam i te fixeve, ali ne pomažu. File Jerusalem.forge (ili nešto slično, ne znam točno) je potpuno prazan. Očito je bio corrupted kad ga je RLD prebacivao, ali to nisu primjetili. Čekamo novi Jerusalem file, a ne exe. Nadam se da sam pomogao.
@ maxus
Glupe komentare ostavi doma.
Igra je linearna i nije ni izbliza kao gothic3 i oblivion ali grafika je dosta dobra barem na dx10
@ naxeem
Rezolucija je 1280x720, pošto igram preko TV-a. Više ne može. Skinuo sam i te fixeve, ali ne pomažu. File Jerusalem.forge (ili nešto slično, ne znam točno) je potpuno prazan. Očito je bio corrupted kad ga je RLD prebacivao, ali to nisu primjetili. Čekamo novi Jerusalem file, a ne exe. Nadam se da sam pomogao.
@ maxus
Glupe komentare ostavi doma.
@ naxeem
http://rapidshare.com/files/96567231/Saved_Games.chall.rar
Ovo priljepi u Saved Games folder i piči. Prošli su ga samo zato jer ga nisu igrali, nego preskočili.
Ne, potvrđeno se igra bez problema može igrati. :)
A kud da kopiram te savegameove kad nigdje nema folder.
Nešto korisno:
have you guys heard that this copy we all have isnt corrupt, its infact 100% working, i tell you how:
-The jerusalem.forge isnt corrupt its coded.
- Ubisoft brought this stuff out to the open to determine who is th weak link- who supplies warez.
And here is how you can "decode" the .forges:
- U have to modify the SETUP.INI on the dvd from: "ShowPasswordDialog=N" to: "ShowPasswordDialog=Y"
- after this reinstall, it will ask for a CODE!
- the code for the spanish version is: UBIAC10-001 -but this wont work on our reloaded or clonedvd ones.
I hope i could help you guys and maybe someone here could supply the right code for us.
cheers
Još jedan info:
a new release will be out in the next 24 hours.
it’s a confirmed information from RLD. that’s all what can be said now
all will be explained and some interesting announcemnt in .nfo file
will be added. it seems that one of the groups involved in this release
was penetrated.
Bottom line is : issues with RLD group was solved and a new release will be in 24 hours.
Ovak: zaigrao sam igru danas popodne i mogu reči da je super, pravo osvježenje. Fizikalni model je savršen, ne može se prolaziti 'kroz' ljude, može se pentrati baš posvuda i skarivati u sjenu, košarama, iza zidova i sl. Još nisam stigao do Jeruzalema pa ne znam hoće li zaštekati, ali na max postavkama mi radi SAVRŠENO glatko i ni najmanje ne trza
Jedino sam primjetio da se nakon nekih 30tak minuta gametime-a zna zamrznut i tada moram 'ubit' iz task managera pa nastavit sa zadnjeg save-a, ali to nije tak strašno jer se često snima pozicija
Dobro jel zna neko uopce kad ce igra zapravo izac?!
Igra je dost zanimljiva a i prica , nisam jos doso do dijela dok 'zasteka' .
U Europi izlazi 27.3.2008.
I nadam se da bude sto prije izaso fix .
Igra je dost zanimljiva a i prica , nisam jos doso do dijela dok 'zasteka' .
U Europi izlazi 27.3.2008.
I nadam se da bude sto prije izaso fix .
Jeli zna neko hocul moc igrati sa 1 gb rama amd x2 4000 mhz i geforce 8500 gt 512 mb,inace sam gledao na youtube tip igra na 1 gb rama bez imalo stopanja,al sada koliko je to tacno ja neznam,sta vi mislite?
Stvarno PREdobra stvar!!! Kaze da ce mi assassins creed radit!!!
Ajd vi koji ste skinuli igru s torrenta recite koju ste verziju skinuli ili stavite link.
Na HTPC-u mi je točno recommended, tako da.
Ti si konobar koji je u daljnjem rodu sa altairom, neki tvoj pra pra je bio altair, i pomoću tvog dnk-koji se podudara, sa tim tvojim daljnim rodom, sa današnjom tehnologijom mogu vratit njegova sijećanja, kojim ti upravljaš kao da si on,kao u nekom virtualnom sijećanju, sijećanja to je glavni bit u igri.
Čini se da će večeras Razor1911 izdati novi release igre, u kojem je popravljem problem s ulaskom u Jeruzalem. Dakle, pripremite uTorrent. :-)
Stvarno PREdobra stvar!!! Kaze da ce mi assassins creed radit!!!
Ajd vi koji ste skinuli igru s torrenta recite koju ste verziju skinuli ili stavite link.
Ja sam prošao Assassins creed na Xbox-u i igra je fenomenalna, možda samo prekratko traje, grafika je odlična, samo će možda zezati to prebacivanje komandi sa Gamepada na tastaturu i miš, jedva čekam 2. dio rekli su da će izać
SIgurno je da ce izaci, ali kada i koliko ce puta i taj datum odgoditi!?! Sve dobre igre traju uzasno kratko, mislim da cu poceti igrati samo avanture!! :)