ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
ARMA II DayZ mod

Cekaj kakav ti problem imas ? Procito sma svih 30 stranica. Upisujem LU 414 i ne mogu naci taj server. Nisam lijen, nisam glup, nego jednostavno ne mogu naci. U cem je problem napisati koji je server. Pa ocu igrat sa ekipom, koji je problem sa jednim postom odgovorit na sve ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SimeKZ kaže...

Cekaj kakav ti problem imas ? Procito sma svih 30 stranica. Upisujem LU 414 i ne mogu naci taj server. Nisam lijen, nisam glup, nego jednostavno ne mogu naci. U cem je problem napisati koji je server. Pa ocu igrat sa ekipom, koji je problem sa jednim postom odgovorit na sve ? 

A jeli imas zadnju verziju? I da smo mi rekli da je server LU 414, bi li ti onda magicno proradilo i naslo server?

Aut vincere, aut mori!
13 godina
ARMA II DayZ mod

Sve sam zadnje instaliro i sad sam preko DayZCommandera jos instaliro sve i sad funkcionira. Spojio sam se na LU360. 

Setam bzvz uokolo i ocito dodem na kraj mape i naidem na dva satora, pokupim jedan sniper, ghille suit jedan i municije i jedan pepsi. Nisam htio sve uzet, samo tek tolko da imam. Vec sam od prije naso kalash i municiju tak da sma opremljen. Udem u pavlovo, cilj mi je otic u elektro ili cherno da pokupim krvi jer sam izgubio upravo jer sam u pavlovu valjda pobio 20 zombija. Puknes u jednog 10 ih dode, ne mozes jednostavno :) Inace, jer ce mi ostat to sve kod mene ? Nece mi nestat ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 18:21 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

LU414

znaci LUbezrazmaka414

"Vidimo se ingame"

not if i see u first :)

13 godina
ARMA II DayZ mod

Uf nasao m24 i gledam nema municije, i tako malo kasnije nasao 2-3 DMR magazina, a svaki DMR mozes podijeliti na 4 m24 klipa{#}

Da su nickovi vidljivi izdaleka stavio bi nick "Don't try to run. You'll only die tired!" {#}

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 19:01 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Pronadem samo LU413 i LU360. Ne znam zasto ga ne mogu naci. Inace, ocito ako ne stavim sve u ruksak popusim. Imo sam 6 sanzera municije za AK i sad nemam nsita. Osim 6 komada za nekakav automat i silence pistolj za koji nemam municije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pronadem samo LU413 i LU360. Ne znam zasto ga ne mogu naci. Inace, ocito ako ne stavim sve u ruksak popusim. Imo sam 6 sanzera municije za AK i sad nemam nsita. Osim 6 komada za nekakav automat i silence pistolj za koji nemam municije. 

Tražiš preko Six Launchera ili? Probaj u IG browseru potražit, ali provjeri filter da ti recimo ne ograničava na 100 pinga itd...

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ne, preko dayZ Commander.... probat cu to...

EDIT: Ocito je do verzije, ja igram na najnovijoj, ova se jos vrti na 95883... vratit cu na tu verziju pa ce onda se moc nac.

EDIT2: Uspio sam uc u server, ima mozda 5 ljudi i naravno mrak je. DObro da sam naiso na onaj tent jedan i uzeo NV. Sad lezim u grmlju malo dalje od zelenogorsky kako vec.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 22:06 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Lijeva strana mape, skoro uz rub mape, GPS koordinate 02 pa cijelom dužinom su doslovno stotine šatora od igrača, kvalitetno popunjeni... Prilažem jedan screenshot :) 

Uzeli smo kamion i bacili se u raid i rezultat je skoro svako moguće oružje u igri, 10tak ghillie suitova, iz nekog razloga punk urac AS50 snajpera, nekoliko gpsa, 8 coyote backpackova, hrane i pića za gozbu, strašno! 

edit: krivi skrin... evo još jednog

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 2:40 (SebaOS).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Lijeva strana mape, skoro uz rub mape, GPS koordinate 02 pa cijelom dužinom su doslovno stotine šatora od igrača, kvalitetno popunjeni... Prilažem jedan screenshot :) 

Uzeli smo kamion i bacili se u raid i rezultat je skoro svako moguće oružje u igri, 10tak ghillie suitova, iz nekog razloga punk urac AS50 snajpera, nekoliko gpsa, 8 coyote backpackova, hrane i pića za gozbu, strašno! 

edit: krivi skrin... evo još jednog

OMFG da nisu to likovi koji su nas pokrali, na kojem je to serveru?
Neki likovi su nama nasli kamp i ukrali nam sve i unistili vozila, a imali smo SVE ali SVE i likovi su samo premjestali na svoj server... pratili smo ih, samo jbg kad su nas ubili a dok smo mi dosli do kampa vec je bio prazan. Di je to?

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Može odma i link na mapi XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam seto uz lijevi rub mape... Upravo se nalazim kod Zelenogorskog ili kako vec. U ceki jednoj sam se smjestio. Gotov sam s vodom i municijom, pistolj i snajper ali beskorisno, jedino korisno mi je sjekira. Ako je netko u blizini neka veli server i mjesto di da se nademo da malo udemo u grad i uzmemo sta treba. I da na 6500 mi je krv tak da mi je cak i slabo. Hrane nemam nista. Zao bi mi bilo izgubit ovog lika, posto sam ulupo dosta sati s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam seto uz lijevi rub mape... Upravo se nalazim kod Zelenogorskog ili kako vec. U ceki jednoj sam se smjestio. Gotov sam s vodom i municijom, pistolj i snajper ali beskorisno, jedino korisno mi je sjekira. Ako je netko u blizini neka veli server i mjesto di da se nademo da malo udemo u grad i uzmemo sta treba. I da na 6500 mi je krv tak da mi je cak i slabo. Hrane nemam nista. Zao bi mi bilo izgubit ovog lika, posto sam ulupo dosta sati s njim.

Javi ako budes prelazio preko NW airfielda, ja ti dam krvi. Ali necu moci ici u raid sa tobom, trenutno sam totalno bez slušalica ;)

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nije bitan server, na svakom je tako pretpostavljam, ne vidim zašto bi naš bio poseban. I Tox mislim da nismo vama, imali smo svoj kamion i đirali se okolo i kupili iz šatora samo. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Nije bitan server, na svakom je tako pretpostavljam, ne vidim zašto bi naš bio poseban. I Tox mislim da nismo vama, imali smo svoj kamion i đirali se okolo i kupili iz šatora samo. 

Ma znam da niste nama, znamo mi imena likova koji su nama, ali nama su likovi bili tako sve uzeli i vjerovatno su sve iteme prebacili na svoj home server.
Nisi me razumio, nisam ja vas optužio.

I kako misliš na svakom je tako? Šatori se vežu za samo jedan server, nisu oni sad na svim serverima. Što si pod tim mislio?

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Vežu se da. Nismo gledali po drugim serverima, ali nema smisla da na jednom serveru 20ljudi pravi baze na tom mjestu, a na drugom serveru ne. Govorim da je mjesto popularno za kampiranje, pa ga provjerite na svojim serverima :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOOOOOOL kaj mi se dogodilo...znači nalazim se negdje, pokraj nekog štaglja fino lootam, nađem hrane i piće, oružja...i sad se oću abort, a opcija mi je nije interaktivna...reko dobro, idem još malo prema šumi, kad ono odjedaput se stvorim kao u nekoj bazi, oko mene gomila ljudi, što bandita što normalnih...nemam nikakve iteme jedino sjekiru...i vidim niko ne reagira, kad ono jedan po jedan počnemo umirati

13 godina
Swen91 kaže...

LOOOOOOL kaj mi se dogodilo...znači nalazim se negdje, pokraj nekog štaglja fino lootam, nađem hrane i piće, oružja...i sad se oću abort, a opcija mi je nije interaktivna...reko dobro, idem još malo prema šumi, kad ono odjedaput se stvorim kao u nekoj bazi, oko mene gomila ljudi, što bandita što normalnih...nemam nikakve iteme jedino sjekiru...i vidim niko ne reagira, kad ono jedan po jedan počnemo umirati

Što nisi srušio igru? alt+f4 ili desni alt+ctr+delete pa je ugasiš u procesima.

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
SimeKZ kaže...

Javi ako budes prelazio preko NW airfielda, ja ti dam krvi. Ali necu moci ici u raid sa tobom, trenutno sam totalno bez slušalica ;)

Meni baš stigle GameCom 380 prije 5 minuta :D

13 godina
Tox2401 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
SimeKZ kaže...

A meni dosao paket sa tim sluskama ima jedan sat {#}Klik

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Tox2401 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
SimeKZ kaže...

Hah meni se nije dalo slikat, odmah sam ih uključio i testirat mic i sve, čine mi se oke, ali vidjet ćemo kroz par dana, ali za sada super :D
Malo su ružnije uživo nego na slici, ali i dalje su boss :P

13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
SimeKZ kaže...

Dok dodem do airfielda budem kost i koza, sad cu probat u Zelenogorsk uc i pokupit nest hrane pa da nabacim tour do airfielda.

17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Odlicno. Sad te budem puno bolje razumio sto pricas.

13 godina
ARMA II DayZ mod

Hauuuu bem ti... dodem do ruba zelenogorska, udem u jedan stagalj, nadem winchesterku i par rundi municije, bacim zombijima flare odu za njom i jedan ude unutra, koknem ga i naravno disconnect. Ako sad ostanem bez bandaga i puske prosvikat cu :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Imam iste sluške :D

OT: 

Na kojem serveru vi derete inače, da mi je naći neki server sa našom rajom, razumiljivije je sve :D

Ljubav je smisao života...
13 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...
NEW_MAN kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

OT: 

Na kojem serveru vi derete inače, da mi je naći neki server sa našom rajom, razumiljivije je sve :D

lu414 je nas server mozes doc..

13 godina
ARMA II DayZ mod

OSto bez svega i krepo. Fino... 

EDIT: i Ponovno isto, udem u stagalj, pokupim sta ima i disconnect... od cega to ovisi ? Od verzije ili sta ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 15:16 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
Captain.Price kaže...
NEW_MAN kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

OT: 

lu414 je nas server mozes doc..

I lu360 također je naš, samo bugovci ti igraju na ovom gore lu414

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ne mogu da pronadjem LU414 i LU360, druge LU servere mogu...

Ljubav je smisao života...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Ne mogu da pronadjem LU414 i LU360, druge LU servere mogu...

94.242.227.10:2352  probaj ovako

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice