ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
protjeran
Re: ARMA II DayZ mod
fifa91 kaže...
Minoza kaže...

Evo odigrao malo i super je! Po noći je gadno... naletio na zombija u šumi {#} kako sam se scimao... I jedva živ iziđem da bi me moj lik roknuo jer je bio trigger happy... {#} Ali sviđa mi se totalno.

Pa kako možeš igrat armu sa dayz modom još u pirat verziji ja i jedan moj kolega smo je skinuli i instalirali skupa sa dayz modom i ne radi :( daj mi molim te reci šta trebam napravit da mogu igrat dayz mod preko neta bez originala ako je ikako moguće 

Pa nekuzim zar je stvarno tolko tesko dati 100-150 kuna za neku igru koju ces igrati? I onda kad bi proizvodjaci rekli da malo ljudi kupilo i nemaju razloga pravit nastavak svi bi kukali!

The king is back!
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

vec se 2 tjedna nabrijavam na ovu igru i gledam po youtubu i sad koncano kupio igru :) ako neko zeli igrat racunam da bi mi se skinulo do pola 2 tak da se javite na razbu steam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fifa91 kaže...
Minoza kaže...

Evo odigrao malo i super je! Po noći je gadno... naletio na zombija u šumi {#} kako sam se scimao... I jedva živ iziđem da bi me moj lik roknuo jer je bio trigger happy... {#} Ali sviđa mi se totalno.

Pa kako možeš igrat armu sa dayz modom još u pirat verziji ja i jedan moj kolega smo je skinuli i instalirali skupa sa dayz modom i ne radi :( daj mi molim te reci šta trebam napravit da mogu igrat dayz mod preko neta bez originala ako je ikako moguće 

Od kud ti ideja da igram pirata? Imam original...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 20:21 (Minoza).
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel netko okusio "no mesage received" kad se uključi na server. Barem tjedan dana ne mogu normalno igrati, a zadnjih dva nikako. Na bilo kojem serveru se dogodi i na kraju dobijem poruku "connection lost". Probao sam u pozadini vrtiti ping prema guglu i on se vrti  bez prekida.

Na bnetu ( nova mreža) sam povezan preko wlan rutera i spajam se na njemačke dayz  servere.

Imam zadnji patch na op arowhead 1.62 i dayz 95417.

Ping mi je oko 50 ms, probao i na uk server ista stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 22:12 (mbbm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Minoza kaže...
fifa91 kaže...
Minoza kaže...

Od kud ti ideja da igram pirata? Imam original...

Ma nisam tebi ni govorio nego ovom specijalcu fifa91

The king is back!
13 godina
odjavljen

Ma nisam tebi ni govorio nego ovom specijalcu fifa91

pa nije tebi govorio nego tom specijalcu fifa91 {#}

http://revohd.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 22:11 (Arnold Layne).
14 godina
mbbm kaže...

Jel netko okusio "no mesage received" kad se uključi na server. Barem tjedan dana ne mogu normalno igrati, a zadnjih dva nikako. Na bilo kojem serveru se dogodi i na kraju dobijem poruku "connection lost". Probao sam u pozadini vrtiti ping prema guglu i on se vrti  bez prekida.

Na bnetu ( nova mreža) sam povezan preko wlan rutera i spajam se na njemačke dayz  servere.

Imam zadnji patch na op arowhead 1.62 i dayz 95417.

Ping mi je oko 50 ms, probao i na uk server ista stvar.

Imaš li DayZ verziju moda 1.7.2.4 ? Probaj preko six launchera ako ga već ne koristiš da ti poskida sve što treba. 

15 godina
ARMA II DayZ mod

Čini se da mi je lik obolio od parkinsonove bolesti {#} Tresu mu se ruke kad drži dvogled ili kada nišani... Ima li netko iskustva s time?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 23:01 (Mr. Fugitive).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Čini se da mi je lik obolio od parkinsonove bolesti {#} Tresu mu se ruke kad drži dvogled ili kada nišani... Ima li netko iskustva s time?

Meni se čini da ti je lik obolio od FADEenitisa {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
Unix kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Steam prodaje pirate? {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Unix kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Steam prodaje pirate? {#}

Ne, ali se često dogodi ako je loš download da tako zeza. Redownloadaj opet igru {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

uzmi faking painkillere... baš ste korisni forumaši

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

uh..par komentara od zadnjih par dana...

1. sjekira je definitivno prejaka... iz potrebe sam je koristio kao main wepon jer nisam ništa našao pa skužio u biti skroz blesavi detalj... snimim selo iz "vana" i počnem trčat u kuću ili market ili di već mislim ić i onda ih samo sasječem jednog po jednog na ulazu.. ni ne lupe me iako ih dovučem 5-6 a nema ni zvuka pa ne pullam nove zombije i igrače..

2. bicikl je super al svako malo netko puca na mene :) ono bezveze naletim na lika u šumi i točno ga vidim da je WTF GLE BAJS i odma boom, boom boom... al me nije još nitko uspio skinut :) prebrz je bicikl, potegne i do 50 ako je i mala padina

3. otišao gore do vojarni da si riješim main wepon napokon, pokupio AK Kobru, 1014 sačmu i Glock 17 i vratio se doma.. al mi opet sad u biti bezveze jer mi je opet sjekira bolja za zombije a nisam si za neki pvp za sad

danas se nisam ni logirao dok ne smislim kaj bi uopće radio... imam 2 seta alata u 2 šatora na različim mjestima.... prijedlog neki?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 0:49 (Laxx).

0 0 hvala 0
15 godina
alscaul kaže...
Mr. Fugitive kaže...

uzmi faking painkillere... baš ste korisni forumaši

Painkillere za što? Nit mi je šta slomljeno...krv sva na broju...sit, napojen...

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Znaš biti u šoku nakon udarca, gubitka krvi ili sličnih gadarija pa ćeš se trest dok ne uzmeš painkillere. 

0 0 hvala 1
15 godina
SebaOS kaže...

Znaš biti u šoku nakon udarca, gubitka krvi ili sličnih gadarija pa ćeš se trest dok ne uzmeš painkillere. 

To je dobro znati... Sad kad sam verificiranjem fajlova postigao da igra više uopće ne radi {#}

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

jucer poceo igrat i mijerio sam vrijeme loadinga 4,11min na i5 650 procu, nemam neki procesor al kaj je previse je previse -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 15:30 (CoD2ProPlayer).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
CoD2ProPlayer kaže...

jucer poceo igrat i mijerio sam vrijeme loadinga 4,11sec na i5 650 procu, nemam neki procesor al kaj je previse je previse -.-

Ej pa to nije ni 5 sekundi. Ja za to vrjeme taman jedan dim cigarete uvucem.

http://tragumjetnosti.net/
14 godina
neaktivan

hahahah da je barem ovako kako sam napisao ali, editao sam :)

16 godina
ARMA II DayZ mod

Pojavio se i DayZ na novoj mapi lingor island. Koliko sam čitao smješteno je negdje na tropskim otocima, gradovi su veći, urbani te okruženi džunglom. Instalacija je jednostavna i već se mogu naći serveri za igrati

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...

Nikad mi se nije tako dugo loadalo. Ni obična Arma ni DayZ. Ako ti se to stalno događa imaš s nečim problema.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan

Oj Ivaneeee. Požuri se!
Imamo iznenađenje za tebe :D

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Jel ima ko da igra sad ilice igrat kasnije,sad bas lootao bolnicu i imam blood bagova i morphina :D

Morao sam zrtvovat 2 random lika :D

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
Masterpiece kaže...

Jel ima ko da igra sad ilice igrat kasnije,sad bas lootao bolnicu i imam blood bagova i morphina :D

Morao sam zrtvovat 2 random lika :D

Ja ću sad igrati...ali ne radi mi mikrofon...

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ja igram sad i kasnije cu igrat :) dodaj me na steam: RazBu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam, inace ovak da udem u server treba mi 5,56min isto sam mijerio xD i plus to nekad mi display driveri zastekaju pa moram restartirati igricu i opet cekat :S 

16 godina
neaktivan
acca kaže...

Pojavio se i DayZ na novoj mapi lingor island. Koliko sam čitao smješteno je negdje na tropskim otocima, gradovi su veći, urbani te okruženi džunglom. Instalacija je jednostavna i već se mogu naći serveri za igrati

Lingor je superiška mapa.

I possess a skill to google.
17 godina
ARMA II DayZ mod

aj netko nek se javi ak oce da skupa igramo

steam: Hus

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 20:53 (Ens).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Evo sad vas dodajem na steamu.

BTW meni treba 2:10 da se joinam na server ali izgleda da je to od servera do servera jer znam ad ponekad treba i dulje

The king is back!

0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Lutah sada oko aerodroma kraj Balote i skužim tipa u mraku...ispraznim pol spremnika "in his general direction" {#} Lik šturne i nestane u grmlju. Vrtim se oko zgrada i vidim ga opet! Ovog puta kraj njega i kolega vida mu rane. Bacim na dvogled - ono obojica sa sjekirama... Pomislim - imam vas! Napunit ću vas olovom u roku keks! Spremim dvogled - kad li sve teksture počnu pucat u najgorem DayZ stilu i ne vidim više ni vlastiti penis! Tako sam nakon minutu-dvije morao se disconnectat {#} Popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sam! Cool game! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice