Odigrao sam jedno 15-ak rudni, zaradio 3-4 killa, njub samo takav...Nisam još stvorio neko mišljenje o igri, treba još vremena, no ono kaj mi definitivno ne paše je premalo akcije. 90% vremena se provede hodajući okolo tražeći bolji armor i pljuce, premalo pucketanja za moj ukus. Pogotovo kad ja njubara nakon 15 min tek naletim na drugi squad i krepam. Al fakat mi se već par put dogodilo da moj squad ostane u zadnja 4, a još nikog nismo susreli, a ne kempa se...i onda konačno naletimo i krepamo. Ne znam, ovo mi je prvi battle royal naslov pa možda nisam ni upoznat sa tempom gameplaya.
Ovo kao da sam ja pisao :)
Valjda smo stara Unreal/Quake škola (tada sam zadnji puta igrao pravi online FPS).
Uglavnom Apex mi se jako sviđa ali moram više igrati kako bi se prilagodio i poboljšao :)

sala mala..... ping na municiju koja ti treba, ping na municiju koja nekom drugom treba, ping svega za dobro zdravlje i bok.... kao sto sam vec spomenuo, ako fakat nemas prebacis na single fire..... nekak mi se cini da light municije ima svugdje, tak da mi je nekak obavezno jedna od puski bas ona koja koristi light municiju, da se ne ispraznim....
(G)jokaCRO ingame