AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregar

poruka: 3
|
čitano: 674
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
aAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregar

Igra punog imena AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity službeno je vani, a od sada je dostupna i PC demo verzija igre. Tako nam javlja studio Dejoban Games, tvorci ove zanimljivo nazvane igre u kojoj skačemo sa virtualnih zgrada i izvodimo razne zračne trikove tik prije nego otvorimo padobran i sigurno sletimo na tlo. Dodatne bodove dobivate ako pri što većoj brzini prođete što bliže uz rub zgrade, pokažete gledateljima srednjaka dok tako slobodno padate, pokupite kanticu spreja ( normalno, dok slobodno padate sa zgrade kantice boje u spreju lebde uokolo ) i zatim zašarate neku državnu zgradu i slično. Da se igra ne zove ovako čudno nisam siguran koliko bi nam bila zanimljiva, ali eto, nazovimo ovo dobrim marketinškim potezom i linkajmo na demo verziju koja je teška 185mb.

LINK za download dema 

Preuzeto sa www.hcl.hr

lol, lol, lol

0 0 hvala 0
17 godina

LOL koje ime, već sam mislio da je neki spamer otvorio temu :)

Jedna od čudnijih igara.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već sam mislio da je onaj PoZzzZzzZzzZzzZ tip otvorio temu Smijeh

Ajde, probat ćemo i to

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice