Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Vivoactiv koliko vidim nema opciju da se telefonira?! Koji vivoactive je priblizan venu 4? I lijepsi mi je venu 4 😁
Pozdrav, našao sam polovan Vivoactive 5. Potreban mi je za trčanje, veslanje i plivanje. Je li ga netko koristio koje su prednosti i mane?
Premda bilo je nekih ludih a je to mogućnosti , ljudi su pod kapu za plivanje stavili sat i tako riješili problem, no tako ne računa zaveslaje.
No možda petica podržava, provjeri.
Što se tiče trčanja sve ovisi na što ciljaš ali što skuplji i noviji garmin to bolje funkcije i prećenje detalja ima. Recimo fenix 6x pro nema dinamiku trčanja ali ako ga upariš sa HRM pro + onda ima, fenix 7 ima dinamiku trčanja ali nema snagu trčanja bez senzora za snagu, dok fenix 8 ima sve. Uglavno jeftiniji i stariji modeli su zakinuti za neke detalje pa provjeri.
(Dinamika trčanja: vrijeme dodira s tlom, vertikalna oscilacija, balans lijeva i desna,...).
Također ako ćeš neke intervale trčati bez HRM pojasa neće ti biti baš točni otkucaji srca, dok ujednačeno trčanje sa zategnutim remenom je precizno.
Veslanje isto provjeri podržava li.
Hvala na detaljnom odgovoru. Pronašao sam Fenix 6 pro za istu cijenu(polovan), mislim da cu njega uzeti.