Kupnja smartwatcha izdvojena tema

poruka: 1.087
|
čitano: 843.911
|
moderatori: XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci
Re: Kupnja smartwatcha
Bolje noviji garmin , duža podrška, bolje funkcije i senzori. Zašto venu naspram vivoactive , oled ?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Sirotanovic kaže...
Bolje noviji garmin , duža podrška, bolje funkcije i senzori. Zašto venu naspram vivoactive , oled ?

Vivoactiv koliko vidim nema opciju da se telefonira?! Koji vivoactive je priblizan venu 4? I lijepsi mi je venu 4 😁

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2026 22:48 (DangerousB).
18 mjeseci
Da u pravu si vivoactive ne podržava razgovore sa satom, venu je onda izbor ako nećeš na one skuplje.
11 godina
Kupnja smartwatcha

Pozdrav, našao sam polovan Vivoactive 5. Potreban mi je za trčanje, veslanje i plivanje. Je li ga netko koristio koje su prednosti i mane? 

0 0 hvala 0
18 mjeseci
Ajd provjeri , imao sam vivoactive 3 i nije imao opciju za plivanje na otvorenoj vodi nego samo za unutarnje bazene gdje moraš dimenziju bazena ubacivati.
Premda bilo je nekih ludih a je to mogućnosti , ljudi su pod kapu za plivanje stavili sat i tako riješili problem, no tako ne računa zaveslaje.

No možda petica podržava, provjeri.

Što se tiče trčanja sve ovisi na što ciljaš ali što skuplji i noviji garmin to bolje funkcije i prećenje detalja ima. Recimo fenix 6x pro nema dinamiku trčanja ali ako ga upariš sa HRM pro + onda ima, fenix 7 ima dinamiku trčanja ali nema snagu trčanja bez senzora za snagu, dok fenix 8 ima sve. Uglavno jeftiniji i stariji modeli su zakinuti za neke detalje pa provjeri.
(Dinamika trčanja: vrijeme dodira s tlom, vertikalna oscilacija, balans lijeva i desna,...).
Također ako ćeš neke intervale trčati bez HRM pojasa neće ti biti baš točni otkucaji srca, dok ujednačeno trčanje sa zategnutim remenom je precizno.

Veslanje isto provjeri podržava li.
11 godina

Hvala na detaljnom odgovoru. Pronašao sam Fenix 6 pro za istu cijenu(polovan), mislim da cu njega uzeti. 

18 mjeseci
Imam na ruci Garmin 6x pro solar već godinama , a u planu je da bude još godinama , odličan i preporuke 👍
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice