Znaci kako i sam naslov govori... Upalim komp i ne pise mi nista da udjem u bios... vec kod paljenja mi se dizu odmah windowsi tak da ne stignem nis stisnutnit nis... neznam u cemu je stvar... evo da jos jednom kazem upalim komp i pise sistem file check i odmah windows xp.. stvarno neznam.. uglavnom komp je dosta star jedno 4 god.. ne mislim na njemu igrat nove igre al bi volio bolje igrat bar malo bolje neke staarije igrice dok ne nabavim uskoro novi komp...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kad upalis komp,onda stisci brzo tipku del,i stisci je dok ti ne udje u bios
Mozda ovdje da nije sta modificirano, to mi prvo pada napamet...
... tipkaj kod paljenja (prvih 10-tak sec.) DEL (ili F2 ili F10...)
-ako nemaš problema bolje nediraj...
Lupaj po del ko lud, cim se pocne palit komp...nemam druge ideje...
da evo uspio sam.. hvala
uff.
PAzi samo dane dođe kao sljedece: "skurio sam komp, molim pomoc"
uff.
PAzi samo dane dođe kao sljedece: "skurio sam komp, molim pomoc"
da evo me s najgorim vijestima nisam skurio komp. nadam se da nisam.. evo imam amd athleon xp koji normalno radi na 1.75 i ja sam naravno stavio na 1.9 i vidio da je temp ok cca 54 stupnja i ja reko aj moze doc do 2.0 i ja namjesto na 2.0 i sad mi se komp nece upalit.. sve je sam crno.. XD kaj sad trebam windowse rusit ili..?
da evo me s najgorim vijestima nisam skurio komp. nadam se da nisam.. evo imam amd athleon xp koji normalno radi na 1.75 i ja sam naravno stavio na 1.9 i vidio da je temp ok cca 54 stupnja i ja reko aj moze doc do 2.0 i ja namjesto na 2.0 i sad mi se komp nece upalit.. sve je sam crno.. XD kaj sad trebam windowse rusit ili..?
ok. i onda ce sve biti ok?
OK. TNX skoro mi je srce izaslo.. a na koliko da ga onda maximum stavim 1.9?

misliš?
Ide on relativno dobro ak znaš kak.
Imao sam athlona xp 3200+ i bilo je dost zanimljivo s njim.
Kud je išao dost dobro tud je i bilo razlicitih modova(žicom spojit pinove,....) tak da ga se dalo tjerat.

misliš?
Ide on relativno dobro ak znaš kak.
Imao sam athlona xp 3200+ i bilo je dost zanimljivo s njim.
Kud je išao dost dobro tud je i bilo razlicitih modova(žicom spojit pinove,....) tak da ga se dalo tjerat.
E to više neznam.
Ima to vec dost godina.
Uglavnom prilicno visoko.
Naravno samo za test
24/7 ga nisam imao jako dignutog.
a ok je. zanimalo me. ajd javim vam se svima sutra kad slozim i ako slozim.. ja se nadam da budem.
evo uspio sam maknut batreiju. i kod phonixa (ak se tak pise) je pisalo " CMOS checksum error - Deafults loaded " i ja stisnuo F1 i kad su se Windowsi digli i đem u akaunt i pise kao nes hardware nije pronađen i pito me tam za neke testove ja sam samo izaso.. cini mi se da je sve ok.. prvo sam zabrijo da je hard al onda se nebi windowsi digli. al ok je zasad ak budem imao jos problema javim! I jos jednom hvala svima!!!