Koji je najbolji program za OC grafičke kartice?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koja grafa
ATI najbolje: AtiTools
Ati tray tools
Nvidia najbolje:Ntune tak nes nesjecam se
Riva tuner s njim mos overclockat i ATI
samo googlaj i nađe ti download link
Ati tray tools i Riva tuner (možeš s njim clockat i ati grafičke).
Probao preko ATI Tools OC i kad kliknem na ono Find Max Core ili Mem,,monitor se samo zacrni i to je to! U potpisu je konfiguracija! U Catalyst control center sam omogućio clockiranje!
Probao preko ATI Tools OC i kad kliknem na ono Find Max Core ili Mem,,monitor se samo zacrni i to je to! U potpisu je konfiguracija! U Catalyst control center sam omogućio clockiranje!
Al ne kužim zašto se onda zacrni monitor i dalje ništa i nakon čekanja se ništa ne pojavljuje i onda ga moram restartirati!
Dizi ga manualno za 10 MHz onda set clock i scan for artifacts ako ti nista ne nade za 4 min jos 10MHz i sve dok ti ne nade error kad ga nade spusti za 10 i skeniraj oko 30 min (preporuceno 1h) ako ti nista ne javi imas stabilan overclock tako i za memoriju
Koju si verziju skinuo? zadnja vezija ATiToola je 0.27 beta 4, ali rađe ti sebi skini riva tuner ili ati tray tools(najbolje za ati).
prvo i osnovno nema jedne temperature!!
Postoje dvije za idle i load.
Ako ti je u idle 36C to je super toliko je i moja downlclockana na 300MHz i memorija na 250MHz sa 1,083V.
Ajd pokreni test za trazenje artefakata pa vidi temperaturu?
10 minuta 55 C
10 minuta 55 C
ja imam ATI karticu i za overclock sam probao sve te programe i najbolji i najfunkcionalniji mi je Riva Tuner!!!
ja imam ATI karticu i za overclock sam probao sve te programe i najbolji i najfunkcionalniji mi je Riva Tuner!!!
hmmm, bit će to dovoljno i za početak u CCC raditi OC, inače negdje sam čito da se te X1950 daju dobro kloknut.
Ja svoju 4850 još neću klokat, kako je sve novo i ne bi htio izgubit garanciju,a i ovak sve dobro radi.
OFF TOPIC:
btw, Hyperion, zašto si downclockao grafu?
EDIT: sad vidim da si downclockao samo 2D , inače meni su govorili da se te 2D postavke ne diraju, samo ove 3D. Jedino možda da se grafa manje grije u radu s 2D