Zanima me sto mislite o ovom uređaju dali ga se isplati kupovati ili ne,hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ti imao slicne, binatone MR250 i ok su mana im je jedino jer kuće blokiraju signal pa ti je u gradu max 1km domet, osim ako imaš visinsku prednost, pod tim mislim da se jedna osoba nalazi na brdu ili zgradi onda se signal lijepo odašilje kao što je za i očekivati. + U mojima je baterija bila 4xAAA 1.5V, i to me je smetalo ali sve ostalo je ok. Platio sam ih 150kn Prije jedno 4g u metrou i imali su 3g garancije ako se nevaram. Stoga mislim da ti se više isplati uzeti u hr. Ili polovne preko oglasnika. Zavisi koja ti je namjena..
Zivim na selu tako da nema bas previse kuca koje bi smetale signalu a trebaju mi da se dvije osobe cuju u radijusu od nekih 2 do 3 km,zanima me jos dali se moze koristiti i vise njih zajedno?
Zivim na selu tako da nema bas previse kuca koje bi smetale signalu a trebaju mi da se dvije osobe cuju u radijusu od nekih 2 do 3 km,zanima me jos dali se moze koristiti i vise njih zajedno?
Naravno, namjestis isti kanal i podkanal i to je to.
Ok puno vam hvala na odgovorima,ako ko ima kakav slican uređaj ili preporuku za neki drugi uređaj a da nije preskupo slobodno stavite marku i model uređaja.
Zanima me dali treba dozvola za walkie talkie koji su naruceni sa ebay-a?