zašto berta služu u tvom bircu dali nisi rekao samo ljepe konobarice
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.178.460
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ha,poslje ovoliko cuge koliko se konzumira u ovom bircu i Berta je lijepa nekom...ma što nekom,svakom....hehehehehe

Ha,poslje ovoliko cuge koliko se konzumira u ovom bircu i Berta je lijepa nekom...ma što nekom,svakom....hehehehehe
Meni je mala Miss malo ljepša
ova tema je postala kultna, vec sad
Nemoj tako u nedjelju sam ostao bez vozačke na tjedan dana a sad si me podsjetio
Nema me na pola sata i vec napisali cijelu stranicu... Hehe...
Tema je odlicna, moze se popricati o svemu....
Eeeee jel su ovo po vama normalne temperature u mom kompu??
Meni je mala Miss malo ljepša

Nemoj tako u nedjelju sam ostao bez vozačke na tjedan dana a sad si me podsjetio

ajde pokaži sve cure koje imaš

Zaposli obadvije.....
Bolje i one nego Berta... hehe

No frx,onda Debela....by...by....curke,stupate na scenu....a,Vas ekipa molim da budete pristojni
uzmi broj jedan
Ahahahahaha....još me nitko nije počastio ledenim čajem...Dodinho jel ti to nas za*ebavaš????
Evo i mene opet..... Malo nogomet igro, ali je prevruce....
@fromcelltohell: Di si u Karlovcu kupio neonke i ventove koji svjetle u svom kucistu??? Vidio sam jer si posto sliku u Vas Hardware.... :D
zašto nestaviš neku plazmu da možemo nekada gledat tekmuu
Ha...to u Ka nebuš našao.Mislim,imaš u Ve-milu ventova takvih,kaj svijetle...
No,ovi su Xilence i njih sam uzeo u Kvarku...a,Kvark više u Ka ne postoji.
Neonku sam uzeo u Zg. u Draškovićevoj,frend šljaka u dućanu.
Samo neonka mi je riknula...sad je više crvena nego plava.
zašto nestaviš neku plazmu da možemo nekada gledat tekmuu

Ventove takve Xilence imaju i u Comelu, samo kaj su ovakvi( u utorak idem po 2 takva) jer imam ovakav cpu cooler samo kaj je bakreni blok i crveni ventilator je pa da mi pase uz ove 80mm ventova kucista i sada bi mi trebale neke led lampe, a pitao sam u vemilu i kazu da ih nemaju, a jos mi nisu odgovorili na mail oce ih uopce jos i narucivati tako da mi je jedina nada Comel i HG Spot.... Nadam se da ce ih imat jer ne idem u Zg zbog neonki koje kostaju 30kn....
Joj gle, nisam ni skuzio da imaju Xilence ovakve ali naravno imaju samo 120mm, a meni trebaju 2 od 80mm