Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 8.286.822
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja upravo jucer stavio novi cpu cooler..... Ovo mi je prva veca invensticija u novi komp....
a vent je ovaj iz potpisa.... Xilent Blade Red Wing, a ova 2 isto samo kaj 80mm idem kupovat u utorak da pomognu hladiti radijator od ovoga hladnjaka cpu-a...
Ako ja hocu uzeti vent iz comela npr, a komp je kupljen u vemilu ja sebi nebio smio staviti taj vent na kuciste nego njima moram nositi i oni mi to onda jos masno naplate..... Ista stvar i sa prasinom.... Ja imam komp npr 4mj i sabere se prasine i ja ju nemogu maknut her ne smijem otvarat komp nego moram nositi njima da i to opet masno naplate...... Ma daj ajde oni samo izmisljaju.....
ova je tema jako aktivna kako vidim ako se tako nastavi nadmašit će nespavalice
Tema ne postoji niti punih 24 sata a vec ima 188 postova....
Tema ne postoji niti punih 24 sata a vec ima 188 postova....
To je najvjerojatnije zato sto u ovoj temi se pise o bilo cemu, nema nekih pravila da se mora pisati o memoriji, windowsima ili nesto slicno.... Nego pises sto se sjetis i onda drugi pocnu i idu postovi... hehe
Gle,uzevši u obzir da je tema takve naravi(svaštara)...
a da ima duplo duže radno vrijeme nego "Nespavalice" u samom startu....
za neko vrijeme bi zbilja mogla postati dosta posjećena.
Dobra je stvar ta da i u ovoj temi kao i u stvarnom bircu....ekipa uz cugu....
doduše virtualnu može raspravljati o svemu,a vidim da se dotičemo i hardware-aja
i ostalih tema koje su primarne na BUG forumu.
A,sad malo on topica:
Apeliram da se bar postavi po jedna sličica s nekom cugom u post....
tako možemo brijat da smo zbilja na rundi skupa
Evo moga pitanja.... frendu je crko komp, tj. Upali ga, ali nemoze na nista kliknut, sve mu se zaledi, cim ga upali.... Kaj bi moglo biti???
Kaj se ono mora pritiskati za safe mod kod bootanja winsa???
on topic: kava poslje rucka i sunke.. :D
To je najvjerojatnije zato sto u ovoj temi se pise o bilo cemu, nema nekih pravila da se mora pisati o memoriji, windowsima ili nesto slicno.... Nego pises sto se sjetis i onda drugi pocnu i idu postovi... hehe
Evo moga pitanja.... frendu je crko komp, tj. Upali ga, ali nemoze na nista kliknut, sve mu se zaledi, cim ga upali.... Kaj bi moglo biti???
Kaj se ono mora pritiskati za safe mod kod bootanja winsa???
To sam i mislio, ali je frend vec otiso sa msn-a..... Reko mu jesam F8 ali sam htio biti siguran... :D
A njegov problem, kaj bi moglo biti???
Usput: pijem jos kavu iz predhodnog posta... hehe :D
Ja u Utorak idem po jos 2 venta 80mm za kuciste i po mali vent za chipset..... Ima da hladi.....
Meni je svejedno jer ja ne nosim komp u ovlasteni servis nego imam susjeda koji je totalni komp freak, sve zna pa onda ako kaj sridam, a to je najcesce windowsi onda on dolazi osposoiti komp.... hehe
A ako crkne koja komponenta, onda ce mi on rec kaj tocno je i kaj da kupim i ja kupim sebi slozim i sve ok...
Onda ne vidim razlog zasto neces skinut stranicu na kompu.... Dobro bi mu doslo malo ciscenje prasine..... Bolje ce hladiti, a onda su i nize temperature....
Pozz
Kaj se pije?
Pozdravljam... Ma ja jos lagano pijuckam kavu...... Kaj ces ti pit????
Ha...što se stigne....
Pozdravljam... Ma ja jos lagano pijuckam kavu...... Kaj ces ti pit????
Ja bi cappucino sa vanilijom ak može, mmmm
E,pa...ekipa...nisam ja ovdje dežurni konobar....ja bi ove ...ja bi one....evo Vame teta konobarica,pa njoj sve želje....ak' se usudite...hehehe
E,pa...ekipa...nisam ja ovdje dežurni konobar....ja bi ove ...ja bi one....evo Vame teta konobarica,pa njoj sve želje....ak' se usudite...hehehe