- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe nisam gotov, laser ti je uperen u tebe, vidi na naoćale ima crvene točkice to ti je laser uperen.
Samo nisam ja nego Mato
Zar ti nisi neku noć napisao da ti je ono bio zadnji post na forumu?
Ja mislim da sam mozda, ali samo mozda, slagao.
Sta ti mislis?
Večer marvo.........imam problem sa torentom...neće mi počet seed-at...stalno stoji piše da seed-a, ali upload speed samo stoji.........razbit ću komp o' zid
Večer marvo.........imam problem sa torentom...neće mi počet seed-at...stalno stoji piše da seed-a, ali upload speed samo stoji.........razbit ću komp o' zid
Nije ti komp kriv nego net.Meni šalje samo dok downloada.Kad skine, onda stane i to samo na nekim trackerima.Partis, na primjer.
BTW, dobra večer i tebi.
cool
Zar ti nisi neku noć napisao da ti je ono bio zadnji post na forumu?
Ja mislim da sam mozda, ali samo mozda, slagao.
Sta ti mislis?
Dvoumim se, ali lagano vuče na to da si lagao, neznam zašto.....
Nije smiješno
Vecer Kreso.............
Probaj pokrenuti test konekcije...................
Nije smiješno
Super.
Puslusajte uvod John Petrucci - Suspended Animation - Lost Without You.
Errmm..možda nitko ne skida?
Sad ćeš i nju zezat?
Nisam vidio odgovor.
Cini mi se da je troll, jer je tu 10 dana, a prati mnogo tema. Vjerovatno nije.
Nisam je jos upoznao, a moja ljubav prema Anamariji ne jenjava.
Moja mama uvijek ima pravo i kad ja mislim da nema.Najbolji primjer je završena opća gimnazija koju sam jedva završio a sad sam nitko i ništa bez faksa na koji nisam upisao.Mama je govorila:"SINE NIJE ZA TEBE GIMNAZIJA,UPIŠI STRUKOVNU I IMAŠ POSAO ODMAH NAKON SREDNJE".
Vidio sam da ti je potvrdila zahtjev za prijateljstvom na FB-u...
Moja mama uvijek ima pravo i kad ja mislim da nema.Najbolji primjer je završena opća gimnazija koju sam jedva završio a sad sam nitko i ništa bez faksa na koji nisam upisao.Mama je govorila:"SINE NIJE ZA TEBE GIMNAZIJA,UPIŠI STRUKOVNU I IMAŠ POSAO ODMAH NAKON SREDNJE".
Ja mislim da to treba pitati ovog korisnika.
Drama queen...
Sad ćeš i nju zezat?
Nisam vidio odgovor.
Cini mi se da je troll, jer je tu 10 dana, a prati mnogo tema. Vjerovatno nije.
Koji si ti lik lol, ovo već prerasta u opsjednutost hahha , al neka, deri ga trista
Vecer Kreso.............
Probaj pokrenuti test konekcije...................
Ma jesam već i sve je uredu......evo i slika upload-a ....mislim sve radi kako treba....samo neće ništa upload-at
Šat D fak ap n00b
napokon me kora nasmijao,i to svojim avatarom
Šat D fak ap n00b
GTFO!
Drama queen...
Molim?
Samo pokvari pjesmu na 1:15 poslije onog arpeggio-a... Da su na tom dijelu pjesmu dali Vai-u, onim bi to uradio bolje. No pjesma se popravi uz solo bass gitare.
napokon me kora nasmijao,i to svojim avatarom
Šta jel dobar a? lol
POČINJE UTAKMICA HRVATSKA-ITALIJA
SVI PREBACITE NA HRT2
F... U!
Šat D fak ap n00b
GTFO!
F... U!
BU-FU..............
BU-FU..............
WTF?