Nazalost,najcesce je obratno.....

Ja cekam onaj posao od 8000€
Meni treba neki posao gdje ne moram stajati cijeli dan,stajanje cijeli dan je užas,prošla sam kroz to.Čak sam gledala i neke oglase za online poslove,kakva je situacija s tim?Neka online anketa,telefonska prodaja...Kakva je situacija?
Meni treba neki posao gdje ne moram stajati cijeli dan,stajanje cijeli dan je užas,prošla sam kroz to.Čak sam gledala i neke oglase za online poslove,kakva je situacija s tim?Neka online anketa,telefonska prodaja...Kakva je situacija?
Bolje prodavati kokain.
Pa gledaj nesto blize tvoje struke. Ili sezonski posao.
Ako znas jezike, komunikativna si itd., zasto ne recepcijski posao u nekom hotelu,
kampu i slicno?
I nakon radnog vremena si slobodna, za uzivat u obilasku grada, plaza itd.
Je*eš mi sve kako neki traže poslove,em što sam vidio na fejsu em tu na forumu,tipa ono uvijeti:
-Da ima što manje stojanja,hodanja i općenito kretanja
-Da ima bar 2 pauze u trajanju od pola sata
-Da se vikendom ne radi ni pod razno
-Da je plaća minimalno 6000kn
A ono završeno 7 razreda osnovne,bez radnog iskustva a vidi se kao influencer u budućnosti...
-----
Anyway,planiram kupit kompresor jači da mogu krenit pjeskarit,pošto investicija u kompresor nije mala nadam se da će bit posla za pjeskrenje
. Pjeskario bih sve što je prenosivo,od dijelova od auta,felgi,štelova od biciklova,možda ormare (sa sodom bikarbonom),bilo kakve željeznje i aluminijske dijelove.
Pjeskario sam svoje felge sa kompresorom od 24l,em mi je trebalo 2 tjedna svaki dan da pjeskarim,em sam ga na kraju skurio.
PLaniram uzet od 200L s velikom propusnošću pa ćemo vidjeti...
Već imam par "mušterija" u čekanju ali to sve sitni poslovi i neznam koliko će to trajno bit...
Jesi gledao vijčane kompresore?
Jebena stvar, samo ne znam jel postoje neki manji ili su svi one industrijske ormarčine.
Ma zato ću i uzet kompresor od 200L najvjerojatnije,da nemam problema takvih i da moghu što brže nešto odraditi. Jbg nije isto kad pjeskariš felge 2 sata i 3 dana,ili ko ja s malim kompresorom 2 tjedna
ISkreno nadam se da će biti dovoljno posla da ga otplatim u godinu dana pa da onda dalje sve bude zarada..
Lakirat znam,inače farbam svaki dan doduše s prahom ali tehniku imam,imam iskustva i s lakiranjem i farbanjem drva jer sam u fušu to radio jedno određeno vrijeme,tako da po potrebi i to mogu radit al mi nijer primarni cilj to.
Što se tiče česte potrebe za pjeskarenje,u krugu sam ljudi koji uvijek "nešto čačkaju",od mehaničara do lakirera do ljudi kojima je dosadno u životu,stoga mislim da će biti posla,samo ponavljam,neznam koliko.
Prostora imam mogu ugurat kamion hehe.
Znam da ali ovaj što sam ja glerdao je 5.9KS i protok zraka mu je 690l/min tako da stvarno mislim da će bit sasvcim dovoljan.
U tom se slučaju raspitaj u Villachu, dobra je zarada, stajati nećeš. Uglavnom ležati.