Učenje engleskog

poruka: 7
|
čitano: 4.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Učenje engleskog

Zanima me da li netko zna možda gdje bi mogao na webu naći npr. mnogo audio snimki na engelskom jeziku i tekstove uz te snimke kako bi mogao slušati engleski i istovremeno čitati itd. u svrhu boljeg učenja engleskog ?

14 godina
neaktivan
offline
Re: Učenje engleskog
Baci oko i na Livemocha stranicu.
alrighty then
14 godina
neaktivan
offline
Re: Učenje engleskog
e kada smo vec kod engleskoga a da ne otvaram temu jer netko zna preporuciti hrvatsko-engleski rijecnik oko 20000 rijeci.Imam onaj od 100000 ali treba mi neki manji
Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
12 godina
neaktivan
offline
Re: Učenje engleskog

Lebron, moj predlog je english-online.hr! Mislim da je bas to ono sto trazis! Tu su i video/audio snimci na engelskom jeziku i tekstove uz te snimke, ali i mnogi drugi sadrzaju koji ti mogu biti od pomoci pri ucenju. Takodje, mozes skupljati rijeci za svoj osobni rjecnik, a i imas i jezicne vjezbe. Pogledaj uostalom, mislim da ces se lako snaci! Lako je - napravis svoj nalog i onda su ti dostupne sve funkcije i mogucnosti sajta.

13 godina
neaktivan
offline
Učenje engleskog

Ekipa može pomoć, stariji brat mi je slab s engleskim pa bi htio malo naučiti putem nekog online tečaja ili bilo kojeg sličnog načina ali da je s hrvatskog/srpskog/bosanskog/štojaznam. Ima određeni fond riječi, ali nedovoljno da bi učio samo slušajući engleski. Pare nisu problem, samo da se nađe nešto kvalitetno.

8 godina
offline
Učenje engleskog

Ljudi, dali ima tko audio snimke da mi pošalje. Htio bi riječnik a može i jednostavne rečenice. Dakle da mogu slušati dok vozim auto ili nešto radim na poslu. 

Za sad mi je najvažnije da bude to riječnik tako da lakše upamtim rijeći i značenje slušajući :) 

 

Skidao sam prije ono što je na youtubeu, ali tražim nešto još, za sada neka bude jednostavnije rijeći. Meni je za sad najveći problem jer imam ostečenje sluha pa često neznam pravilno čuti kako se izgovara riječ, pa mi je za sad najvažnije skontati izbovor rijeći da bi lakše upamtio. 

 

 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice