Evo jedna nova, jel može tko nacrtati dvije kućice u jednom potezu, bez dizanja olovke! Ovako bi trebalo izgledati! Ja i frend na predavanjima danima crtamo i nikako da uspje!
Dvije riječi za tebe: Chuck Norris
Evo jedna nova, jel može tko nacrtati dvije kućice u jednom potezu, bez dizanja olovke! Ovako bi trebalo izgledati! Ja i frend na predavanjima danima crtamo i nikako da uspje!
Dvije riječi za tebe: Chuck Norris
to je nemoguće al istina zarazno...ovo mi je pokazao frend u prvom razredu srednje i 4 godine sam to pokušao riješit ali jasno bezuspješno...nije ni on uspio :)
Ajde onda riješi! Fakat je zarazno! Iako mislim da je nemoguće još uvijek znam rješavati satima kad je dosadno!
ja sam uspio iz 2....=)
ja sam uspio iz 2....=)
ajd uploadaj fotku...zicer si nešt zeznuo
e, kako se uploadaju slike???=D
e, ispricavam se, uvidio sam sitnu pogresku, ali stvarno, sorry...ali rjesavam, blizu sam...
u odgovoru na post ispod polja di upisuješ tekst imaš "Dodaj sliku sa računala" pa se snađi tamo iako mislim da to i sam znaš :)
e, kako se uploadaju slike???=D
e, ispricavam se, uvidio sam sitnu pogresku, ali stvarno, sorry...ali rjesavam, blizu sam...
hehe, e to ti je, nema rješenja :D
cuj, ja mislim da cu dokazati da ga ima, ali ne znam kako jer je jako zanimljivo, ali skoro nemoguce..mogao sam ajnstajnovu zagonetku u 5 min skuzit, mogu i ovo..btw, ima li neka stranica sa na netu sa ovakvim fora zagonetkama???
ljudi evo jedna prelagana to sam cuo negdje u JEDNU SOBU MORATU UCI!!
1. u SOBI 20 TIGROVA!
2.SOBA PUNA Gayova i spremni su vas karat
3.Lavovi koji nisu 3 godine jeli!!
U koju cete uc
Vidi na nekoj od prošlih stranica, hrx je raspisao za neke druge slične probleme zašto je nemoguće, to vrijedi i tu (post koji objašnjava Eulerove šetnje)
Dakle : nemoguće je :D
Pa zar nitko ne zna??????????
Šta je to:veliko,zeleno,nema točkove i nema krila?!
stol za biljar?
1.SOBA 20 TIGROVA!
U koju cete uc
ja bi uso u 3. pa lavovi su riknuli ako nisu 3 godine jeli xD
1.SOBA 20 TIGROVA!
U koju cete uc
Ja bi ušao u 2. sobu, ubio jednog pa bi mu ostali otišli na sprovod
Evo jedna moja. Prelagano.
Markova majka ima 3 djece. Prvo se zove Ponedjeljak, drugo Utorak, a kako treće?
da nije Marko?
Marko?
da nije Marko?
Marko?
Je
Evo jedna za vas (optička iluzija)
Da li su ova 3 automobila iste veličine?
Jesu. Ali smjer ceste nas vara da mislimo da je prvi najmanji a treći najveći
P.S. sry na double post
tako je!
je tocno je ovo sa lavovima pa crkli bi da nisu jeli 3 godine good for netko ko je reko dobro xD reko sam da je lagano
Evo još jedna, koja tačka je centar kruga?
Lijeva. Zbunjuju nas ovi "valovi". Desna je samo središte "središnjeg vala"