E kad se sašiješ, tek onda nećeš razmišljati
Ja sam na maturalnoj napravio glupost
Sta si napravio?
E kad se sašiješ, tek onda nećeš razmišljati
Ja sam na maturalnoj napravio glupost
Sta si napravio?
Imao dva odijela tu večer, recimo to tako
EDIT: Niš strašno, samo bi mi došla muka kad bih se sjetio. Ali nakon što prođe dosta godina, svedno ti
Imao dva odijela tu večer, recimo to tako
EDIT: Niš strašno, samo bi mi došla muka kad bih se sjetio. Ali nakon što prođe dosta godina, svedno ti
Odijelo i odijelo ili odijelo i odijelce ? if u know what i mean
Znam ja šta ti mean, ali odijelo, odijelce bi bilo premalo 😏
U zadnje vrijeme mi se sa 2 cure događa čudna situacija. Znaci kad se vidimo uživo sve je super, zajebancija, flertanje ovo ono... Međutim kad im se javim ne fejsu neda im se pricat. Jeste se vi sa ovim susreli?
Jesam, ja sam taj kojem se uglavnom ne da dopisivati.
Da mi se druži, družio bih se, ne bih bio doma ili vani, a na messengeru.
Ak se hoćeš družiti, zovi ih van.
U zadnje vrijeme mi se sa 2 cure događa čudna situacija. Znaci kad se vidimo uživo sve je super, zajebancija, flertanje ovo ono... Međutim kad im se javim ne fejsu neda im se pricat. Jeste se vi sa ovim susreli?
Mozda im je sj****a tastatura pa im se neda tipkati mišom...
Naravno moze se desit i da ih je sram odjebat te kad se vidite uzivo, a nafejsu jednostavno ostave ili neostave seen...
Ima li ko ovakvih problema?
ghahahahahahhaha bilo je par puta ovdje al me uvijek nasmije
opet tražiš pažnju jer ćeš MOŽDA ubost nešto osim desne ruke?
opet tražiš pažnju jer ćeš MOŽDA ubost nešto osim desne ruke?
Kad napraviš dijete vidjet ćemo onda kako ćeš se kurčiti što ubadaš ;)
Eh ako je tebe krenulo onda stvarno možemo ključat ovu temu jer više nije potrebna.
Bila norijada, puno labilnih cura te se jedna zajebala i spavala s dexy-em. Tek ujutro je shvatila kobnu grešku, objavljena je i vijest u crnoj kronici iz Županje.
Bila norijada, puno labilnih cura te se jedna zajebala i spavala s dexy-em. Tek ujutro je shvatila kobnu grešku, objavljena je i vijest u crnoj kronici iz Županje.
Dex nije nigdje išo za norijadu, već je s burazom vozio na kraju Šantave.
Pričao sam s tvojim burazom(Dani otvorenih vrata, bili na Arduinou), dost dobar lik, bolji od tebe mogu reć :P
Dex nije nigdje išo za norijadu,
Jesi ti točan?
Dex nije nigdje išo za norijadu,
Jesi ti točan?
Meni je nagodinu
Pili smo što su ovi donjeli u raz
Aha, ja sam mislio da je ove godine kad te se spominje. :)
Pozdrav ekipa,
evo da čujem koji savjet od vas, nalazim se s jednom curom par mjeseci, super je na kavama, raspriča se, ne dozvoli da se dogodi neugodna tišina i te šeme, svaki puta se zbarimo, pred koji da se neš porečkali i porazgovarali o nama i napiše mi kao "Mislim da bi se trebali videti jos par put, bez obaveza:) Al mislim da si mi vise ko frend"
a ja ne želim nikakva prijateljstva, pa evo da vas čujem
Ja bih joj rekao da ne zelim biti frend i stavio joj da odluci, ili veza ili ništa.
Ne sekiraj se, ima cura na vagone :)
Ja bih joj rekao da ne zelim biti frend i stavio joj da odluci, ili veza ili ništa.
Ne sekiraj se, ima cura na vagone :)
Yup:) ma da, tako ću i postupit, nisam zainteresiran za prijateljstva pa nek razmisli
Odmah drugi put
To ono, kad treći put zaverglaš pali iz prve.
Samo polako, bolje i to nego zajebati
EDIT: @Stolnik , slažem se. Moj mozak uopće ne može pojmiti kakvo bi to prijateljstvo bilo.
Ili se upoznate i sve ide polako ili se odmah smuvate pa dalje možete ili nastaviti ili stati. Ali da se mjesecima barite(što isto ne kužim, al ajd :) ) i onda budete frendovi...
Da ste mislili "biti nešto", bili bi zajedno..
Odmah drugi put
EDIT: @Stolnik , slažem se. Moj mozak uopće ne može pojmiti kakvo bi to prijateljstvo bilo.
Ili se upoznate i sve ide polako ili se odmah smuvate pa dalje možete ili nastaviti ili stati. Ali da se mjesecima barite(što isto ne kužim, al ajd :) ) i onda budete frendovi...
Exactly, napisao sam joj da ne želim biti frend i odgovorila je: "ja hoću"
Odmah drugi put
Exactly, napisao sam joj da ne želim biti frend i odgovorila je: "ja hoću"
mozda bolje da si joj to live rekao