The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
Gremlin144 kaže...

Radite kako hoćete, ja samo dajem dobar savjet.

Trump nebi bio tako bogat da trči za ženskama, lik zna čemu one služe i to je to.

GRAB HER BY THE PUSSY 

trumpa postujem jedino kao meme i nista drugo

ako ti je on uzor shvaćam zasto si tako ograničen

15 godina
Del_Boy97 kaže...
Gremlin144 kaže...

Radite kako hoćete, ja samo dajem dobar savjet.

Trump nebi bio tako bogat da trči za ženskama, lik zna čemu one služe i to je to.

GRAB HER BY THE PUSSY 

trumpa postujem jedino kao meme i nista drugo

Ograničen jer gledam stvar iz svakog ugla i vidim što ima smisla, a što ne?

Na svijetu ti postoje 2 vrste ljudi, oni koji žele imati obitelj i djecu i oni koji to ne žele.

Oni koji žele će naravno živjet nešto nižim standardom života, ali će zato uvijek imati nešto što će ih veseliti i ispunjavati, i moći će reći da su nešto stvorili u životu. 
Druga vrsta ti je koji žive boljim standardom i bez nekih većih briga, koji žive punim plućima i mogu si priuštiti puno stvari koje ih vesele u životu i stalno istražuju u životu nešto i to ih veseli i takvi će moći reći da je život lijep i da su se kroz život pošteno izživili.

Razlika je u tome, da će djeca iz prvog primjera raditi za mirovine obje vrste ljudi i zato podržavam ljude koji žele imati djecu i obitelj. 
Dok ljudi poput vas ne podržavaju moje mišljenje jer istupam iz standarda i ispadam sebičan

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 13:33 (Gremlin144).
14 godina

Sinko moj preispitujes li ti ikad svoje tvrdnje i uvjerenja.

Jel ti možda malo sumnjivo to šta si (mozda) jedini na forumu s takvom teorijom.

Ne kazem da vecina uvik mora bit u pravu ,ali bila ili nebila danasnje drustvo je takvo da ako ne prihvatis vecinu ispadas nenormalan i cudak. Ne bi tija rec da si nenormalan ili cudak ,ali  nisi ni u pravu, sve ti to gledas iz nekog cudnog kuta...I siguran si u to sto pricas ,a imas cetrnaest(ovaj dvadesettri khm khm) godine/a.

I svi imate te neke uzore,tamo amo,a da pokuas bit uzor sam sebi...a ne gledat kakvi je netko...

Tramp ahahha , ima odlicnu karijeru , i zivot ispunjen iskrenom ljubavi svoje prekrasne žene...

Doduse, ovakvi i uspiju u zivotu al,samo financijski...ali ja (kao i druge neke kolege ovdiej sa foruma) ocito necemo birat takav put...

Sam ti naprijed,i izgradi karijeru i zaradi puste miljarde...

Btw, pazi samo kakvasu dijeca bogatasa i tajkuna...(osim toga sto tati mogu reci deda)

Btw, nakon tvog edita , sve mi se cini nekako kao da si imao lose djetinjstvo ... bez uvrede kolega...ispada kao dase nisi izivio u djeti njstvu(akovecimas dvadesettri...)

Kazes ima dvije vrste ljudi..imavise vrsta ljudi ... neke ne usrecuje onaj novac koji spominjes ,neke usrecuju djeca i s djecom zive punim plucima ....

Macekaj koji kja ovosve zapravo pisem ... zid bi prije razumija ...

Može
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 13:40 (ante5656).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sve zavisi od čovjeka do čovjeka.
Svi biraju put u kojem pokušavaju zaraditi milijarde i imati ljubav svog života.
Nekome uspije, nekome ne. Netko odbije jedno, netko se preda i ostane bez obadvoga..

Nemamo mi njega što uvjeravati, treba samo drugima pokazati da je, za normalnoga čovjeka, njegov odabir loš jer glavno čemu čovjek teži jest stvaranje porodice, a ne novčano bogatstvo. Ali ljudi smo, netko hedonist, svatko različite psihe i eto...

Meni je idealan život da imam love, curu koja me voli i koju ja volim i da mogu u svako doba dana raditi što hoću. Igrati igre, ići s njom nekamo, sjesti u E39 i otići na đir, sjesti s njom u 911 Targu i otići na put...

A sad mlatim majmuna i ganjam c4 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
ante5656 kaže...

Sinko moj preispitujes li ti ikad svoje tvrdnje i uvjerenja.

Jel ti možda malo sumnjivo to šta si (mozda) jedini na forumu s takvom teorijom.

Ne kazem da vecina uvik mora bit u pravu ,ali bila ili nebila danasnje drustvo je takvo da ako ne prihvatis vecinu ispadas nenormalan i cudak. Ne bi tija rec da si nenormalan ili cudak ,ali  nisi ni u pravu, sve ti to gledas iz nekog cudnog kuta...I siguran si u to sto pricas ,a imas cetrnaest(ovaj dvadesettri khm khm) godine/a.

I svi imate te neke uzore,tamo amo,a da pokuas bit uzor sam sebi...a ne gledat kakvi je netko...

Tramp ahahha , ima odlicnu karijeru , i zivot ispunjen iskrenom ljubavi svoje prekrasne žene...

Doduse, ovakvi i uspiju u zivotu al,samo financijski...ali ja (kao i druge neke kolege ovdiej sa foruma) ocito necemo birat takav put...

Sam ti naprijed,i izgradi karijeru i zaradi puste miljarde...

Btw, pazi samo kakvasu dijeca bogatasa i tajkuna...(osim toga sto tati mogu reci deda)

Btw, nakon tvog edita , sve mi se cini nekako kao da si imao lose djetinjstvo ... bez uvrede kolega...ispada kao dase nisi izivio u djeti njstvu(akovecimas dvadesettri...)

Kazes ima dvije vrste ljudi..imavise vrsta ljudi ... neke ne usrecuje onaj novac koji spominjes ,neke usrecuju djeca i s djecom zive punim plucima ....

Macekaj koji kja ovosve zapravo pisem ... zid bi prije razumija ...

Čuj, svi imamo nekog uzora. Ja gledam prvo da sebi ispunim snove, koji bi me smirili, pa onda tek ako uspijem ispuniti ih ići možda tražit neku curu za ozbiljno. Ali ovakvim uvijetima u našoj državi, prije ću gledat sebe i bit sebičan koliko je god moguće i smijat se drugima što su u dugovima i što su naštancali dvoje, troje, desetero djece, dok ću ja lijepo na balkonu ispijat limunadu, s mozgom na paši i uživat u suncu.

chutac kaže...

Sve zavisi od čovjeka do čovjeka.
Svi biraju put u kojem pokušavaju zaraditi milijarde i imati ljubav svog života.
Nekome uspije, nekome ne. Netko odbije jedno, netko se preda i ostane bez obadvoga..

Nemamo mi njega što uvjeravati, treba samo drugima pokazati da je, za normalnoga čovjeka, njegov odabir loš jer glavno čemu čovjek teži jest stvaranje porodice, a ne novčano bogatstvo. Ali ljudi smo, netko hedonist, svatko različite psihe i eto...

Meni je idealan život da imam love, curu koja me voli i koju ja volim i da mogu u svako doba dana raditi što hoću. Igrati igre, ići s njom nekamo, sjesti u E39 i otići na đir, sjesti s njom u 911 Targu i otići na put...

A sad mlatim majmuna i ganjam c4 

Pa teško je naći ljubav života , ako si uspješan...makar ti onda to niti nije bitno jer imaš puno važnijeg posla od toga, koji te više ispunjava. Netko prije spomenuo Teslu, čovjek vidio da ga žene ne ispunjavaju i više je volio biti u svojoj mašti koju je pretvarao u stvarnost..

A čuj, ja sebe jednom, kad postanem imučniji, pošto stalno težim tome, teško da ću visit na igrama i to, prije ću putovat gdje god stignem, ić u mađarsku prasnut par prostitutki iz gušta, otić na more po mogučnosti mrknut par dalmatinki...a ne biti otac majka i mučit tu jadnu djecu koja ne znaju što ih čeka i čim su rođena već su dužna 14 000€.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

'nači neš bit bogat, nego ćeš dizati kredu da tako izgleda? 

15 godina
chutac kaže...

naću dizat nikakvu kredu, ne želim imat posla s bankom nikakvih :D 
Pa imam neke ovako planove, samo ih moram realizirat još... A nemam muda još ići u takav biznis pošto nemam iskusva u tome...

12 godina
chutac kaže...

rentat audi r8 u njemačkoj i sa njim doć u hrvatsku na tj dana i pokazat kako je "uspješan"

15 godina
Del_Boy97 kaže...
chutac kaže...

rentat audi r8 u njemačkoj i sa njim doć u hrvatsku na tj dana i pokazat kako je "uspješan"

pa to se tako radi, di ko može znat kakvo ti je stanje računa?

11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

blabla

Loš trol da se ne znam koliko trudi će i dalje biti loš trol. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
The Friendzone Club

ko sto je kolega prije reko, ubo je koju dobru 

"Čuj, svi imamo nekog uzora. Ja gledam prvo da sebi ispunim snove, koji bi me smirili, pa onda tek ako uspijem ispuniti ih ići možda tražit neku curu za ozbiljno"

malo izvrnuto, ali po meni ima nesto u tome. osoba da bi nasla curu/decka i bila u normalnoj vezi mora bit za pocetak zadovoljna sa svojim zivotom. ako se cijeli zivot osjecas jadno i ocekujes da ce to cura/decko promjenit po meni je propali slucaj (bojim se da to dex pokusava )

ali cekat 30etu, 40etu i ganjat karijeru i mislit da su sve zene ovake ili onake takodjer nema smisla...

14 godina

ShadoW  Neko sa svojim zivotom nije zadovoljan i kad ima miljarde ,a netko je zadovoljan i sa sto kuna u džepu ...

Iskreno nikad nebih htio biti pretjerano bogat, evo primjer neki glupi luka modric ... imasve,a ja to nezelim ,zelim imati svoje snove koje polagano svojim trudom ispunjavam, naravno mozda necu moci sve ali cu sigurnobit izadovoljan svojim trudomitd itd ...

Kakav je to covjek bez snova, pa nisu budale izmislile da novac nemoze kupiti srecu ..da je je al je lipse plakat u mercedesu nego na bicikli...

A osoba da binasla curu decka i bila u normalnoj vezi za pocetak mora biti normalna, zadovoljstvo svojim zivotom nije presudna stvar jer za bit u vezi a nekada i u braku zivot se mjenja i nacin zivota ...  tako da je po meni propali slucaj onaj koji ne ocekuje promjene(izmeđuostalog i kompromise) u zivotu kada stupi u vezu il brak ...

Može
15 godina
ddarknessfairyy kaže...
Gremlin144 kaže...

blabla

Loš trol da se ne znam koliko trudi će i dalje biti loš trol. 

nemaš neki pametan komentar, al bitno da se piše

14 godina
odjavljen
ShadoW kaže...

(bojim se da to dex pokusava )

I ja isto mislim. Jedino što mogu reći je da sam polovično zadovoljan. Fale mi neke stvari koje trenutno ne mogu(tipa motor, ZX10R, skupa mašina, za to mi treba keša, posao, tj. fakultet). S druge strane fali i ona, a i mali jedan mali dio mene, jer nisam kao svi, kužiš? Neke normalne stvari su meni manje normalne, i ne radim ih. U nekim situacijama ne znam kako da se ponašam. To su te neke sitnice, male, al jako značajne... Njih je lagano ispravit, al teško je krenut ispravljati. A vjerujem da nakon što bi "sebe ispravio", došla bi i ona, nekako. S njome i volja za svime(nije da nemam sad volje, a bome nije ni da je imam ), pogotovo za boljim ocjenama(nije da sam loš, al mogu puno bolje). I onda ide veća sigurnost za faksom(kojem se moraš posvetiti da bi prošao, softwarski ing. u Osijeku). A nakon faksa dobro plaćen posao, i onda motor(kojeg sam spomenuo), i sve ostalo, kuća/stan, ona, dva kotaća, djeca, ma milina....

Sve se nekako veže jedno za drugo. Tak da mislim da lega(što trubi o prvo karijeri) malo previše kaka. Mislim da je dobro imati nekog pored sebe, bila to ozbiljna veza, ili samo za umočit. Drugačije se osjećaš, to je istina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 18:10 (Dex.pwn).
11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

nemaš neki pametan komentar, al bitno da se piše

Takve loše pokušaje provokacije smo na ovom forumu i ovoj temi odradili negdje oko 150 stranice. Malo inovativnosti ti nebi škodilo.

Već dvije stranice se trudiš uvjeriti nas u nekakvo moderno razmišljanje nadahnuto "željom" za srećom a samo se svakim postom sve dublje uvaljuješ u hrpu kontradiktornih rečenica koje su tek toliko nabacane da bi izazvale reakciju. Napadaš druge da na žene gledaju kao svoje robove a ti ih snižavaš na nivo seksualnog objekta bez mozga koji treba tebi služiti kad ti odlučiš da je vrijeme da ti služe. Pričaš o nekakvom radu na samom sebi a u isto vrijeme sebe spuštaš na nivo pohlepne osobe kojoj nije ništa bitnije od novca i koja će gaziti po drugima da to postigne. Sereš drugima o tome kako su zaostali zato što žele ozbiljnu vezu i djevojku bez da imaš ikakvog iskustva u području te iste ozbiljne veze što dokazuješ izjednačavanjem veze i hobija, al bitno da se lupeta. S visoka držiš predavanja ljudima koji imaju duplo više iskustva(a možda i godina) u guzici od tebe misleći kako si otkrio "tajnu" funkcioniranja ženskog mozga.

Nakon 2 stranice ispisane tvojim lupetanjima kod kojih se svaki idući post sukobljava sa onim predhodnim jedini logični zaključak je da si trol i to veoma loš. A jedini pametan komentar koji takve osobe zaslužuju je da ih se prokaže i nazove pravim imenom. 

Pošto sam tu dužnost odradila sad ću se voditi primjerom forumaša Deusa i ode ti na ignore. Bye bye 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
ddarknessfairyy kaže...

Takve loše pokušaje provokacije smo na ovom forumu i ovoj temi odradili negdje oko 150 stranice. Malo inovativnosti ti nebi škodilo.

Već dvije stranice se trudiš uvjeriti nas u nekakvo moderno razmišljanje nadahnuto "željom" za srećom a samo se svakim postom sve dublje uvaljuješ u hrpu kontradiktornih rečenica koje su tek toliko nabacane da bi izazvale reakciju. Napadaš druge da na žene gledaju kao svoje robove a ti ih snižavaš na nivo seksualnog objekta bez mozga koji treba tebi služiti kad ti odlučiš da je vrijeme da ti služe. Pričaš o nekakvom radu na samom sebi a u isto vrijeme sebe spuštaš na nivo pohlepne osobe kojoj nije ništa bitnije od novca i koja će gaziti po drugima da to postigne. Sereš drugima o tome kako su zaostali zato što žele ozbiljnu vezu i djevojku bez da imaš ikakvog iskustva u području te iste ozbiljne veze što dokazuješ izjednačavanjem veze i hobija, al bitno da se lupeta. S visoka držiš predavanja ljudima koji imaju duplo više iskustva(a možda i godina) u guzici od tebe misleći kako si otkrio "tajnu" funkcioniranja ženskog mozga.

Nakon 2 stranice ispisane tvojim lupetanjima kod kojih se svaki idući post sukobljava sa onim predhodnim jedini logični zaključak je da si trol i to veoma loš. A jedini pametan komentar koji takve osobe zaslužuju je da ih se prokaže i nazove pravim imenom. 

Pošto sam tu dužnost odradila sad ću se voditi primjerom forumaša Deusa i ode ti na ignore. Bye bye 

već sam te htio "napast" da te uspjeo isprovocirat ali si se izvukla sa zadnjom rečenicom

11 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

već sam te htio "napast" da te uspjeo isprovocirat ali si se izvukla sa zadnjom rečenicom

Ma jok, razina blagdanske čokolade u krvi je još uvijek postojana tak da je gotovo nemoguća misija me isprovocirati. 

Reakcija na njegove postove je sličnija ovoj:

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 19:11 (ddarknessfairyy).
16 godina
Del_Boy97 kaže...

nevezano teme i forumasa koji bas i nije na ti s mozgom ,mislim da se covjeka(trumpa) previse demonizira , pomodarstvo je isto jedna vrsta ogranicenosti tako da nemoj previse pametovati 

17 godina
Gremlin144 kaže...

nemam muda

Još samo realizirat planove, kažeš? 

Gledam te!
12 godina
loky4i4 kaže...
Del_Boy97 kaže...

nevezano teme i forumasa koji bas i nije na ti s mozgom ,mislim da se covjeka(trumpa) previse demonizira , pomodarstvo je isto jedna vrsta ogranicenosti tako da nemoj previse pametovati 

sad je pomodarstvo imati svoje misljenje

15 godina
Veliki Brat kaže...
Gremlin144 kaže...

nemam muda

Još samo realizirat planove, kažeš? 

da :) 
Al prvo teorija, kad to usvojim kako spada, tek tada praksa da realiziram, a kad se uvjerim da je sve kako treba biti skupit ću muda :D

14 godina
The Friendzone Club

Jedan prijedlog. A da ignoriramodoticnog ,jer je ocito troll ....

Može
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo nas treba mučiti, a ne Gremlin!!

15 godina
ante5656 kaže...

Kad naučite što znači trol, možete o tome pisati...
Razlika između mene i vas je ta da vi trčite za ženama, dok one trče za menom..

9 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

za menom,s menom..

kad to šujem muka mi je, kao da imas najniži stupanj obrazovanja. 

14 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...
ante5656 kaže...

17 godina
Dex.pwn kaže...
Gremlin144 kaže...

Slika govori tisucu rijeci

11 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Meni se čini da on njima krade torbice na ulici pa onda žene trče za njim. 

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
ShadoW kaže...

Meni se čini da on njima krade torbice na ulici pa onda žene trče za njim. 

jer vjerojatno nema auto.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

jer vjerojatno nema auto.

Pa kad jadan još nije uspio realizirati svoje planove. Čekaj, malo po malo. Do tridesete stigne i auto nabavit. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice