The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upoznao curu u busu, dobio broj. 

Ima dobru guzu, moglo bi biti nešto. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Upoznao curu u busu, dobio broj. 

Ima dobru guzu, moglo bi biti nešto. 

Mogo biš ju dobro naguzit

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina
neaktivan

Guza je dobra, ali nije presudna.

Ali da nije lijepa, ne bih ni beknuo kraj nje, niti bi me zanimala. 
Što povlači ono što Gosn Bandar kaže "ne treba mi dokaz, vidim da je istina, to, da smo nastali od majmuna" 

10 godina
neaktivan
chutac kaže...

Guza je dobra, ali nije presudna.

Ali da nije lijepa, ne bih ni beknuo kraj nje, niti bi me zanimala. 
Što povlači ono što Gosn Bandar kaže "ne treba mi dokaz, vidim da je istina, to, da smo nastali od majmuna" 

Da nije nebi ju spomenuo

I am over 9000!!!
15 godina
neaktivan

Nema ljepše od guze u haljini.

Živjelo proljeće! 

16 godina
odjavljen
chutac kaže...

Nema ljepše od guze u haljini.

Živjelo proljeće! 

I bradavice kroz lagane majice koje rade piju, piju, piju...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to d
14 godina
odjavljen
Napaljena marvo 😂😂😂😂
14 godina
The Friendzone Club

Draga moja ekipa , bas pratim zadnje poruke u ovoj temi i moram vam rec da cu se dijelom sloziti s vama,

ljepo je vidjeti proljetne haljine i guze kroz njih,i dobre cice i tanke maice i sve ostalo...

Al kad ti upoznas zensku i ''vidiš'' da je ona zdrava u glavi, e to je tek postignuce,,,

Zakurac jon guze i sise kad je u glavi nikakva

Može
15 godina
odjavljen

Tako je, puno ih ima super guzice i sise, ali rijetko se nađe neka sa ok glavom

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina

Da je to bar kao i u elektrotehnici, ko žaruja, odvidat pa zaminit ,heheheeh

Može
17 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Da je to bar kao i u elektrotehnici, ko žaruja, odvidat pa zaminit ,heheheeh

Prva godina srednje elektrotehničke škole (prije nekih 16 godina), došao četvrti mjesec, mi derani sjedimo u parku Lenije (Vinkovci) na klupi i gledamo "srednjoškoljke" kako prolaze. I idu prema nama dvije cure. Jedna u faci lijepa kao slika ali fosna. A ova druga sise i dupe bogomdani a faca kao da ju tata tuko kaktusom po faci dok je bila mala (to je frend izvalio). I kaže jedan moj školski "E da im je samo glave zamijenit ko žarulje, pa ova mala bi bila ko Monika Belući (onda je Mon još bila riba na kub)"... Vidi se da strujići svi isto razmišljaju ;)

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...
(onda je Mon još bila riba na kub)

A što sad nije?

15 godina
neaktivan
"Zakurac jon guze i sise kad je u glavi nikakva"

Ovo je zapravo samo po sebi apsolutno točno! ;D
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
The Friendzone Club

Moj savjet je da ako hoćete nešto postići u životu, dok ste mladi fokusirajte se na kraijeru, a kasnije nakon 30-te godine počnite lovit mlade cure, tamo oko 20 godina, ove od 25 na dalje su najvjerojatnije neki propali slučaj ako je solo..

Velika večina uspješnih, u mladim danima nisu se zamarali curama, već su se borili za to da imaju bolju budučnost. Cure su tu za razbibrigu, al kasnije. Najgore je ako se mučite s tim što nemate cure, trošite energiju bezveze, kasnije kada ste uspješni one vam same prilaze.

15 godina
neaktivan

Kakve si gluposti nasrao, svaka čast.

Prvo, cure nisu tu da bi bile razbibriga, cure su tu da nađeš s kojom ćeš provesti život. Ako smatraš suprotno, greška u psihi - fact.

Drugo, ako su solo sa 25, ne znači da su propali slučaj, možda su bile u dugoj vezi, da ih je dečko prevario, itd...

Treće, veći si propali slučaj ti kojem je trebalo do 30 i kusur godina da dođe do faze traženja cure, ali ti tražiš sponzorušu pa; ...

Četvrto, oni "uspješni" koji nisu imali curu do 30-e, su oni koji imaju milijun kompleksa, seru svima i gube kosu.

11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Drugo, ako su solo sa 25, ne znači da su propali slučaj, možda su bile u dugoj vezi, da ih je dečko prevario, itd...

Četvrto, oni "uspješni" koji nisu imali curu do 30-e, su oni koji imaju milijun kompleksa, seru svima i gube kosu.

eto riješen uzrok ćelavosti. Kad ne ebeš pada kosa  

Što se tiče ovoga solo iznad 25 pa propali slučajevi, jesmo i što više raste dobna granica to smo više neuračunljive   

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 2:30 (ddarknessfairyy).
15 godina
chutac kaže...

Prvo, cure nisu tu da bi bile razbibriga, cure su tu da nađeš s kojom ćeš provesti život. Ako smatraš suprotno, greška u psihi - fact.

Treće, veći si propali slučaj ti kojem je trebalo do 30 i kusur godina da dođe do faze traženja cure, ali ti tražiš sponzorušu pa; ...

Pa meni ja imam 23 godine i ne mislim imat curu prije 30, a možda i 35, jedino ovako jebavat okolo... 

Vjeruj mi, s puno sam cura komunicirao dosad i vidim kako dišu, ove iznad 25 godina ako nisu u nekoj vezi jesu propali slučajevi, jer ženama je prirodno prioritet da idu s kurca na kurac, jer bi trebale tražiti nekog tko bi se mogao pobrinuti za nju. Ako ne uspije nači kad ja mlada, znači da ima neki psihički problem.

Pa vjerovao ili ne, to su jako talentirani ljudi, jer nemaju vremena da slušaju neko lajanje kraj uha, kak ovo ne valja, kak ono, ja bi tu, može ovo, što ćeš mi kupiti isl. Takvi ljudi su fokusirani na ono što im je bitnije u životu.

Pogledaj statistiku da oko 20 i nešto posto japanaca mlade dobi nije uopče zainteresirano za seks niti da imaju curu, a zna se da su japanci jako napredni u svemu, više koriste onu gornju glavu koja im puno olakša kasniji život.

Sljedeća stvar, ovo društvo današnje, ne omogučava ti povjerenje u neku osobu , kako god se ta osoba u početku činila. Oko 60 i nešto posto slučaja žene traže razvod braka. 
Društvo je postalo moderno i ne žele se vezati do kraja života za neku osobu. Ljubav kakvu spominješ, u ovo moderno doba mi je teško za misliti da uopče postoji. 
Curu/ženu ne treba shvačat ozbiljno, jer realno ne možeš očekivat neku korist od njih, jer danas, mi muškarci sve kučanske poslove obavljamo, iako nije još večina u hr, ali ovo doba nas okreće tome, zajednički život gubi smisao.

Sve što želim reći, uvijek se fokusirat na nešto konkretno što će ti značiti do kraja života, a žene/cure to je nešto najzadnjije što modernom muškarcu treba da bi trošio energiju... Zato smatram da su one više za razbibrigu.

Vjerujem da kod nas na balkanu sve sporo napreduje, pa če sigurno generacije do 2010 biti svi redom krkani..

14 godina
odjavljen

Čini mi se da si u krivu.

I meni se prirodno da tražim pečinu za svog malog, al ono, to ne znači da letim od jedne do druge.

Uostalom, tko si ti da možeš reći da je netko propao slučaj? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 15:18 (Dex.pwn).
14 godina
The Friendzone Club

Ti propagiraš onu mušku verziju modernog feminizma? Kak se ono zove MGTW? Oboje rak rana MŽ odnosa.

Malo manje gorčine, racionalizacija, generalizacija i čega sve ne bi ti dobro došlo.

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.
15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

Što se tiče ovoga solo iznad 25 pa propali slučajevi, jesmo i što više raste dobna granica to smo više neuračunljive   

To tko sto godina nema nikoga, ja nemam ni 25, stignem naci pravu :D

Imam auto da ju zamijeni dok je nema :D

Gremlin144 kaže...
chutac kaže...

Pa meni ja imam 23 godine i ne mislim imat curu prije 30, a možda i 35, jedino ovako jebavat okolo... 

Vjeruj mi, s puno sam cura komunicirao dosad i vidim kako dišu, ove iznad 25 godina ako nisu u nekoj vezi jesu propali slučajevi, jer ženama je prirodno prioritet da idu s kurca na kurac, jer bi trebale tražiti nekog tko bi se mogao pobrinuti za nju. Ako ne uspije nači kad ja mlada, znači da ima neki psihički problem.

Pa vjerovao ili ne, to su jako talentirani ljudi, jer nemaju vremena da slušaju neko lajanje kraj uha, kak ovo ne valja, kak ono, ja bi tu, može ovo, što ćeš mi kupiti isl. Takvi ljudi su fokusirani na ono što im je bitnije u životu.

Pogledaj statistiku da oko 20 i nešto posto japanaca mlade dobi nije uopče zainteresirano za seks niti da imaju curu, a zna se da su japanci jako napredni u svemu, više koriste onu gornju glavu koja im puno olakša kasniji život.

Sljedeća stvar, ovo društvo današnje, ne omogučava ti povjerenje u neku osobu , kako god se ta osoba u početku činila. Oko 60 i nešto posto slučaja žene traže razvod braka. 
Društvo je postalo moderno i ne žele se vezati do kraja života za neku osobu. Ljubav kakvu spominješ, u ovo moderno doba mi je teško za misliti da uopče postoji. 
Curu/ženu ne treba shvačat ozbiljno, jer realno ne možeš očekivat neku korist od njih, jer danas, mi muškarci sve kučanske poslove obavljamo, iako nije još večina u hr, ali ovo doba nas okreće tome, zajednički život gubi smisao.

Sve što želim reći, uvijek se fokusirat na nešto konkretno što će ti značiti do kraja života, a žene/cure to je nešto najzadnjije što modernom muškarcu treba da bi trošio energiju... Zato smatram da su one više za razbibrigu.

Vjerujem da kod nas na balkanu sve sporo napreduje, pa če sigurno generacije do 2010 biti svi redom krkani..

Ti si očito u krivom drustvu. Te poluprazne zenske koje jedino seru i traze materijalno se nalaze u takvom drustvu. Kako zračiš, tako privlačiš :) 

Ja cure koje znam su normalne, zafrkavaju se, nisu sponze, pristojne...

A japanci inace nisu bas tocni. Svaka cast na trudu, marljivosti i kvaliteti proizvoda, ali malo imaju problema. 

Ne znam sto da ti uopce napisem, gluposti su to sto pricas. Da se fokusiras na bitno u životu, karijeru? Ma bjezi, ja nemam karijeru(jos moram diplomirati), a zaradjujem, zivim kao car bez cure, ali rado bih smanjio troškove da cura dodje. 

Je, sad mi je cilj E39 M5 sa superchargerom, u plavoj boji, alcantara sjedalima i manje od 50000 km. A buduci da to necu moci jos godinama priustiti, to je dugorocni plan. U medjuvremenu naci nekoga. 

Ali život je takav, ne mozes zivjeti po planu. Uskoro moram mijenjati c4, ode hrpa love na novi auto, pa dotle cura, dijete ako bude srece i uvijeta, pa kuca, pa izleti i ode E39 u PM. 

Sijece u srce, ali sta ces, bit cu sretniji sa curom i djetetom nego e39. Bar se nadam :(

15 godina
The Friendzone Club

ništa ti onda lagano karijeru gradi, s 35-45god ćeš, uz neke veze, uspjeti i postići nešto, imat neku firmu i ljude ispod sebe i bit uspješan, pa onda lagano po fejsu u grupama "dodaj me za prijatelja" i "grupa za upoznavanje" traži srodnu dušu uletavajući im u inbox sa "ljepotice, kakosi, addujme jasam blok" ili po izlascima traži neku koja će te zavoljeti zbog tvog karaktera i zbog toga to što jesi, a nikako zbog toga što imaš karijeru, firmu i bijesni auto i onda s njom provedi ostatak života, odnosno nekih 20 godina prije nego postaneš starac čija će zanimacija bit odlazak na klupu u park, čitanju novina od iza i hranjenju golubova.....a mi ostali ćemo uživati sa ženama, naći neku koja će nam bit podrška u životu i prije nego što izgradimo neku karijeru i prije nego što postanemo neko i nešto..usput i osnovat obitelj tako da kad malom odem na roditeljski da mu vršnjaci ne govore "vidi ovom je deda tata"  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
chutac kaže...
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

To tko sto godina nema nikoga, ja nemam ni 25, stignem naci pravu :D

Imam auto da ju zamijeni dok je nema :D

Gremlin144 kaže...
chutac kaže...

Ti si očito u krivom drustvu. Te poluprazne zenske koje jedino seru i traze materijalno se nalaze u takvom drustvu. Kako zračiš, tako privlačiš :) 

Ja cure koje znam su normalne, zafrkavaju se, nisu sponze, pristojne...

A japanci inace nisu bas tocni. Svaka cast na trudu, marljivosti i kvaliteti proizvoda, ali malo imaju problema. 

Ne znam sto da ti uopce napisem, gluposti su to sto pricas. Da se fokusiras na bitno u životu, karijeru? Ma bjezi, ja nemam karijeru(jos moram diplomirati), a zaradjujem, zivim kao car bez cure, ali rado bih smanjio troškove da cura dodje. 

Je, sad mi je cilj E39 M5 sa superchargerom, u plavoj boji, alcantara sjedalima i manje od 50000 km. A buduci da to necu moci jos godinama priustiti, to je dugorocni plan. U medjuvremenu naci nekoga. 

Ali život je takav, ne mozes zivjeti po planu. Uskoro moram mijenjati c4, ode hrpa love na novi auto, pa dotle cura, dijete ako bude srece i uvijeta, pa kuca, pa izleti i ode E39 u PM. 

Sijece u srce, ali sta ces, bit cu sretniji sa curom i djetetom nego e39. Bar se nadam :(

Ako hoćeš curu, zašto ne izađeš. Ja kad sam bio u toj fazi traženja, izašao sam jednu večer onako na zabavu, onako sam samcat. Skompao se s dosta likova koji su me skompali s curama...
Curu nije uopče teško naći, samo trebaš se pomaknuti s mjesta.

Ja ovako dosta proučavam psihologiju, pa kad priđem nekim curama, onako prijateljski razgovaram, a kad shvate da ne flertam s njima odma počinju imat neki prazni pogled.

Zašto ne poduzimaš nešto uvezi toga? Barem nije teško naći neku curu za prvu silu, ako ti je do toga.

13 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Ja ovako dosta proučavam psihologiju, pa kad priđem nekim curama, onako prijateljski razgovaram, a kad shvate da ne flertam s njima odma počinju imat neki prazni pogled.

Zašto ne poduzimaš nešto uvezi toga? Barem nije teško naći neku curu za prvu silu, ako ti je do toga.

A možda si jednostavno dosadan...

i krati te citate

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne trebam curu za prvu silu, zelim curu, ali ti cure vidis kao predmete pa uopce nema smisla govoriti ti sto zelim. 

A da se lako upozna, upozna. Evo, dva puta izasao s ovom, mozda bude nesto, mozda ne, vidjet cemo :) 

Ali kazem ti, nije mi fora upoznati da upoznam, valjda sam cudan. 

Bitno da ja docekam novu generaciju Mazde 3, da ne moram samo c4 voziti. A ako nadjem curu i pocnem trositi ne samo na sebe, c4 i dalje ostaje usamljen u garazi 

14 godina
Gremlin144 kaže...

Moj savjet je da ako hoćete nešto postići u životu, dok ste mladi fokusirajte se na kraijeru, a kasnije nakon 30-te godine počnite lovit mlade cure, tamo oko 20 godina, ove od 25 na dalje su najvjerojatnije neki propali slučaj ako je solo..

Velika večina uspješnih, u mladim danima nisu se zamarali curama, već su se borili za to da imaju bolju budučnost. Cure su tu za razbibrigu, al kasnije. Najgore je ako se mučite s tim što nemate cure, trošite energiju bezveze, kasnije kada ste uspješni one vam same prilaze.

Jbt jes ti možda žensko?

Obicno neke cure imaju takvo razmisljanje ..o izgradnji karijere do 30-e i 35 pa ona vjenčanje pa 5 godina braka pa se tek onda prave dica ...

Majko mila di ovi svit ide...

I obicno su takve blogerice... ahahha

Može
15 godina
ante5656 kaže...
Gremlin144 kaže...

Jbt jes ti možda žensko?

Obicno neke cure imaju takvo razmisljanje ..o izgradnji karijere do 30-e i 35 pa ona vjenčanje pa 5 godina braka pa se tek onda prave dica ...

Majko mila di ovi svit ide...

I obicno su takve blogerice... ahahha

vidiš kako su blogerice napredne :D

15 godina
Reichz kaže...
Gremlin144 kaže...

i krati te citate

Nije to nego ženske očekuju da im dečki prilaze da dođu do pičke, pa očekuju da osoba trudi oko njih. Na ovaj način vide da ništa s toga, a one žele samo jednu stvar

14 godina
odjavljen
Reichz kaže...
Gremlin144 kaže...

Ne vidim što bi čovjek bio dosadan kad želi sam prijateljski pričati.

17 godina
Gremlin144 kaže...

Sve što želim reći, uvijek se fokusirat na nešto konkretno što će ti značiti do kraja života, a žene/cure to je nešto najzadnjije što modernom muškarcu treba da bi trošio energiju...

Pa eto, ti si fino nađi dečka i radite zajedno kučanske poslove. Pametno i praktično, racionalno trošenje energije 101!

Kaj je najbolje, jednu si stvar čak i dobro ubo, ali bojim se da te smisao mimoišla već odavno.

Prestani mrzit žene samo zato jer te mama ne želi za dečka i tjera te da si sam pereš svoje pokakane gaće!

Gledam te!
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne vidim što bi čovjek bio dosadan kad želi sam prijateljski pričati.

Stvarno me ne čudi što ti ne vidiš kada je netko dosadan.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice