The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nastavak moje priče s prošle stranice:

odgovorio sam joj kao " i don't hate you, bla bla.. a lot has happend in last couple of years but it's a long story" i iako sam se nećkao, ipak sam reda radi pitao "Is everything ok? I mean, you decided to contact me after all this time. there must be a reason?"

ona odgovara "no reason, just curiosity" i onda ono što sam baš htjeo izbjeći: "what do you mean long story, are you so  busy that you don't have time to tell?"

dakle uopće ne želim s njom prolaziti kroz takve konverzacije gdje ću ja njoj pisati što mi se sve dogodilo u zadnje dvije godine, pa će ona meni pričati što se njoj dogodilo pa će ona nastavit s nećim drugim.

Sad ako joj kažem da nisam too busy nego nemam želju s njom imati "sharing session", poznavajući nju, napizdit će se i nazvati me arogantnim smradom. I znam da bi me za to trebao boliti qrac ali eto živcira me to jer inače sam ono baš mr. niceguy.

Nikad mi nije bio problem ostati u dobrim odnosima s bivšim curama ali, ovdje stvarno ne vidim razlog da održavam neki kontak s njom jer em se nismo rastali u baš najboljim uvjetima, em je ona na drugom kraju europe.

long story short - kako ju odjebati na kulturan način

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zašto se toliko brineš oko toga? Nije da radite zajedno ili da se viđate svaki dan. 

11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
markymark099 kaže...

nastavak moje priče s prošle stranice:

odgovorio sam joj kao " i don't hate you, bla bla.. a lot has happend in last couple of years but it's a long story" i iako sam se nećkao, ipak sam reda radi pitao "Is everything ok? I mean, you decided to contact me after all this time. there must be a reason?"

Uletio si s ovim "long story" ko lisica u lovilicu. Nikad ne pisati ženi da je nešto duga priča jer će obavezno postaviti deset potpitanja. 

Ako želiš samo ti njoj napiši da nemaš želje obnavljati stara prijateljstva s njom. Bio si pristojan, odgovorio si joj, pitao dal je sve ok dalje više ne moraš ništa poduzimati. Napravio si sve što je trebalo da joj pokažeš kako si prešao preko vaše priče i da ne cmoljiš za njom a dalje te ne treba biti briga da li će ona se ljutiti ili neće. Nemaš namjeru ostat prijatelj s njom tako da je sve 5. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
11 godina
chutac kaže...

A sfrendali smo se na fejsu i ima par slika s nekim likom, a ko neki bedak onda pitam jel slobodna 

Al budem, svejedno nemam pametnija posla..

Ja iskreno to nikad ne radim makar frajer izgledao ko grob zbog jednostavnog razloga, ako napravis to nekom onda ocekuj da ce se i tebi to desit. (nohf) Lp:)

If you have nothing to lose, try.
15 godina
neaktivan

Al oni su si valjda jako daleko, možda imaju, hmm, otvorenu vezu 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja bih ju zvao. Ako ga planira varat, bolje da ga vara s tobom nego s nekim drugim, a ako neće svejedno ti je.

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
Dex.pwn kaže...

Već kažem to da mi muškarci ne spremamo kao vi, žene.

Nismo toliko pedantni

Ne kakaj, vidi se po slikama računala i mozaika izrađenih od kablova koliko (ni)ste pedantni. 

Hhahaha

Prostor oko računala je posebna zona.

Auto/moto također

15 godina
neaktivan

Točno to  

17 godina
markymark099 kaže...

eto živcira me to jer inače sam ono baš mr. niceguy.

Savršena prilika za izlazak iz comfort zone i treniranje da ne budeš uvijek mr. niceguy, dobro će ti doć u životu i inače.

Nemoj se samo sekirat, gubit živce i otresat (ne treba ti to), ali daj joj do znanja da te ne zanima.

Samo joj kratko kažeš nešto u stilu "Oh, I have the time, but I don't have the need." (bitno da shvati da su ti tvoje potrebe važnije od njenih) i... Slobodno staneš tu  :) 

Gledam te!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo nešto za moj slučaj 

14 godina
The Friendzone Club

Jel vas ''koči'' spoznaja da cura s kojom mislite najpreije u priajteljstvo pa mozda i u vezu(znaci potencijalno se sviđa)mozda ima decka?

Mislin ako vec ima decka onda je glupo ista pokusavati s njom,i ispadan glup ako ista pitam,pa makar se samo i probao sprijateljiti?

Može
15 godina
neaktivan

Ja sam u identičnoj situaciji.

Vjerojatno ima dečka, dok smo se upoznavali, ostavljala je dojam kao da ga nema već 2 godine, a ekstra je pa mi je žao ne probat.

A frendice kažu "NE PITAJ JU ZA DEČKA PRVO IZAĐITE VAN". A ja imam obaveze, neću dva tjedna naredna imat vremena. Pa ću ju zvati van dva tjedna nakon što smo se upoznali, valjda će pristat 

15 godina
chutac kaže...

Vjerojatno ima dečka, dok smo se upoznavali, ostavljala je dojam kao da ga nema već 2 godine, a ekstra je pa mi je žao ne probat.

A frendice kažu "NE PITAJ JU ZA DEČKA PRVO IZAĐITE VAN". A ja imam obaveze, neću dva tjedna naredna imat vremena. Pa ću ju zvati van dva tjedna nakon što smo se upoznali, valjda će pristat 

Poznavajući današnje veze, do tad raskine sa dečkom 2 puta i riješi tvoj problem 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 21:44 (win4crazzy).
14 godina
chutac kaže...

A gle, ja neznam jel moja ima decka,,al spoznja da postoji mogucnost da ima me odma u startu koci da joj priđem... kaj ja znam , glupi mi je iti petljat se sa zauzeton zenskon...

Vidis ti kazes da ti je zao probat ..ja san u jos malo kompleksnoj situaciji ..a sve zbog lude glave hahhaha

znaci probo bi,al racunam ak probam pa me odbije onda san unistija i moguce prijateljstvo koje se moglo stvorit između nas,

a ak neprobam neznan na cemu sam ..hahah idealni slucaj bi bija da upali al nemam tolko samopouzdanja ...

mislim da ova moja bas ne bi  minjala momke ko carape ..starja je i ozbiljnja ... ili jos ja nisam dovoljno upoznao zenski rod hahaha

Može
14 godina
odjavljen
ante5656 kaže...

znaci probo bi,al racunam ak probam pa me odbije onda san unistija i moguce prijateljstvo koje se moglo stvorit između nas,

Zašto misliš da bi uništio?

Zašt ne pokušaš tak da prvo budeš frend s njome, i onda polako ispipkaš situaciju. Ako je slobodna -> napad ; Ako nije -> čekaš da postane

15 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

A gle, ja neznam jel moja ima decka,,al spoznja da postoji mogucnost da ima me odma u startu koci da joj priđem... kaj ja znam , glupi mi je iti petljat se sa zauzeton zenskon...

Vidis ti kazes da ti je zao probat ..ja san u jos malo kompleksnoj situaciji ..a sve zbog lude glave hahhaha

a ak neprobam neznan na cemu sam ..hahah idealni slucaj bi bija da upali al nemam tolko samopouzdanja ...

mislim da ova moja bas ne bi  minjala momke ko carape ..starja je i ozbiljnja ... ili jos ja nisam dovoljno upoznao zenski rod hahaha

Ak ste prijatelji, budeš slušao njene probleme u vezi i bude ti pričala kak ju je zakucavao na skriptama iz matematike prošlu noć. Pa ćeš ti njoj reć da odjebe. 

A ovak nemaš što izgubiti, kao ni ja. Mislim ja s ovom nemam u planu prijateljstvo, iako je super cura, idem na sve ili ništa.

Al ne znam šta da ti kažem, zavisi od osobe do osobe.
Na faksu su bile dvije, jedna mi je lijepo rekla, e, znaš, imam dečka, ako ti to predstavlja prepreku, a druga je bila ono "reserved". Tak da...

Ja bih ovu već bio zvao van, ali ne stignem, kad imam vremena, nemam snage. Ozbiljno se nadam da za dva tjedna neće biti "A tek sad se javljaš? Popij govno.".

14 godina
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Zašt ne pokušaš tak da prvo budeš frend s njome, i onda polako ispipkaš situaciju. Ako je slobodna -> napad ; Ako nije -> čekaš da postane

Hah ak i bude slobodna msm da opet ne bi ima muda pitat je zbog opasnosti od pogorsanja odnosa ...al onokad bolej razmislim nemam sto izgubit

Može
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kao ono što je predator rekao, ako pitaš, kaže ima dečka nije zainteresirana, ok. Ako pitaš, kaže ima dečka, svejedno se želi jebat s tobom, ok. Ako ne pitaš, nikad neš znat.
Zapravo gubiš samo ako ne pitaš.

14 godina
odjavljen
ante5656 kaže...
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Hah ak i bude slobodna msm da opet ne bi ima muda pitat je zbog opasnosti od pogorsanja odnosa ...al onokad bolej razmislim nemam sto izgubit

Ak ne probaš = neš nikad znat = grist će te pitanje: Šbbkbb

9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Kao ono što je predator rekao, ako pitaš, kaže ima dečka nije zainteresirana, ok. Ako pitaš, kaže ima dečka, svejedno se želi jebat s tobom, ok. Ako ne pitaš, nikad neš znat.
Zapravo gubiš samo ako ne pitaš.

Upravo to, jedan frend je bio baš u istoj situaciji.

Samo kaj mu je dala prije nego je rekla da ima dečka.

A onda ga je to mučilo.

Na kraju je otišao s njom i dečkom na more, a dečko je konobario cijeli dan.

Ova cvala, po danu ju ovaj trpa, a na večer kad se dečko vrati s posla, on uskače u akciju.

I još k tome, dečko ih nikad nije uhvatio, ali je ova svejedno raskinula "odnose" s njim kad su se vratili doma.

Prcao sam ga godinu dana poslije da ne zna *ebat, propucao je, i htio me tuć, ali je na kraju i ispalo tak.

Navodno je dečko bio bolji u tom segmentu...

Kruha i igala...
14 godina
Wtf... a u pravu ste... nista pokusat cu pa cu vidit.
Može
10 godina
The Friendzone Club

Ne znam momci. Kad se meni svidala neka cura ja bi odma isa u akciju jer nemam neku namjeru biti frend s curama koje mi se svidaju. Ono "ne zelim nesto pokusati da ne unistim prijateljstvo s njom" je totalno glupo jer i ja svi ostali tu znaju da ga hocete stavit toj curi, a budete li prijatelji s tom curom slusat cete kako joj ga neki drugi stavlja. To je isto kao kad imas psa koji ti ugine ali ti mama kaze da ga svejedno mozes zadrzati. I sto imas od toga? nista

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da li sam dobro shvatio da ne zelite unistit "prijateljstvo" sa curom koju znate koji tjedan? Takvo razmisljanje shvacam ako znas neku curu par godina, dobri ste si prijatelji, svida ti se itd. i da te je onda strah unistit taj odnos, ali osobu koju znas koji tjedan ili mjesec, a otpocetka ti je plan bio probat nesto vise, ne kuzim? Zar neces bit mirnije duse ako probas pa dobijes odjeb, nego da cekas i cekas i onda uleti netko drugi, a tebi ostaje utjeha sa desankom? Prosao sam to davno prije i znao sam sam sebe pojest iznutra dok se nisam opametio :)

I am over 9000!!!
14 godina
Prte kaže...

Ne znam momci. Kad se meni svidala neka cura ja bi odma isa u akciju jer nemam neku namjeru biti frend s curama koje mi se svidaju. Ono "ne zelim nesto pokusati da ne unistim prijateljstvo s njom" je totalno glupo jer i ja svi ostali tu znaju da ga hocete stavit toj curi, a budete li prijatelji s tom curom slusat cete kako joj ga neki drugi stavlja. To je isto kao kad imas psa koji ti ugine ali ti mama kaze da ga svejedno mozes zadrzati. I sto imas od toga? nista

Pa po meni je gluplje ulazit u vezu sa zenskon koju uopce nisi upozna(naravno pricam ak nije samo za stavljanje tj ako je za duze relacije)

Ocu ti rec,mozda mi se i prestane sviđat tokom prijateljstva a budem htio to prijateljstvo zadrzat ,a ako bi odma iso pitat imam visoke sanse unistit prijateljstvo ...

Shivi :

nisi dobro shvatio , ne zelim unistiti moguce dobro prijateljstvo ....

dok ako neku curu znam vec godinu dana nju bi mi cak bilo lakse pitat jer me zna ..i prilicno sam siguran da nase priajteljstvo necepuknit ak e pitan a odjebe me....

A ovo sto si reka ako probam da cu bit mirnje duse ..pa to si svakako u pravu ... :)

Inace po prirodi izgled mi nije toliko bitan,,,ocu rec nemora imat cicoke i guzice ko jlo ,ali naravno ne zelim ni da je rugoba...al nekako najvise gledan ipakto kakva je u glavi....i ak nađes relativno normalnu onda je sve ovo gore tesko ...a ak je neka samo za metnit onda uopce nije tesko ... kuzite...

Može
10 godina
neaktivan
ante5656 kaže...
Prte kaže...

Inace po prirodi izgled mi nije toliko bitan,,,ocu rec nemora imat cicoke i guzice ko jlo ,ali naravno ne zelim ni da je rugoba...al nekako najvise gledan ipakto kakva je u glavi....i ak nađes relativno normalnu onda je sve ovo gore tesko ...a ak je neka samo za metnit onda uopce nije tesko ... kuzite...

Po meni je ovo zdravo razmisljanje, ipak sa osobom sa kojom zelis provest duze vrijeme ili zivot presudno je kako se slazete. Sta ce ti cura koja je toliko lijepa i zgodna da ju ne mozes prestat gledat, a ne mozete progovorit tri recenice a da se ne porjeckate ili da se sve svodi na ono kako si - dobro, kak bilo na poslu - super, jel idemo kud - ne znam i svatko bude u svom kutku kuce te se vidite samo kad idete spavat...

I am over 9000!!!
12 godina
neaktivan
Jel vam se desava kad da kad se dopisujete s nekom curom da kaze idem spavat, laku noc i onda ostane jos na mrezi 10-15 min pa cak i pol ssata/sat nakon toga.. neda mi vrag mira pa kad se dopisujem s nekim drugim uput pogledam jel bila na mrezi pa vidim. Inace preko dana ne ignorira poruke
14 godina
icip kaže...
Jel vam se desava kad da kad se dopisujete s nekom curom da kaze idem spavat, laku noc i onda ostane jos na mrezi 10-15 min pa cak i pol ssata/sat nakon toga.. neda mi vrag mira pa kad se dopisujem s nekim drugim uput pogledam jel bila na mrezi pa vidim. Inace preko dana ne ignorira poruke

Mozda jednostavno voli imati pola sata/sat vremena mira pred spavanje? Svi mi imamo neke svoje male rituale, mozda je to bas njen.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
9 godina
neaktivan
icip kaže...

Stalno, ali sam u tu svrhu s frendom istrazio kad npr. ja iskljucim wifi i mobilne isto treba toliko negdje 5-10 minuta da prestane pisati da sam aktivan, nekad se nesto sj€be pa bude i dulje, a bilo je i kroz cijelu noc - i onda mene moji pitaju sta radis tako kasno gore ili zasto me ignoriras na fejsu, a ja spavam ko beba. Stvarno ti to nista ne mora znaciti, ili ako se meni spava kazem laku noc ne jer ne zelim pricati, nego jer znam da necu do jutra otici spavati ako budemo se dopisivali. Tim bolje da ti kaze laku noc nego da zaspi pa cekas ili ne znam sta.

EDIT: ovdje ti pise isto da se ljudima događa, od toga da aplikacija na mobu nije iskljucena do 100 drugih stvari https://www.quora.com/Why-does-Facebook-Messenger-say-Im-active-when-Im-not-using-Messenger

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 23:02 (SMA Solar).
17 godina
SMA Solar kaže...

npr. ja iskljucim wifi i mobilne isto treba toliko negdje 5-10 minuta da prestane pisati da sam aktivan, nekad se nesto sj€be pa bude i dulje, a bilo je i kroz cijelu noc - i onda mene moji pitaju sta radis tako kasno gore ili zasto me ignoriras na fejsu, a ja spavam ko beba.

Često zna tako biti, pogotovo ako si noćna ptica i vidiš ujutro oko 4-5h tko je online. Pošalješ svima poruku i pogledaj da li će tko odgovoriti.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
12 godina
neaktivan

u mom slucaju se ovdje radi o whstappu, koji je po tom pitanju dosta tocan (kad si na mrezi, kad nisi).. nisam ja to njoj spominjo niti ne budem, al ipak mi se probudi mrvica sumnje, jer na pocetku dok smo se krenuli dopisivat to se nije dogadalo, kaze laku noc i nema je vise dok u zadnje vrijeme se to dogada cesto.. vjerojatno nije nista al ja sam malo ko osoba i inace sumnjicav na te male detalje pa ,,overthink-am'' svasta

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice