nastavak moje priče s prošle stranice:
odgovorio sam joj kao " i don't hate you, bla bla.. a lot has happend in last couple of years but it's a long story" i iako sam se nećkao, ipak sam reda radi pitao "Is everything ok? I mean, you decided to contact me after all this time. there must be a reason?"
ona odgovara "no reason, just curiosity" i onda ono što sam baš htjeo izbjeći: "what do you mean long story, are you so busy that you don't have time to tell?"
dakle uopće ne želim s njom prolaziti kroz takve konverzacije gdje ću ja njoj pisati što mi se sve dogodilo u zadnje dvije godine, pa će ona meni pričati što se njoj dogodilo pa će ona nastavit s nećim drugim.
Sad ako joj kažem da nisam too busy nego nemam želju s njom imati "sharing session", poznavajući nju, napizdit će se i nazvati me arogantnim smradom. I znam da bi me za to trebao boliti qrac ali eto živcira me to jer inače sam ono baš mr. niceguy.
Nikad mi nije bio problem ostati u dobrim odnosima s bivšim curama ali, ovdje stvarno ne vidim razlog da održavam neki kontak s njom jer em se nismo rastali u baš najboljim uvjetima, em je ona na drugom kraju europe.
long story short - kako ju odjebati na kulturan način