- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je normalno da muško plaća, neki red se zna. Doduše, ne treba itko dopustiti da rade budalu od njega. Treba biti umjeren, ali ako nemaš love za ići na večere/u kino itd., onda ne ideš, a osoba s kojom se viđaš ili će to shvatiti, ili nije vrijedna truda, bar po meni.
prvi dejt uvijek muski ako je zvao, a poslije kak se dogovorite
edit: slazem se s likom u videu, stav mu je skroz na mjestu
Pa kako ću jadnoj curi dopustiti da plaća išta kad joj mama i tata nisu uzeli novi iPhone 7s, pa tamo još fura stari iPhone 6s i sakriva tipka ispod stola od sramote da se nevidi....
Dexu nije problem platit, Dex se plaši tišine u petak.....
Tog me je uvijek bio strah, i izgleda da će uvijek i biti, hbg...
Znači zakopat ću se ak bude tako
Kakve tišine?
Da nećete imat teme za razgovor?
Ja se još nećkam, oćul' ili neću zvati van ovu koja vjerojatno ima dečka.
Kakve tišine?
Da nećete imat teme za razgovor?
Ja se još nećkam, oćul' ili neću zvati van ovu koja vjerojatno ima dečka.
Dap
Ja strojar, ona medicinska seka
Znam da treba razvezat, al nekak me uvijek strah 😐
Valjda bude prošlo sve ok
Pričaj joj o onom svom legendarnom Arduino projektu.
Zadnje vrijeme si tako želim neku curu koju zanima arduino, elektronika, lemljenje... da možemo skupa projekte slagati.... Obično kad nešto od toga spomenem me gledaju ko da sam posljednji znanstvenik koji može spasiti Zemlju - a zapravo treba spojiti plus na plus, minus na minus i to je to, a divi se projektu ko da je svemirska stanica...
EDIT: mislim ovo za projekte je sala naravno, ali u svakom slucaju jako bi mi bilo lijepo da s curom mogu pokoju rijec o tako necemu, i da nije tehnicki neuka, onako da na kompu zna samo di je fejs, a na mobu di je instac i za svako mene pita kako nesto sloziti
Zadnje vrijeme si tako želim neku curu koju zanima arduino, elektronika, lemljenje... da možemo skupa projekte slagati.... Obično kad nešto od toga spomenem me gledaju ko da sam posljednji znanstvenik koji može spasiti Zemlju - a zapravo treba spojiti plus na plus, minus na minus i to je to, a divi se projektu ko da je svemirska stanica...
EDIT: mislim ovo za projekte je sala naravno, ali u svakom slucaju jako bi mi bilo lijepo da s curom mogu pokoju rijec o tako necemu, i da nije tehnicki neuka, onako da na kompu zna samo di je fejs, a na mobu di je instac i za svako mene pita kako nesto sloziti
Ah, čuj, to je svima tiha patnja.
Ali, na žalost, u današnje vrijeme je teško i naletit na neku kojoj najveći pothvat u životu nije zapravo udisanje zraka (ozbiljno, puno je takvih) i koje imaju neko zanimanje za nečim što nije uslikavanje 10000 selfija dnevno.
Žalosno je to, kakve su to tuke...
I prije je bilo tak, ali su žene ipak razvile neke interese i posvetile se razvoju nekih vještina (no pun intended ) s godinama, dok ove današnje i 35-godišnjakinje su još na razini balavice, i da nemaju ušni vosak, svaki put kad bi ušle u prostoriju neka vrata bi se zalupila od propuha...
Tužno ali istinito.
Ne kužim kak netko uopće može biti takav da ga uopće ništa ne zanima, i da mu se misaoni proces svodi na brojanje lajkova na fejsu.
Biljke, eto kaj su, biljke...
mislim da o tome sanja sva muska populacija ovog foruma koja je slobodna
Ah, čuj, to je svima tiha patnja.
Ali, na žalost, u današnje vrijeme je teško i naletit na neku kojoj najveći pothvat u životu nije zapravo udisanje zraka (ozbiljno, puno je takvih) i koje imaju neko zanimanje za nečim što nije uslikavanje 10000 selfija dnevno.
Žalosno je to, kakve su to tuke...
...
Ajd šta vi mislite da su današnji muškarci nešto drugačiji? En ti danas muški imaju dvije lijeve(savršeno izmanikirane) ruke. Prije si u nekakvoj vezi ili zajedničkom životu mogao računati da će ti muško pomoći oko nekih "težih" poslova ili barem dati savjet kako nešto napraviti a danas...sve te strah dati mu neki alat u ruke da si ne prereže prste. Dva metra i sto kila mišića a kad treba sastaviti IKEA stol pitaš gdje je ostavio imbus gleda u tebe ko tele u šarena vrata. Da ne pričam o tome kako se sve više razgovora svodi na koeficijente na kladionici(čak niti ne razgovaraju o nogometu), whey, fejs postove i analizu u kojem klubu su danas bolje cajke.
Ebate znaš da svijet ide u vražju mater kad s bivšim dečkom 3 sata raspravljaš o razlici između kugličnih, linearnih i igličastih ležajeva i to ti je najinteligentniji razgovor s pripadnikom muškog roda u posljednjih x mjeseci.
Ajd šta vi mislite da su današnji muškarci nešto drugačiji? En ti danas muški imaju dvije lijeve(savršeno izmanikirane) ruke.
100% istina. Jednom prijatelju je djevojka promjenila probušenu gumu kad su išli na more
@tetka
Ajd, sad i ti generaliziraš, premda si načelno u pravu.
Slažem se, današnji likovi su tetkice (rekao sam to već tisuću puta).
I to mi je nepojmljivo.
Ne znaju ni šarafcigerom nekaj zašarafit.
I to je stvar odgoja...
Mene bi bilo sram da ne znam nekaj sam napravit, i ne bih nikad tražio nekog drugog da napravi nekaj kaj ja mogu.
Ali, većina ljudi je malo prekomformistična kaj se toga tiče, samo čekaju da netko napravi nekaj umjesto njih...
Užas.

mislim da o tome sanja sva muska populacija ovog foruma koja je slobodna
Ne sanjam. Ne treba bit. Barem moja, jer iskreno nisam ni ja kulinarski majstor, nit znam pospremit kako cura zna...
Nemam se pravo žalit
Ak ima netko ovdje tko je dobar kuhar, dobro sprema(ne površinski kao većina nas), i da zna mal dublje u računala/tech, skidam mu kapu.
Pa to je žalosno, fakat je tako darknessfairy, al sto puta opjevana tema danasnji muski danasnje zene.. A i tesko je takvu naci klasicnim putem, skuzio sam da zadnje vrijeme uopce nikog novog nisam upoznao, stalno s istim ljudima idem van na ista mjesta.
Nego darkenssfairy, jel piješ ti? Onako ne casu dvije nego posteno.
EDIT: i nisam htio reci da su cure glupe ili neuke ili nesposobne, samo sam htio naglasiti da ih ne zanima bas tehnika, ili vrlo slabo
Jel to neki plan u stvaranju?
De recite mišljenje, da zovem van moguće zauzetu curu i guram nos ili da samo dignem ruke?
Nekako mi bezveze, a opet, bila je prilično komunikativna, a ekstra izgleda pa...
De recite mišljenje, da zovem van moguće zauzetu curu i guram nos ili da samo dignem ruke?
Nekako mi bezveze, a opet, bila je prilično komunikativna, a ekstra izgleda pa...
Zakaj ne.
Ako je zauzeta, nije oduzeta :)

To stoji, al ja se ne želim miješati u tuđe veze.
Htio sam joj odmah poslati da mi nije rekla da ima dečka, ali me frendica spriječila, kaže, bolje nemoj.
A iskreno, ne da mi se ići van sa njom i saznat da ima dečka, a prema drugima je neuobičajeno komunikativna, jer eto..
To stoji, al ja se ne želim miješati u tuđe veze.
Htio sam joj odmah poslati da mi nije rekla da ima dečka, ali me frendica spriječila, kaže, bolje nemoj.
A iskreno, ne da mi se ići van sa njom i saznat da ima dečka, a prema drugima je neuobičajeno komunikativna, jer eto..
pa pitaj ju jel slobodna i jel bi htjela izaci van s tobom..
nije to valjda neki problem. :P jedino ces tako znati na cemu si jer ovo sve je nagadanje.
Ak ima netko ovdje tko je dobar kuhar, dobro sprema(ne površinski kao većina nas), i da zna mal dublje u računala/tech, skidam mu kapu.
Kakvo je to ne površinsko spremanje? Za to se ide u posebnu školu ili?
Ne pijem. Pijem samo viski i konjak a pošto sam genetski dobro baždarena na alkohol i ne mogu se napit samo uživam u dobroj čaši(ci).
Nije.
Ovo je bio tak okrutan rez da i mene boli :)

Kakvo je to ne površinsko spremanje? Za to se ide u posebnu školu ili?
Ne pijem. Pijem samo viski i konjak a pošto sam genetski dobro baždarena na alkohol i ne mogu se napit samo uživam u dobroj čaši(ci).
Nije.
Ne ide se
Već kažem to da mi muškarci ne spremamo kao vi, žene.
Nismo toliko pedantni
Zahebo bi se.
A i najbolji kuhari su uvijek muškarci.
Pitam se zašto...

A sfrendali smo se na fejsu i ima par slika s nekim likom, a ko neki bedak onda pitam jel slobodna
Al budem, svejedno nemam pametnija posla..
Već kažem to da mi muškarci ne spremamo kao vi, žene.
Nismo toliko pedantni
Ne kakaj, vidi se po slikama računala i mozaika izrađenih od kablova koliko (ni)ste pedantni.