Meni je već dosta ove, koliko kod je dobra i koliko sam god zatreskani u nju nije mi prirodno gotovo svakodnevno druženje s bivšim, gledanje filmova i sl. Valjda su i najbolji frendovi ostali. Ja, a i svi moji frendovi najdalje što su došli u odnosu s bivšom je da su ih prihvatili na fejsu, i ne treba mi to da kad ode nekamo s njim da se ja brinem dal će on nju jeb*t ili što već pošto ju zna 10 puta bolje od mene. To me koči uopće da nešto više probam od kava i povremenog barenja, a kako bi me tek da bude nešto ozbiljnije, pa ne treba to meni. Uvijek se sjetim trenutka kad sam prekinuo s bivšom kakvo je to bilo olakšanje, ne znam zašto se opet guram u te vode.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je već dosta ove, koliko kod je dobra i koliko sam god zatreskani u nju nije mi prirodno gotovo svakodnevno druženje s bivšim, gledanje filmova i sl. Valjda su i najbolji frendovi ostali. Ja, a i svi moji frendovi najdalje što su došli u odnosu s bivšom je da su ih prihvatili na fejsu, i ne treba mi to da kad ode nekamo s njim da se ja brinem dal će on nju jeb*t ili što već pošto ju zna 10 puta bolje od mene. To me koči uopće da nešto više probam od kava i povremenog barenja, a kako bi me tek da bude nešto ozbiljnije, pa ne treba to meni. Uvijek se sjetim trenutka kad sam prekinuo s bivšom kakvo je to bilo olakšanje, ne znam zašto se opet guram u te vode.
Shvati da više nije bivši.
i ne treba mi to da kad ode nekamo s njim da se ja brinem dal će on nju jeb*t ili što već pošto ju zna 10 puta bolje od mene.
Odgovorio si samom sebi.
i ne treba mi to da kad ode nekamo s njim da se ja brinem dal će on nju jeb*t ili što već pošto ju zna 10 puta bolje od mene.
Osobno mi je najdraže kad moja mala ima nekog tipa kao što si ti sa strane, nekog koji joj plaća kave i izvodi je dok ja pijem s frendovima ili uživam u miru.
Kad izlazimo pošalje mu poruku da je zauzeta ili da ne može tu večer i nakon seksa se smijemo njegovim jadnim porukama na fejsu i jadnim fazonima hahaha.

Onjegine moram priznati da si me nasmijao koliko god je za mene to ozbiljno ;) Dobro vi ne vidite cijelu sliku, ja se ionako većinom tu obraćam kad je neki problem, a ne kad je dobro, ali svakako da nije normalno, nije, a i imam ja sa strane, bez brige.
Osobno mi je najdraže kad moja mala ima nekog tipa kao što si ti sa strane, nekog koji joj plaća kave i izvodi je dok ja pijem s frendovima ili uživam u miru.
Kad izlazimo pošalje mu poruku da je zauzeta ili da ne može tu večer i nakon seksa se smijemo njegovim jadnim porukama na fejsu i jadnim fazonima hahaha.
To ide nešto tipa ovog: Ti ju voliš, a mi ju j*****.
Nhf
Tražila sam tvoje stare postove ali nisam ih uspjela naći pa ću napisati za obje situacije. Ukoliko je ona ostavila tog bivšeg s kojim je sad prijateljica onda nemaš brige. Gotovo su nikakve šanse da se spetlja s frajerom kojeg je napucala. Ukoliko je on nju ostavio bježi koliko te noge nose.
Tražila sam tvoje stare postove ali nisam ih uspjela naći pa ću napisati za obje situacije. Ukoliko je ona ostavila tog bivšeg s kojim je sad prijateljica onda nemaš brige. Gotovo su nikakve šanse da se spetlja s frajerom kojeg je napucala. Ukoliko je on nju ostavio bježi koliko te noge nose.
Ne znam baš, ja sam se jednom bio spetljao sa zenskom koja je ostavila decka i koja mi se stalno o njemu zalila, pa je na kraju opet zavrsila s njim iako to na kraju opet nije dugo potrajalo.
mozda si bio gori od njega ,pa mu se opet smilovala
Hahahah, a nadam se da nisam. Barem mi je ona tada govorila da nisam
Barem mi je ona tada govorila da nisam
Oušit, dec nougud!
Ne znam jel' gore da ti je to sama od sebe rekla, ili da si pitao...
Uvijek ti mozes za njome
Pa nije 300km na kraju svijeta.
A još je gore kad si s takvom, baš onom koju tražiš, a znaš da se bude bez obzira na to kaj te iskreno voli vratila zaručniku 1000 kilometara dalje od tebe i, koliko god joj teško bilo, nikad ne bude priznala sebi da je pogriješila, i krivo birala.
Ovaj tvoj slučaj je mačji kašalj, i kao što je kolega iznad napisao, 300 km pljuneš bez beda, nije to neka udaljenost....
Bitnija je emocionalna udaljenost, jer kad ona poraste, ode sve u 3 paramagnetska materijala...
a jbt komplikacija ,ak zelite biti skupa budite i do k*rca , za godinu dana ko ziv ko mrtav
Da.
Al ne očekuj ništa ozbiljno od toga.
A još je gore kad si s takvom, baš onom koju tražiš, a znaš da se bude bez obzira na to kaj te iskreno voli vratila zaručniku 1000 kilometara dalje od tebe i, koliko god joj teško bilo, nikad ne bude priznala sebi da je pogriješila, i krivo birala.
Ovaj tvoj slučaj je mačji kašalj, i kao što je kolega iznad napisao, 300 km pljuneš bez beda, nije to neka udaljenost....
Bitnija je emocionalna udaljenost, jer kad ona poraste, ode sve u 3 paramagnetska materijala...
Njušim scenarij za novu sapunicu by Jelena Veljača
a jbt komplikacija ,ak zelite biti skupa budite i do k*rca , za godinu dana ko ziv ko mrtav
Upravo tako, neš ti problema 300km. Za godinu dana će možda već bit na pasmater
Koja ti je pak ta?
Koja ti je pak ta?
Televizijska verzija Vjekoslave Huljić
Televizijska verzija Vjekoslave Huljić
Aha, za nju sam čuo.
Za Jelenu ne, nemam TV već jako dugo, a trač magazine ne čitam.
Premda sam ziher na nekom banneru vidio njezino ime, ali ignoriram podsvjesno.
A kaj se tiče romana, u ovom slučaju ništa, ima materijala tek za 2-3 rečenice.
Bez najsočnijih detalja, ipak treba imati granice.
Da, 2 mj prije nego sam ja otišao 300km od kuće. Nakon 2 godine puklo, cura je bila obična, sex odličan.
Većina ljudi bi, ja definitivno ne. Veze na daljinu i svakodnevno dopisivanja od pola sata da bi na kraju proveli 3 dana zajedno u mjesecu se ne isplati. Nekima uspije, ovisi od osobe do osobe, meni to nema smisla kad postoji hrpa drugih cura s kojima mogu biti, a u krajnjem slučaju bolje mi je i bit sam nego u takvoj vezi.
Osim ako si tip koji veze shvaća ozbiljno, da.
U prvom slučaju ju možeš zaprositi prije nego što krene.

Jesamu icip, baš si me svojim postom posjetio sinoć na bivšu pa sam morao otići u arhivu naći dokumentarni film...ah ta mladost...
Nemoj da ti sada padne na pamet da me haxaš, inače
A baš si Simpa bebač bez brade 😂 🤣