The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

Del boy

To mu je od previše natezanja kožice.

Znaš ono kad taman tik prije ejakulacije stisneš glavić prstima, pa se piton suprostavi?

E, to je to...

Jagodice se tak jačaju.

Never skip the fingers day.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Ne kužim čemu to ismijavanje?

Nisu svi ljudi isti, nemaju svi isti ukus.

I meni se dosta stvari gadi kad dođem u Zagreb, pa ih ne ismijavam jer mi je jasno da su oni navikli na takav đir.

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

I meni se dosta stvari gadi kad dođem u Zagreb, pa ih ne ismijavam jer mi je jasno da su oni navikli na takav đir.

Nitko te ne ismijava.

Samo te sprdnjom pokušavamo natjerati da se pokreneš.

Neki od  nas.

A ostali se samo sprdaju (99%+).

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Nitko te ne ismijava.

Samo te sprdnjom pokušavamo natjerati da se pokreneš.

Neki od  nas.

A ostali se samo sprdaju (99%+).

Isti vrag.

9 godina
neaktivan

I kaj buš sad?

Plakal?

S ovim stavom i Arendellina ima više šanse od tebe kod žena.

A kad samo razmislim da sam te jedno vrijeme cijenio kao vlastito dijete....

Čak sam te bio spreman i prihvatiti za svog sina (pogotovo ako je MILF mama u pitanju)....

Zar me zbilja želiš razočarati?

Razmisli dvaput...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

I kaj buš sad?

Plakal?

S ovim stavom i Arendellina ima više šanse od tebe kod žena.

A kad samo razmislim da sam te jedno vrijeme cijenio kao vlastito dijete....

Čak sam te bio spreman i prihvatiti za svog sina (pogotovo ako je MILF mama u pitanju)....

Zar me zbilja želiš razočarati?

Razmisli dvaput...

I nije neki humor, al ajd'. More proći ;)

15 godina
The Friendzone Club

Očvrsni malo, dobro će ti doći, između ostalog, ovo nije ismijavanje nego za*ebancija, ne mislim od ovog ništa ozbiljno, pogotovo ne ovo zadnje 
'očeš tako i u društvu pred curama reći dečki zašto me ismijavate i dati svima dodatan motiv da te zajebavaju i curama dati do znanja da si papak ili ćeš se zajebavati na svoj račun, pa će te i frendovi gledat drugačije, volit će te više, a samim time i cure 

Ni jedna ne voli takve muškarce, možeš ti biti lijep ne znam ni ja koliko, al bez samopouzdanja i neke doze humora džaba ti sve, imam frenda koji nije ništa posebno..čak bi reko da je ispod prosječnog izgleda..al svaki izlazak on smuva 1-2 ženske jer ima muda i jer mu se nije problem zajebavat, kako na tuđi tako i na svoj račun...šta ćeš nekoj curi takav dosadan, naporan i bez humora, trgni se malo, mlad si stigneš...i jednom si mlad, a pod zajebanciju ne mislim na gepek, kloroform i ne znam ni ja šta, već šta ja znam...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 22:17 (win4crazzy).
9 godina
neaktivan

Znam, samo te želim iživcirati.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Sam što imam frendove(izuzet njih dvoje-troje) koji se ne znaju zajebavat na svoj račun.

Reagiraju na sličan način kao ja, samo što oni uzvračaju. Ne bi mi se dalo pobacivat cijelu večer sa zajebancijama....

9 godina
neaktivan

Onda bar lako možeš biti frajer u svom društvu, a ne cvilidreto ko oni....

Meni se čini da ti samo tražiš opravdanja za sve, i bježiš od onoga čemu težiš.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

I meni tajo  

16 godina
neaktivan
E sad se opet vrijedi vratit u ovu temu. Sad kad je opet psihičko stanje dexa na tapeti 😂 Humor je bitan, i nemoj slučajno pokušavat smislit nešto smiješno da samo zbog ženske, nego budi ono šta jesi
17 godina
Manzi kaže...
E sad se opet vrijedi vratit u ovu temu. Sad kad je opet psihičko stanje dexa na tapeti 😂 Humor je bitan, i nemoj slučajno pokušavat smislit nešto smiješno da samo zbog ženske, nego budi ono šta jesi

...smisli nešto smiješno samo zbog ženske

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I nemoj im previše komentirati slike i slati poruke.
Ili ćeš im postati odbojan ili ide frendzona.

A ak ti se već šalje, šalji joj Šabana.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Postadoh i ja član kluba zahvaljujući ni više ni manje nego - ljubavnici... Mislim, koja je ovo pm!? Šta uraditi? 

10 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

Šta uraditi?

Prijavi se ljubavničinu dečku ili mužu.

vocap, bičz?
9 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Postadoh i ja član kluba zahvaljujući ni više ni manje nego - ljubavnici... Mislim, koja je ovo pm!? Šta uraditi? 

Očito je našla znatno obdarenijeg (DD i Onježni se slažu s ovom izjavom), pa onda jedino kaj ti preostaje: trk kod estetskog kirurga, i dok ga ne nafila implantatima da bude ko podlaktica ne odustaj 

Ali, to si već ziher znao od prije, tak da zapravo poradi na svom imidžu, jer je očito tu problem...

Znači, bezveze imaš onih 7000 kolekcionarskih primjeraka automobila ispod svoje planine (na TVOM otoku), ako ih ne prezentiraš uokolo.

1+1=

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
Predator003 kaže...

Očito je našla znatno obdarenijeg (DD i Onježni se slažu s ovom izjavom), pa onda jedino kaj ti preostaje: trk kod estetskog kirurga, i dok ga ne nafila implantatima da bude ko podlaktica ne odustaj 

Ali, to si već ziher znao od prije, tak da zapravo poradi na svom imidžu, jer je očito tu problem...

Znači, bezveze imaš onih 7000 kolekcionarskih primjeraka automobila ispod svoje planine (na TVOM otoku), ako ih ne prezentiraš uokolo.

1+1=

Dabl di?
Il je Arandela il je Fairy. Budući da Arandela može biti tetak, onda je Fairy.

hehe

10 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

1+1=

Jednako nedovoljan. Gdje ti je osvetnički duh?

vocap, bičz?
9 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

1+1=

Jednako nedovoljan. Gdje ti je osvetnički duh?

Nema ga više, iscijedile ste me do zadnjeg atoma (spermatozoidnog).

+ ova rakija kaj danas degustiram....

I zakaj bi se ja kolegi osvetio?

Kad upeca priliku, vrhunski zatrola, inače fula, sve 5 

A ovo je ozbiljna tema, pa bih te zamolio da te Robin u tajicama spike ostružeš o otirač prije nego kaj u ovu temu ulaziš....

Ovdje samo budizam i tantrički seks uz potpuno otvaranje ponekih stvari uz čakre prolazi. 

Budimo ozbiljni, bez offtopica.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Ma ja vas skupljam tu u temi 😆
11 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Dobro kak ti je to uspjelo?

Mislim za to stvarno moraš biti genijalac.

chutac kaže...
fer-de-lance kaže...

1+1=

Dabl di?
Il je Arandela il je Fairy. Budući da Arandela može biti tetak, onda je Fairy.

hehe

Kaj opet samnom? Nemoš ni pet minuta maknut guzicu i već te oblajavaju 

BTW Dobro vam govori Fer. Ako ga je ljubavnica zonala onda je ili u nečemu jako loš ili nema zadovoljavajuće proporcije. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
The Friendzone Club

Dex ne budi debil. Da sam ja cura i da mi tako komentiras slike ne bi bio tako dobar kao ona pa ti samo obrisao komentar nego bi te blokirao. Nemas 12 godina pa da pises takve komentare. Zato bi bilo bolje da prestanes s time dok je jos vrime.
I koliko sam vidio po tvojim proslim postovima imas totalno krivi stav. Zasto bi moralo sve poci po krivu? Mozda bas bude sve dobro. Nemoj biti papak jer zene to nanjuse i onda se mos jebati.
Ako ti se cura sviđa reci joj to. Direktno i iskreno, nemas sto izgubiti. Najgore sto ti se moze desiti je da kaze da si joj ti super ali te ne gleda tako (znaci ne svidas joj se). Jebiga, dok ti ides oko nje ko macak oko vruce kaše dode neko drugi i ode ona s njim. I onda ces se pitati u cemu si pogrijesio...

Glavu gori i samo hrabro! Nisu cure tako strasne 

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

On još nije shvatio da voli muške.

13 godina
The Friendzone Club

Ljudi moji pa je li to moguce? Cak ce i Onjegin izgleda nesto ubost, a eto mene u 25. godini sa skoro dva terabajta pr0n-a i fleshlightom.

Bio sam uvjeren sam da smo on i ja posljedni bastion obrane na forumu no cini se da cu ipak ja morati solo preuzeti stafetu. Oh, well...

Pajdo, neka ti je sa srecom.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 0:06 (pr0n_addict).
10 godina
odjavljen
pr0n_addict kaže...

Cak ce i Onjegin izgleda nesto ubost...

I boleština je - istinabog - nešto.

vocap, bičz?
13 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Ljudi moji pa je li to moguce? Cak ce i Onjegin izgleda nesto ubost, a eto mene u 25. godini sa skoro dva terabajta pr0n-a i fleshlightom.

Bio sam uvjeren sam da smo on i ja posljedni bastion obrane na forumu no cini se da cu ipak ja morati solo preuzeti stafetu. Oh, well...

Pajdo, neka ti je sa srecom.

Ne sluti na dobro, prijatelju. Nemoj me još otpisivati.

Arendelle kaže...
pr0n_addict kaže...

Cak ce i Onjegin izgleda nesto ubost...

I boleština je - istinabog - nešto.

Zašto me mrziš?

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
10 godina
odjavljen
Onjegin kaže...

Zašto me mrziš?

Sladak si kad se pjeniš. Uostalom, bolje je da se pjeniš zbog ljutnje negoli zbog terminalne faze sifilisa koji ćeš pobrati.

vocap, bičz?
15 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

skoro dva terabajta pr0n-a i fleshlightom.

13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Sladak si kad se pjeniš. Uostalom, bolje je da se pjeniš zbog ljutnje negoli zbog terminalne faze sifilisa koji ćeš pobrati.

*kojeg

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice