The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.492.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
godo kaže...
icip kaže...

Dobro je da si napisao ovaj post! Ali samo zato da drugi iz njega vide što i kako ne raditi! 

Ona je par liga iznad njega? A možda ti koji si toliko iznad i njega i nje svi ostalih, naravno, ne znaš naći... klitoris, hm?  Ma da, u pravu si. Trebala je ona tebe čekati pa da sve bude u vaser vagi. 

Snovi su te podsjećali na zaljubljenost? OK, razumijem, ali znaš što te zapravo trebalo podsjećati na tu zaljubljenost? Ona pored tebe svako jutro kad se probudiš! Uz uvjet da si joj prišao na vrijeme i da je stvar profunkcionirala.

Btw, svijestan si da godine brojiš kao dane?

Nisam ja iznad njega, ona je. To samo govori da sam i ja imo sanse da sam pokuso, jer nije povrsna, da ne mari samo za izgled. 

Kako to mislis ovo za godine? Da mi samo prolaze kao dani?

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sto prije shvatite da nije sve u izgledu bit ce vam bolje... Jel bi rade bili sa nekom prelijepom i prezgodnom djevojkom koja bi vas ugnjetavala i pred kojom nebi mogli bit svoji ili sa nekom prosjecnom djevojkom koja vas upotpunosti razumije i podrzava? Na kratku relaciju nista ne fali prvom izboru, ali ako hocete nesto dugorocno onda se odlucite za drugi izbor... U dugim vezama ima kompromisa, a do njega ne moze doc ako jedna strana ne razumije drugu...

16 godina
neaktivan
Stvarno jako zrelo i ispravno razmišljanje. Naravno da nas uvijek ljepši ljudi privlače, ali ono što nas zadržava u društvu osoba je karakter. Ako je netko lijep ne znači da odmah gleda samo jednako lijepog, u krajnjem slučaju, ljepota je individualna stvar pojedinca. Drago mi je čuti ovakve stavove, pogotovo ako si mlađi.
16 godina
neaktivan
Stvarno jako zrelo i ispravno razmišljanje. Naravno da nas uvijek ljepši ljudi privlače, ali ono što nas zadržava u društvu osoba je karakter. Ako je netko lijep ne znači da odmah gleda samo jednako lijepog, u krajnjem slučaju, ljepota je individualna stvar pojedinca. Drago mi je čuti ovakve stavove, pogotovo ako si mlađi.
13 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...
Sta je s onom malom sa bazena^

Ma ne,ovo je staro sad ce godinu dana..S onom samsve sjebi jer sam se javio, zaboravim da sam joj se javio i faking obrisem instagram,specijalac..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
10 godina
neaktivan
Manzi kaže...

Srednje dvadesete ;)

16 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Sto prije shvatite da nije sve u izgledu bit ce vam bolje... Jel bi rade bili sa nekom prelijepom i prezgodnom djevojkom koja bi vas ugnjetavala i pred kojom nebi mogli bit svoji ili sa nekom prosjecnom djevojkom koja vas upotpunosti razumije i podrzava? Na kratku relaciju nista ne fali prvom izboru, ali ako hocete nesto dugorocno onda se odlucite za drugi izbor... U dugim vezama ima kompromisa, a do njega ne moze doc ako jedna strana ne razumije drugu...

>implikacije na fizički izgled, ljepotu, ružnoću, sve to kao nešto presudno, na karakterne crte, na "mane", "vrline", također kao nešto presudno i uopće bitno.

Koliko vam je, 5 godina?

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

>implikacije na fizički izgled, ljepotu, ružnoću, sve to kao nešto presudno, na karakterne crte, na "mane", "vrline", također kao nešto presudno i uopće bitno.

Koliko vam je, 5 godina?

^ovo, tisuću puta ovo.

Zabavljanje s popularnom curom koja vam odgovara izgledom:

• Izlasci na """"popularna"""" mjesta na kojima ju mogu vidjeti """"popularni"""" klinci i njene """"prijateljice""""
  • """""""""šetanje"""""""""
  • Konzumiranje popularnih sadržaja kroz popularne kanale i popularne medije
  • Oblačenje popularne odjeće 
  • Podilaženje popularnim standardima društva
  • Ispunjavanje društvenih normi
  • KONSTANTNO FORSIRANJE SVEGA
  • Završava ubojstvom i samoubojstvom u 99.99999999% slučajeva

Zabavljanje s curom koja vam odgovara karakterom, s kojom ste kliknuli:

• Ponovno pregledavanje Godardovih klasika na Aceru C720 sa Galium Linuxom kojeg ste skupa kompajlirali taj dan za tu večer na stražnjem sjedištu tvog Citroena XM
  • Poznavanje ljudi i veze s underground drone/shoegaze/bleep/post-hardcore scenom lokalnih megapolisa 
  • Konstantno uživanje u internim šalama, meta humoru, anti-humoru i nostalgičnim proto-ironičnim fazonima
  • Abnormalne količine BDSM seksa, fem-dom sa zamjenom uloga i cuclanje nožnih prstiju bez predrasuda
  • Konzumiranje psihoaktivnih halucinogenih narkotika, ekstraterestrijalna iskustva i van-tjelesna hiperdimenzionalna putovanja

Ako se u 2016.-oj godini zabavljate s """""""""""popularnom"""""""""""" """""""""curom"""""""" doslovno SE UBIJTE jer niste muškarci!

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
16 godina
The Friendzone Club

stari moj, ubio bi se ja da razmisljam ko ti.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

A kako ti razmišljaš? Podijeli s nama svoje razmišljanje.

16 godina
4ucker kaže...
mar123 kaže...

A kako ti razmišljaš? Podijeli s nama svoje razmišljanje.

ma neznam neda mi se ulazit u neke velike rasprave oko po meni jednostavnih stvari kao sto je ovo o cem se raspravlja na zadnjih neznam kolko stranica. previse je tu filozofije kolko citam(kod nekih nije, al to su vecinom ovi stariji clanovi).

ja imam 20 godina i osobno ne zelim ulazit u nikakve veze, razmisljo sam o tome i doso do zakljucka da mi u ovim godinama(opet ponavljam pricam za sebe a ne opcenito o 20-godisnjacima) cura nece bit na prvom mjestu(opet mozda nije naisla ona prava) jer uvijek cu radije izac s frendovima na zajebanciju nego s curom na neku cugu di cu morat slusat tude probleme koji ce u previse slucajeva bit dosta glupi. pokuso sam u protekle dvije godine s dvije cure, izdrzo par tjedana da izlazimo na cuge, vidamo se i to i onda najednom mi se vise neda, pa onda dolazi do problema kako objasnit curi da sam idiot kojem se vise neda to sve i povrijedit ju. tako sam odlucio da veze necu trazit neko vrijeme dok ne "sazrijem" potpuno za njih. to sve naravno ne znaci da ne trazim cure ovako inace. imam dosta frendica s kojima se ne cujem pre cesto al znamo otic na pivu, pricat o svemu(dosta su otvorene), nekad na tulumima i nesto bude s njima. dosta cesto odem van s frendovima pa tamo nesto nadem pa malo zabrijemo tu vecer i tako. kazem nije neka filozofija to meni tako da mi je smjesno vidit postove u kojim se previse filozofira. a sto se tice komentara na onjegina, onjegin je lik koji uvijek pokusava ispast najpametniji i lik koji sve kuzi, dobar je ovak na forumu, ima neke objave koje me ful nasmiju al nekad stvarno ubije u pojam s postom. nhf onjegine.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Drug Onjegin mudro zbori.

Primjera radi, kad sam ja išao u srednju (davno....), upoznao ja jednu žensku na koncertu.

I poslije sjedili mi u jarku(ja i ekipa) i bljuvali zajedno jer smo se nalijali ko idioti, i dođe ona do mene i da mi flašu vode da si malo grlo isperem.

Bila ona zgodna cura i sve to(ali povučena i "nepopularna", znao sam je iz viđenja), pa se jedan bahati frend odmah nabrijao kaj ona samo mene obilazi.

Ona ustane i pita ga jel ima kakvih problema, hračne mu pod noge i počne mu zurit u oči dok pič*a nije pobjego.

I tak, doleti joj frendica i pozdravimo se, odjurile su nekamo, nisam ju više vidio tu noć.

Ujutro se probudim, glava boli, mislio sam nešto pojest i čujem zvono.

Otvorim vrata, i evo nje s gajbom pive 

Opet smo se nalijali, i skužio ja kak je ona zakon, a ostali seru bezveze o njoj.

I tak smo mi jedno vrijeme stalno visili skupa, i to je poprilično ličilo na Onjegin-ov opis iz druge točke.

Bilo je savršeno, tak se dvoje ljudi poklopi samo jednom u životu, premda je kratko trajalo(2 tjedna prije nego se vratila u Švicarsku sa starcima).

A ove "popularne" ženske su vam samo gnjavaža, i nemojte si dozvolit da ganjate neku žensku samo zato kaj je "popularna".

I bolje ovu svoju mladost koju imate potrošite na prave osobe, jer poslije ionak više nećete ni imat volje za ičim i utopit ćete se u melankoliji i šabloniziranosti života, bez ikoga koga istinski volite, sa frigidnom rospijom u krevetu i par klinaca za vratom.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma neznam neda mi se ulazit u neke velike rasprave oko po meni jednostavnih stvari kao sto je ovo o cem se raspravlja na zadnjih neznam kolko stranica. previse je tu filozofije kolko citam(kod nekih nije, al to su vecinom ovi stariji clanovi).

ja imam 20 godina i osobno ne zelim ulazit u nikakve veze, razmisljo sam o tome i doso do zakljucka da mi u ovim godinama(opet ponavljam pricam za sebe a ne opcenito o 20-godisnjacima) cura nece bit na prvom mjestu(opet mozda nije naisla ona prava) jer uvijek cu radije izac s frendovima na zajebanciju nego s curom na neku cugu di cu morat slusat tude probleme koji ce u previse slucajeva bit dosta glupi. pokuso sam u protekle dvije godine s dvije cure, izdrzo par tjedana da izlazimo na cuge, vidamo se i to i onda najednom mi se vise neda, pa onda dolazi do problema kako objasnit curi da sam idiot kojem se vise neda to sve i povrijedit ju. tako sam odlucio da veze necu trazit neko vrijeme dok ne "sazrijem" potpuno za njih. to sve naravno ne znaci da ne trazim cure ovako inace. imam dosta frendica s kojima se ne cujem pre cesto al znamo otic na pivu, pricat o svemu(dosta su otvorene), nekad na tulumima i nesto bude s njima. dosta cesto odem van s frendovima pa tamo nesto nadem pa malo zabrijemo tu vecer i tako. kazem nije neka filozofija to meni tako da mi je smjesno vidit postove u kojim se previse filozofira. a sto se tice komentara na onjegina, onjegin je lik koji uvijek pokusava ispast najpametniji i lik koji sve kuzi, dobar je ovak na forumu, ima neke objave koje me ful nasmiju al nekad stvarno ubije u pojam s postom. nhf onjegine.

Zato će one za to vrijeme sazrijevati na momcima koji su potpuno sazreli za njih i kad se ti nauživaš izlaženja s prijateljima čekat će te stare emocionalno istrošene žene kojima će seks sa tobom biti samo podsjetnik na one dane kada je bila sa Stefanom košarkašem, Emirom bodibilderom i Markom vojnikom na motoru.

Nhf.

14 godina
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

Zato će one za to vrijeme sazrijevati na momcima koji su potpuno sazreli za njih i kad se ti nauživaš izlaženja s prijateljima čekat će te stare emocionalno istrošene žene kojima će seks sa tobom biti samo podsjetnik na one dane kada je bila sa Stefanom košarkašem, Emirom bodibilderom i Markom vojnikom na motoru.

Nhf.

Jesi ti oni bog od prije što je isto tako bio na forumu dok ga nisu bannali ?

Ovo je njego stil pisanja. Mentalist ?

DeaathDealer
16 godina
The Friendzone Club

onjegine nisi shvatio, sto je mozda i razumljivo jer je post dosta velik. u biti napisao sam da ne zelim ulazit u veze, a ne da ne zelim imat nista s curama, velika je razlika. a i nemozes znat kakva ce situacija bit za neznam kolko godina, mozda cu ja za 10 godina bit privlacniji tim curama od tog propalog kosarkasa i bodibildera.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Po meni je pogrešno "trpiti" ozbiljnu vezu da se "osiguraš" za kasnije. Treba uživati u trenutku, poslije šta bude.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

onjegine nisi shvatio, sto je mozda i razumljivo jer je post dosta velik. u biti napisao sam da ne zelim ulazit u veze, a ne da ne zelim imat nista s curama, velika je razlika. a i nemozes znat kakva ce situacija bit za neznam kolko godina, mozda cu ja za 10 godina bit privlacniji tim curama od tog propalog kosarkasa i bodibildera.

Što je najbolje i hoćeš. Mnoge ženske u ranim 20-ima bi izlazile i zabavljale se sa starijim muškarcima, a najčešće se desi da ju takav stariji i "upeca".

Razlozi su razumljivi - njeni vršnjaci su ful nezreli i najčešće nemaju život pod kontrolom, dok neki lik od trideset vjerojatno ima auto, ima više novca, ima status, ima mjesto gdje ona može prespavati i sl... Bolja je zabava za jednu noć i bolji je dugoročno.

Muškarci stare kao vino - sve su bolji s godinama. Žene stare kao mlijeko.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
13 godina
Onjegin kaže...
...

Nhf.

Da, takozvani cock carousel fenomen. Poslije toga je seks s takvima poput bacanja hrenovke u hodnik. Yebiga.

Odličan post, kolega.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
crazy_luđak kaže...
...

Muškarci stare kao vino - sve su bolji s godinama. Žene stare kao mlijeko.

Mislio si na ovako nešto? Žene su izgleda praktički u slobodnom padu negdje od sredine dvadesetih.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 18:41 (pr0n_addict).
12 godina
The Friendzone Club

Ja se upotpunosti slažen sa ovin grafon, samo bi doda da su velika večina čak 16to godišnjakinja već navleiko navlače sa starijon ''situiranom'' gospodom

Not funny dude
16 godina
neaktivan
A dobro, ne možemo govorit o droljicama od 16 do 22 godine koje se vucaraju po klubovima... Prvo, koji muškarac može išta ozbiljno pomisliti o ženi koja je 15 godina mlađa od njega, a druga stvar je to da koliko god ona mislila da je jako zrela i pametna i načitana za svoje godine, nije toliko da joj treba frajer duplo stariji od nje. Koja je to veza kad je ona u 20-ima, a on u 40-ima? Koliko god ona bila zrela, to nije. Da ne govorim da je svaki takav muškarac emocionalno oštećen, o oženjenima neću ni govoriti... Velika većina takvih "zrelih muškaraca" zna pričati samo o nogometu, a kad se skupe na pivi onda im čahure ispadaju iz džepova od pustih lovačkih priča. Dobro, ruku na srce, i mlađa ekipa ima takve večeri u kojima sjedi na pivi i "alfa" mužjak prepričava svoje "dogodovštine", ushićena grupica nejeba odobrava svaku njegovu riječ i smiju se ženama, a vjerojatno najveći nejeb među njima objašnjava kako je to biti u vezi i kako veze funkcioniraju iako nikad nije bio u istojodTi tamo sjediš, piješ pivo, i razmišljaš je li moguće da ekipa od 25 godina ima iste priče kao ekipa od 18 godina... Najžalosnije od svega je da ne možeš pričati o nečem drugom jer se sve vraća opet na to.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Večeras sam ja, teturajući sa društvom vidio jednu mlađahnu djevojku, godina možda 19 kako izlazi iz Audija, mislim da je bio A3 kabriolet, a za njom neki ćelavi 40-ogodišnjak.

Društvo ju vidi u Audiju, a nakon što mu smoči ishoblanu kitu, vide ju u novoj skupoj haljini.

A isto tako ima cura koje se smiju forama koji mi, dosjetljivi od alkohola, lupamo i same pričaju gluposti.

A ima i onih koje stoje sa strane i gledaju tu odvratnu drocu i te odvratne pijandure i vesele se povratku doma i druženju s Gumenkom i Treskom.

Tako da, ima ih svakakvih, kao i nas muških, samo što se te sponzoruše visokog praga gadljivosti pojavljuju u reprezentativnom stanju i popraćene svjetlom pa ih više ljudi prepoznaje.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
Manzi kaže...
A dobro, ne možemo govorit o droljicama od 16 do 22 godine koje se vucaraju po klubovima... Prvo, koji muškarac može išta ozbiljno pomisliti o ženi koja je 15 godina mlađa od njega, a druga stvar je to da koliko god ona mislila da je jako zrela i pametna i načitana za svoje godine, nije toliko da joj treba frajer duplo stariji od nje. Koja je to veza kad je ona u 20-ima, a on u 40-ima? Koliko god ona bila zrela, to nije. Da ne govorim da je svaki takav muškarac emocionalno oštećen, o oženjenima neću ni govoriti... Velika većina takvih "zrelih muškaraca" zna pričati samo o nogometu, a kad se skupe na pivi onda im čahure ispadaju iz džepova od pustih lovačkih priča. Dobro, ruku na srce, i mlađa ekipa ima takve večeri u kojima sjedi na pivi i "alfa" mužjak prepričava svoje "dogodovštine", ushićena grupica nejeba odobrava svaku njegovu riječ i smiju se ženama, a vjerojatno najveći nejeb među njima objašnjava kako je to biti u vezi i kako veze funkcioniraju iako nikad nije bio u istojodTi tamo sjediš, piješ pivo, i razmišljaš je li moguće da ekipa od 25 godina ima iste priče kao ekipa od 18 godina... Najžalosnije od svega je da ne možeš pričati o nečem drugom jer se sve vraća opet na to.

Ovo boldano je ocito nerijetka situacija u ovoj temi...

Prije jedno mjesec dana vidim prekrasnu curu cca 22-25god i njenog djeda kako setaju psa. Sve super dok se oni odjednom nisu zaustavili pred restoranom i onda je njega ta zenska zbarila, a meni se zgadio ne samo dan, nego i cijeli mjesec... Lik tri sijede na glavi, ima one staracke sijede brkove gdje mu je jedna strana duplo duza od druge, izgleda ko da je zivio 10god u cernobillu, ali ocito ima jako debel novcanik ili ta zenska ima gadan fetish na dedice...

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vidio sam ja jednom žensku, cca. 23godine, izlazi ona iz obližnjeg Cambridgea(ustanova za intelektualno i mentalno zaostale)i vani ju dočeka starček,7 banki,i krenu oni prema autobusnoj stanici i pritisne ju uz pano i ruku u gaćice i uvali joj prstenjaka,a ova se opako hihoće i stenje...

Možda je i ova kaj si ti vidio takoder s Cambridgea,a opet,ionak bi ih 99% trebalo tam,premda još nisu dobile dijagnozu.

Kruha i igala...
16 godina
The Friendzone Club

najbolja stvar mi je kad te cure od 19-25 godina koje furaju s tim starijima svoje vrsnjake smatraju "ispod" sebe, kao da je ona nesto vise od njih, ona je ozbiljna cura i nema zajebancije snjom. svi ovi njeni vrsnjaci su bezveze samo je ona kul jer fura sa dedekom koja ima super autek i puno para. vise se ni ne smije forama svojih "kolega" i ni ne izlazi na cuge s njima. jedino druzenje joj je s curama koje su kao ona, valjda si onda prepricavaju kojem od njihovih dedeka se sporije digla kita proslu vecer. nek se jebu s kim oce, boli me briga al onda bar nemoraju glumit umisljenost.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam napravio eksperiment, ima tome mjesec, dva. 

Parkirao sam pred park u kojem je dosta kafica i cura i frend je bio u kaficu i pratio reakcije. 

Svaki put sam parkirao na 10 metara da me se vidi. 

Kada sam dosao u smedem Audiju A3, novom, limuzini. Kaze gledao je manji broj, vecinom one spunzoruse. 

Zatim je bio moj osobni, tamno crveni, novi c4, vizualno primamljiv. Crna stakla, kromirani chevron, krom oko bocnih prozora, branika i tako. Kaze gledalo je pol ljudi, a potom je druga tura sponzorusa spustila pogled, valjda jer je Citroen. 

Treci dan, bila je na redu Mazda. 6-ica, dizel, srebrne boje, 230000km, mozete si zamisliti. 

Tko je pogledao, pogledao je namrsten jer mu je smetalo rondanje. A neke od cura su se podsmjehnule. 

Zelim reci da ne moras biti star da te gledaju zbog auta/love. Nekima je bitan auto, nekima marka, nekima nista. Ali ako imas uocljiv auto, i jos k tome nisi rugoba, ne mozes failati.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
Otisao sinoc u grad, skupila se moja ekipa (nas 4, bros for life). Naslutio sam da ce ova "moja" doc u grad. Oko ponoci, dolaza ona i ekipa njezina. Ja kao kavalir (hehe) ustajem se i dajem joj moju stolicu jer taj stol nije imo. Samo me je pogledala, ni hvala ni nista.
Nakon sat vremena, odlaze,ali se ponovno vracaju za pola sata (nije bilo ljudi u drugoj birtiji), ja stojim za stolom, ona prolazi i pruzi mi ruku, ja pruzim, rukujemo se i ode. Kasnije cujem da ju je neki lik odvezo kuc autom(ne onaj sto srce stavlja)

Sto se ove teme tice, moje misljenje je da je jednostavno takvo drustvo, citaj trulo.
Svi mi zelimo Megan Fox i Zaca Efrona za curu/decka. Znam.da ima cura koje mene ne bi ni pogledale (valjda sam 6/10 hehe, nadam se barem), ali ima i cura koje ni ja nebi pogledao iako se moze reci da nemam prilike birat, ali dont judge highschool. Naravno da fizicki izgled igra vaznu ulogu, ali hoce li tebi, kad budes imo 30-40ili 50+ god. biti vazan izgled ili to mozes li se osloniti na tu osobu, vjerovat joj i sl. Problem je to sto (najcesce) cure shvate to prekasno, vaznije je sad imat nekog manekena/ku za naslikavanje i pokazivanje u klubovima, iako ja sa strane vidim da on nju/ona njega javno vara, ali jbga kad je on/ona je prelijep.... i onda cijeli zivot ponavljaju: sve su zene kur*e, svi muskarci su lazljiva bagra.
Slazem se u potpunosti s time da ti stariji momci bolje pecaju od nas. Kao sto je vec spomenuto, imaju auto, stan i sl.

Sinoc je bas dogovor pao, cisto iz zaje*ancije, jednog dana rentat neki bijesni auto, doci u odijelima, pravit se kao nekim mladim biznismenima, u neki klub gdje bas ne zalazimo, pa da vidimo koliko ce djevojaka, najcesce, niskog morala, nama prici.

Jedna anegdota od sinoc: sjednemo nas trojica za stol, dolazi vlasnik pita decki sta ce te popit, kazem ja litru bijelog(vina), litra cole. Krene on po to i kaze: "i tri case". A ja ladno: "ne, samo jednu, ova dvojica voze, ne piju alkohol, oni ce cedevitu."
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
LLAMABOY kaže...

Jedna anegdota od sinoc: sjednemo nas trojica za stol, dolazi vlasnik pita decki sta ce te popit, kazem ja litru bijelog(vina), litra cole. Krene on po to i kaze: "i tri case". A ja ladno: "ne, samo jednu, ova dvojica voze, ne piju alkohol, oni ce cedevitu."

steta vina pa cak i bijelog ribara

13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Parkirao sam pred park u kojem je dosta kafica i cura i frend je bio u kaficu i pratio reakcije. 

Kada sam dosao u smedem Audiju A3, novom, limuzini. Kaze gledao je manji broj, vecinom one spunzoruse. 

Zatim je bio moj osobni, tamno crveni, novi c4, vizualno primamljiv. Crna stakla, kromirani chevron, krom oko bocnih prozora, branika i tako. Kaze gledalo je pol ljudi, a potom je druga tura sponzorusa spustila pogled, valjda jer je Citroen. 

Treci dan, bila je na redu Mazda. 6-ica, dizel, srebrne boje, 230000km, mozete si zamisliti. 

Tko je pogledao, pogledao je namrsten jer mu je smetalo rondanje. A neke od cura su se podsmjehnule. 

Zelim reci da ne moras biti star da te gledaju zbog auta/love. Nekima je bitan auto, nekima marka, nekima nista. Ali ako imas uocljiv auto, i jos k tome nisi rugoba, ne mozes failati.

Ista stvar.

U VW Up!-u doslovno ne postojim gdje god došao.

U S klasi sve površne žbljohe gledaju isto kao da smo sletjeli helikopterom.

Zašto žene uvijek preferiraju formu nad funkcionalnosti? U mjestu kakvom živim okretni Up! koji lako prolazi uskim putićima i treba dva kvadratna metra da se fino parkira bi bio daleko bolji izbor, pogoto gledajući duplo manju potrošnju, pet godina novije godište i lakše održavanje. 

17 godina
Onjegin kaže...
chutac kaže...

Ista stvar.

U VW Up!-u doslovno ne postojim gdje god došao.

U S klasi sve površne žbljohe gledaju isto kao da smo sletjeli helikopterom.

Zašto žene uvijek preferiraju formu nad funkcionalnosti? U mjestu kakvom živim okretni Up! koji lako prolazi uskim putićima i treba dva kvadratna metra da se fino parkira bi bio daleko bolji izbor, pogoto gledajući duplo manju potrošnju, pet godina novije godište i lakše održavanje. 

zakaj moja squaw svaki dan potrosi 10-15 eura na gluposti u gradu a ja sam problem kad si ocu kupit novu grafu ili ne do bog cijelu konfu jednom u 2-3 godine?

s nekim stvarima se jednostavno ne treba zamarati

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice