The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.492.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
kicmabrajker kaže...
skorvy kaže...

MSN? Ajme kako si ti negdje star XD Šala

skorvy, a kaj si ti koristil? ICQ? 

Da da da, kada sam otkrio msn, preko carneta moji nisu bili dostupni na telefon mjesecima xD

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
16 godina
neaktivan
Ajde dobro, i ti to vidiš. Znači nisam puno lud... A opet, možda su to takve godine. Moraš bit najbolji u svemu, samopouzdanje, žene i sve te gluposti. A on ne shvaća koliko žena može biti opasna kada je ljuta ili kada je zaljubljena. Nadam se da će vjerovat nama na riječ. A ovo za lomljenje vrata, pa čovječe, ja bi volontirao iako mu tu pokušavamo pomoći da se makne od te ženske. Smatram da muškarac mora u svakoj prilici biti gospodin, ali mi se dogodilo par puta da se nisam ponio baš gospodski... Naravno, ne pada mi na pamet da prepričavam svoju priču i zato se nadam da će nas poslušati. Ako ovako nastavi, jedino što mu se može dogoditi je da kupi zube po cesti, a to mu u životu ne treba. A ovaj njegov odgovor me podsjeća na jednog kojeg znam, da tom čovjeku prepričavaš film, on bi rekao "ne da znam koji je to film, ja sam bio u njemu", jadno je to što je dosta stariji od njega...
15 godina
neaktivan

Ja sam u prvom srednje bio najpametniji dok mi frend nije došao i rekao da ako nastavim biti najpametniji, nitko se neće htjeti družiti samnom.

Uglavnom svakakvih faza svatko ima, a meni je najljepše sada kada sam došao do "briga me što itko misli".

Nema onog kada si na kavi sa curom pa misliš "što ako kažem nešto što joj se ne svidi, moram se praviti da imamo iste interese", nego kažem što mi je na pameti i upali.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Upravo to. Mislim da smo njemu pomogli koliko smo mogli. Mislim da ću ga od sad ignorirat. A drugima ako bude pomoć trebala.
14 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Men je sa ženon na početku bilo, 3 poruke ja posaljen ona odg za 3 ure sa 2 riči, i onda smo se vidili u nekom izlasku i pričali a ona poprilično popila i skroz se čudno ponašala i nakon toga ona men 3 poruke ja njoj odg sa 2 riči, na kraju se našli na kavi, završili isti dan na kinu i večeri i eo sad 3 godine skupa 7 miseci u braku. Nakon te večere i kina svaki dan po 10 sati na msnu dopisivanje

16 godina
neaktivan
Daješ mu lažne nade
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Daješ mu lažne nade

12 godina
Manzi kaže...
Daješ mu lažne nade

U našem slučaju smo kolko tolko oboje normalni.

Not funny dude
16 godina
neaktivan
Ali on ne shvaća da oni baš i nisu XD XD
11 godina
protjeran
Daj pustite trolla tko zna možda se dopisuje sam sa sobom.
Od zanimljive teme sa raznim iskustvima došli smo do tog da se ne možemo rješiti trolla.

Kakva imate iskustva sa "kresanje za jednu večer" sa osobom koju znate cca 7-8 godina a nikad niste bili prijatelji više poznanici.Uz to kretanje u istom društvu
This time next year we'll be millionaires
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

A da sam stavio slike, ne bi trolao?

11 godina
protjeran
Ajde dječarac imaš slike neke balavice dok na stablu bere arzelinke a misli da ima originalnog Dalia.

Te osnovnškolske gluposti ostavi za sebe
This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan

Zadnjih 10 stranica postalo je 15 ljudi od toga 50% dex . Ohladi malo. Jadna cura je pristojna što ga pokušava odgurati sa kratkim odgovorima, a ne "sinovima" kako bi trebala, ali opet vjerojatno je na smrt isprepadana 

Boixus Nois PS kaže...
Kakva imate iskustva sa "kresanje za jednu večer" sa osobom koju znate cca 7-8 godina a nikad niste bili prijatelji više poznanici.Uz to kretanje u istom društvu

Prijateljica - NE, poznanica - ovisi o tebi.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Daj pustite trolla tko zna možda se dopisuje sam sa sobom.
Od zanimljive teme sa raznim iskustvima došli smo do tog da se ne možemo rješiti trolla.

Učinilo mi se da piše " sa osobom cca 7-8 godina" 

Ja osobno ne bih završio sa nekime iz društva za jednu noć. Da budemo prijatelji s povlasticama i da se krešemo neko vrijeme ili svakih par dana, još i ajde. Ali da povalim neku curu iz društva, neka hvala, svašta može napričati njima(ne mislim sramotno nego nešto protiv mene).

Osim ako se desi na nekom partiju, ali čini mi se da ti planiraš 

16 godina
neaktivan
Nije mi jasno jel i ona daje signale ili? Ako ne daje onda je jako sklizak teritori, a ako daje, onda još malo ispitaj teren. Ako je za sada to samo u tvojoj glavi onda moraš jaaako dobro razmislit. Sigurno ne navaljivat ili bit arogantan i naprasit. Mogao bi vrlo lako ostat bez ekipe. Ali iskreno, koncept avanture za jednu noć unutar ekipe i nije najbolja ideja... Dapače, mislim da je jako loša...
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
So ur saying there s a chance for me?
Hhahahah moro sam hahah

Dex, ne znam sta da ti kazem, lako je biti general poslije bitke, ali ti si izgleda bio general Custer(litle big horn). Nije jedina, ima jos cura,mozda bas sutra jos bolju upoznas....
Imas 17 god ako sam dobro procitao (ja 18 punim ove god), mladi smo, evo uskoro pocinje skola, bit ce vise prilika, susreta. A jos i faks......
https://m.youtube.com/watch?v=sYcGt9_hDvQ da se i ti i ja malo opustimo

E jebo ga ja, sve te više volim :D

Pogodio si, al kod mene to mal teže ide :P

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Al ništa homo, samo hetero ;) :P

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Samo dobra, ništa loše ne može proizać iz toga, pogotovo ako ste oba dvoje normalni i znate da je bilo na jednu noć. Šta se loše može desit, ti nisi zauzet nije ni ona slobodni ste radit šta oćete. Da se mene pita ako bude dobro nebi to stalo na jednoj noći, a u najgorem slučaju izgubit ces kako ti kazes poznanicu koja ti nije nit prijatelj, nije skupa cijena.

Not funny dude
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Reci joj kako si se raspisao na forumu o njoj, kladim se da ce cijenit to, ponekad cijene kad si bolesno iskren. Bolje ne imat dvije strane, zena sve shvati s vremenom. 

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

vjerojatno da ce nakon prvog kresanja krenuti sa malo ozbiljnijom spikom ili budes dobio odjeb.

uglavnom sve u svemu radi ono sto tebe veseli ako ti je nebitna kao osoba.

[19xx]C3c1l
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Cesto sam znao sanjati jednu curu kojoj sam se svidio u osnovnoj skoli, a kasnije se i ona meni jos vise svidila, poprilicno sam se zaljubio u nju, no prekasno, previse sam i predugo oklijevao. Svaki put kad ju sanjam nanovo se ponovno malo zaljubim, i tako sinoc ja nju opet sanjaam i danas odlucim potrazit na fejsu, i vidit sta radi, gdje zivi, da joj se mozda i javim, sto je malo i tezak zadatak jer je na fejsu vrlo rijetko aktivna. I u tom istrazivanju imam sta vidit, udala se prije 15-ak dana  i to za nekog po mom misljenju poruznog lika, par liga  je iznad njega. Malo sam u bedari, nekako imam osjecaj da sam cijelo vrijeme u nju zaljubljen bio i da su me snovi svaki put na to malo podsjetili. Eto, izgleda da sam trebao uraniti koju godinu s tim javljanjem. 

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/the-friendzone-club/133033.aspx?page=143&jumpto=4170239&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 23:59 (icip).
14 godina
icip kaže...

I u tom istrazivanju imam sta vidit, udala se prije 15-ak dana  i to za nekog po mom misljenju poruznog lika, par liga  je iznad njega.

Pa jbt sta se ne bi sad trebala udavati za njega zato sta je "poruzan"? Nije u pitanju partner za jednu noc, trebas cijeli zivot provesti s tom osobom, ako budes birao bracnog partnera po izgledu neces se najbolje provesti.

Btw. ta prica mi je vrlo poznata, ja sam cijelu srednju bio zaljubljen u jednu kolegicu iz razreda (nikad joj to nisam priznao), da bi mi ona pred godinu dana rekla da je ona bila zaljubljena u mene. Doslo mi je da opalim i sebe i nju.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 0:42 (OriginalEXE).
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja sam u prvom srednje bio najpametniji dok mi frend nije došao i rekao da ako nastavim biti najpametniji, nitko se neće htjeti družiti samnom.

Uglavnom svakakvih faza svatko ima, a meni je najljepše sada kada sam došao do "briga me što itko misli".

Nema onog kada si na kavi sa curom pa misliš "što ako kažem nešto što joj se ne svidi, moram se praviti da imamo iste interese", nego kažem što mi je na pameti i upali.

"Dosadilo mi je da gledam u tvoje odvratno prenašminkano Joker lice inspirirano drag queen trans modom iz 70-ih i da slušam tvoje poremećene narcisoidne izljeve hiperkonzumerizma i pretjerane samo-seksualizacije."

Svaka ženska se pali na to.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam ja s kakvim ti curama izlazis. 

12 godina
The Friendzone Club

čini mi se da je on pravi muškarac za našu arendellicu

14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
chutac kaže...

"Dosadilo mi je da gledam u tvoje odvratno prenašminkano Joker lice inspirirano drag queen trans modom iz 70-ih i da slušam tvoje poremećene narcisoidne izljeve hiperkonzumerizma i pretjerane samo-seksualizacije."

Svaka ženska se pali na to.

Jao Ognješine, pa tražim te već sto godina. Kako si nam ti

15 godina
neaktivan
icip kaže...

Cesto sam znao sanjati jednu curu kojoj sam se svidio u osnovnoj skoli, a kasnije se i ona meni jos vise svidila, poprilicno sam se zaljubio u nju, no prekasno, previse sam i predugo oklijevao. Svaki put kad ju sanjam nanovo se ponovno malo zaljubim, i tako sinoc ja nju opet sanjaam i danas odlucim potrazit na fejsu, i vidit sta radi, gdje zivi, da joj se mozda i javim, sto je malo i tezak zadatak jer je na fejsu vrlo rijetko aktivna. I u tom istrazivanju imam sta vidit, udala se prije 15-ak dana  i to za nekog po mom misljenju poruznog lika, par liga  je iznad njega. Malo sam u bedari, nekako imam osjecaj da sam cijelo vrijeme u nju zaljubljen bio i da su me snovi svaki put na to malo podsjetili. Eto, izgleda da sam trebao uraniti koju godinu s tim javljanjem. 

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/the-friendzone-club/133033.aspx?page=143&jumpto=4170239&sort=asc&view=flat

Dobro je da si napisao ovaj post! Ali samo zato da drugi iz njega vide što i kako ne raditi! 

Ona je par liga iznad njega? A možda ti koji si toliko iznad i njega i nje svi ostalih, naravno, ne znaš naći... klitoris, hm?  Ma da, u pravu si. Trebala je ona tebe čekati pa da sve bude u vaser vagi. 

Snovi su te podsjećali na zaljubljenost? OK, razumijem, ali znaš što te zapravo trebalo podsjećati na tu zaljubljenost? Ona pored tebe svako jutro kad se probudiš! Uz uvjet da si joj prišao na vrijeme i da je stvar profunkcionirala.

Btw, svijestan si da godine brojiš kao dane?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kak sam imao problema,izgubio ekipu,dosao komp i pocelo spavanje po 12 sati,nolife teski..I kak sam sa šišanje isao na hamburger,vidim kak stoji cura koja mi se svidjala(mozda i sad jos) i tu ona kao pa di si ti, nema te ,sta se ne javljas kao nismo se culi jos od upisa za srednju..I tak stajali jedno pol sata fino se ispricali i tek sam se sad javio.Ona to sve zna da mi se svidjala i sva ta sranja,bili u svadji i sve ostalo..Probat jos jednom,ako nista ne bude odustajem skroz...

Nekak nisam htio napisat ovaj post jer svima tu solim pamet..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
Sta je s onom malom sa bazena^
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
10 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Kak sam imao problema,izgubio ekipu,dosao komp i pocelo spavanje po 12 sati,nolife teski..I kak sam sa šišanje isao na hamburger,vidim kak stoji cura koja mi se svidjala(mozda i sad jos) i tu ona kao pa di si ti, nema te ,sta se ne javljas kao nismo se culi jos od upisa za srednju..I tak stajali jedno pol sata fino se ispricali i tek sam se sad javio.Ona to sve zna da mi se svidjala i sva ta sranja,bili u svadji i sve ostalo..Probat jos jednom,ako nista ne bude odustajem skroz...

Nekak nisam htio napisat ovaj post jer svima tu solim pamet..

Mislim da je ekipa jedva docekala da ti tako nesto napises

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice