Kakva je to Barneyeva metoda? Baš me zanima :P
pa ona klasična, jesi upoznala X (x=frend kojem zelis namjestit tu curu sa kojom pricas)
pa ona klasična, jesi upoznala X (x=frend kojem zelis namjestit tu curu sa kojom pricas)
Au, s ovime možeš dobro smestit frendu kojem se noge odsjeku kad mora barit :D
Koje su šanse da upali ta metoda(matematičke, i u praksi)?
nemam blage, kolege su probale ja nisam
Ja sam frenda tako uvalio, upalilo svaki put jer su zenske ostale pricat sa njim, a on sramezljiv, ne zna bogec sta bi rekao haha
Tak ja jednom izašao s prijateljem.
I pikira on jednu žensku, ali se srami prići njoj.
Lik se zove Mirko.
Ja bio pijan opako, i idem mu ja pomoć.
Dodem ja do nje i nekaj bezveze meljem.
Velim ja: ja sam pijan, ali tam je prijatelj Mirko koji bi te rado upoznao.
Pita ona: koji Mirko?
Rekoh ja: koji bi te dirko i počnem se histerično smijati
Tak mi je zveknula šamar da me i dan danas boli.....
Uglavnom, on se takoder nasmijao i nije bio ljut.
I gle čuda, danas su oni par i žene se uskoro...
Kaj češ, malo selo....
Uglavnom, kad god ih vidim zajedno, približim se kao da ću ju primit za guzu, a onda prodam onu foru kaj je klinac prodao Gerrardu.
Al se ne ljute, jer znaju na kaj to aludiram, a ionak me više ne doživljavaju kao uračunljivog
Mogo bi ti i meni sredit znaš što, da ne ponavljam. A taj Ognješin se izvlaći da je dobio upalu na bazenima, misli da smo mi iz kamenog doba pa ne znamo odakle upala
@Mogo bi ja tak frendu sredit jednu, sam je stvar što je lik teži no-lifer od nas svih tu. Zajebavali mi njega u razredu, rekli ovoj da ga pita za broj, pita on koji broj(ili broj čega)
Ma ona najstarija fora na svijetu:
m.youtube.com/watch?v=RLYh1If7NB8
Dobro dode kad se treba pravit glup.
Hahahah a daj me nemoj
Zašto si uopće htio otkazati?
Kada ti je napisala da ide praviti kućicu, trebao si ju pitati jel se možeš pridružiti. Družiš se sa cuckom(koji je vjerojatno mali kad još nema kućicu), čilaš dok gradiš nešto, a cura je tu samo dodatni plus.
Jao, inžinjeru jedan. Mogo si joj otići pomoći. Jao.
Momak ima 17 ipo godina a ta cura je još 2 godine mlađa. Savjet da na prvo upoznavanje ode doma kod cure koju još nije upoznao je loš savjet. S druge strane njeno "opravdanje" s kućicom za psa je dovoljno dobar razlog da je zaboraviš. Zavlači te već duže koliko vidim.
Samo malo, dečko je napisao da će cura treći srednji, to je 17 godina onda(manje-više).
Napisao je da on ima 17ipo a da je ona 2 god. mlađa od njega
Šteta, pomiješao sam informacije.
pravi kućicu za pikacuha, 100% ga je uhvatila
Oprosti nemoj ovo krivo shvatit, ali kakve ti gluposti pišeš ženskama kad te odjebu koliko se sjecam i prije si joj tak nešto napisao u stilu ziva i zdrava bila il tako nekako.
Po mom misljenju ispadnes cudan, samo seenaj i gotovo nastavi dalje i nemoj bit toliki pesimist kao da je ona jedina cura u tvom gradu.
Ma znam to kad te zanese, al probaj uvijek ostat pri sebi hahahaha prije svake odluke ili poruke baci ga par puta i neces to nikad napravit vjeruj mi.
Vuto ime, nutri z njime
Tko je od vas dvoje u zoni?
Ne bil se ljutio ako je meni prepustiš?
Samo malo, ima stan, a gradi kućicu za kera? Au haha
@Jučer sam u vožnji s frendovima vidio curu(isto na bajku, ali je bila sa strane), bila je wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Došlo mi da ju pitam za broj, al nekako su mi se noge odsjekle
Imam filing da sam žešće trebao stat i pitat ju za broj
Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku
Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku
Dok vidiš cirkular noge ti se odsjeku?
Nisam dugo pisao u ovoj temi
Odselio u stan prije 4 mjeseca, lijepo solo , protok suprotnog spola malo porastao Sad sam malo stopirao budući da sam naišao na stvarno super curu, izašla iz 5.godišnje veze i moram priznati da padam malo na ranjivost, točnije fasciniram se trudom žene.
Osvojila me, definitivno..
Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme