The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
Dex.pwn kaže...

Kakva je to Barneyeva metoda? Baš me zanima :P

pa ona klasična, jesi upoznala X  (x=frend kojem zelis namjestit tu curu sa kojom pricas)

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

pa ona klasična, jesi upoznala X  (x=frend kojem zelis namjestit tu curu sa kojom pricas)

Au, s ovime možeš dobro smestit frendu kojem se noge odsjeku kad mora barit :D

Koje su šanse da upali ta metoda(matematičke, i u praksi)?

12 godina
Dex.pwn kaže...
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

nemam blage, kolege su probale ja nisam

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ja sam frenda tako uvalio, upalilo svaki put jer su zenske ostale pricat sa njim, a on sramezljiv, ne zna bogec sta bi rekao haha

9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

Tak ja jednom izašao s prijateljem. 

I pikira on jednu žensku, ali se srami prići njoj. 

Lik se zove Mirko.   

Ja bio pijan opako, i idem mu ja pomoć. 

Dodem ja do nje i nekaj bezveze meljem. 

Velim ja: ja sam pijan, ali tam je prijatelj Mirko koji bi te rado upoznao. 

Pita ona: koji Mirko?

Rekoh ja: koji bi te dirko i počnem se histerično smijati 

Tak mi je zveknula šamar da me i dan danas boli.....

Uglavnom, on se takoder nasmijao i nije bio ljut. 

I gle čuda, danas su oni par i žene se uskoro...

Kaj češ, malo selo....

Uglavnom, kad god ih vidim zajedno, približim se kao da ću ju primit za guzu, a onda prodam onu foru kaj je klinac prodao Gerrardu.

Al se ne ljute, jer znaju na kaj to aludiram, a ionak me više ne doživljavaju kao uračunljivog 

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Mogo bi ti i meni sredit znaš što, da ne ponavljam. A taj Ognješin se izvlaći da je dobio upalu na bazenima, misli da smo mi iz kamenog doba pa ne znamo odakle upala  

@Mogo bi ja tak frendu sredit jednu, sam je stvar što je lik teži no-lifer od nas svih tu. Zajebavali mi njega u razredu, rekli ovoj da ga pita za broj, pita on koji broj(ili broj čega)

13 godina
neaktivan
Daj za nas pocetnike objasni tu goru za Gerrarda 😄😄😄
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
12 godina
drakula789 kaže...

google ti je prijatelj

9 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ma ona najstarija fora na svijetu:

m.youtube.com/watch?v=RLYh1If7NB8 

Dobro dode kad se treba pravit glup.

Kruha i igala...
11 godina
UPDATE:
Nakon dosta dopisivanja, odluci zenska (kao) izac na kavu. Ta kava se pretvori u kino u subotu jer ona nejde kao u grad (ipak je 2 god mlađa od mene, cak sa susjedom u razred ide). Odlucim ja odigrat nekog tough guya i idem zenskoj napisat da otkazujem kino radi prijatelja. Upalim mob, ona otkazala jer ide pravit kucu za psa. Nema komunikacije vise, moj odg je "there are plenty more fish in the sea" hehe (koje ja necu pohvatat :( )
Pa jel ima veceg baksuza od mene.
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
11 godina
neaktivan

Hahahah a daj me nemoj

15 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...
UPDATE:
Nakon dosta dopisivanja, odluci zenska (kao) izac na kavu. Ta kava se pretvori u kino u subotu jer ona nejde kao u grad (ipak je 2 god mlađa od mene, cak sa susjedom u razred ide). Odlucim ja odigrat nekog tough guya i idem zenskoj napisat da otkazujem kino radi prijatelja. Upalim mob, ona otkazala jer ide pravit kucu za psa. Nema komunikacije vise, moj odg je "there are plenty more fish in the sea" hehe (koje ja necu pohvatat :( )

Zašto si uopće htio otkazati?

Kada ti je napisala da ide praviti kućicu, trebao si ju pitati jel se možeš pridružiti. Družiš se sa cuckom(koji je vjerojatno mali kad još nema kućicu), čilaš dok gradiš nešto, a cura je tu samo dodatni plus.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
UPDATE:

Jao, inžinjeru jedan. Mogo si joj otići pomoći. Jao.

17 godina
protjeran
The Friendzone Club

Momak ima 17 ipo godina a ta cura je još 2 godine mlađa. Savjet da na prvo upoznavanje ode doma kod cure koju još nije upoznao je loš savjet. S druge strane njeno "opravdanje" s kućicom za psa je dovoljno dobar razlog da je zaboraviš. Zavlači te već duže koliko vidim.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
odjavljen

Samo malo, dečko je napisao da će cura treći srednji, to je 17 godina onda(manje-više).

17 godina
protjeran
The Friendzone Club

Napisao je da on ima 17ipo a da je ona 2 god. mlađa od njega

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
odjavljen

Šteta, pomiješao sam informacije.

15 godina
The Friendzone Club

pravi kućicu za pikacuha, 100% ga je uhvatila

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
E,vidio sam danas curu od proslog puta te sam saznao kak se zove.Sta dalje?
Dodao sam ju na instagramu(nemam fb),a nekak mi bilo glupo da pridjem,jer sam se uplasio iskreno.
11 godina
Kru te nedo, fali mi zenska, mislim, ono dopisivanje, osjeco sam se nekako veselije. 2 dana proslo. Ali, kad se sjetim da je toliki problem bio na kavu izac.......ono, vidila si me, dopisujemo se, kao smijes se na prakticki sve moje fore, izađi, nisam neki neki neandertalac da cu te palicom lupit u glavu i odvuc kuc. Imas je*eni stan u gradu, izides iz zgrade i imas 4 birtije u krugu od 100m. Meni biciklom 20min treba.Ne shvacam zasto. Al ja se vise ne javljam.
Ja ove god punim 18 a ona je vec napunila 16 ove god, i da, ide 3.srednje. Idem se sad vec drugi dan vozat po poljima, malo glavu razbistrit. Iskreno bolje da se nije ni javila.
^ ona sa bazena?
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
11 godina
LLAMABOY kaže...
UPDATE:

Oprosti nemoj ovo krivo shvatit, ali kakve ti gluposti pišeš ženskama kad te odjebu koliko se sjecam i prije si joj tak nešto napisao u stilu ziva i zdrava bila il tako nekako. 

Po mom misljenju ispadnes cudan, samo seenaj i gotovo nastavi dalje i nemoj bit toliki pesimist kao da je ona jedina cura u tvom gradu.

If you have nothing to lose, try.
11 godina
Ma znam covjece, zalim sto sam to napisao, al jbga to ti je onaj trenutak u kojem ne mislis, barem ja ne mislim. Kao neki rage...
11 godina
LLAMABOY kaže...
Ma znam covjece, zalim sto sam to napisao, al jbga to ti je onaj trenutak u kojem ne mislis, barem ja ne mislim. Kao neki rage...

Ma znam to kad te zanese, al probaj uvijek ostat pri sebi hahahaha prije svake odluke ili poruke baci ga par puta i neces to nikad napravit vjeruj mi. 

If you have nothing to lose, try.
13 godina
neaktivan
Dap,ona sa bazena..izgleda je odbila zahtjev na instagramu,tako da ne znam,rekla mi je frendica da ce mi pomoci,ali zelio bi i neki iskusniji savijet
13 godina
neaktivan
Update:prihvatila je,idemoo:D
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vuto ime, nutri z njime 

Kruha i igala...
16 godina
drakula789 kaže...
Dap,ona sa bazena..izgleda je odbila zahtjev na instagramu,tako da ne znam,rekla mi je frendica da ce mi pomoci,ali zelio bi i neki iskusniji savijet

Tko je od vas dvoje u zoni?

13 godina
neaktivan
Rod smo :D
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Kru te nedo, fali mi zenska, mislim, ono dopisivanje, osjeco sam se nekako veselije. 2 dana proslo. Ali, kad se sjetim da je toliki problem bio na kavu izac.......ono, vidila si me, dopisujemo se, kao smijes se na prakticki sve moje fore, izađi, nisam neki neki neandertalac da cu te palicom lupit u glavu i odvuc kuc. Imas je*eni stan u gradu, izides iz zgrade i imas 4 birtije u krugu od 100m. Meni biciklom 20min treba.Ne shvacam zasto. Al ja se vise ne javljam.
Ja ove god punim 18 a ona je vec napunila 16 ove god, i da, ide 3.srednje. Idem se sad vec drugi dan vozat po poljima, malo glavu razbistrit. Iskreno bolje da se nije ni javila.
^ ona sa bazena?

Ne bil se ljutio ako je meni prepustiš?

Samo malo, ima stan, a gradi kućicu za kera? Au haha

@Jučer sam u vožnji s frendovima vidio curu(isto na bajku, ali je bila sa strane), bila je wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Došlo mi da ju pitam za broj, al nekako su mi se noge odsjekle

Imam filing da sam žešće trebao stat i pitat ju za broj

Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku

16 godina
Dex.pwn kaže...

Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku

Dok vidiš cirkular noge ti se odsjeku? 

Nisam dugo pisao u ovoj temi
Odselio u stan prije 4 mjeseca, lijepo solo , protok suprotnog spola malo porastao  Sad sam malo stopirao budući da sam naišao na stvarno super curu, izašla iz 5.godišnje veze i moram priznati da padam malo na ranjivost, točnije fasciniram se trudom žene.

Osvojila me, definitivno..

Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja  Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.6.2017 9:30 (matekws).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice