- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba mi pomoć malo starijih forumaša koji su prošli svoju krizu ranih dvadesetih.
Kao i svi normalni ljudi došao sam u vrijeme kad propitujem svoju seksualnost. Mislim, nisam gay kao što bi konzervativni čitatelj mogao pomisliti, ali u zadnjem periodu često se uhvatim u društvu kako si govorim "valjda neće primijetiti da sam gay" i obraćam više pozornosti tome da se ponašam muževnije.
Moj stari mrzi homoseksualnost i često me vrijeđa na toj osnovi (kad si pravim večeru, ako se kupam dva dana za redom ili ako se previše namirišem) i shvaćam da imam nesvjesnu potrebu da, zbog mržnje koju osjećam prema toj njegovoj strani, namjerno oskvrnem njegovu sliku savršenog sina koju je forsirao godinama i koju nikako nisam mogao ispuniti. Za sada sam samo razočarenje, ali imam tu potrebu i da mu se i zgadim.
Kako ste vi riješili tu krizu i kako da nastavim sa životom poslije svega toga?
Imam dubok i uvjerljiv osjećaj da bi tvoj otac od Arandelle napravio pravu poslušnu i uspješnu ženu.
Eto nakon 4 mjeseca veze (s curom koja je 10 godina mlađa od mene) opet sam solo. Yebiga, nije išlo.
Kak nakon 4mj ideš razgovarat o braku i djeci? O.o
Al niš,tužna priča,bit će bolje...
On je u pripitom stanju rekao da se sa njom vidi u braku i sa djecom. To znači da mu žemska stvarno paše, no tu (u njegovoj psihi) vjerojatno postoji i još nešto jer je razlika od 10 godina jako velika i koliko god ljudi bili u stanju da su "kliknuli" stvar može funkcionirati jedino ako je starija osoba barem nekoliko godina samo sjedila doma besposleno, a vrijeme je prolazilo ili mlađa nije željna faze života koja je između nje i starije osobe! Razlika u godinama je bitna jer označava jednostavno rečeno vrijeme u kojem se živilio život!
Ona je naravno malda i želi proći slične stvari koje je i on prošao u njezinim godinama. On je u realnoj fazi u životu, a pitanje je i što je s njezonom psihom kada je u vezi sa 10 godina strijim, a kad se spomenu logične stvari za njegovu dob njoj se smuči!
Jah, svašta sam nadrobio
Treba mi pomoć malo starijih forumaša koji su prošli svoju krizu ranih dvadesetih.
Kao i svi normalni ljudi došao sam u vrijeme kad propitujem svoju seksualnost. Mislim, nisam gay kao što bi konzervativni čitatelj mogao pomisliti, ali u zadnjem periodu često se uhvatim u društvu kako si govorim "valjda neće primijetiti da sam gay" i obraćam više pozornosti tome da se ponašam muževnije.
Moj stari mrzi homoseksualnost i često me vrijeđa na toj osnovi (kad si pravim večeru, ako se kupam dva dana za redom ili ako se previše namirišem) i shvaćam da imam nesvjesnu potrebu da, zbog mržnje koju osjećam prema toj njegovoj strani, namjerno oskvrnem njegovu sliku savršenog sina koju je forsirao godinama i koju nikako nisam mogao ispuniti. Za sada sam samo razočarenje, ali imam tu potrebu i da mu se i zgadim.
Ovdje si rekao nekoliko nelogičnih i nekonzistentnih stvari!
Jesi li gay? Možda nisam na "ti" sa posljednim trendovima, ali gay (peder, homoseksualac, ...) je muškarac koja upražnjava seksualne odnose sa muškarcem?
Kakve veze ima kriza ranih dvadesetih, sa time što si/ako si ti gay? To nemora imati veze sa dvadesetima, nego se eventualno dogodi kad dođe do spouznaje.
... "valjda neće primijetiti da sam gay" - dakle, jesi li gay ili ne? Misliš li možda na to da će netko pomisliti (a ne primjetiti) da si možda gay, zato što mirišeš umjesto da smrdiš ili zbog parfema?
To je drugi par rukava i spada pod savjet koji sam ti več prije dao u drugoj temi, a tiče se preseljenja i položaja tvog oca.
Zašto nisi ili misliš da nisi idealan sin?
Ako se dobro sječam u jednoj temi si prilikom traženja savjeta spominjao i nešto sa majkom? Možda da se otac rađe orijentira nja nju - ipak je ona "njegova", a ti ćeš stvoriti svoj život kako najbolje budeš mogao i on bi sa time trebao biti zadovoljan! Neka bude sretan da je uopće i mogao dobiti dijete iako to može svaka budala!
Da, nismo nikada o tome pričali, osim onih "highly theoretical" situacija šta bi bilo kad bi bilo (ono puknuo kondom/zakazale pilule i ostane trudna). Već tu je bilo nekih naznaka da se razlikujemo. Dok bi za mene (u ovim godinama, prije nisam razmišljao tako dok sam bio mlađi) bilo normalno da rodi i da se brinemo za to dijete skupa bez obzira na to bi li ostali skupa ili ne, njoj je to nezamislivo. Opet kažem, i ja sam slično razmišljao kad sam imao 19 i imao sam u dva navrata šokove s tim false positive testovima na trudnoću. Ali opet nisam od nje mogao očekivati da razumije baš sve i da jednostvano "preskoči" tu razliku od 10 godina. Definitivno je zrela za svoje godine, ima pozitivan stav i razmišljanje o životu i tome što želi, ali eto yebiga nismo "kompatibilni". Nije kraj svijeta.
Ili si zapravo samo ti na prekretnici u životu jer si do sada bio mlađi zreli muškarac koji je u vezi sa srednjoškolkom - toliko o ozbiljnosti!
I te neke današnje moderne veze, mladi sve manje spavaju, preko dana škola ovo ono a navećer se nalaze sa dragim.
ili ako se previše namirišem
Sta nisu mirisi za glupe tinejdzere? Pravi funkcionalni muskarci koriste anti-perspirante bez mirisa.
Ja sam se našao u friend zoni negdje tijekom veze/braka od ukupno skoro desetljeće ipo. Ne mogu prstom pokazat na trenutak kad se to desilo, ali stvari već neko vrijeme ne funkcioniraju. Bilo je tu i povremenog seksa, ali onako, svake prijestupne. Za neki fling sa strane nisam imao ni vremena, ni želje. Možda želja nije prava riječ – jednostavno nisam htio bit onaj koji vara, iako je bilo par prigoda. Uglavnom, to cut to the chase... Di i kako da stara kuka koja je totalno ispala iz đira nađe priležnicu? Ima li na "tržištu" uopće 30+ žena koje nisu basket cases? Mislim, ne bih imao ništa protiv mlađih, ali nisam siguran imam li živaca za to.
Nalazim se totalno u nemapiranom teritoriju, zaboravio sam kako funkcionirat izvan veze, nemam pojma kako bi se ponašao na dejtu, kao da moram sve ponovo učit. Dajte ljudi neki savjet. Kako da se izvučem iz ovoga i ne postanem stari prdonja koji će po tramvajima slinit za curicama?
Ja sam se našao u friend zoni negdje tijekom veze/braka od ukupno skoro desetljeće ipo. Ne mogu prstom pokazat na trenutak kad se to desilo, ali stvari već neko vrijeme ne funkcioniraju. Bilo je tu i povremenog seksa, ali onako, svake prijestupne. Za neki fling sa strane nisam imao ni vremena, ni želje. Možda želja nije prava riječ – jednostavno nisam htio bit onaj koji vara, iako je bilo par prigoda. Uglavnom, to cut to the chase... Di i kako da stara kuka koja je totalno ispala iz đira nađe priležnicu? Ima li na "tržištu" uopće 30+ žena koje nisu basket cases? Mislim, ne bih imao ništa protiv mlađih, ali nisam siguran imam li živaca za to.
Nalazim se totalno u nemapiranom teritoriju, zaboravio sam kako funkcionirat izvan veze, nemam pojma kako bi se ponašao na dejtu, kao da moram sve ponovo učit. Dajte ljudi neki savjet. Kako da se izvučem iz ovoga i ne postanem stari prdonja koji će po tramvajima slinit za curicama?
Ovo je najbolji post u zadnjih 100 stranica.
Samo ne razumijem prvi dio, upao si u friendzone sa osobom s kojom si bio u vezi/braku?
1. rastavi se
2.izadji u birc
3.pocni kukati kako si se upravo rastavio i kako ti je tesko i neznas sto ces od sebe
4. PROFIT
Pa da, mislim da pojava FZ-a usred veze nije tako rijedak slučaj.
1. rastavi se
2.izadji u birc
3.pocni kukati kako si se upravo rastavio i kako ti je tesko i neznas sto ces od sebe
4. PROFIT
Znači kukanje pali? Mercy fu**, ovaj, profit, ovo ono?
Montezano Proguglaj malo o gameu, pick up communityu, prolistaj par foruma, nađi barem jednog prijatleja koji će te podržavati u tome i kreni izlaziti. Začudio bi se koliko žena u 20ima želi starije muškarce
evo moja dva centa (kak bi rekli ameri). Prije negdje koju godinu dana sam upoznao jednu curu (ili recimo ženu) preko zajedničkih interesa, uglavnom cura je starija, sređen život itd nikad nisam pomislio da je solo, ispalo da jest (na cudan nacin sam to saznao ali ja sam tad ionako bio u vezi),uglavnom upoznao sam i njezine frendice neke i zacudio bi se koliko to nije rijetko. Btw cura ima negdje 30ak godina (njezine frendice isto tak).

Montezano Proguglaj malo o gameu, pick up communityu, prolistaj par foruma, nađi barem jednog prijatleja koji će te podržavati u tome i kreni izlaziti. Začudio bi se koliko žena u 20ima želi starije muškarce
To me uopće ne čudi, samo kažem da nisam siguran da ja imam živaca za klinke. Ono, kad mi cura kaže da je 90 i neko godište, samo se sjetim di sam ja bio i šta sam radio 90-ih :) Skroz drugi svijet
To me uopće ne čudi, samo kažem da nisam siguran da ja imam živaca za klinke. Ono, kad mi cura kaže da je 90 i neko godište, samo se sjetim di sam ja bio i šta sam radio 90-ih :) Skroz drugi svijet
S tim mentalitetom ti s eni neće dat, al sad si na polju A1, krećeš ispočetka i treba se prilagodit. Ionako si postanete komforni nakon par mjeseci pa nećeš morat tolko izlazit ako ti je muka, al treba se potrudit da dođeš do toga
ha cuj ako je 90. godiste to ti je vec 26 godina, a u tim godinama postoji dosta jako zrelih osoba. nemozes generalizirat da su osobe u dvadesetima klinci, ima ih klinaca i u 30-im, a ima ih vec odraslih u srednjim dvadesetim. nema to bas toliko veze s godinama kolko ima s mozgom.
Ili si zapravo samo ti na prekretnici u životu jer si do sada bio mlađi zreli muškarac koji je u vezi sa srednjoškolkom - toliko o ozbiljnosti!
Studenticom! Ta nisam pedobear yebemu miša...
ha cuj ako je 90. godiste to ti je vec 26 godina, a u tim godinama postoji dosta jako zrelih osoba. nemozes generalizirat da su osobe u dvadesetima klinci, ima ih klinaca i u 30-im, a ima ih vec odraslih u srednjim dvadesetim. nema to bas toliko veze s godinama kolko ima s mozgom.
Ne generaliziram, samo pričam kako to izgleda iz moje perspektive. Zato i kažem da mi je ovo skroz nova situacija. Realno, u ovoj fazi ni nisam spreman (ni sposoban) odmah uletit u neku ozbiljniju vezu, a za rebound može proć sve šta je legalno. O kriterijima ćemo kasnije, kad se oporavim. Ovaj petak idem na prvi koncert kao single još od faksa, kao prvi korak na putu oporavka
Opet su ti smanjili dozu rozih tabletica?
Otiđi na utakmicu, usput drmni dvije- tri (deset) ljutih, vrati se doma pijan ko letva i problem riješen. Otac će biti ponosan na svog muškarčinu
Zanimljivo je da su nekima svi ispod 30 klinci, a kad čuju da se ljude od 35 ili 40 godina naziva starima onda ih uhvati ludilo.
Već me dugo netko nije ubacio u kategoriju "klinki". Juuuj sve mi toplo oko srca
...
Opet su ti smanjili dozu rozih tabletica?
Otiđi na utakmicu, usput drmni dvije- tri (deset) ljutih, vrati se doma pijan ko letva i problem riješen. Otac će biti ponosan na svog muškarčinu
A on će biti ponosan što je nakon toga postao beskućnik, rofl.
E sta mi se događa s curom ja ne si ne znam vise kako pomoci... kaj sam uvijek ja taj papak koji se mora ispricavat, koji je sve kriv i koji uvijek oprasta, i meni se sve pamti kaj sam reko pred 2 mjeseca u 13:45 i 58 sekundi?
a ja njoj nikad tako..
A on će biti ponosan što je nakon toga postao beskućnik, rofl.
Ma zašto? Pa prigovara mu što je previše čist i uredan, ako se vrati doma smrdljiv i po mogućnosti nakon makljaže navijačkih skupina odmah će biti pravo muško
E sta mi se događa s curom ja ne si ne znam vise kako pomoci... kaj sam uvijek ja taj papak koji se mora ispricavat, koji je sve kriv i koji uvijek oprasta, i meni se sve pamti kaj sam reko pred 2 mjeseca u 13:45 i 58 sekundi?
a ja njoj nikad tako..
Jesi i uvijek ćeš biti
a ja njoj nikad tako..
tocno tak je i meni bilo, i onda jos slusati jednu stvar recikliranu XYZ puta, reko sam sebi nemam vise zivci za takve gluposti jer to traje traje i bogati traje.
da stvar bude bolja, dobio sam ultimatum ili frendovi ili ona zato jer joj je ocito smetalo kaj sam sa 2 frenda svako malo otisao van vikendom al reko sam sebi da takve fore vise necu trpjeti, pogotovo ultimatume.
i eto, nakon 7 godina i 2 dana solo sam a da stvar bude bizarna taman na valentinovo smo prekinuli i par puta smo se culi i opet slusam prigovaranja ovo ono i nema sanse da popustim kad sam ocito uvjek popustao
a ja njoj nikad tako..
tocno tak je i meni bilo, i onda jos slusati jednu stvar recikliranu XYZ puta, reko sam sebi nemam vise zivci za takve gluposti jer to traje traje i bogati traje.
da stvar bude bolja, dobio sam ultimatum ili frendovi ili ona zato jer joj je ocito smetalo kaj sam sa 2 frenda svako malo otisao van vikendom al reko sam sebi da takve fore vise necu trpjeti, pogotovo ultimatume.
i eto, nakon 7 godina i 2 dana solo sam a da stvar bude bizarna taman na valentinovo smo prekinuli i par puta smo se culi i opet slusam prigovaranja ovo ono i nema sanse da popustim kad sam ocito uvjek popustao
Jesi ti siguran da nisi curu možda zanemarivao? 7 godina nije malo vremena da bi se prekidalo zbog ovako banalnih stvari, očito je problem dublji...
Mislim da ni moja cura nebi bila presretna da svaki vikend bančim u gradu s frendovima, a nju tko ****
Ne znam koliko imaš godina ali po meni ste mogli ovo dogovorit na neki drugi način, ali mislim da je u nečem drugom ipak problem.
Jesi ti siguran da nisi curu možda zanemarivao? 7 godina nije malo vremena da bi se prekidalo zbog ovako banalnih stvari, očito je problem dublji...
Možda priča o liku iz The Simsa i fulao je temu.
a ja njoj nikad tako..
Probaj sad s muškima, pa vidi kakva je situacija.
Mislim da ni moja cura nebi bila presretna da svaki vikend bančim u gradu s frendovima, a nju tko ****
Ne znam koliko imaš godina ali po meni ste mogli ovo dogovorit na neki drugi način, ali mislim da je u nečem drugom ipak problem.
ma nisam, otidem van jedamput na mjesec dana, mozda ni tolko sa tim da prvo nju pitam dal hoce kam ici ali joj se nikad nikam neda opcenito.
25 mi je godina, tocnije u 26oj sam.
ma pitaj boga vise u cem je stvar, ocito se gluposti godinama skupljaju