ahahah ili foru joj prodas kao ej ej ej cujes cujes : a ona se okrene a ti : dobro cujes
The Friendzone Club
- poruka: 10.990
- |
- čitano: 1.480.327
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
chutac,jednostavno joj kupi burek i 2 jogurta i u roku od 5 minuta ce bit tvoja....
ako je iz BiH onda da joj trekeljamo glpuposti bzvz , mozda on bari vec na PM bug curu dok mi tu njemu pomazemo ccccc zato ga nema
chutac,jednostavno joj kupi burek i 2 jogurta i u roku od 5 minuta ce bit tvoja....
E mala, oćeš na ćevape? *wink-wink*
Evo me, evo me.
Curo bug foruma, reci mi, što mi je činiti?
Vjerujem da ti se ne da čitati konverzacija sa prošle strane pa ću sažeti ovdje.
Sviđa mi se ženska, nemam muda izvući ju iz društva i upoznati se s njom pa bi ju preko čuvenoga Facebooka pozvao van.
Šta pali na vama curama?
ja glasam protiv fejsa,probaj prvo ostvarit neku komunikaciju s njom uživo,kod svake cure pali humor (čak ak je i šala loša,ispast ćeš sladak ),je da je teško zbog društva al uvijek postoji način,budi kreativan. pa tek onda fejs i dogovaranje za kavu.koliko sam shvatila vi se niste još ni upoznali,znate se sam iz viđenja(??),ak je tak,meni bi bilo čudno da mi tako neko pošalje prek fejsa poziv za van..stisni zube kako god znaš ispadni frajer pozovi je van uživo-to pokazuje da si hrabar ,ta svaka žena voli,mislim valjda...u svakom slučaju ženama je privlačno kad neko ima muda hahha xD
Majke ti, ak ti je frka prek fejsa, kaj bude onda kad se sretnete?
Cure vole duhovite, samouvjerene dečke, a ak ideš putem fejsa, to ti dođe ko vježba. Okolišaj, zezaj se, nasmijavaj ju, baci tu i tam koju foru kroz upoznavanje. Ti si stariji 2 godine od nje i u tim godinama ti si njoj pojam, samo treba znati odigrati na pravu kartu, a nije teško.
i mi inače izbjebavamo vejzbuk,al yebi ga,kad nema muda ni s nepoznatom curom na forumu pricat,onda u qurac XD
Evo me, evo me.
Vjerujem da ti se ne da čitati konverzacija sa prošle strane pa ću sažeti ovdje.
Sviđa mi se ženska, nemam muda izvući ju iz društva i upoznati se s njom pa bi ju preko čuvenoga Facebooka pozvao van.
Šta pali na vama curama?
ja glasam protiv fejsa,probaj prvo ostvarit neku komunikaciju s njom uživo,kod svake cure pali humor (čak ak je i šala loša,ispast ćeš sladak ),je da je teško zbog društva al uvijek postoji način,budi kreativan. pa tek onda fejs i dogovaranje za kavu.koliko sam shvatila vi se niste još ni upoznali,znate se sam iz viđenja(??),ak je tak,meni bi bilo čudno da mi tako neko pošalje prek fejsa poziv za van..stisni zube kako god znaš ispadni frajer pozovi je van uživo-to pokazuje da si hrabar ,ta svaka žena voli,mislim valjda...u svakom slučaju ženama je privlačno kad neko ima muda hahha xD
koja si ti carica , ali ima curki kojima nije to privlacno
4mal@ ovisi o kontekstu i značenju ''muda'' xD
hahaha torlamo malo
vidi se moj utjecaj na nju
ili ko joey u prijateljima
how you doing a treba cak odgovori !: im donig fine a on aaaaa pa ona odgovorila aaaaa ubit cu se !
p.s decki,muskarci se boje emancipiranih zena 21.st , nismo vise u 18st. jebiga moras prvi nesto poduzet i pokazat se mudonja tam pred svima kasnije ce sve lako tec
Evo me, evo me.
Šta pali na vama curama?
Razumijem ja to sve, ali jeb€mu kad nemam muda za uletavanje u društvo.
Pokopčala si dobro, znamo se iz viđenja.
Ništa, onda budem probao naći ju negdje uživo, a da nema gro frendica s njom. Nahvataju se jedna na drugu i pitaju šta nemaju dečka... Pff :)
Znam da je fejs sranje i kada god sam pokušao prek fejsa, dobio bih kiflu.
Majke ti, ak ti je frka prek fejsa, kaj bude onda kad se sretnete?
Cure vole duhovite, samouvjerene dečke, a ak ideš putem fejsa, to ti dođe ko vježba. Okolišaj, zezaj se, nasmijavaj ju, baci tu i tam koju foru kroz upoznavanje. Ti si stariji 2 godine od nje i u tim godinama ti si njoj pojam, samo treba znati odigrati na pravu kartu, a nije teško.
Znam, znam.
Inače kad mi se neka cura sviđa, dok se ne upoznamo, k'o tudum sam.
Makar ovako kad se upoznajem sa ženskama to je uglavnom vani. Drukčije je nego u školi, tj. među društvom.
i mi inače izbjebavamo vejzbuk,al yebi ga,kad nema muda ni s nepoznatom curom na forumu pricat,onda u qurac XD
Kako nemam, čekao sam da cura odgovori
chutac pa u istoj ste smjeni,to nebi trebao bit problem.samo trebaš smislit kako.evo tipa prošlo ljeto je neki tip prišao curi u kafiću tak da je uzeo led iz čaše,došao do nje i bacio ga na pod- i reko evo probili smo led ja sam davor,a ti? je da je možda nekom glupo,otrcano al lik je ostao sjedit za njenim stolom s tom curom i njenom frendicom.vjerovatno mu se i posrećilo kasnije xD. (ne hebe lijep nego uporan) ... i da vjerovatno taj strah proizlazi iz -straha zbog odbijanja,što je opet povezano s samopouzdanjem(fizič.izgledom,bla bla) jebotee kak je ovo komplicirano.ugl.ti si savršen,svi smo savršeni tako da nema tu nedostatka samopouzdanja.sam sebe pogledaj u ogledalo i suoči se.
pretvorio si me u lezbu (xD) i u muško.good job budi ponosan :P
pretvorio si me u lezbu (xD) i u muško.good job budi ponosan :P
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA ne kuzis, ja to radim iz viseg cilja, da jednog dana i "frendicu" povedes sa saobom :P
ahhahah ok to je za ljeto dobra fora al sad je zima kak da sad probije led sa snjegovicem npr. strefi je grudom u glavu i sl .
Ne kažem da je preko FB-a pozivaš van, nego čisto da razmjenite par poruke. Sljedeći put kad se sretnete uživo, lakše je popričati, pozvati je van ili što već.

ahhahah ok to je za ljeto dobra fora al sad je zima kak da sad probije led sa snjegovicem npr. strefi je grudom u glavu i sl .
pa da grudom u glavu al bitno da ju obori s nogu xD
i onda kaze evo oborio sam te sa nogu ja sam XY i tak kasnije uz zeku peku pocnu radit andjele u snjegu lol , eh te zimske gadosti XD
chutac pa u istoj ste smjeni,to nebi trebao bit problem.samo trebaš smislit kako.evo tipa prošlo ljeto je neki tip prišao curi u kafiću tak da je uzeo led iz čaše,došao do nje i bacio ga na pod- i reko evo probili smo led ja sam davor,a ti? je da je možda nekom glupo,otrcano al lik je ostao sjedit za njenim stolom s tom curom i njenom frendicom.vjerovatno mu se i posrećilo kasnije xD. (ne hebe lijep nego uporan) ... i da vjerovatno taj strah proizlazi iz -straha zbog odbijanja,što je opet povezano s samopouzdanjem(fizič.izgledom,bla bla) jebotee kak je ovo komplicirano.ugl.ti si savršen,svi smo savršeni tako da nema tu nedostatka samopouzdanja.sam sebe pogledaj u ogledalo i suoči se.
Nije toliko strah zbog odbijanja nego strah da ću se spetljat i ispast mamlaz XD najviše zbog toga što će biti bar 3 cure uz nju i stvarno moram biti ili pijan ili bih morao slušati Vucu jedno pola sata prije da me zaboli za ishod
Kao što sam rekao, kada se upoznajem sa curama to je uglavnom vani pa ju ne moram pitat da ide van samnom odmah.
I odvučem ju u busiju negdje XD
Ne kažem da je preko FB-a pozivaš van, nego čisto da razmjenite par poruke. Sljedeći put kad se sretnete uživo, lakše je popričati, pozvati je van ili što već.
Evo jednoga koji me razumije
i onda kaze evo oborio sam te sa nogu ja sam XY i tak kasnije uz zeku peku pocnu radit andjele u snjegu lol , eh te zimske gadosti XD
haha a možda pocnu radit i djecu u snijegu...ko zna
ahahhahahah
chutuc ,pa ono vježbaj vještine komuniciranja s nekom frendicom,ali kad je vidiš sl.put ono sam sebi u glavi izbroji do 3 al brzo, i sam priđi i izgovori to. ugl,nitko i ništa te neće čekati,pokreni se.
e i da onda kažu da mi kompliciramo,haha,e al moram ti priznat da mi je to sve simpatično i da mi vraća nadu da i muški imaju osjećaje
Awic
Neznam sta da izgovorim XD
Predstavit cu se, reci joj da sam ju vidio par puta na hodniku i da me zanima bi li izasla samnom van da se upoznamo!
Upali, upali, neupali, neupali, dobro kazes, ne ce me cekati!
2 mjeseca skupljam snagu da joj kazem ,napokon danas ,izadjemo vani , sve joj kazem , od a-ž i da skratim pricu , nema od toga ništa .
Koliko god sjebano se osjecao , barem sam rahatniji ,znam 100% na čemu sam
Na to sve ona i dalje ne prestaje pričati koliko joj značim , i plače i šta ja znam , ostavila mi ceduljicu u kojoj napisala " Najmanje što na ovoj planeti zelim,je zivjeti bez tebe " . Samo mi otezava stvar , tako mi je krivo sad što je ovako ispalo sve ..
Da vas sad pitam iskreno , ima li šanse kakve da učinim nešto da joj promijenim mišljenje , nije bitno koliko vremena treba , šta preporučujete da sad radim dalje ?
Upali, upali, neupali, neupali, dobro kazes, ne ce me cekati!
Neznam kolko godina imate vas dvoje, mani se fejsbuka, mobitela.. nemoj je pitat ni za broj ni za fejs.
Šanse su da će te mala sama od sebe "dizat u nebesa", (kao što ti nju dižeš) samo je pusti da si razmišlja o tebi. Ako budeš s njom komunicirao svako malo, fejs, sms, whatsupp... usrat ćeš tu "princ" sliku o sebi.
Nemoj se ništa predstavljat, šanse su 90% da zna tko si. I ovo "da se upoznamo" je bezveze. Podrazumjeva se.. Frajer si jer se puca na tebe i nemreš bit taj koji će u startu njoj bacit lopticu. Remember, ti vodiš priču.
Što manje pitaš, manje "NE" ćeš dobiti. Ako te misli odhebat, skinut će te pitao ti ili ne. "Ideš samnom na kavu?" je glupo pitanje jer si mala mora razmišljat što nije dobro jer si joj prebacio lopticu - ona odlučuje. Radije reci, "nađemo se u sub/srijedu tu i tu u 18.00" pa ti svejedno može reć ne, ali nemora razmišljat ni di, ni šta, i fokusira se na ono "s tobom" pa i da dobiješ odheb bolje sad nego da si u lažnim nadama.
Nemoj trčat oko nje ko pudlica. Davat pretjeranu pažnju, sam sebe uvlačit u frend zone (odjeb). Nema smisla s njom pisat zadaće, davat joj poklone... cilj je da je "zbariš" ne da si kupujete poklone. Zato odmah budi direktan i nemoj se vrtiti oko gluposti. Nisi bahat ni bezobrazan samo nemoj u startu bit šonjo.. Budi pristojan ali i "đek", malo bahatosti - drskosti je poželjno.
Ljepo je truditi se, kupit ovo ono, pisat porukice, al ima vremena za to kasnije kad prohodate (ako prohodate). Treba se palit na tebe, ne na poklone ili na fejs. Zato sve radi u živo koliko je to moguće.
Kad izađeš s njom prvi put van, ponesi si lizalicu i cuclaj. Em nemaš problema oko zadaha, em imaš šta raditi kad ti je dosadno pa nećeš shebat od nervoze, em ti skreće pažnju na usta pa nek gleda u usta. I dao si joj "priliku" da bude "ljuta" na tebe jer njoj nisi kupio, što je super povod da se pomirite (poljubite). Također daje jednu određenu sliku o tebi.
Nemoj sad provest vrijeme s lizalicom, to ti je samo instrument. Slušaj šta priča kad priča. Možda joj izleti (joj moj bivši.. joj moj ajfon.. i slične preserancije) pa je dobro da nema tvoj broj ili fejs dok ne budeš ziher da nije neka balavica - luđakinja (još je ne poznaš koliko sam shvatio). Tako joj i reci "možda si serijski ubojica, vještica, vampir.. - moram biti oprezan" bit će joj smješno.
U ostalom, ne mora sve dobiti odmah, neka čeka. Bit će joj slađe kad nešto dobije.
Hvala na savjetima i svemu. Tek sam sad shvatio kako to treba ici.
Danas sam ju vidio jednom i prosla je sa frendicom prije nego sam ja skuzio da je ona.
Valjda ce se ukazati prilika :|
Nego, zar nije "pitanje" za izlazak kako si ti napisao pre bahato?
Nego, zar nije "pitanje" za izlazak kako si ti napisao pre bahato?
Prijateljica sa najvećim sisama u društvu je rekla da je to najbolji način za pozivanje na spoj.
Jer TI pozivaš NJU na MJESTO zbog RAZLOGA.
Ako nemaš razlog ni mjesto zašto bi išla sa tobom?
Ionako provodi vrijeme sa prijateljicama tako da gljivi oko toga gdje otići gubiti vrijeme, pa ne želi sa dečkom raditi isto.
Zato ako još imaš sumnji/straha sjeti se da je ovaj način: APPROVED BY TITS!