The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Gman kaže...

Zar nisi malo mlad za razmišljanje o bitku postojanja?

s obzirom da i ja s time punim glavu zadnjih mjeseci i bavim se svakakvim sranjma o tome,onda nije prerano xD

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Gman kaže...

Zar nisi malo mlad za razmišljanje o bitku postojanja?

s obzirom da i ja s time punim glavu zadnjih mjeseci i bavim se svakakvim sranjma o tome,onda nije prerano xD

Time se puni glava samo zbog dosade.

Nemoj ni slučajno koju knjigu o tome pročitati! Pokvarit ćeš sam koncept.

O tome su mislili ljudi zadnjih 3000 godina. Nema mnogo stvari koje će neki mali tinejdžer dodati najvećim umovima povijesti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 14:32 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pogotovo u hrvatskoj, tu razmišljaš kako ćeš se izvuć od ovih naših sanadera xD

{#}

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

nitko nije rekao da novci nisu bitni. ali to nije uvjet za sreću. ja samo hoću reći da se ne treba zamarati samo novcima i uspjehom na poslu, jer te to često odvede s pravog puta. treba biti glup i uživati u životu, kako je netko i napisao. samo se jednom živi.

nađite si curu i uživajte u malim stvarima

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 15:27 (piksic).
17 godina
piksic kaže...

Uživam ja sa svojim malim stvarima, nać curu koju će to zadovoljit je malo teže.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 15:42 (wyks).
15 godina
The Friendzone Club

@mentalist

Pa možda da pitaš Ivu da ti bude kum. Ko zna.

@Ranko Kukumar

Zanima me (slučajno sam tebe odabro) kako dođe do te situacije da te neko frendzona? Kao, dobar si prema nekoj curi pa ona.... kako dođe do toga?

Pratim temu i taj dio nitko nije napisao, svi se žale i pitaju za savjet ali nisam skontao kako do toga dođe...

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kako dolazi do friendzone?pa naprimjer,upoznaju se 2 ljudi i postanu prijatelji,nakon nekog vremena,jedno od njih se počne sviđat ovom drugom i on želi nešto više od prijateljstva,no ova druga osoba ga i dalje smatra samo prijateljem....

15 godina
ivan dragi kaže...

@mentalist

Pa možda da pitaš Ivu da ti bude kum. Ko zna.

@Ranko Kukumar

Zanima me (slučajno sam tebe odabro) kako dođe do te situacije da te neko frendzona? Kao, dobar si prema nekoj curi pa ona.... kako dođe do toga?

Pratim temu i taj dio nitko nije napisao, svi se žale i pitaju za savjet ali nisam skontao kako do toga dođe...

Opce raširen stereotip je da tretiraš curu kao kap vode na dlanu i radi toga joj postaneš neprivlacan. Međutim istina koju vecina nikako da poveze je da problem "dobrica" nije što tretiraju cure kako bi svako ljudsko biće trebalo tretirati nego što im fale osnovne karakteristike muškarca. Samopouzdanje, muda, nepostojanje straha za iskazivanjem osjecaja oci u oci. Također je problem što vecina zbog straha oteže a cure imaju problema sa jako cudnim osjecajem ulazenja u vezu s nekim koga poznaju vec duze vrijeme. Jer tu stoji istina, ako se nije bar malo zapalilo u pocetku nije problem sto je cura frienzoneala nego sto jednostavno ne postoji nista između 2 osobe. Da postoji nebi bili samo prijatelji... simple :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

@Ranko Kukumar

U mom slučaju ako je skužila da bi mogla imati neke koristi od mene (ne nužno materijalne, može biti i druge prirode, npr. nešto vezano uz faks) a ne sviđaš joj se karakterom, izgledom, ili nečim pa ne želi u vezu, ali zato "možete ostati dobri i pomagati jedno drugome kad bude trebalo". XD

16 godina
neaktivan

Bok ljudi,može jedno padobransko pitanje pošto ulijećem ko padobranac :D
Kaj cura točno misli kad se tak dopisujete i pita te,imaš li curu? Jel to neki dobar znak ili tj.da se zanima za tebe?

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
15 godina
Rocker kaže...

Kaj cura točno misli kad se tak dopisujete i pita te,imaš li curu? Jel to neki dobar znak ili tj.da se zanima za tebe?

Ovako na prvu, vjerojatno da... 

12 godina
neaktivan
Rocker kaže...

koliko se dobro poznajete uživo?to je dobro pitanje,ali sa ženskima ne znaš jel misli ozbiljno ili pita samo onako usputno...p.s. mani se dopisivanja,izlazite uživo

15 godina
Ranko Kukumar kaže...

U mom slučaju ako je skužila da bi mogla imati neke koristi od mene (ne nužno materijalne, može biti i druge prirode, npr. nešto vezano uz faks) a ne sviđaš joj se karakterom, izgledom, ili nečim pa ne želi u vezu, ali zato "možete ostati dobri i pomagati jedno drugome kad bude trebalo". XD

>Dakle pravilno pitanje bi bilo, šta da ja napravim sebi da uopće ne dolazim u takve glupe situacije? Odnosno, ne bi pitao "jel ima nade za nas dvoje?" nego "jel ima nade za mene?"

Po ovome ispada da su za takvu situaciju krivi frajeri šta se dadnu za/ebavat da bi tu i tamo škicnuli u cice dok se mala dekloteom naginje na stol dok joj objašnjavašƒ(x)? Što je pak od starta osuđeno na propast jer neznam zašto bi itko htio bit s nekom droljores koja cicom/dupetom iskorištava napaljenog mamlaza da joj piše zadaću.

Ili nisam dobro shvatio taj pojam, odnosno kako do tog pojma uopće dođe?

vidio sam na 9gagu da stalno pišu o toj fredzone(i) i nejde mi u glavu zašto bi se (i kako bi se) itko našao u takvoj poziciji.

i onda dođem na forum i nakon 3-4 godine vidim da postoji tema sa 100 strana o tome...

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Da, pa i mi muški smo budale jer si dopustimo takvo nešto{#}

I sada kada si vidio 100 strana teme, molim te da ne shvaćaš niti jedan post u ovoj temi za ozbiljno.{#}

17 godina
ivan dragi kaže...
vidio sam na 9gagu da stalno pišu o toj fredzone(i) i nejde mi u glavu zašto bi se (i kako bi se) itko našao u takvoj poziciji.

Prihvatiti odjeb je preteško za psihu jer ne samo da je teško samo po sebi prihvatiti da si nepoželjan osobi koju idealiziraš, već je to svojevrsni opći društveni neuspjeh u društvu čiji se dobar dio zabave bazira na dobivanju onoga čega želimo uz konstantno podsjećanje da smo posebni i da se ne moramo mjenjati.

Istina je drugačija, jer ako si šupak moraš se promjeniti, vjerojantost je takva da nisi poseban, dok se svaki pristup djevojci tretira kao jedinstveni događaj nakon kojeg nema smisla živjeti.

Pogledajte filmove - u 80-ima smo imali stereotipne školarce koji su u filmu promjenili nekoliko romantičnih interesa dok se nisu na kraju poljubili sa onom pravom, dok je uvijek bio jedan lik koji se upucavao svemu što ima sise i dobio je odjeb od sve do jedne.

Odjeb je iz prihvatljivog i čestog životnog trenutka mutirao u kataklizmički problem, pa je Friendzone postao utočište onima koji su zbog 3 9gag posta od ljudi koji su na kraju "pobijedili Friendzone" odlučili da je bolje dugo vremena provoditi uz ženu koja u 99% slučajeva nikad neće promjeniti mišljenje.

Stavite se u situaciju da vam neprivlačna žena izjavi svoju ljubav.

Biste li htjeli izlaziti s njom na kavu 3 puta tjedno? Pisati zadaće? Izlaziti na koncerte?

LOL! Pa rekao bih joj luđakinjo marš, rekao sam ti ne.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

nitko nije rekao da novci nisu bitni. ali to nije uvjet za sreću. ja samo hoću reći da se ne treba zamarati samo novcima i uspjehom na poslu, jer te to često odvede s pravog puta. treba biti glup i uživati u životu, kako je netko i napisao. samo se jednom živi.

Naravno da novac nije uvijet za sreću.

15 godina
Onjegin kaže...
piksic kaže...

Naravno da novac nije uvijet za sreću.

Kako neki vole namjerno krivo shvacat stvari. Naravno da je uvjet za srecu. Nije jedini a ni glavni! U tome je cijela poanta. 

14 godina
The Friendzone Club

ja mislim da ste u off topicu {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Rocker kaže...

koliko se dobro poznajete uživo?to je dobro pitanje,ali sa ženskima ne znaš jel misli ozbiljno ili pita samo onako usputno...p.s. mani se dopisivanja,izlazite uživo

Znam to sve,još mi stalno govori kako ju impresioniram,kako sam kralj i takve stvari :D mislim da je to dobar znak

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
15 godina
The Friendzone Club
Ovako se može u nedogled. Novac nije najbitniji, ali je bitan faktor u životu.

To za friendzone. Ja to smatram ovako. Jedna osoba želi nešto više, druga želi samo prijateljstvo. A zašto? Ili zbog koristi, ili zbog nekih osobina/stvari koje ne pašu, ili jednostavno nema "kemije"

Inače, baš malo razmišljam. Ne znam jesam li jedan od rijetkih, ali ja jednostavno nebi mogao biti u vezi sa nekom zgodnom ženskom koja ima propuh u glavi i sa kojom nemam o čemu pričat, osim o glupostima.
Jer sam se stvarno naslušao priča prijatelja koji traže upravo te ili sponzoruše koje sline za autom/motorom. Možda je tako i bolje provesti mladost, pa se onda skrasiti. Ne znam.

Jak mi je jedan poznanik. Mijenja curu svaka 2-3 mjeseca. Još je čudno što svaku uredno odvede doma i upzna/sprijatelji sa starcima.
Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
dv14 kaže...

To za friendzone. Ja to smatram ovako. Jedna osoba želi nešto više, druga želi samo prijateljstvo. A zašto? Ili zbog koristi, ili zbog nekih osobina/stvari koje ne pašu, ili jednostavno nema "kemije"

Inače, baš malo razmišljam. Ne znam jesam li jedan od rijetkih, ali ja jednostavno nebi mogao biti u vezi sa nekom zgodnom ženskom koja ima propuh u glavi i sa kojom nemam o čemu pričat, osim o glupostima.
Jer sam se stvarno naslušao priča prijatelja koji traže upravo te ili sponzoruše koje sline za autom/motorom. Možda je tako i bolje provesti mladost, pa se onda skrasiti. Ne znam.

Jak mi je jedan poznanik. Mijenja curu svaka 2-3 mjeseca. Još je čudno što svaku uredno odvede doma i upzna/sprijatelji sa starcima.

ko je reko da moras biti u vezi s njom?napumpas je ko loptu i sutnes je

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
dv14 kaže...

Iskoristiš kao seljak poticaj  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
chutac kaže...
win4crazzy kaže...

Iskoristiš kao seljak poticaj {#}

Ispričaš ju ko' stari vic.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Zamrla tema :(
13 godina
protjeran
nix2811 kaže...
Zamrla tema :(

To je dobro, zači da svi hoblaju, ne?!

13 godina
neaktivan
Vrijeme je darivanja pa valjda nema nitko problema :))
16 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

Evo kad smo kod toga,što ćete pokloniti svojoj dragoj? :P

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
nix2811 kaže...

novi procesor xD

17 godina
zerocool12 kaže...
nix2811 kaže...

Obično kupim nešto bolje od Niveine plave kreme za ruke. Neki L'Oreal ili Garnier...

16 godina
neaktivan
wyks kaže...
zerocool12 kaže...
nix2811 kaže...

Obično kupim nešto bolje od Niveine plave kreme za ruke. Neki L'Oreal ili Garnier...

Da ne grebe,a? :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice