The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...
...

Bez ikakve zajebancije, al odmah sam na tebe pomislio kad sam vidio temu. :)

Da ne znam bolje rekao bih da si ti taj tipos na Neogafu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
chutac kaže...

Trebao bih tumač stručnjaka.

Dakle, jedna ženska koja mi se sviđala pred jedno godinu dana me danas pozdravila.

Stvar je u tome da sam se ja njoj javio na facebooku i krivo započeo. Rekao sam joj da ne želim ništa ozbiljno. Konjusina. Muka mi dođe kada se sjetim. I trebao sam je uživo pitati, znam. Tada nisam znao.

Uglavnom, za ženska me "blokala" na facebooku i na hodniku kada god bi me gledala, a da ja pogledam nju, smaknula bi pogled i otišla nekuda ili mi okrenula leđa. Zaključio sam da ima izrazito loše mišljenje o meni i pomirio se s time.

Ali, danas ja pišam i kada sam izašao, ona i neke frendice stoje u WC-u(ona ne puši, valjda je pratnja) i kada sam izašao, pogleda me i onim milim ženskim glasićem kaže "Book"(znate na šta mislim?). Ja si pomislim "Oh, Mjesec" kada sam ju ugledao i na njen fini pozdrav ja, konj, odzravim sa "Bok, bok"(znate ono, brzo bokbok) normalnim glasom bez smješka ili ičega.

Sad, jel me pozdravila zato što je bila na 20 cm od mene pa iz nekakve pristojnosti ili možda iz kakvog drugog, ženama karakterističnog, načina?

Nije da se nadam nečemu nego me samo tako zanima jer me do sada ignorirala, a sada me pozdravila na lijep način.

Nije to nista i meni se to dogodilo. Cura je izgledala ko andjeo bas onako sve po mojoj mjeri, a ja sam mislio da nema sanse da ona ikad bude sa mnom. Nigdje nije htjela ici bez mene, uvijek kad bi vani ili na kavi sjedili ona bi se naslonila na moje rame i ne bi se odvajala od mene. Trajalo je to jedno 3 mjeseca i na kraju je odjednom sve prestalo. Razmisljam ja zasto je odjednom sve to prestalo i shvatim da sam budala. Dan danas mi je zao sto sam to napravio, al hebiga bio sam mlad i neiskusan {#}

Nista ne osjecam prema njoj, ali to je jedna od onih u koje si uvijek zaljubljen.

Kada god je se sjetim, mislim na nju neko vrijeme.

Bilo ih je u medjuvremenu par, ali takvih da ih se ni ne sjecam, a kamo li da mislim na njih.

Ona Draga(ne zove se Draga, ovo je Draga, kao honey; codename) od prije par stranica mi zapkupi misli samo kada ju vidim. Ova ne.

Tesko mi je odluciti s kojom da probam. Ova od danas mi je posebna, ali riskantna jer sam ispao imbecil kada sam prvi puta stupio u kontakt s njom, a ova od pred par dana je "svjeza".

Ini mini majni mou...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
moderator
chutac kaže...
Tesko mi je odluciti s kojom da probam.

Go for bigger tits {#}

Smijeh

Kome treba 10$ popusta na Banggood neka se javi na PP.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Razmisljao sam, ali lako nadjem neku za karacinu, radje bih vezu.

Vjerovatno cu pricati sa objema i vidjeti koja mi vise odgovara, koja je opustenija i prijateljskiji raspolozena.

Makar imam samo 17, vise ne ganjam sise i dupe(dobro, dupe da), nego vise cjelinu.

Ako mi odgovara kao prijateljica(u vezi s njom ali da je kao prijateljica), a da je prosjecnog izgleda, radje bih bio s njom nego s nekom picokom koja me iritira.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zašto ti je rekla bok zna samo ona. Mislim da daješ previše pozornosti tome. To ne znači ni da te hoće ni da te neće. Samo znači bok.

E sad, ako ti se ona sviđa više od bilo koje druge cure i hoćeš vezu s njom, probaj. Ali nemoj da to bude samo zato jer ti je rekla bok.

Veliš da dugo misliš o njoj, onda ti se valjda stvarno sviđa. Sad si na nuli. Ono kaj je bilo prije nije bitno. Kaj budeš točno napravio, nemoj pitati nas i postupati po pravilima. Postupaj onako kako ti misliš da je ispravno. Radi i govori ono kaj osjećaš. U najgorem slučaju bude ti i dalje okretala leđa.

Losing all hope was freedom
16 godina
chutac kaže...

Vjerovatno cu pricati sa objema i vidjeti koja mi vise odgovara, koja je opustenija i prijateljskiji raspolozena.

Makar imam samo 17, vise ne ganjam sise i dupe(dobro, dupe da), nego vise cjelinu.

Ako mi odgovara kao prijateljica(u vezi s njom ali da je kao prijateljica), a da je prosjecnog izgleda, radje bih bio s njom nego s nekom picokom koja me iritira.

blago tebi.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mene zanima kako pobijediti strah od cura, tj. ne bas onaj strah kad se neceg bojis nego onaj strah di se sav unervozis i postane ti lose i samo zelis izbjec situaciju gdje bi bio s tom curom. 

Ja sam prije uvijek bio jako jako jako sramezljiv i to me uvijek sputavalo da u mladim danima (osnovna skola) imam simpatiju i napravim neke pocetke i da vidim kako sve to izgleda. Sad kad sam zavrsio srednju izgradio sam tijelo i dobio na samopouzdanju i ta sramezljivost vise i nije toliko bas prisutna al problem je u tome sto sam zbog te sramezljivosti totalno neiskusan u svakom pogledu  interakcije s curom.

Koji bi vas savjet bio, kako se rijesitit tog ''straha'' kako na neki nacin dobiti to iskustvo a da se ne izblamiram previse, jer evo cura s kojom se dopisujem hoce se nac u subotu na nekoj kavi a mene nervoza vec hvata i rado bi to izbjego, al ne zapravo ne zelim to izbjec jer cura je stvarno dobra (i iznutra a i vana :) ). Bili smo vec 2x na kavi al nikakvog kontakta niti iceg nije bilo. 

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Taj strah nije ništa čudno, pogotovo ako ti je stvarno stalo do cure. Normalno je da se bojiš kako bude to s prvom curom. Svi prolaze kroz to. Samo budi s njom, dobio budeš puno iskustva, postao ozbiljniji i više te ne bude tako strah. Nemoj se bojati da budeš u nečemu pogriješio, svatko pogriješi prvi put i iz toga nauči nešto novo. A ako je cura dobra kako si napisao, onda bude strpljiva i trudila bude se da zajedno to ispravite. I nemoj misliti da se ona ne boji i da radi sve savršeno. I ti i ona ste u sličnoj situaciji, ali ako ste jedno za drugo, ne bude nikakvih problema.

17 godina
mar123 kaže...
chutac kaže...

blago tebi.

Rugala se sova sjenici ....

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
dado2202 kaže...
mar123 kaže...
chutac kaže...

blago tebi.

pa ja bi isto bio sretan da mogu "lako nac neku za karacinu".

15 godina
neaktivan
piksic kaže...

Zašto ti je rekla bok zna samo ona. Mislim da daješ previše pozornosti tome. To ne znači ni da te hoće ni da te neće. Samo znači bok.

E sad, ako ti se ona sviđa više od bilo koje druge cure i hoćeš vezu s njom, probaj. Ali nemoj da to bude samo zato jer ti je rekla bok.

Veliš da dugo misliš o njoj, onda ti se valjda stvarno sviđa. Sad si na nuli. Ono kaj je bilo prije nije bitno. Kaj budeš točno napravio, nemoj pitati nas i postupati po pravilima. Postupaj onako kako ti misliš da je ispravno. Radi i govori ono kaj osjećaš. U najgorem slučaju bude ti i dalje okretala leđa.

Ovdje razmisljam na glas i dobijam savjete :)

Mozda joj pridjem, pitam samo jel slobodna da nekada odemo na pice i to je to. Sta bude, biti ce.

mar123 kaže...
chutac kaže...

blago tebi.

Nisi upoznat s nasim gradom.

Istina bog, nisam mislio na 1NS nego "vezu" koja se sastoji od toga da joj placam pica i da se karacimo.

17 godina
mar123 kaže...

Mislio sam da mu se rugaš za godine ...

P.S. Ako vani tražiš curu samo za "karacinu" onda moraš imati nekoliko karakteristika :

• biti zgodan
  • biti bogat
  • biti ekstremno zabavan
  • ili sve troje iznad (tony stark level)

Takvih je likova jako malo, imaju oni svoju količinu "karacine", ali na kraju krajeva takvi izleti ti više odnose nego donose. Danas u doba ekstremne informacijske povezanosti sve se zna, sve se sazna. Kasnije će ti biti samo teže pronaći nekog pravog (kad ti konstantne "karacine" dosadi, a vjeruj mi, hoće).

Najbolje ti je kod izlazaka izaći van i zabaviti se, a ako usput upoznaš nekog još bolje, najgore je izlaziti sa ciljem da nešto pronađeš, jer u 90% slučajeva nači ćeš samo desanku na kraju večeri.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
mar123 kaže...
dado2202 kaže...
mar123 kaže...
chutac kaže...

blago tebi.

dođeš u vanilu u varaždin, DOSLOVNO od pet cura, jedna bi se upustila u "odnose" za novce. jedanput su do mene i frenda došle dvije "cure" i rekle da ako ima platimo sex on the beach (50 kn) da im možemo radit šta hoćemo. i frend kako je bio pijan, završio s njima u autu nakon kaj su popile taj sex on the beach (koji im je on platio). 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

dođeš u vanilu u varaždin, DOSLOVNO od pet cura, jedna bi se upustila u "odnose" za novce. jedanput su do mene i frenda došle dvije "cure" i rekle da ako ima platimo sex on the beach (50 kn) da im možemo radit šta hoćemo. i frend kako je bio pijan, završio s njima u autu nakon kaj su popile taj sex on the beach (koji im je on platio). 

Jel ti sad zao? {#}

14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Ko bi te danas odvezo kući pijanog...dobre neke cure {#}

16 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Di je ta vanila u VZ-u? Frend me hebe da odemo jednom do VZ-a van,pa bi mogli sad otic pogledat :D...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
zerocool12 kaže...
bullyq14 kaže...

Di je ta vanila u VZ-u? Frend me hebe da odemo jednom do VZ-a van,pa bi mogli sad otic pogledat :D...

To ti je odma dole pored stadiona (ne Slobode). Prođeš varaždinske bazene i dok dođeš do stadiona Varteks vidiš odma uz njega veliki parking i svjetla, To ti je ta Vanila nedavno preuređena donedavno bivša Aqua. ;)

16 godina
neaktivan
Pero kaže...
zerocool12 kaže...
bullyq14 kaže...

To ti je odma dole pored stadiona (ne Slobode). Prođeš varaždinske bazene i dok dođeš do stadiona Varteks vidiš odma uz njega veliki parking i svjetla, To ti je ta Vanila nedavno preuređena donedavno bivša Aqua. ;)

O.o, nisam znao da su aqu zatvorili,zato mi bilo cudno, bio sm tamo jednom zgadilo mi se i nikad vise... Hvala :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:14 (zerocool12).
13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ta Vanilla ti je teška seljačija, a cure su ti nikakve. Odi rađe u neki drugi klub. Znam da nije u VZ baš bajno, ali ima puno boljih mjesta.

sorry na off.t

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Skoknete do Cakovca i provedete se 10x bolje.

15 godina
The Friendzone Club

ili ostanemo u zagrebu i provedemo se jos bolje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Skoknete do Cakovca i provedete se 10x bolje.

U Ck sam skoro svaki vikend i nije mi baš neš više..Ustvari od klubova nijedan baš ne volim (taboo je raj za seljačine) osim podrooma, al zato su kafići uredu - Rock Caffe,Hrast i Baza a i u Prostoru znaju imati dobre koncerte..

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ili ostanemo u zagrebu i provedemo se jos bolje

Nisam pratio gore. Nemate kuda ici onda {#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:30 (peterstern9).
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dolazim. I dijelim besplatne savjete.

15 godina
piksic kaže...

Dolazim. I dijelim besplatne savjete.

blago nama...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
The Friendzone Club

da, taboo i vanila su ista branša, od glazbe (cajkuše) do seljačića s dvije kile gela, košuljom raskopčanom do pupka i naravno krunica oko vrata. 

LOL EU Nordic and East: InvisoO
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel vam poznato ovo,hehe {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
big_guy kaže...

Jel vam poznato ovo,hehe {#}

ja njoj ljubavi, a ona meni seen, ja njoj volim te, a ona meni opet seen i evo tako se dopisujemo vec par dana

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ispričavam se na off-topicu prijatelji. Pitanje za petersterna9, da li se plaća upad?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice