Ma koji ww3 amerikanci nisu još ni završili u lraku a svi dobro znamo da nemože biti rata bez amera.
Nerviraju me glupi novinari i njihove neistine.
Ma koji ww3 amerikanci nisu još ni završili u lraku a svi dobro znamo da nemože biti rata bez amera.
Nerviraju me glupi novinari i njihove neistine.
I'm ok, jedino me sada ovaj excel nervira...
Nervira me to što me smatraju pametnjakovićom samo zato jer se interesiram za informatiku, politiku, elektroniku...
Nervira me Chrome koji mi konstantno pokazuje da se neki bog učitava, a takvom nečemu ni traga.
nerviraju me idioti koji pišu test, i u prilici su da ti kažu odgovor na neko pitanje, al' ne, on nema pojma, on ništa ne zna, on će dobiti 1... I onda 5 dobi.. Ma instant eutanazija za takve
Nerviraju me glupa sjedala u autobusu u 16:15 na kojim nemoš ko čovjek sjedit...
Nervira me Chrome koji mi konstantno pokazuje da se neki bog učitava, a takvom nečemu ni traga.
nerviraju me idioti koji pišu test, i u prilici su da ti kažu odgovor na neko pitanje, al' ne, on nema pojma, on ništa ne zna, on će dobiti 1... I onda 5 dobi.. Ma instant eutanazija za takve
Nerviraju me glupa sjedala u autobusu u 16:15 na kojim nemoš ko čovjek sjedit...
Opera ti to nebi radila
Život je prekratak da bi se nervirao od sitnih stvari, nebitnih događaja i nebitnih ljudi...
Vec sam mislio lupati po ruteru i optičkom ruteru (kako god se zove) BTNETA...
gledam ti konfiguraciju i ovo za HDD mi se cini nestvarnim
OT: Nervira me kad mi neko prisloni mobitel na usi a ono pusta cajke
Nervira me kad mi netko nadmece njegovu glazbu,primjer ide tip gradom i sluša cajke ili nešto na zvučnik od moba.Pa stavi slušalice isuse
Nervira me što kad odgovaram biologiju mene pita cijelu knjigu a frenda iz razreda 3 pitanja
Nervira me kad mi netko nadmece njegovu glazbu,primjer ide tip gradom i sluša cajke ili nešto na zvučnik od moba.Pa stavi slušalice isuse
Nervira me što kad odgovaram biologiju mene pita cijelu knjigu a frenda iz razreda 3 pitanja
She's got a thing for you...
Prokleti tinejđeri. Dođe mi da zgrabim najbližu letvu i umlatim ih po njihovim glupim glavama. Čak i kad odrastu i opamete se, dođu novi, jednako glupi :)
Dajte, ono, stavite proklete slušalice. Ne moraju svi slušati Korn, cajke ili house.
Nervira me to što me smatraju pametnjakovićom samo zato jer se interesiram za informatiku, politiku, elektroniku...
Upravo tako,meni ej jedan lik ove godine u razredu rekao kako sam ja pametan jer sam uspio ugasiti digitron(da digitron/kalkulator). Nemogu vjerovat,nitko ne zna ugasiti digitron jer ima kompliciranu tipku 2nd/Shift.
Mene živcira kad tata reže čajnu po svom kosom stilu pa je ja moram ispravljat :D
Upravo tako,meni ej jedan lik ove godine u razredu rekao kako sam ja pametan jer sam uspio ugasiti digitron(da digitron/kalkulator). Nemogu vjerovat,nitko ne zna ugasiti digitron jer ima kompliciranu tipku 2nd/Shift.
Mene živcira kad tata reže čajnu po svom kosom stilu pa je ja moram ispravljat :D
kakav je to razred kad samo ti znas ugasit digitron.
Ma to i radi samo da bi privukao pozornost i nervirao nekoga, ne nerviraj se oko takvih gluposti
LOL! Ma ne. :-) Sto vas to tol'ko dira? I zasto bih se ja trebao objasnjavati?
It's just a fuckin' button...
LOL! Ma ne. :-) Sto vas to tol'ko dira? I zasto bih se ja trebao objasnjavati?
It's just a fuckin' button...
NE SLAŽEM SE :P
Senzacionalno, again... Onda bi bilo bolje da se vrate na Morrowind, pa veo me Balmora dolazim...
Nervira me kad mi ljudi ne govore da ne jedem nešto svaki dan(jedem kuhana jaja svaki dan jer dižem utege i vježbam i nastojim unjeti što više proteina).
Kad se ljudi bez razloga ponašaju bahato prema meni(danas mi je došlo da jednog takvog opalim u lice šakom pred svima,ja pokušam biti dobar prema njemu,a on se ponaša ko da sam neki glupan).
Ljude koji mi ne znaju ljepo reći što uzrokuje moju suprotnu reakciju na ono što traže.
Još ima puno stvari za navesti.
mene nervira fug t-šrot jer mi svako malo sve usporeno i otvaraju mi se stranice cijelu vječnost,nervira me šef na poslu i još malo i mogel bi dobiti po p
ki i nervira me kaj smo u takvom k
u u ovoj državi
mene nervira fug t-šrot jer mi svako malo sve usporeno i otvaraju mi se stranice cijelu vječnost,nervira me šef na poslu i još malo i mogel bi dobiti po p
ki i nervira me kaj smo u takvom k
u u ovoj državi
i meni je danas tako, jedino mi ovaj bug.hr radi kako treba
eto neradi, nisam gledao previse okolo, prvo sam mislio da je do Opere, ali sam onda sam sebi rekao: '' Ne budali, ipak je Opera bila i ostala najbrži browser.''
znam za to, ali mi kaže Opera da mi je internet normalne brzine i da mi netreba, a i speed testovi pokazuju da su mi brzine normalne, svejedno cu ja nju ukljuciti
edit: vid vraga, sad radi kako treba, Opera FTW!
edit 2: Opera turbo neradi kako spada u ovoj beti, ostaje ugašena
ma nije problem sa bug.hr, nego jednostavno ponekad dobijem nedostupne stranice i slične stvari, ipak je to beta još, a nisam jedini sa tim problemom, a ni nesmeta mi sto je ovako sporo
ma meni smeta... htio sam nekoga ubiti... sada bar mogu surfati... NERVIRA ME mala zastupljenost opere...