Što vas najviše nervira... zaključana tema

poruka: 788
|
čitano: 108.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Što vas najviše nervira...

Ma koji ww3 amerikanci nisu još ni završili u lraku a svi dobro znamo da nemože biti rata bez amera.{#}

Nerviraju me glupi novinari i njihove neistine.

17 godina
neaktivan
RE: Što vas najviše nervira...
Mene nervira što mi je odjednom propusnost prema svijetu... mala... youtube mi se učitava više od minute, last.fm svako malo bufferira... is it just me?
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Mene nervira što mi je odjednom propusnost prema svijetu... mala... youtube mi se učitava više od minute, last.fm svako malo bufferira... is it just me?

I'm ok, jedino me sada ovaj excel nervira...

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran

Nervira me to što me smatraju pametnjakovićom samo zato jer se interesiram za informatiku, politiku, elektroniku...

Slobodno klikni HVALA! Besplatno je...
15 godina

Nervira me Chrome koji mi konstantno pokazuje da se neki bog učitava, a takvom nečemu ni traga.

nerviraju me idioti koji pišu test, i u prilici su da ti kažu odgovor na neko pitanje, al' ne, on nema pojma, on ništa ne zna, on će dobiti 1... I onda 5 dobi.. Ma instant eutanazija za takve {#}

Nerviraju me glupa sjedala u autobusu u 16:15 na kojim nemoš ko čovjek sjedit...

@Enlightened Ima nas više

Acta, non verba.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 17:59 (The Unforgiven).
16 godina
The Unforgiven kaže...

Nervira me Chrome koji mi konstantno pokazuje da se neki bog učitava, a takvom nečemu ni traga.

nerviraju me idioti koji pišu test, i u prilici su da ti kažu odgovor na neko pitanje, al' ne, on nema pojma, on ništa ne zna, on će dobiti 1... I onda 5 dobi.. Ma instant eutanazija za takve  {#}

Nerviraju me glupa sjedala u autobusu u 16:15 na kojim nemoš ko čovjek sjedit...

Opera ti to nebi radila  {#}

15 godina

Život je prekratak da bi se nervirao od sitnih stvari, nebitnih događaja i nebitnih ljudi...

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice... Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

@Enlightened Ima nas više

Vec sam mislio lupati po ruteru i optičkom ruteru (kako god se zove) BTNETA...

16 godina

Najviše me trenutno nervira VirtUoso jer u ovoj temi na baš svaku poruku mora staviti "Ne slažem se", a ne govori ništa zašto i što mu to točno smeta u toj temi.

14 godina
neaktivan

gledam ti konfiguraciju i ovo za HDD mi se cini nestvarnim{#}

OT: Nervira me kad mi neko prisloni mobitel na usi a ono pusta cajke

16 godina
neaktivan

Nervira me kad mi netko nadmece njegovu glazbu,primjer ide tip gradom i sluša cajke ili nešto na zvučnik od moba.Pa stavi slušalice isuse{#}

Nervira me što kad odgovaram biologiju mene pita cijelu knjigu a frenda iz razreda 3 pitanja{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Nervira me kad mi netko nadmece njegovu glazbu,primjer ide tip gradom i sluša cajke ili nešto na zvučnik od moba.Pa stavi slušalice isuse{#}

Nervira me što kad odgovaram biologiju mene pita cijelu knjigu a frenda iz razreda 3 pitanja{#}

She's got a thing for you...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:01 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
Jebasu123 kaže...

Prokleti tinejđeri. Dođe mi da zgrabim najbližu letvu i umlatim ih po njihovim glupim glavama. Čak i kad odrastu i opamete se, dođu novi, jednako glupi :)

Dajte, ono, stavite proklete slušalice. Ne moraju svi slušati Korn, cajke ili house.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
beno101 kaže...

Nervira me to što me smatraju pametnjakovićom samo zato jer se interesiram za informatiku, politiku, elektroniku...

Upravo tako,meni ej jedan lik ove godine u razredu rekao kako sam ja pametan jer sam uspio ugasiti digitron(da digitron/kalkulator). Nemogu vjerovat,nitko ne zna ugasiti digitron jer ima kompliciranu tipku 2nd/Shift.

Mene živcira kad tata reže čajnu po svom kosom stilu pa je ja moram ispravljat :D

14 godina
neaktivan
Keops kaže...
beno101 kaže...

Upravo tako,meni ej jedan lik ove godine u razredu rekao kako sam ja pametan jer sam uspio ugasiti digitron(da digitron/kalkulator). Nemogu vjerovat,nitko ne zna ugasiti digitron jer ima kompliciranu tipku 2nd/Shift.

Mene živcira kad tata reže čajnu po svom kosom stilu pa je ja moram ispravljat :D

kakav je to razred kad samo ti znas ugasit digitron. 

16 godina
Izzy kaže...

Najviše me trenutno nervira VirtUoso jer u ovoj temi na baš svaku poruku mora staviti "Ne slažem se", a ne govori ništa zašto i što mu to točno smeta u toj temi.

Ma to i radi samo da bi privukao pozornost i nervirao nekoga, ne nerviraj se oko takvih gluposti {#}

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
neaktivan
mene nervira bethesda pošto će i u TES 5 koristiti gambryo engine.....

Hebote koliko idiot možeš biti da rabiš taj idiotski engine još koji puta...
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Izzy kaže...

Ma to i radi samo da bi privukao pozornost i nervirao nekoga, ne nerviraj se oko takvih gluposti {#}

LOL! Ma ne. :-)  Sto vas to tol'ko dira? I zasto bih se ja trebao objasnjavati?

It's just a fuckin' button...

A man without a religion is like a fish without a bicycle
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
xxxxx kaže...
Izzy kaže...

Ma to i radi samo da bi privukao pozornost i nervirao nekoga, ne nerviraj se oko takvih gluposti  {#}

LOL! Ma ne. :-)  Sto vas to tol'ko dira? I zasto bih se ja trebao objasnjavati?

It's just a fuckin' button...

NE SLAŽEM SE :P

15 godina
mene nervira bethesda pošto će i u TES 5 koristiti gambryo engine.....

Hebote koliko idiot možeš biti da rabiš taj idiotski engine još koji puta...

Senzacionalno, again... Onda bi bilo bolje da se vrate na Morrowind, pa veo me Balmora dolazim...

16 godina
neaktivan

Nervira me kad mi ljudi ne govore da ne jedem nešto svaki dan(jedem kuhana jaja svaki dan jer dižem utege i vježbam i nastojim unjeti što više proteina).

Kad se ljudi bez razloga ponašaju bahato prema meni(danas mi je došlo da jednog takvog opalim u lice šakom pred svima,ja pokušam biti dobar prema njemu,a on se ponaša ko da sam neki glupan).

Ljude koji mi ne znaju ljepo reći što uzrokuje moju suprotnu reakciju na ono što traže.

Još ima puno stvari za navesti.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

mene nervira fu{#}g t-šrot jer mi svako malo sve usporeno i otvaraju mi se stranice cijelu vječnost,nervira me šef na poslu i još malo i mogel bi dobiti po p{#}ki i nervira me kaj smo u takvom k{#}u u ovoj državi

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
jura kaže...

mene nervira fu{#}g t-šrot jer mi svako malo sve usporeno i otvaraju mi se stranice cijelu vječnost,nervira me šef na poslu i još malo i mogel bi dobiti po p{#}ki i nervira me kaj smo u takvom k{#}u u ovoj državi

i meni je danas tako, jedino mi ovaj bug.hr radi kako treba

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:22 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
pa rekao si maloprije da ti dobro radi???

AJME ne kuzim sto im je sada palo? serveri?
16 godina
pa rekao si maloprije da ti dobro radi???

AJME ne kuzim sto im je sada palo? serveri?

eto neradi, nisam gledao previse okolo, prvo sam mislio da je do Opere, ali sam onda sam sebi rekao: '' Ne budali, ipak je Opera bila i ostala najbrži browser.''

17 godina
neaktivan
EJ MIND... nećeš mi vjerovati ali našao sam način kako zaobici ovo usporenje...

klikni i aktiviraj operu turbo...

probaj sada...
16 godina
EJ MIND... nećeš mi vjerovati ali našao sam način kako zaobici ovo usporenje...

klikni i aktiviraj operu turbo...

probaj sada...

znam za to, ali mi kaže Opera da mi je internet normalne brzine i da mi netreba, a i speed testovi pokazuju da su mi brzine normalne, svejedno cu ja nju ukljuciti

edit: vid vraga, sad radi kako treba, Opera FTW!

edit 2: Opera turbo neradi kako spada u ovoj beti, ostaje ugašena

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:30 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Ma gle... ovako napravi kad imas problema s bug forumom i turboom...

otvori new window... tamo stavi opera turbo...

i onda... voila :) tamo surfas na drugim stranicama (youtube ti nece ici ucitavanje videa), a vamo na bug.hr
16 godina
Ma gle... ovako napravi kad imas problema s bug forumom i turboom...

otvori new window... tamo stavi opera turbo...

i onda... voila :) tamo surfas na drugim stranicama (youtube ti nece ici ucitavanje videa), a vamo na bug.hr

ma nije problem sa bug.hr, nego jednostavno ponekad dobijem nedostupne stranice i slične stvari, ipak je to beta još, a nisam jedini sa tim problemom, a ni nesmeta mi sto je ovako sporo

17 godina
neaktivan

ma meni smeta... htio sam nekoga ubiti... sada bar mogu surfati... NERVIRA ME mala zastupljenost opere...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 19:34 (EnlightenedPhoenix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice