Nema Weky-ja pa ću morati umjesto njega:
"Nervira me Mato"
"Nervira me Mato"
"Nervira me Mato"
a jesi lik
E, sad sam se sjetio! Ide mi na žifce kad pitam nešto na forumu, pa onda mi tema ima sto čitanja, a nitko mi ništa ne odgovara Morao bih se zabrinuti, vjerojatno imam jako glupa pitanja...
nerviraju me:
reklame
mrzitelji ljevaka i oni koji ismijavaju ljevake(ja sam ljevak)
ljudi koji su savrseni samo zato sto treniraju nogomet(nisam mrzitelj ngometasa dapace ali neki se stvarno moraju sabrat)
licemjeri
dvolicni ljudi
kad mi neko pirne dim od cigarete u facu
kad mi neko kaze da sam luzer sam zato sto treniram borilacke vjestine i zato sto sam gamer
kad se neko narolja u subotu pa to svi moraju znati i qurce se time pred svima
kad me neko cijelo vrijeme ispituje "oces se tuc?"
kad netko napise "hrvacki" umjeto "hrvatski"
kad neko kaze "ovo ide na fejs"
i jos mnogo toga
Nervira me to sto kada izvadim zvake u skoli, odjednom upoznajem nove ljude?
Ljevaci FTW! Btw gdje ti zivis ako te ismijavaju jer si ljevak, u kojem ste stoljecu? xD
idem u jednu tehnicku skolu pa mi cijelo vrijeme neki stariji nastavnici govore da idem u krivu skolu sam zato sto sve radim na malo drukciji naci
Nervira me to sto kada izvadim zvake u skoli, odjednom upoznajem nove ljude?
Ljevaci FTW! Btw gdje ti zivis ako te ismijavaju jer si ljevak, u kojem ste stoljecu? xD
pogotovo ženske ....odma horda se stvori
Živcira me kad me ženska pita za žvake jer je pušila.( Ako ima 25kn za Marlboro Red Flavour, ne može li naći još 3 kn za žvake?
Živcira me kad me ženska pita za žvake jer je pušila.( Ako ima 25kn za Marlboro Red Flavour, ne može li naći još 3 kn za žvake?
Možd nisu cigarete u pitanju just sayin.. sarkazam
Nisu UVIJEK, ali najčešće jesu nažalost...(kad me onim ljiepim dahom pita:"Imaš žvaku?", dam joj samo da se makne od mene čim prije...
Nervira me kad netko otvori temu npr o GTX460, a već postoji 20 tema o njoj...
Nisu UVIJEK, ali najčešće jesu nažalost...(kad me onim ljiepim dahom pita:"Imaš žvaku?", dam joj samo da se makne od mene čim prije...
i ona razglasi po cijeloj školi pa onda moraš bježat ko ovaj lik
nerviraju me:
reklame
1.)mrzitelji ljevaka i oni koji ismijavaju ljevake(ja sam ljevak)
2.)ljudi koji su savrseni samo zato sto treniraju nogomet(nisam mrzitelj ngometasa dapace ali neki se stvarno moraju sabrat)
licemjeri
dvolicni ljudi
3.)kad mi neko pirne dim od cigarete u facu
kad mi neko kaze da sam luzer sam zato sto treniram borilacke vjestine i zato sto sam gamer
kad se neko narolja u subotu pa to svi moraju znati i qurce se time pred svima
4.)kad me neko cijelo vrijeme ispituje "oces se tuc?"
kad netko napise "hrvacki" umjeto "hrvatski"
5.)kad neko kaze "ovo ide na fejs"
i jos mnogo toga
1. to mi je tako retardirano dok me pitaju kako mogu s lijevom držat miš, pisati...pa isto ko i dešnjaci, meni je lijeva glavna i nema tu šta bit čudno. a da mi njih pitamo kako mogu pisat desnom?
2.sportaši, misle da su vrh društva...većina "faca" i tako orijentiranih likova ima samo jedno-ne imat ništa u životu..
3.jao, kak to mrzim
4.svaki dan to čujem
5.također
1. to mi je tako retardirano dok me pitaju kako mogu s lijevom držat miš, pisati...pa isto ko i dešnjaci, meni je lijeva glavna i nema tu šta bit čudno. a da mi njih pitamo kako mogu pisat desnom?
2.sportaši, misle da su vrh društva...većina "faca" i tako orijentiranih likova ima samo jedno-ne imat ništa u životu..
3.jao, kak to mrzim
4.svaki dan to čujem
5.također
Istina, nego... nekak mi se čini da ima puno nas ljevaka na ovom forumu
Btw ja samo u bilj. pišem lijevom, sve drugo radim s desnom rukom, čak i kad na ploču pišem, pišem desnom rukom, držim miš desnom rukom.
I držim vilicu u desnoj ruci a nož u lijevoj (no mogu ih zamijenit i svejedno jest s lakoćom)
Jesam ja neka vrsta ambidekstera ili? I sad me nervira što nema prigodnog "zamišljenog smajlića" za ovo...
Kad moram na WC,a netko je vec unutra
Kad moram na WC u skoli
1.Mrzim kad nastavnica matematika rekne neku glupost koja nema veze sa humorom a onda se streberi i uvlaciguze nazor smiju da bi se joj svidjeli.
2.Mrzim kad neko mljašće (odma bi mu bokserom u zube!!!)
3.Mrzim kad mi baba hrče iako sam joj 400.000 puta rekao da ne hrče
4.Mrzim kad se ljubim s curom u usta a ona neda da je uhvatim za dupe
5.Mrzim huligane i nasilnike
6.Mrzim idiote koji stalno brbljaju na casu a nisu ni smijesni i samo smetaju (ako zelis zasmijat nastavnika,fora mora biti smijesna)
7.Mrzim kad ljudi smrde (iz usta moze proc al kad smrdi cijelo tijelo to je stavrno sramota)
8.Mrzim uzvike tipa "Ubi Srbina","Noz kolac Jasenovac","Noz zica Srebrenica","Kalas kuka Banjaluka" itd...
9.Mrzim HG Spot
10.Mrzim kad se reklame pojave u najzanimljivijem dijelu filma pa se film vrati za 10 minuta
1.Mrzim kad nastavnica matematika rekne neku glupost koja nema veze sa humorom a onda se streberi i uvlaciguze nazor smiju da bi se joj svidjeli.
6.Mrzim idiote koji stalno brbljaju na casu a nisu ni smijesni i samo smetaju (ako zelis zasmijat nastavnika,fora mora biti smijesna)
7.Mrzim kad ljudi smrde (iz usta moze proc al kad smrdi cijelo tijelo to je stavrno sramota)
8.Mrzim uzvike tipa "Ubi Srbina","Noz kolac Jasenovac","Noz zica Srebrenica","Kalas kuka Banjaluka" itd...
9.Mrzim HG Spot
10.Mrzim kad se reklame pojave u najzanimljivijem dijelu filma pa se film vrati za 10 minuta
Za takve ljude postoji ovo
9.Mrzim HG Spot
Za takve ljude postoji ovo
Nemoj me nabrijavati ubicu jednoga seljaka iz mog raz. sto mljasce stalno
nervira me kada skidam nesta i stane na 90-99% :S
Mrzim kada mi netko kaže da nešto ovako radim, a minutu poslije oni rade na neki drugi način.
Mrzim kad kupim grafu za 2200kn i mislim da sam super prošo, a drugi dan je 1800..
Kad moram na WC u skoli
Rađe bi se u gaće sasro nego u školi išao Mislim da bi bilo više higijenski
Nego...
Zahvaljujem svima koji su mi slali chaiiN mailove, poruke whatever ... Jer, zahvaljujući vašoj dobroti :
1. Chat mi je zaštekao već 175. puta zajedno s cijelim Firefoxom a garancijom za PC su si moć obrisat guzicu ako ovako nastavi pošto ga restartam svake 2 minute!
2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesreće i umro dosad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosljedjivao ko' zna kamo već.
3. Kad izlazim iz radnje ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu organa.
4. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslati mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvijek 8 godina.
5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad.
6. Saznao sam recept za vjecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati lijevom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu.
7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.
8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih Bijeloruskih vjeverica.
9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih djela Dalaj-Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.
Jos jednom, HVALA SVIMA!
Možemo dalje
To je to zasada, mislim da ću ovo redovito updateati po svoj prilici
Kad moram na WC u skoli
Rađe bi se u gaće sasro nego u školi išao Mislim da bi bilo više higijenski
Nego...
Zahvaljujem svima koji su mi slali chaiiN mailove, poruke whatever ... Jer, zahvaljujući vašoj dobroti :
1. Chat mi je zaštekao već 175. puta zajedno s cijelim Firefoxom a garancijom za PC su si moć obrisat guzicu ako ovako nastavi pošto ga restartam svake 2 minute!
2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesreće i umro dosad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosljedjivao ko' zna kamo već.
3. Kad izlazim iz radnje ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu organa.
4. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslati mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvijek 8 godina.
5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad.
6. Saznao sam recept za vjecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati lijevom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu.
7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.
8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih Bijeloruskih vjeverica.
9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih djela Dalaj-Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.
Jos jednom, HVALA SVIMA!
Možemo dalje
To je to zasada, mislim da ću ovo redovito updateati po svoj prilici
Pazi se, mene je moj(sada pokojni) , 70kg mješanac njemačkog ovčara i rotvajlera, ugrizo za glavu, posljedica: 16 šavova...
Pazi se, mene je moj(sada pokojni) , 70kg mješanac njemačkog ovčara i rotvajlera, ugrizo za glavu, posljedica: 16 šavova...
Ma ugrizlo i ovo đubre moje već, za usnicu, nema trajnih poslejdica, samo što je to pas od cca 20 cm i 5 kila... Al' svejedno bi ga najradije van zakovitlao kad zareži na mene...
Nego, možemo dalje s updateom...
Dnevnik na Novoj večeras.. Prva i naravno senzacionalna vijest je ta da je papa dozvolio upotrebu kondoma! I to je sad glavna vijest večernjeg dnevnika?! Koga boli qrac? Koda ga je itko sa imalo mozga slušao in the first place.
I onda druga vijest, mislim da nije bila Nova nego nešto prije, al uglavnom, dolazak pape u RH opet, kako smo blagoslovljeni i počašćeni što neki papa po n-ti put dolazi u RH. Isti onaj papa za čije fucking odijelo, kutu, štajaznam kako se zove to više u što je obučen bi se moglo nahraniti osrednje selo u Africi. I ista RH u kojoj je stopa nezaposlenosti viša no ikad, u kojoj ljudi idu na posao bez da dobivaju plaće par mjeseci, a još su i sretni da imaju taj posao. Ali ljudi, papa dolazi, pazite, PAPA, hebo ovo ostalo kad se on udostojio doći... Daj molim te *puke*
Da ne govorimo o šeherezadi na naslovnim stranama informativnih portala i slično.
Fuck, tek sad shvaćam kolko stvari me *ebe a da nisam ni znao.
Kada mi na wipidu pise "this video is in conversion queqe" pol sata :/
eh kakvi su vam to psi moj mene nebi ugrizao osim ako mu to ne kazem
Zivcira me to sto mi se slomio prst na ruci kad me je skolski prijatelj gadjao stolicom pa nisam svirao gitaru mjesec dana i jos mjesec nisam normalno, a ja ga nisam istukao na vrijeme.