Što vas najviše nervira... zaključana tema

poruka: 788
|
čitano: 103.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što vas najviše nervira...

Nema Weky-ja pa ću morati umjesto njega:

"Nervira me Mato" {#}

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
protjeran
RE: Što vas najviše nervira...
on je bio jedna veoma nervozna individua...
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Nema Weky-ja pa ću morati umjesto njega:

"Nervira me Mato" {#}

{#}  a jesi lik

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
15 godina
protjeran

E, sad sam se sjetio! Ide mi na žifce kad pitam nešto na forumu, pa onda mi tema ima sto čitanja, a nitko mi ništa ne odgovara {#}Morao bih se zabrinuti, vjerojatno imam jako glupa pitanja...

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
14 godina
neaktivan

nerviraju me:
reklame
mrzitelji ljevaka i oni koji ismijavaju ljevake(ja sam ljevak)
ljudi koji su savrseni samo zato sto treniraju nogomet(nisam mrzitelj ngometasa dapace ali neki se stvarno moraju sabrat)
licemjeri
dvolicni ljudi
kad mi neko pirne dim od cigarete u facu
kad mi neko kaze da sam luzer sam zato sto treniram borilacke vjestine i zato sto sam gamer
kad se neko narolja u subotu pa to svi moraju znati i qurce se time pred svima
kad me neko cijelo vrijeme ispituje "oces se tuc?"
kad netko napise "hrvacki" umjeto "hrvatski"
kad neko kaze "ovo ide na fejs"

i jos mnogo toga{#}

14 godina
neaktivan

Nervira me to sto kada izvadim zvake u skoli, odjednom upoznajem nove ljude?

Ljevaci FTW!   Btw gdje ti zivis ako te ismijavaju jer si ljevak, u kojem ste stoljecu? xD

The ONE and ONLY!
14 godina
neaktivan

idem u jednu tehnicku skolu pa mi cijelo vrijeme neki stariji nastavnici govore da idem u krivu skolu sam zato sto sve radim na malo drukciji naci{#}

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Nervira me to sto kada izvadim zvake u skoli, odjednom upoznajem nove ljude? 

Ljevaci FTW!   Btw gdje ti zivis ako te ismijavaju jer si ljevak, u kojem ste stoljecu? xD

pogotovo ženske {#}....odma horda se stvori {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:12 (Krešo91).
15 godina
neaktivan

Živcira me kad me ženska pita za žvake jer je pušila.( Ako ima 25kn za Marlboro Red Flavour, ne može li naći još 3 kn za žvake?{#}

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
16 godina
Plahi kaže...

Živcira me kad me ženska pita za žvake jer je pušila.( Ako ima 25kn za Marlboro Red Flavour, ne može li naći još 3 kn za žvake?{#}

Možd nisu cigarete u pitanju{#} just sayin.. sarkazam

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Plahi kaže...

Nisu UVIJEK, ali najčešće jesu nažalost...{#}(kad me onim ljiepim dahom pita:"Imaš žvaku?", dam joj samo da se makne od mene čim prije...{#}

15 godina
neaktivan

Nervira me kad netko otvori temu npr o GTX460, a već postoji 20 tema o njoj...

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
Jebasu123 kaže...
Plahi kaže...

Nisu UVIJEK, ali najčešće jesu nažalost...{#}(kad me onim ljiepim dahom pita:"Imaš žvaku?", dam joj samo da se makne od mene čim prije...{#}

i ona razglasi po cijeloj školi pa onda moraš bježat ko ovaj lik

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:05 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Nervira me 1001 noć...

Nerviraju me ljudi koji misle da ljudska bica nemaju ograničenja...

I nerviraju me oni koji podcjenjuju ljudski mozak...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
omega123 kaže...

nerviraju me:
reklame
1.)mrzitelji ljevaka i oni koji ismijavaju ljevake(ja sam ljevak)
2.)ljudi koji su savrseni samo zato sto treniraju nogomet(nisam mrzitelj ngometasa dapace ali neki se stvarno moraju sabrat)
licemjeri
dvolicni ljudi
3.)kad mi neko pirne dim od cigarete u facu
kad mi neko kaze da sam luzer sam zato sto treniram borilacke vjestine i zato sto sam gamer
kad se neko narolja u subotu pa to svi moraju znati i qurce se time pred svima
4.)kad me neko cijelo vrijeme ispituje "oces se tuc?"
kad netko napise "hrvacki" umjeto "hrvatski"
5.)kad neko kaze "ovo ide na fejs"

i jos mnogo toga{#}

1. to mi je tako retardirano dok me pitaju kako mogu s lijevom držat miš, pisati...pa isto ko i dešnjaci, meni je lijeva glavna i nema tu šta bit čudno. a da mi njih pitamo kako mogu pisat desnom?

2.sportaši, misle da su vrh društva...većina "faca" i tako orijentiranih likova ima samo jedno-ne imat ništa u životu..

3.jao, kak to mrzim

4.svaki dan to čujem

5.također

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

1. to mi je tako retardirano dok me pitaju kako mogu s lijevom držat miš, pisati...pa isto ko i dešnjaci, meni je lijeva glavna i nema tu šta bit čudno. a da mi njih pitamo kako mogu pisat desnom?

2.sportaši, misle da su vrh društva...većina "faca" i tako orijentiranih likova ima samo jedno-ne imat ništa u životu..

3.jao, kak to mrzim

4.svaki dan to čujem

5.također

Istina, nego... nekak mi se čini da ima puno nas ljevaka na ovom forumu {#}

Btw ja samo u bilj. pišem lijevom, sve drugo radim s desnom rukom, čak i kad na ploču pišem, pišem desnom rukom, držim miš desnom rukom.

I držim vilicu u desnoj ruci a nož u lijevoj (no mogu ih zamijenit i svejedno jest s lakoćom)

Jesam ja neka vrsta ambidekstera ili? I sad me nervira što nema prigodnog "zamišljenog smajlića" za ovo...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina

Kad moram na WC,a netko je vec unutra

Kad moram na WC u skoli

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
protjeran
  • Kad mi Youtube šteka
  • Kad ljudi oko mene 'svršavaju' na Twilight
  • Facebook
  • Lady Gaga fanboys
http://ekupovina.blogspot.com/ - sigurna ONLINE kupovina.
14 godina
protjeran

1.Mrzim kad nastavnica matematika rekne neku glupost koja nema veze sa humorom a onda se streberi i uvlaciguze nazor smiju da bi se joj svidjeli.

2.Mrzim kad neko mljašće (odma bi mu bokserom u zube!!!)

3.Mrzim kad mi baba hrče iako sam joj 400.000 puta rekao da ne hrče

4.Mrzim kad se ljubim s curom u usta a ona neda da je uhvatim za dupe

5.Mrzim huligane i nasilnike

6.Mrzim idiote koji stalno brbljaju na casu a nisu ni smijesni i samo smetaju (ako zelis zasmijat nastavnika,fora mora biti smijesna)

7.Mrzim kad ljudi smrde (iz usta moze proc al kad smrdi cijelo tijelo to je stavrno sramota)

8.Mrzim uzvike tipa "Ubi Srbina","Noz kolac Jasenovac","Noz zica Srebrenica","Kalas kuka Banjaluka" itd...

9.Mrzim HG Spot

10.Mrzim kad se reklame pojave u najzanimljivijem dijelu filma pa se film vrati za 10 minuta

um caruje dok snaga ne popizdi
15 godina
neaktivan
sheX kaže...

1.Mrzim kad nastavnica matematika rekne neku glupost koja nema veze sa humorom a onda se streberi i uvlaciguze nazor smiju da bi se joj svidjeli.

6.Mrzim idiote koji stalno brbljaju na casu a nisu ni smijesni i samo smetaju (ako zelis zasmijat nastavnika,fora mora biti smijesna)

7.Mrzim kad ljudi smrde (iz usta moze proc al kad smrdi cijelo tijelo to je stavrno sramota)

8.Mrzim uzvike tipa "Ubi Srbina","Noz kolac Jasenovac","Noz zica Srebrenica","Kalas kuka Banjaluka" itd...

9.Mrzim HG Spot

10.Mrzim kad se reklame pojave u najzanimljivijem dijelu filma pa se film vrati za 10 minuta

Za takve ljude postoji ovo

{#}

14 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
sheX kaže...

9.Mrzim HG Spot

Za takve ljude postoji ovo {#}

Nemoj me nabrijavati ubicu jednoga seljaka iz mog raz. sto mljasce stalno {#}

um caruje dok snaga ne popizdi
14 godina

nervira me kada skidam nesta i stane na 90-99% :S 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
15 godina
neaktivan

Mrzim kada mi netko kaže da nešto ovako radim, a minutu poslije oni rade na neki drugi način.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan

Mrzim kad kupim grafu za 2200kn i mislim da sam super prošo, a drugi dan je 1800..

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
14 godina
rocker55555 kaže...

Kad moram na WC u skoli

Rađe bi se u gaće sasro nego u školi išao  Mislim da bi bilo više higijenski {#}

Nego...

• Fespuk (osim par stranica koje pratim)
  • chain poruke i ostale varijacije na temu, evo jedna moja bilješka na tu temu s fespuka usput:

Zahvaljujem svima koji su mi slali chaiiN mailove, poruke whatever ... Jer, zahvaljujući vašoj dobroti :

1. Chat mi je zaštekao već 175. puta zajedno s cijelim Firefoxom a garancijom za PC su si moć obrisat guzicu ako ovako nastavi pošto ga restartam svake 2 minute!

2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesreće i umro dosad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosljedjivao ko' zna kamo već.

3. Kad izlazim iz radnje ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu organa.

4. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslati mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvijek 8 godina.

5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad.

6. Saznao sam recept za vjecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati lijevom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu.

7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.

8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih Bijeloruskih vjeverica.

9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih djela Dalaj-Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.

Jos jednom, HVALA SVIMA!

Možemo dalje

• To što se justin beaver spominje na svkaom je*enom metal/rap/rock videu
  • Youtube accaunt, koji mi pošalje 8 mailova za svaki friend request koji dobijem
  • Stara koja mi se mota sad po sobi, dok mi je u drugom tabu redtube otvoren 
  • Pas koji reži na mene (moj vlastiti)

To je to zasada, mislim da ću ovo redovito updateati po svoj prilici

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 19:35 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
rocker55555 kaže...

Kad moram na WC u skoli

Rađe bi se u gaće sasro nego u školi išao  Mislim da bi bilo više higijenski {#}

Nego...

• Fespuk (osim par stranica koje pratim)
  • chain poruke i ostale varijacije na temu, evo jedna moja bilješka na tu temu s fespuka usput:

Zahvaljujem svima koji su mi slali chaiiN mailove, poruke whatever ... Jer, zahvaljujući vašoj dobroti :

1. Chat mi je zaštekao već 175. puta zajedno s cijelim Firefoxom a garancijom za PC su si moć obrisat guzicu ako ovako nastavi pošto ga restartam svake 2 minute!

2. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesreće i umro dosad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosljedjivao ko' zna kamo već.

3. Kad izlazim iz radnje ne gledam nikoga jer me strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga prodali na crnom trzistu organa.

4. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu koju joj je isplatio Microsoft za svaki poslati mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od 1995. ima uvijek 8 godina.

5. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta dosad.

6. Saznao sam recept za vjecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od primitka, pritom se ceskati lijevom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko Renault-a 4 suprotno od kazaljke na satu.

7. Jos uvijek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.

8. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih Bijeloruskih vjeverica.

9. Procitao sam svih 25 tomova sabranih djela Dalaj-Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.

Jos jednom, HVALA SVIMA!

Možemo dalje

• To što se justin beaver spominje na svkaom je*enom metal/rap/rock videu
  • Youtube accaunt, koji mi pošalje 8 mailova za svaki friend request koji dobijem
  • Stara koja mi se mota sad po sobi, dok mi je u drugom tabu redtube otvoren 
  • Pas koji reži na mene (moj vlastiti)

To je to zasada, mislim da ću ovo redovito updateati po svoj prilici

Pazi se, mene je moj(sada pokojni) , 70kg mješanac njemačkog ovčara i rotvajlera, ugrizo za glavu, posljedica: 16 šavova...

14 godina
Plahi kaže...

Pazi se, mene je moj(sada pokojni) , 70kg mješanac njemačkog ovčara i rotvajlera, ugrizo za glavu, posljedica: 16 šavova...

Ma ugrizlo i ovo đubre moje već, za usnicu, nema trajnih poslejdica, samo što je to pas od cca 20 cm i 5 kila... Al' svejedno bi ga najradije van zakovitlao kad zareži na mene...

Nego, možemo dalje s updateom...

Dnevnik na Novoj večeras.. Prva i naravno senzacionalna vijest je ta da je papa dozvolio upotrebu kondoma! I to je sad glavna vijest večernjeg dnevnika?! Koga boli qrac? Koda ga je itko sa imalo mozga slušao in the first place. 

I onda druga vijest, mislim da nije bila Nova nego nešto prije, al uglavnom, dolazak pape u RH opet, kako smo blagoslovljeni i počašćeni što neki papa po n-ti put dolazi u RH. Isti onaj papa za čije fucking odijelo, kutu, štajaznam kako se zove to više u što je obučen bi se moglo nahraniti osrednje selo u Africi. I ista RH u kojoj je stopa nezaposlenosti viša no ikad, u kojoj ljudi idu na posao bez da dobivaju plaće par mjeseci, a još su i sretni da imaju taj posao. Ali ljudi, papa dolazi, pazite, PAPA, hebo ovo ostalo kad se on udostojio doći... Daj molim te {#} *puke*

Da ne govorimo o šeherezadi na naslovnim stranama informativnih portala i slično.

Fuck, tek sad shvaćam kolko stvari me *ebe a da nisam ni znao. {#}

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 20:36 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan

Kada mi na wipidu pise "this video is in conversion queqe" pol sata :/

***Dont mess with the best or die like the rest***
15 godina
protjeran

eh kakvi su vam to psi moj mene nebi ugrizao osim ako mu to ne kazem

Giant Robot
15 godina
protjeran

Zivcira me to sto mi se slomio prst na ruci kad me je skolski prijatelj gadjao stolicom pa nisam svirao gitaru mjesec dana i jos mjesec nisam normalno, a ja ga nisam istukao na vrijeme.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice