Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.485.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Navodno ima fobiju prema krvi :)

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 9:43 (tnakir).
16 godina
neaktivan
Nije da mi je nešto posebno Horvatinčić drag, ali mislim da ste malo pretjerali s izjavama, posebno neki komentari su van dobrog ukusa.
Istina je da se je dogodilo zlo i nesreća, da je stradalo dvoje stranih državljana i da je jedan naš državljanin optužen za isto, što je toćno bilo otkrit će istraga.

Iskreno sumnjam da se zlo može bilo kome dogodit , svatko tko je od vas vozać zna da svaki puta na cesti postaje latentni uboica, a i žrtva, spram drugih sudionika u prometu , često za nesreću treba jako malo i obično se desi kada se najmanje nadamo.

Molim vas ima 1000 drugih stvari što se događa s našim društvom , zašto se rasprava forsira samo na ono loše.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
woodgamesfx kaže...
Nije da mi je nešto posebno Horvatinčić drag, ali mislim da ste malo pretjerali s izjavama, posebno neki komentari su van dobrog ukusa.
Istina je da se je dogodilo zlo i nesreća, da je stradalo dvoje stranih državljana i da je jedan naš državljanin optužen za isto, što je toćno bilo otkrit će istraga.

Iskreno sumnjam da se zlo može bilo kome dogodit , svatko tko je od vas vozać zna da svaki puta na cesti postaje latentni uboica, a i žrtva, spram drugih sudionika u prometu , često za nesreću treba jako malo i obično se desi kada se najmanje nadamo.

Molim vas ima 1000 drugih stvari što se događa s našim društvom , zašto se rasprava forsira samo na ono loše.

Srecom, nikad nisam sudjelovao u prometnoj ili nekoj drugoj nesreci u kojoj je trebalo medicinski intervenirati.

Da se pak nadjem u situaciji gdje nekome treba moja pomoc jer mu zivot ovisi o tome ili slicno, ZNAM da ne bih okrenuo glavu i otisao spasavati gliser (konkretno za slucaj Horvatincic) vec bi mi prva stvar na pameti bilo spasavanje unesrecenih.

Jbg, nesrece se dogadjaju, malo nepaznje, drugih faktora bla bla i eto sranja, to ne poricem. Stvar je u tome sto mi ovdje ne napadamo Horvatincica radi nesrece, vec radi toga kako se nakon nje ponio: nije ga bilo briga za unesrecene, izvlaci se na gluposti i slicno. Takodjer, smeta nas sto ljudi sa dovoljno novca imaju poseban tretman i sto ih organi reda drugacije tretiraju nego nas "obicne".

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

a što da komentiramo ? samo pravomoćne sudske presude ? ili nevjrojatne uspjehe naše vlade u borbi s ekonomskom krizom ?

onda topic može pod ključ.

komentari van dobrog ukusa ? to je stvar ukusa. meni se čine korektni. zašto ne prokomentirati nelogičnosti u njegovoj obrani ili u samom početku istrage ?

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
16 godina
neaktivan

Ponio se kao zadnje smeće, ali to mu je u krvi, pri svakoj nesreći prvo se uhvati mobitela. Vjerojatno je u početkom 80-tih prvo potražio tel.govornicu.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Srecom, nikad nisam sudjelovao u prometnoj ili nekoj drugoj nesreci u kojoj je trebalo medicinski intervenirati.

Da se pak nadjem u situaciji gdje nekome treba moja pomoc jer mu zivot ovisi o tome ili slicno, ZNAM da ne bih okrenuo glavu i otisao spasavati gliser (konkretno za slucaj Horvatincic) vec bi mi prva stvar na pameti bilo spasavanje unesrecenih.

To neka ide njemu na dušu.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
18 godina
thedream kaže...

Ponio se kao zadnje smeće, ali to mu je u krvi, pri svakoj nesreći prvo se uhvati mobitela. Vjerojatno je u početkom 80-tih prvo potražio tel.govornicu.

Kažu mi znalci da je ta njegova spika s bježanjem pa javljanjem na policiju idući dan "klasika" za pijane vozače. Pobjegne dok se ne otrijezni, a onda se sam javi kad je trijezan jer je onda kazna daleko manja. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
magicmist kaže...
woodgamesfx kaže...

a što da komentiramo ? samo pravomoćne sudske presude ? ili nevjrojatne uspjehe naše vlade u borbi s ekonomskom krizom ?

onda topic može pod ključ.

komentari van dobrog ukusa ? to je stvar ukusa. meni se čine korektni. zašto ne prokomentirati nelogičnosti u njegovoj obrani ili u samom početku istrage ?

Kažem da ima i lijepih stvari koje se događaju u društvu.

16 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...

Kažu mi znalci da je ta njegova spika s bježanjem pa javljanjem na policiju idući dan "klasika" za pijane vozače. Pobjegne dok se ne otrijezni, a onda se sam javi kad je trijezan jer je onda kazna daleko manja. 

Ma konkretno u ovom slučaju, radi se o ortodoksnoj budali. Sreća njegova da mu se ovo dogodilo u Hrvatskoj, kako sam već rekao. Lako će on ovo nažalost riješiti, iako se osobno nadam da će sa Sanaderom dijeliti životni prostor.

Cemetary gates
18 godina

@woodgamefx: Ova tema je stvorena da kritizira lose stvari koje se dogadjaju oko nas, ne da iznosi lijepe stvari. Do sada si to vec mogao skuzit?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:10 (tnakir).
17 godina
thedream kaže...
..

iako se osobno nadam da će sa Sanaderom dijeliti životni prostor.

-pazi, možda ti se proročanstvo ispuni... Jer nije baš očigledno kako bi to Sanader mogao biti osuđen (za sad nema iznešeneih dokaza, osim što ''svi sve znamo''), .... jedno je optužba, drugo je presuda.

- Mogao bi opet biti Kapetan od Malo Vitra, zajedno s navedenim Horvatinčićem..  upravo ja nekoj jahtici.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

40g je čovjek na moru, po riječima njegovog sina. Neću ništa reći novo, što do sada nisam iznio. Molim u sebi Boga iako se često pokazuje da ga baš i nema, da ovog glupsona zatvori na dugi dugi rok, i da plati masnu odštetu obitelji.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Pa zar nije relativno lako provjeriti je li mu otkazao sustav navigacije ili bilo što drugo na brodu?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
thedream kaže...
..

iako se osobno nadam da će sa Sanaderom dijeliti životni prostor.

-pazi, možda ti se proročanstvo ispuni... Jer nije baš očigledno kako bi to Sanader mogao biti osuđen (za sad nema iznešeneih dokaza, osim što ''svi sve znamo''), .... jedno je optužba, drugo je presuda.

- Mogao bi opet biti Kapetan od Malo Vitra, zajedno s navedenim Horvatinčićem..  upravo ja nekoj jahtici.

Ako i oslobode Sanadera, to ne znači da nije kriv. Samo mu nisu dokazali da jest kriv. Pravo i pravda su nešto posve deseto, kao što smo svaki dan svjedoci. I zašto ne bi bio osuđen, na kraju krajeva i ta hebena EU i monitoring su nam konačno za dupetom, pa iskažimo se jednom i zatvorimo jedno smeće na 30g, a drugo na 20 i zdravo, okrenimo novu i bolju stranicu kako političkog tako i javnog društvenog života.

Bit će oni kapitani svog zahoda kojeg će diliti.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

@woodgamefx: Ova tema je stvorena da kritizira lose stvari koje se dogadjaju oko nas, ne da iznosi lijepe stvari. Do sada si to vec mogao skuzit?

Donekle mi je razumljiva doza apatije i ogorčenosti prema javnimm osobama,medijski eksponiranim poduzetnicima i političarima.

Razlog tome je jako loša gospodarska situacija u društvu, OK mogu i to razumijet , ali ne mogu razumijet da vidljivo isplivava na površinu činjenica da je našim ljudima daleko draža tuđa nesreća od vlastite sreće, to je činjenica.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pa zar nije relativno lako provjeriti je li mu otkazao sustav navigacije ili bilo što drugo na brodu?

upravljački mehanizam, da budemo precizni.

vjerojatno nije, kao što vjerojatno nije teško srediti da je upravljački mehanizam otkazao.

ali takve stvari se u našem društvu ne događaju.{#}

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
16 godina
neaktivan

hrrrrrpjjuuuuuuucccc

hraćnuo sam.

Cemetary gates
17 godina
Danny_HR kaže...

- naravno, zato se i osniva Kalmetino povjerenstvo? ... yeah, right. Money makes world .... i sudsku praksu.

thedream kaže...
...

Ako i oslobode Sanadera, to ne znači da nije kriv. Samo mu nisu dokazali da jest kriv. Pravo i pravda su nešto posve deseto, kao što smo svaki dan svjedoci. I zašto ne bi bio osuđen, na kraju krajeva i ta hebena EU i monitoring su nam konačno za dupetom, pa iskažimo se jednom i zatvorimo jedno smeće na 30g, a drugo na 20 i zdravo, okrenimo novu i bolju stranicu kako političkog tako i javnog društvenog života.

Bit će oni kapitani svog zahoda kojeg će diliti.

- Al Capone je poznati kriminalac, ubojica.. svejedno mu nisu mogli dokazati ništa sudskim putem. Kažnjen je nakraju zbog poreza i uvaljen mu sifilis u zatvoru. - jedan od (rijetkih?) slučaja kad pravda s pravom malo zažmiri..  (upravo iste stvari govorimo, ali ja sam skeptičan kod ovakvih 'riba', primjećujem da si i ti svjestan da je ovo HR).

Monitoring je OK, ali presuda mora biti na temelju zakona i dokaza... Ni EU nemože protiv svojih pravila. Što ako nema dokaza?

Pravda nema puno veze s tim, osim ako suspendiramo pravo.

Ima jedna barka, na Kornatima, koju bi poželio dičnom Ivi, pivaču otvorene pučine, .. ta barka je malo podalje, slamnata kulisa za furešte, ... van sezone bi bila gora od Remetinca (kao zamjena za Goljak, slično filmu Leptir, ali mora sam loviti ribu i nema WCa..).

Što reči, kad on sjedeći u austrijskom zatvoru zbog bijega, ima pravo na saborsku plaću, možda i na besplatan prijevoz (mada radnici na godišnjem nemaju obračunati prijevoz i gablec). Često zavidim Kinezima na staroj sudskoj praksi. Metak, o trošku obitelji i gotovo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Nema veze s temom ali je smiješno, ajmo djeco rukujte se {#}{#}, srdačno rukovanje svakako.

Cemetary gates
15 godina
tnakir kaže...

Navodno ima fobiju prema krvi :)

Glavno da nema fobiju prema krvavom novcu što ga pere {#}  !!

Obzirom sam privatno i službeno bio na nekoliko događaja, uočio sam dotičnog preko nekoliko puta u društvu krem de la kreme koja "svoje" ljude ne pušta tako lako kletoj sudbini, sam HOTO centar je jedan eklatantan primjer iz našeg roza života gdje samo Tomek gleda kroz njih {#}!

Opet, znam nekolicinu ljudi koji su isto počinili puno loših i lošijih stvari, velike krađe recimo, ali zna se da zmija zmiji oči ne kopa, oni su klasa, kastva iznad za sebe {#}, da ne bi završilo kao sa onim mulcem iz Makarske, jadna mu majka{#}!! 

ATJ Lučko
18 godina
Danny_HR kaže...

Ni meni nije jasno kako mu je otkazao sustav navigacije (znaci ili je pukla sajla ili je otkazala hidraulika).

Nakon sto se zabio, sustav navigacije odjedanput cudesno proradi, Horvatincic uredno navigira do plaze i nasuka jahtu da nebi potonila. Sto se tice autopilota, on se iskljuci cim covjek takne komande, bilo gasa, bilo volana.

17 godina
neaktivan

koja je to sramota za sve nas,da takav zvekan (psihopat je vjerovatno najtočniji opis) izreklamira hrvatsku u negativnom kontekstu
sjetio sam se onih idiota koji su lovili ribu dinamitom negdje kod krčkog mosta i ubili dva nijemca koji su tamo ronili,oca i sina
jadno do bola{#}

16 godina
neaktivan

Na kraju od našeg pravosuđa možemo očekivati pitanje što su uopće ti Talijanci radili tamo i odakle im pravo namjeriti se baš eto, usred cijelog akvatorija na HoTo-a?! Možda su računali da će preživjeti ako se zabije u njih, pa da ga izmuzu pare i kupe veću jedrilicu?!

Tu je zapravo milijun upitnika kad se čovjek malo bolje zagleda. Ne bi me začudilo da netko zaključi kako su zapravo oni pratili HoTo-a sve od isplovljavanja, i da su se namjerno eto, dok je ovaj odmarao, postavili pred njega, i Tomek dao malo gasa...ostalo je povijest.

U svakom slučaju poanta je da su Talijanci zlo, imaju loše brodice i treba ih potjerati.

Isto tako, očekujem zaključke kako je uradio uslugu onečišćenju mora i jedan brod isprašio na rezalište. Dodamo li tome poslovično već za ovaj post - talijanski brod, osmijeh se rastegne. Eh da, čak je i time zaštitio ribolovni pojas, jer tko zna šta su Talijanci radili, možda su krijumčarili srdele.

Kažem, odšteta bi morala ići u pravcu mornarskih uzoraka H&M kolekcije, naravno popust-bonovi, nikako odjeća na dar, i tako, neka simbolika da se pokaže, dati sinu i ćerci maketu jedrilice i nešto slično.

HoTo je meštar, mali - od - odštete su ga nekad zvali, početkom 80-tih kad se afirmirao kao sjajan kaskader-vozač, na urbanim prometnicama ex-Yu.

Kao odmazdu, očekujem istjerivanje sveg talijanskog iz centra Cvjetno. Treba se tome više reći dosta.

Eto, sad je sve u rukama našeg vrlog pravosuđa.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:46 (thedream).
17 godina
odjavljen
seneka kaže...

koja je to sramota za sve nas,da takav zvekan (psihopat je vjerovatno najtočniji opis) izreklamira hrvatsku u negativnom kontekstu
sjetio sam se onih idiota koji su lovili ribu dinamitom negdje kod krčkog mosta i ubili dva nijemca koji su tamo ronili,oca i sina
jadno do bola{#}

jok, kod paga... tj ispod paskog mosta

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jok, kod paga... tj ispod paskog mosta

paški? pokušavam nešto naći na netu,no ništa
imaš kakav link na tu vijest?

18 godina

Kako komentirate ovo: http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/page/2011/08/17/0615006.html?pos=n0

Prodavati djedovinu i napraviti nesto u zivotu (osigurati stambeno pitanje, pokrenuti posao) ili biti domoljub, ziviti skromno, ali ipak ne prodati zemlju?

17 godina
odjavljen

http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20010929/kronika921.htm

drugi clanak, sjecam se toga jer sam i sam iz paga... digli su ih ovi s kopna, iz miletića ili rtine.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:59 (skank666).
16 godina
neaktivan

Vidi se odmah da se radi o jalu,tko ne bi frknuo otok i dignuo lovu,kakav domoljub,hehe,otok ostaje u Hrvatskoj.

18 godina
tnakir kaže...

Kako komentirate ovo: http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/page/2011/08/17/0615006.html?pos=n0

Prodavati djedovinu i napraviti nesto u zivotu (osigurati stambeno pitanje, pokrenuti posao) ili biti domoljub, ziviti skromno, ali ipak ne prodati zemlju?

Domoljublje za debile - istjerat Srbe, dovesti strane banke da budu vlada iznad Vlade i onda živit kao životinja u sirotinji i sa "stina-kušinom" s uneređenom ekonomijom, sudstvom, policijom, školstvom, zdravstvom...

Svaki čovjek ima pravo na sreću, a u potrazi za tim svojim pravom bi mu instrument trebala biti i država u kojoj živi i koju financira. Ako mu ova zauzvrat samo nudi besmislenu domoljubnu patetiku, a sve gore navedeno nije u stanju posložiti - screw you guys, I'm going home...

This space for rent!
17 godina
neaktivan

ja volim domoljublje,ali ono jednog vlade gotovca,vice vukova i borisa marune
to su bili domoljubi,a ovi seljoberi,božemesačuvaj{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice