Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.559.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

i još ga mučka đ****d iz indexa nađu s ferrari šiltericom {#}

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
16 godina
protjeran
seneka kaže...
karakteran kaže...

ako se to uvede u hr mene čeka doživotna robija. minimalno.

razlog? evo citata koji dosta dobro opisuje zašto apstiniram 15 godina - kangrga: "HDZ je katastrofa jer su opljačkali državu, a račan elementarna nepogoda jer to nije sankcionirao".

moj je dojam da su obje glavne političke elite i dalje na tragu statusa quo kojeg su baštinili njihovi preminuli lideri.

na žalost račan nije imao hrabrosti ,bojao se raznih "berača kestena",generala i inih primitivaca
ja čak mislim s pravom,jer da je pokušao  uvesti zapadnu demokraciju na ove prostore mogao je čak izbiti i građanski rat
sjeti se samo hrvatskih gazimestana pod vodstvom hdz-a u oporbi,split prvenstveno,pa "dobrodošli drugovi i drugarice na granici s bosnom
ovi isti koji su sad na vlasti su bili spremni utopiti hrvatsku u krvi vlastitih građana

što se tiče neizlaska na izbore i hdz = sdp, mislim da nije tako,dolaskom sdp-a ili neke koalicije na vlast stvara se neka druga klima u društvu,pa se seljačine talibani ili kako već hoćeš ne mogu tako razmahivati..
treba izlaziti na izbore

seneka bogati jesam ja što prespavao? račan kao ridikul nije imao hrabrosti za ništa nego okrenuti glavu od kriminala i puniti svoje džepove, pa nije on došao da bi riješio korupciju nego da bi je posredno blagoslovio. uvijek je imao izgovor, a jedan od jačih mu je kako kriminala nije bilo jer je pljačka (pretvorba) izvršena po zakonu. {#}

no na kraju, slagao se ja s tobom ili ne, ti si čini mi se i dalje ovca za šišanje i mužnju. ovo "ovca" kažem figurativno, nadam se da se ne ljutiš, to u biti znači hrvat = glasač = utopista. {#}

HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

no na kraju, slagao se ja s tobom ili ne, ti si čini mi se i dalje ovca za šišanje i mužnju. ovo "ovca" kažem figurativno, nadam se da se ne ljutiš, to u biti znači hrvat = glasač = utopista. {#}

ha čuj, ja sam obični građanin s pravom glasa i mogućnosti utjecaja na to tko će mi biti na vlasti i u kakvom ću ozračju živjeti
ti si možda član neke masonske lože pa..{#}

15 godina
neaktivan

Kako su ubili Keruma.

Ali sve sto su rekli je istina.

Kome uopce treba kip Isusa?Molim lijepo?

18 godina
BMK kaže...

Kako su ubili Keruma.

A kome ne treba? 

This space for rent!
16 godina
protjeran
seneka kaže...
karakteran kaže...

ha čuj, ja sam obični građanin s pravom glasa i mogućnosti utjecaja na to tko će mi biti na vlasti i u kakvom ću ozračju živjeti
ti si možda član neke masonske lože pa..{#}

tvoje pravo glasa vrijedi onoliko koliko su vlast/opozicija kvalitetni tj. koliko rade na borbi protiv korupcije. ili si možda bogat pa ti je dobro u ovom sistemu pa te stoga nije previše briga tko vlada, a na kutiju odlaziš samo da zacementiraš postojeće stanje...{#}

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:25 (karakteran).
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
seneka kaže...
karakteran kaže...

ako se to uvede u hr mene čeka doživotna robija. minimalno.

razlog? evo citata koji dosta dobro opisuje zašto apstiniram 15 godina - kangrga: "HDZ je katastrofa jer su opljačkali državu, a račan elementarna nepogoda jer to nije sankcionirao".

moj je dojam da su obje glavne političke elite i dalje na tragu statusa quo kojeg su baštinili njihovi preminuli lideri.

na žalost račan nije imao hrabrosti ,bojao se raznih "berača kestena",generala i inih primitivaca
ja čak mislim s pravom,jer da je pokušao  uvesti zapadnu demokraciju na ove prostore mogao je čak izbiti i građanski rat
sjeti se samo hrvatskih gazimestana pod vodstvom hdz-a u oporbi,split prvenstveno,pa "dobrodošli drugovi i drugarice na granici s bosnom
ovi isti koji su sad na vlasti su bili spremni utopiti hrvatsku u krvi vlastitih građana

što se tiče neizlaska na izbore i hdz = sdp, mislim da nije tako,dolaskom sdp-a ili neke koalicije na vlast stvara se neka druga klima u društvu,pa se seljačine talibani ili kako već hoćeš ne mogu tako razmahivati..
treba izlaziti na izbore

seneka bogati jesam ja što prespavao? račan kao ridikul nije imao hrabrosti za ništa nego okrenuti glavu od kriminala i puniti svoje džepove, pa nije on došao da bi riješio korupciju nego da bi je posredno blagoslovio. uvijek je imao izgovor, a jedan od jačih mu je kako kriminala nije bilo jer je pljačka (pretvorba) izvršena po zakonu. {#}

Račan redikul? Opet ti.. Šta je on to ukrao ili točnije - napunio si džep. Argumentiraj mi njega osobno, ne što je štelao ženici poslove po SAD-u, iako mu je žena za HR prilike zen master po inteligenciji i sposobnosti, spram one Sanaderove ustašoidne bačve.

No, da se ne srozamo u neke provalije osobnih animoziteta, slušam što je Račan ukrao. I da li je ikad protiv njega donesena iti jedna presuda? Znači negativna presuda.

Te babarogaške, crvenokmerske, komunjarske floskule više ne puše ni djeca od 5g, a o korištenju istih bi se isto dalo. Mislim da su se manili Račana i puno veći redikuli od njega samog, kako ti kažeš, tipa Šeks, Đakić i drugi bezgrešni Hrvati.

Da od forme ne promašiš sadržaj : Šta je Račan napravio i čime si je to napunio džepove?

Ja ti iz prve ruke kažem - ničim. Ti vjeruj ili nemoj, ali ničim. Ivica Račan je naš najpošteniji političar, uz Vladu Gotovca, u posljednjih 20 godina.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Da sam ja Kerum, mene bi sad nakon ovoga bilo sram izaći u javnost. E moj Željko... Bolje malo zauzdaj tu labrnju i prestani se tako blamirat. Bandić ti više nije ni do gležnja! {#}

Beauty doesn't have a weight restriction.
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

tvoje pravo glasa vrijedi onoliko koliko su vlast/opozicija kvalitetni tj. koliko rade na borbi protiv korupcije. ili si možda bogat pa ti je dobro u ovom sistemu pa te stoga nije previše briga tko vlada, a na kutiju odlaziš samo da zacementiraš postojeće stanje...

recimo ovako,ako nije nepristojno danas u hrvatskoj to isticati da sam hmm dobro situiran i ekonomski mi je svejedno
ali nije mi svejedno tko predstavlja ovu zemlju,kakvi se zakoni donose,tko mi je predsjednik(bogu hvala na ovome) a tko premijer
stranka na vlasti stvara određenu klimu,afirmira svoj svjetonazor,barem deklarativno
a s ovima sad ja nemam ni jednu dodirnu točku

16 godina
neaktivan
Drago kaže...
BMK kaže...

Kako su ubili Keruma.

A kome ne treba? 

Djeci na odjelu za leukemiju. Ili oboljelima od raka. Možda svim bolesnicima koji leže po 3,4 u sobi u nehumanim uvjetima. A ta statua bi ih spasila jedino da se izgradi u Kerumovoj priprostoj vlaškoj ćuturi tj. glavini, a da novac koji je mislio utrošiti donira bolnicama ili da izravno on plati radove, osobno. Ako sumnja u korištenje tih para kasnije.

Gradonačelnik je, nek napravi nešto dobro za širu zajednicu, zašto Split, zašto ne bi u Zadru ili Šibeniku uložio u bolnicu. To će ostati iza njega, to je i htio, da ga pamte.

Cemetary gates
16 godina
protjeran

ne znam čemu uopće polemizirati s tobom slijepcem kada je u pitanju komunizam i njegov amanet. nisam ni titoista ni račanovac iako sam odrastao u SFRJ, a s hadezeom i njihovim igračima nemam ništa slično.

račan nije ukrao tvornicu, a i zašto bi? živio je kao bubreg u loju od stranke, plaća u saboru i kao premijera svojevremeno, imao je dobre dnevnice, a zauzvrat nije sankcionirao kriminal izjavivši u saboru "pljačke nije bilo jer je obavljena po zakonu".

okretanjem glave od kriminala i korupcije stvorio je sebi lagodan život i zacementirao si poziciju kao vrhunskog činovnika.
uspoređivat njega i gotovca koji je robijao zbog uvjerenja je grijeh, prije bih rekao slijepilo...

edit: sjećam se da gotovac nije dopustio da mu račan drži govor na pogrebu. dozvolio je to mesiću.

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:40 (karakteran).
18 godina
thedream kaže...
Drago kaže...
BMK kaže...

Kako su ubili Keruma.

A kome ne treba? 

Djeci na odjelu za leukemiju. Ili oboljelima od raka. Možda svim bolesnicima koji leže po 3,4 u sobi u nehumanim uvjetima. A ta statua bi ih spasila jedino da se izgradi u Kerumovoj priprostoj vlaškoj ćuturi tj. glavini, a da novac koji je mislio utrošiti donira bolnicama ili da izravno on plati radove, osobno. Ako sumnja u korištenje tih para kasnije.

Gradonačelnik je, nek napravi nešto dobro za širu zajednicu, zašto Split, zašto ne bi u Zadru iliŠibeniku uložio u bolnicu. To će ostati iza njega, to je i htio, da ga pamte.

Nabavite si vi Šibenčani vlastitog Keruma! Šta biste sada da vas ovaj naš financira?! 

Ne daj se Žele!

This space for rent!
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Drago kaže...
BMK kaže...

Kako su ubili Keruma.

A kome ne treba? 

Ima ekipe koji bi rađe tog Isusa vidjeli nego dobili parsto kuna dodatno na plaću, tako da...

Točno to !

Potpisujem, i što je najgore to je istinito.  Važnija nam je vjera od vlastitog psihološko/fizičkog stanja.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
neaktivan

Ovo bi bilo fora da stave na ulazu u Split : 

Argonath 

Argonath Argonath
 {#}

Statue s ljena na desno se zamjene odgovarajućim povijesnim, celebrity  , kulturnim te najznačajnijom ličnostima grada Splita i okolice , naravno Vi Spličani odaberite tko će to bit :)

Pošto se dalmacija u zadnjih pola stoljeća doživjela niz transformacija od crvene do crne, ne bi me začudilo da ta mjesta dobiju Bruce Lee i Van Helsing.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
neaktivan

Smio bih se kladiti da je Kerum negdje nešto iskompenzirao za par 100.000 kubika betona pa sad ne zna kud će s tim.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
ne znam čemu uopće polemizirati s tobom slijepcem kada je u pitanju komunizam i njegov amanet. nisam ni titoista ni račanovac iako sam odrastao u SFRJ, a s hadezeom i njihovim igračima nemam ništa slično.

račan nije ukrao tvornicu, a i zašto bi? živio je kao bubreg u loju od stranke, plaća u saboru i kao premijera svojevremeno, imao je dobre dnevnice, a zauzvrat nije sankcionirao kriminal izjavivši u saboru "pljačke nije bilo jer je obavljena po zakonu".

okretanjem glave od kriminala i korupcije stvorio je sebi lagodan život i zacementirao si poziciju kao vrhunskog činovnika.
uspoređivat njega i gotovca koji je robijao zbog uvjerenja je grijeh, slijepilo ili možda maloumnost?

Komunizma nema 21g na ovim prostorima = baljezgaš. Da su ga htjeli istražiti i zatvoriti u buksu, ne bi vidio više danjeg svjetla. A metode koje su koristili protiv Ante Paradžika, tadašnji vrh HDZ-a mogao je i na Ivicu Račana primjeniti. Uz jednu bitnu opasku, Račana su se bojali, a Paradžik im je bio tek smetnja, kao i Paraga kasnije.

Dakle kao što vidiš ja iako sam komunist u duši, odajem veliko priznanje u domoljubnoj sferi najokorjelijim pravašima. Tako da komunist u klasičnom smislu te riječi ne znači nužno ateizam, jugoslavenstvo i slično. Komunizam u mom slučaju znači revoluciju za poštenje, za istinu i na koncu konca za neku jbenu pravdu koju spominje Yusipović.

I tu nikad neću odustati.

Maloumnost? Tako ćemo se razgovarati ili da Dragi jednostavno sugeriram prijavu, kao i Ivi. Ne znam čemu i odakle ti to sada? Ja sam tebe nazvao nekako, uvrijedio nečim - ili je to tipična malograđanska diletantska metoda a la Đakić?

Pa ćemo se šibati uvredama, zbog vlastitih uvjerenja suprotnog pola?

Ako dozvoliš - evo moj retern. Znači Ivica Račan je saborski zastupnik bio godinama, bio je baja u centralnom komitetu, a političar je od malih nogu. Nije pao s marsa kao Jadranka Kosor, s radio Kutine, Novske, ili iz diplomatske fotelje kao Sanader, pa ga je netko uskrsnuo po potrebi.

Dakle Račan je ovdje, oduvijek. Ako ti ne razumiješ njegovu ulogu na prijelazu 80tih na 90te, ako si ju protumačio sebi na način, na koji jesi, već si ga iznio nema potrebe za ponavljanjem, naoružavanje JNA itd bla bla bljuv, da ne ponavljam, onda te zaista iskreno i ljudski žalim.

Ja ne idoliziram, samo mi dozvoli, stvarno ne idoliziram, ne gradim kult ličnosti. Račan je imao 101 manu, ali da je nepošten, da je lopov, pa tko mu to može dokazati? Čak i retrogradno ako bi se išlo.

Imao je saborsku plaću, imao je premijersku pa bio je premijer za ima zdrave pameti! Ti zbilja imaš uvrnute fikcije, šta su mu trebali dati crvenu šiltericu, zastavu od SFRJ i plaću čistačice?!

Pa narod ga je izabrao bio je jbeni premijer - premijer koji je ovoj zemlji upalio svjetlo. I na tome mu hvala, mi ćemo jedino mijenjati žarulje, ali on je uveo struju. To ja mislim o njemu nakon 10g Tuđmanovog prečestog terora...

Ti ne bi okretao glavu da s druge strane imaš razularenu, drogiranu i bijesnu mašineriju Splitske rive sa retardusom Čondićem, prijetnjama državnim udarom, građanskim ratom, sa Sanaderom kao kolovođom?!

Ti kao da pamtiš što želiš a zaboravljaš - što ne želiš upamtiti, ali to se desilo, htio ti to ili ne.

Pa da je Račan htio na kraju, da okončam post - uloviti Gotovinu, pa moj čovječe, mogao ga je lijevom rukom šutnuti di je htio, o čemu ti meni pričaš. Pa Račan ga je štitio, Gotovina se po trgu prošetavao i po Zadru..kud je htio.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...
Drago kaže...
BMK kaže...

Kako su ubili Keruma.

A kome ne treba? 

Gradonačelnik je, nek napravi nešto dobro za širu zajednicu, zašto Split, zašto ne bi u Zadru iliŠibeniku uložio u bolnicu. To će ostati iza njega, to je i htio, da ga pamte.

Nabavite si vi Šibenčani vlastitog Keruma! Šta biste sada da vas ovaj naš financira?! 

Ne daj se Žele!

Muči molim te imamo ga..Jolly. {#}

Cemetary gates
18 godina
M_dipl. kaže...

Najgore u ovoj priči je to što izuzev financijskog argumenta protiv, svi ostali padaju u vodu kad uzmemo u obzir kakav je sastav stanovništva u Splitu. Ljudi su mahom (ortodoksni) katolici, Marjan je simbol grada, a većina su toliko neukusni da bi im takvo nešto i lijepo izgledalo. Na kraju priče, ispada da je vrlo malo ljudi baš baš protiv te ideje, samo su nesigurni jer je to Kerum.

Ja očekujem da će se ovaj projekt realizirati, štoviše, očekujem da se to dogoditi uz sveopće oduševljenje. Ima ekipe koji bi rađe tog Isusa vidjeli nego dobili parsto kuna dodatno na plaću, tako da...

Pa "Isus je stvorio nebo i zemlju tako da mi tu nemamo šta pričat"...

A sad ozbiljno - svi njegovi kritičari nemaju pojma.

U kapitalističkom društvu, za koje su se Hrvati opredijelili, tip sa svojom lovom, ako ne krši zakone, ima pravo raditi štogod ga je volja.

Ovi nekakvi patetični zahtjevi da poveća plaće radnicima ili uloži u nešto što će objektivno povećati kvalitetu života ljudi oko njega su presmiješni. Oni bi da se unutar sistema koji je nečovječan (kapitalizam) rade nekakvi pritisci na nositelje sustava na takav način da oni rade protivno biti sustava. To je kao da se u WOW raidu ekipa dogovori da će doći u pećinu s nekim bossom, ali ga onda neće ubiti, nego će ga nagovoriti da im preda 37% itema koje drži...

Ivkošićev jučerašnji koordinirani napad na njega u Dnevniku 3 je presmiješan. "Spomenik Isusu diže čovjek koji bjelodano svima živi nekršćanski". 

Da, propagandisto, to su te takozvane "zadužbine" koje "loši" vjernici, odnosno oni koji "griješe" rade otkad postoji religija i crkva. Sveci i isposnici ne rade zadužbine jer su njihovi životi svojevrsne zadužbine. Ovaj koji se želi opravdati i oprati vidi džinovski Isusov kip kao svoj sapun, a očito smatra da mu treba najveći na svijetu. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:50 (Drago).
16 godina
protjeran
s tobom nikakve suvisle diskusije nikad nije bilo. razlog? slijep si. po tebi je netko dobar čim nije hadezeovac tj. čim nije jaca, ivo i sl.

tipična demagogija slijepih ljevičara. imam takvu mentalnu tiraniju u kući. kao da slušam svoga brata.
HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

edit: sjećam se da gotovac nije dopustio da mu račan drži govor na pogrebu. dozvolio je to mesiću.

{#}
usput neću glasati za don gubišićev savez jer sam mu poslao mail s podrškom i nekim primjedbama,a oni ili njegovi nisu mi odgovorili
ostaje sdp ili lesarovi laburisti,ionako mislim da će koalirati

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
s tobom nikakve suvisle diskusije nikad nije bilo. razlog? slijep si. po tebi je netko dobar čim nije hadezeovac tj. čim nije jaca, ivo i sl.

tipična demagogija slijepih ljevičara. imam takvu mentalnu tiraniju u kući. kao da slušam svoga brata.

Gubiš izbore, moš sr*t šta oćeš{#}{#}

Cemetary gates
16 godina
protjeran
seneka kaže...
karakteran kaže...

{#}
usput neću glasati za don gubišićev savez jer sam mu poslao mail s podrškom i nekim primjedbama,a oni ili njegovi nisu mi odgovorili
ostaje sdp ili lesarovi laburisti,ionako mislim da će koalirati

dragi prijatelju seneka kako god okreneš razočarat ćeš se.

ali vidim da te izlazak na kutiju veseli kao i prazne nade koje gajiš. pa ako ništa drugo i tebi će izborna kampanja kao i sam dan izbora vidim donijeti mnogo veselja.

treba malo osladit se za ono što slijedi kad se prašina slegne. {#}{#}

HDZ = SDP
16 godina
protjeran
thedream kaže...
karakteran kaže...

jel ti čitaš što ja pišem na prethodnoj stranici? 15 godina ne izlazim na izbore! s obzirom na mentalni sklop ljevičara i desničara u ovoj državi vjerojatno su mi oni 1996. bili i posljednji. kolji se s nekim drugim.{#}

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:52 (karakteran).
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
thedream kaže...
karakteran kaže...

jel ti čitaš što ja pišem na prethodnoj stranici? 15 godina ne izlazim na izbore! s obzirom na mentalni sklop ljevičara i desničara u ovoj državi vjerojatno su mi oni 1996. bili i posljednji. kolji se s nekim drugim.{#}

Sve mi je jasno.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...

ne razumijem ni jedan tvoj post. ok, možda je 'do mene'

što ti predlažeš ? da proglasimo moratorij na izbore ? da ne izlazimo ? da niti ne pokušamo bilo što promijeniti ?

koji ćemo klinac na izborima ? ionako će biti isto ?

16 godina
protjeran
karakteran kaže...

bogati jesam ja što prespavao?

Da, jesi i to dosta. Zahtjev za clanstvo u EU, pocetak izgradnje auto ceste ZG - ST, direktno protivljenje Carli Del Ponte, borba protiv kriminalne privatizacije (upravo suprotno od onog sta ti tvrdis), pocetak ustroja i smanjenja drzavne administracije (prekinuo HDZ odmah u slijedecem mandatu), izlazak Hrvatske iz izolacije (unatoc Carli)....

http://www.zadarskilist.hr/clanci/29042011/ivica-racan---stalozeni--branik-hrvatskih-interesa

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 14:58 (Tallahasee).
16 godina
protjeran
magicmist kaže...
karakteran kaže...

ne razumijem ni jedan tvoj post. ok, možda je 'do mene'

što ti predlažeš ? da proglasimo moratorij na izbore ? da ne izlazimo ? da niti ne pokušamo bilo što promijeniti ?

koji ćemo klinac na izborima ? ionako će biti isto ?

sjajno zapažanje! a kažeš kako ništa ne razumiješ?!?

jedan savjet svima vama koji gajite iluzije da ćete u ovoj državi nešto promijeniti izlaskom na kutiju: dokle god prosječan hrvat misli i ja bih krao da mogu ili onaj koji je na listi razmišlja ima li što za ukrast ako se dočepa vlasti ova država nema perspektivu ma ko god da je vodio i ma kolko god se kleo u borbu protiv korupcije. što se više kune, više je brani.

katarza mora doći iznutra, od vrha do dna. ni kutija ni eu tu neće bitno pomoći, ako uopće.

HDZ = SDP
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
karakteran kaže...

bogati jesam ja što prespavao?

Da, jesi i to dosta. Zahtjev za clanstvo u EU, pocetak izgradnje auto ceste ZG - ST, direktno protivljenje Carli Del Ponte, borba protiv kriminalne privatizacije (upravo suprotno od onog sta ti tvrdis), pocetak ustroja i smanjenja drzavne administracije (prekinuo HDZ odmah u slijedecem mandatu), izlazak Hrvatske iz izolacije (unatoc Carli)....

http://www.zadarskilist.hr/clanci/29042011/ivica-racan---stalozeni--branik-hrvatskih-interesa

Ne može on to shvatiti.

Cemetary gates
16 godina
protjeran

@florida capital

ja govorim o boljem životu građana, rješavanju korupcije, oslobađanju iz dužničkog ropstva itd...

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 15:05 (karakteran).
16 godina
protjeran
karakteran kaže...

@florida capital

ja govorim o boljem životu građana, rješavanju korupcije, oslobađanju iz dužničkog ropstva itd...

Sad pricas ko Racan. Ali to te ja samo podsjecam, to ti je tak bilo. S obzirom da si prespavao eto moram.... {#}

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice