Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.556.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
seneka kaže...

gledam ovog ratka mladića kako se bahati,iako sam protiv smrtne kazne tu bi napravio izuzetak
jednostavno nemam u vokabularu riječ kojom bi ga mogao nazvati{#}

Njemu je već tak i tak svejedno, čovjek je star i bolestan, neće još dugo, sad će ih zahebavat..Mislim da neće ni doživjet presudu :/

WP
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
seneka kaže...

gledam ovog ratka mladića kako se bahati,iako sam protiv smrtne kazne tu bi napravio izuzetak

Njemu je već tak i tak svejedno, čovjek je star i bolestan, neće još dugo, sad će ih zahebavat..Mislim da neće ni doživjet presudu :/

čovjek!? ti mu laskaš
a životinje na želim vrijeđati

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

Good people do not need laws to tell them to act responsibly, while bad people will find a way around the laws.  Platon

Budala bio, budala ostao...
18 godina
boxer kaže...
Good people do not need laws to tell them to act responsibly, while bad people will find a way around the laws.  Platon

Taj englez Platon mora da je bio neki jako pametan tip  :D

Gledam te!
16 godina
neaktivan

negdje u istri:

samo kod nas...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina
EraserHead kaže...

negdje u istri:

samo kod nas...

Stari daj adresu i gibam s klincom odmah tamo. Mislim da bolje zabave za klince nema.

On Topic: Možda Rojs ravna teren za svoju novu birtiju (hush, hush a nije ihush {#}).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

negdje u istri:

samo kod nas...

Joj, što bih dao tom tipu samo da mi preruje obalu ispred vikendice. Neka ju skroz uništi.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
18 godina
protjeran
EraserHead kaže...

negdje u istri:

samo kod nas...

Nije "bager" nego kombinirka.

Al je čista i uredna!!! Vi gledate samo loše strane...{#}

Vivere militare est
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

prepostavljam da je ovo novi dio turističke ponude, takozvani bauštela turizam {#}

15 godina
EraserHead kaže...
mario.L_hr kaže...

prepostavljam da je ovo novi dio turističke ponude, takozvani bauštela turizam {#}

Lakše dovest bager nego složiti igraonicu i angažirati animatore za djecu.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
protjeran
EraserHead kaže...
mario.L_hr kaže...

U paketu polupansiona dobijete i lopatu, da čistite za strojevima, kvalifikacija "pomoćni bagerista".

Vivere militare est
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 22:37 (doxy).
16 godina
neaktivan

a najbrži koji rezervira 7 polupansiona, dobije 5m3 betona, najveće čvrstoće!  {#}

17 godina
neaktivan

Prošlo ljeto sam radio (u biti zadnjih 7 sezona) u jednom restoranu pokraj plaže, i na kraju plaže vidim bager kako se približava. Početak 7 mjeseca pa i nije bilo puno ljudi na plaži ali da je bilo odvratno za vidjet je. Bager je morao "samo" proći plažu (nije kopao i nasipao kao na snimci prije) ali kako mi je samo skočio tlak kad sam to vidio ne možete povjerovati. Jedan čovjek se nije htio maknit jer mu je*eni bager ometa mir i žena ga je uspjela nagovoriti da se pomakne. Htio sam slikati i poslati u 24 sata ali pročulo bi se tko je slikao i poslao (znam čovjeka koji je predsjednik mjesnog odbora) i ništa se ne bi popravilo i samo bi se narušili odnosi (toliki koliki). Stvarno jedno prekrasno mjesto i prekrasna plaža... i jedan bager.

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan

Ne vidim problem u bageru ko bageru odnosno poslu. Šta me zaboli ona stvar za turista i "njegov mir" (mislim, ako je turist nije bogom dan) ako se nešto mora odraditi. Eeee al problem je kaj ovi općinari fappaju od 10. do 6. mjeseca a onda nešto počnu raditi. Kao, da se vidi da pred sezonu nešto rade. Malo treba alibij poslić da opravdaju dr*kanje prek zime.. 

Al da mi je vijest kao takva totalno bez ikakve veze.. ne vidim što je tu nesvakidašnje, zbog čega bi to trebalo davati nekakvu sliku o našem turizmu i kako to točno škodi turizmu. Problem jedino vidim u tome što frajer nije ogradio prostor u kojem radi - zaštite radi.. "usred bijela dana.." Šta je trebao po noći raditi? A i sve šljunčane plaže se moraju ravnati pred sezonu jer ih more odgura preko zime.

Ova ista vijest se mogla napisati tako da se pohvali radnika jer je vješto i spremno radio na nesnosnoj vručini kako bi turisti imali ljepšu plažu.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:46 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Ne vidim problem u bageru ko bageru odnosno poslu. Šta me zaboli ona stvar za turista i "njegov mir" (mislim, ako je turist nije bogom dan) ako se nešto mora odraditi. Eeee al problem je kaj ovi općinari fappaju od 10. do 6. mjeseca a onda nešto počnu raditi. Kao, da se vidi da pred sezonu nešto rade. Malo treba alibij poslić da opravdaju dr*kanje prek zime.. 

Al da mi je vijest kao takva totalno bez ikakve veze.. ne vidim što je tu nesvakidašnje, zbog čega bi to trebalo davati nekakvu sliku o našem turizmu i kako to točno škodi turizmu. Problem jedino vidim u tome što frajer nije ogradio prostor u kojem radi - zaštite radi.. "usred bijela dana.." Šta je trebao po noći raditi? A i sve šljunčane plaže se moraju ravnati pred sezonu jer ih more odgura preko zime.

Ova ista vijest se mogla napisati tako da se pohvali radnika jer je vješto i spremno radio na nesnosnoj vručini kako bi turisti imali ljepšu plažu.

Pa jel rade npr. ceste preko noci u EU?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
16 godina
neaktivan

Rade si i ovdje, ali zašto plaćati radnika 100% više, donositi agregate, lampe, tko zna šta sve bi trebalo da se po noći taj posao obavi, kada je taj konkretni posao veoma lako, jeftino i efikasno moguće napraviti i preko dana. 

I uopće ne bi proizvodio buku recimo okolnim stanovnicima, na kraju bi i policija došla, pa bi i to koštalo itd... i opet bi netko poslao u 24 sata ovu vijest pa bi se svi pitali zašto je čovjek po noći bagerom ravnao plažu??!??  Već vidim naslov..

"SLIKA HRVATSKOG TURIZMA: Bagerom ravnao plažu u 2 sata ujutro!!"

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 0:05 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan

Da smo pravi uzeli bi par dana non stop rada ljudi bi se strpili i sve bi se napravilo.

A ne ovako, još nam država nekak živi od turizma a i to ce raz*ebat!

18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

evo odmah zlobnih komentara... a ljudi u stvari uranili i već se sada spremaju za drugu sezonu

Turbo cattolico
17 godina
odjavljen

Mi smo ustvari najbogatija država na svijetu. Toliko su nas opljačkali a još smo živi.

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Mi smo ustvari najbogatija država na svijetu. Toliko su nas opljačkali a još smo živi.

Ah da nisu krali, bili bi ko Njemačka... {#}

17 godina
odjavljen
Monopol kaže...

Ah da nisu krali, bili bi ko Njemačka... {#}

Kakva Njemačka?

Bili bi kao Ujedinjeni Emirati. Šeik bi nam bio smetlar.

18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
boxer kaže...

Nisam siguran na što asociraš sa svojim komentarom jer mi je dvosmisleno sarkastičan. Jel' smeta što je na engleskom ili što smatraš da je promašen?

Senekin komentar na ratnog zločinca Mladića me je podsjetio na ovaj citat kojeg sam davno pročitao, a i danas sam malo gledao tv prilog u svezi suđenja i incidenata koje izvodi Mladić.

Kada je rekao "Ne date mi da dišem!" odmah sam ugasio TV jer mi je palo raspoloženje kada sam vidio da beskrupulozan čovjek bez imalo trunke ljudskosti i savjesti traži nešto što ga ne pripada. Ja sam otišao u Potočare, poklonio se i pomolio za žrtve koje je čovjek kojeg štiti pravo na pravično suđenje pobio bez osvrta na vapaje, zatirući svaku česticu ljudskosti i egzistenciju prava. Vidim da ljudi koji ne priznaju osnovno pravo na život i istog totalno ignoriraju te zbog toga pobiju hiljade nevinih među kojima su i djeca sa podsmijehom izvode zahebancije sa pravima koja mu kao pripadaju. Nevini su mrtvi, a krvnici se podsmjehuju...

Budala bio, budala ostao...
18 godina
neaktivan

što će nam Mladić kad imamo ovo

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

što će nam Mladić kad imamo ovo

offtopic: dobar jutar

ontopic: čovjek legalno zarađuje prodajući maglu i savjete, nevidim baš nešto lošega i zla u tome, nitko nas netjera da kupimo to, dok nas tjeraju i npr. izbora, da se gleda prema 51% sveukupne populacije glasovano, pa nebi imali nikoga na vlasti idućih 20 godina

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
18 godina
boxer kaže...
Veliki Brat kaže...
boxer kaže...

Nisam siguran na što asociraš sa svojim komentarom jer mi je dvosmisleno sarkastičan. Jel' smeta što je na engleskom ili što smatraš da je promašen

Ma nema razloga za neki stav, nećemo se valjda sad odmah boksati? :)

Simpa mi je kako si pokupio citat od grčkog filozofa na engleskom jeziku i nalijepio ga na HR forumu. Pritom si ti sam, ako nešto nisam krivo povezao, iz BiH? Svakako mislim da bi bilo bolje to staviti ili prevedeno na naš jezik, ili ostaviti u originalu na grčkom (što slažem se nema nikakvog smisla) - engleski je ovdje IMHO potpuno suvišan. I još ga potpišeš kao Platona, a engleski je Plato  :)

Ma totalni kupus, ali tim simpatičnije. Sve pet, ionako se slažem s izrečenim stavom. {#}

Gledam te!
16 godina
protjeran
boxer kaže...

Kada je rekao "Ne date mi da dišem!" odmah sam ugasio TV jer mi je palo raspoloženje kada sam vidio da beskrupulozan čovjek bez imalo trunke ljudskosti i savjesti traži nešto što ga ne pripada. Ja sam otišao u Potočare, poklonio se i pomolio za žrtve koje je čovjek kojeg štiti pravo na pravično suđenje pobio bez osvrta na vapaje, zatirući svaku česticu ljudskosti i egzistenciju prava. Vidim da ljudi koji ne priznaju osnovno pravo na život i istog totalno ignoriraju te zbog toga pobiju hiljade nevinih među kojima su i djeca sa podsmijehom izvode zahebancije sa pravima koja mu kao pripadaju. Nevini su mrtvi, a krvnici se podsmjehuju...

Sve te TV kuce, novinari i ostali lesinari su direktno krivi i odgovorni sto se tom monstrumu uopce daje djelic sekunde da se pojavi u nekom mediju i prozbori rijec. Mozda je akcija u kojoj je ubijen Osama izmisljena, ali u slucaju Mladica ja bi napravio isto: Search, Find, Destroy.... i sve to bez ikakvih komentara. Jednostavno izbrisan! 

Moralisti oko ovoga mogu polemizirat koliko hoce. Neki ne znam sto, se uopce ne bi trebali tretirat kao ljudi jer sami nemaju ni zrna ljudskosti. Sudstvo treba uvazit novi pojam za takve: necovjek!

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

..., ali u slucaju Mladica ja bi napravio isto: Search, FindSeek, Destroy....

...

There, fix'd ;)

Jep, slažem se.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
Kakva je ovo reklama? Za svaki EURO koji uplatimo u EU dobivamo 3 EURA kroz fondove?
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Tallahasee kaže...

..., ali u slucaju Mladica ja bi napravio isto: Search, FindSeek, Destroy....

...

There, fix'd ;)

Jep, slažem se.

{#}

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Kakva je ovo reklama? Za svaki EURO koji uplatimo u EU dobivamo 3 EURA kroz fondove?

Pa moraju s nećim privući ljude. Da se dobije osjećaj blagostanja, od jednog € dobiješ 3 €. Kako? Magic! You MAD?

When all else fails - crowbar the fucker
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice